Oplev Østersøens perler

Sidste chance!

Luksuskrydstogt med det 4* krydstogtskib Regal Princess, hvor du oplever Østersøens perler. Krydstogtet starter og slutter i Kbh, og der er mulighed for at besøge 5 unikke hovedstæder. Rejs 21. maj fra 13.990 kr. inkl. 11 nætter og helpension ombord.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

På dette krydstogt sejler du med et fantastisk skib, og du har mulighed for unikke kulturelle oplevelser og naturoplevelser – rederiet byder på masser af udflugter ved hvert anløb.

Turen byder på mulighed for at opleve ikke mindre end 5 hovedstæder, og i tillæg hertil får du 2 dage i den flotte og historiske russiske by, Skt. Petersborg. Når du lægger fra kaj i København, går ruten direkte mod den norske hovedstad, Oslo. En dag, hvor vi absolut kan anbefale, at du står tidligt op og nyder den maleriske indsejling gennem Oslo fjorden, inden Regal Princess kl. 10 anløber Oslo.

Fra Oslo sejler du mod syd, og efter en dag gennem Kattegat mod Østersøen ankommer du til den tyske by, Warnemünde, hvorfra der tilbydes ture til den tyske hovedstad, Berlin. Du kan også vælge en hyggedag i Warnemünde, inden Regal Princess søger mod øst.

De næste dage byder på en perlerække af Østersøens kendte byer. Første stop bliver Estlands hovedstad Tallinn, som er en smuk by med masser af historie. Næst efter Tallinn er du fremme i den russiske by Skt. Petersborg, som påstås at være en af de smukkeste byer, man kan besøge. Her ligger skibet i 2 dage, så du har god tid til at opleve det bedste af Skt. Petersborg - om det er sommer- eller vinterpaladset, nogle af de smukke kirker, flotte parker, interessante museer – der er nok at tage fat på. Køber du en af rederiets udflugter, skal du, som dansk statsborger, IKKE søge visum.

Efter 2 dage med store oplevelser vil du anløbe hovedstaden i Finland, nemlig Helsinki. Her ligger skibet næsten inde i centrum, så du stort set er i gåafstand fra alt. Der tilbydes naturligvis også udflugter, men ønsker du at tage rundt på egen hånd for at opleve de største seværdigheder, kører de velkendte hop on/off busser også i Helsinki.

Endnu en hovedstad er i vente, nemlig Stockholm. Skibet anløber lige nord for Stockholm i Nynäshamn. Herfra tilbydes shuttlebusser til Stockholm og udflugter i og omkring Stockholm. Du har lige oplevet en af de smukkeste byer, Skt. Petersborg, men her må vi også tilføje, at Stockholm er en hård konkurrent til denne titel. En fantastisk by med masser af kanaler – det er ikke uden grund, at byen også kaldes ”Nordens Venedig”!

Inden du er tilbage i København, har du en dejlig dag på havet, hvor du rigtig kan nyde livet ombord på Regal Princess. Én ting er sikkert, når du nu er ved at være tilbage i København: Du kunne sagtens have brugt nogle flere dage på denne forrygende rundrejse på dette lækre krydstogtsskib.

Princess Cruises er blandt eliten af krydstogtsrederier og kan kategoriseres som 4*+, altså den bedste del af 4* krydstogtsskibe. Regal Princess, som sejler denne tur, er så ydermere det nyeste skib i flåden.


Rejsen inkluderer

  • 11 nætter ombord på Regal Princess i den valgte kahytstype
  • Helpension på skibet
  • Valget mellem fast spisetidspunkt eller ”free dining”
  • Fri adgang til meget underholdning og mange aktiviteter
  • Fri vand, kaffe og te, som kan afhentes i drikkeautomater på skibet
  • Rengøring
  • Håndklædeservice ved pool og i kahyt
  • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr
  • Rejsedokumentpung pr. kahyt.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Indvendig Kahyt: SPOTpris 13.990 kr.
Udvendig Kahyt med Balkon: SPOTpris 16.990 kr.

Rejs flere – SPAR MERE:
Rejser I 3 eller 4 sammen, og ønsker I at bo i samme kahyt, betales fuld pris for de 2 første personer, mens 3. og 4. person betaler KUN 990 kr.

BEMÆRK: 3. og 4. seng er en opredning, som fortrinsvis er en udtrækskøje. 3. og 4. person bestilles og afregnes direkte til Øster Lindet.

Eksklusive i rejsens pris:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

  • Alle personlige forsikringer - Tal med Øster Lindet eller eget forsikringsselskab
  • Evt. visum til Rusland
  • Obligatorisk servicegebyr på 13,5$ pr. person, som afregnes på skibet
  • Drikkevarer, der ikke direkte fremgår i teksten
  • Udflugter og andre personlige udgifter.

Sejlplan

21. maj: Kl. 18.00 Afgang fra København
22. maj: Kl. 10.00 ankomst Oslo. Afgang kl. 23.00
23. maj: På havet
24. maj: Kl. 07.00 ankomst Warnemünde. Afgang kl. 21.00
25. maj: På havet
26. maj: Kl. 08.00 ankomst Tallin. Afgang kl. 17.00
27. maj: Kl. 06.30 ankomst Skt. Petersborg
28. maj: Kl. 18.00 afgang Skt. Petersborg
29. maj: Kl. 07.00 ankomst Helsinki. Afgang kl. 16.00
30. maj: Kl. 07.00 ankomst Nynäshamn (Stockholm). Afgang kl. 14.00
31. maj: På havet
01. juni: Kl. 05.00 ankomst København

Vi gør opmærksom på, at rederiet Princess Cruises forbeholder sig retten til at foretage ruteændringer.


Om skibet – Regal Princess
Du sejler med det luksuøse Regal Princess, som er et stort og smukt klassisk skib både indefra og udefra. Regal Princess tog på sin jomfrurejse i maj 2014 og er den 18. luksusliner i Princess flåden. Med sine godt 19 imponerende dæk, 330 meters længde og 36 meters bredde tilbyder skibet rummelige og overdådige omgivelser til de omkring 3600 forventningsfulde passagerer.      

Ombord kan du slappe af i ”Movies under the Stars”, som passer perfekt til navnet, da du kan se en god film under den smukke stjernehimmel. Vil du hellere have forestillingen live, har skibet et smukt teater, som byder på nye forestillinger hver aften. Udover en hyggelig ude-biograf og teater, byder skibet også på ”Sea View Bar Portside”, hvor du igennem et glasgulv kan betragte havet 40 meter under dine fødder.

Om dagen er der – hvis vejret arter sig - rig mulighed for at nyde solen og den forfriskende swimmingpool på skibets store pooldæk, hoppe i jacuzzien og dampbadet eller udfordre dine medrejsende i en omgang tennis. Hører du til de aktive feriegæster, er der også fitness og løbebane ombord.

Livet på cruise kan nydes i et af skibets mange barer og lounger, som både indeholder vin-, is- og Martini-bar. Skal du have noget lækkert at spise, har skibet 5 indbydende restauranter, hvor du frit kan komme i de respektive åbningstider. Derudover er der 3 specialrestauranter, som du mod et tillæg kan spise på.


Kahytter

Indvendige kahytter:
Indbydende kahytter på ca. 15 m2 med eget bad og toilet. Mulighed for max. 2 opredninger.

Udvendige kahytter med balkon:
Indbydende kahytter på ca. 20 m2 plus dejlig møbleret balkon og badeværelse. Mulighed for max. 2 opredninger.


Mad og drikke
Dette krydstogt er inklusive alt mad ombord. Du kan frit vælge mellem 5 restauranter, hvor du vil spise og hvornår du vil spise indenfor de respektive restauranters åbningstider. Skibets flotte buffet er åben døgnet rundt og er inkluderet i prisen. Skal du lige have lidt ”snacks”, er det værd at besøge Burgerbaren eller Alfredos Pizza og slutte af med lidt is fra isbaren.

I a la carte restauranterne kan du vælge at have faste spisetider eller det mere fleksible ”spis-når-du-vil” koncept. Vælger du faste spisetider, har du samme tid – enten tidlig eller sen – hver dag og faste pladser i restauranten. Vil du gerne have lidt mere variation, kan du vælge fri spisetid, hvor du hver dag selv bestemmer, hvornår du ønsker at spise, og hvor du gerne vil sidde. Buffeten har næsten døgnåbent, og her kan du komme, når du vil. Skulle du en dag have lyst til at blive i kahytten, kan du ud fra et lille spisekort bestille snacks samt morgenmad hos roomservice, som er inklusive.

Derudover findes 3 betalingsrestauranter, hvor et måltid ligger på omkring de 20-40 USD.

Ombord kan der købes forskellige drikkepakker, lige fra Kaffe-kort og vandpakke til All inclusive. All inclusive drikkepakke koster 69 USD pr. dag pr. person, og ønsker I en drikkepakke uden alkohol, kan denne købes for 8 USD pr. person pr. dag. BEMÆRK: Det er ikke tilladt for rederiet at sælge alkohol til unge u/21. Iste, vand, kaffe og te er i dispensere til fri afbenyttelse i buffeten.

Drikkepakken skal købes sammen med rejsen, for hele krydstogtet og af alle i samme kahyt. Du kan også vælge at købe drikkepakkerne ombord, hvor der tilbydes alternative drikkepakker.


Udflugter
På skibet kan tilkøbes en bred vifte af udflugter ved alle anløb, ligesom du kan tage rundt på egen hånd eller f.eks. indløse billet til de populære hop on/off busser.

Ved anløb i Skt. Petersborg kan vi anbefale at købe skibets udflugter, hvilket medfører, at du ikke behøver at søge visum til Rusland. Bemærk dog, at du dermed heller ikke har tilladelse til at tage rundt på egen hånd.

Visum kan søges via den Russiske Ambassade – se mere her.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses

  • Fulde navne på alle rejsende som i passet
  • Fødselsdato
  • Pasnummer
  • Udstedelsessted og -dato for pas, samt udløbsdato
  • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
  • Et mobilnummer pr. kahyt.


Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer

  • 11 nætter ombord på Regal Princess i den valgte kahytstype
  • Helpension på skibet
  • Valget mellem fast spisetidspunkt eller ”free dining”
  • Fri adgang til meget underholdning og mange aktiviteter
  • Fri vand, kaffe og te, som kan afhentes i drikkeautomater på skibet
  • Rengøring
  • Håndklædeservice ved pool og i kahyt
  • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr
  • Rejsedokumentpung pr. kahyt.


Eksklusive i rejsens pris:

  • Alle personlige forsikringer - Tal med Øster Lindet eller eget forsikringsselskab
  • Evt. visum til Rusland
  • Obligatorisk servicegebyr på 13,5$ per person, som afregnes på skibet
  • Drikkevarer, der ikke direkte fremgår i teksten
  • Udflugter og andre personlige udgifter.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du sejler med et grundlæggende amerikanskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

Du skal være opmærksom på, at du – trods nærheden til Danmark – vil møde anderledes kulturer end du kender fra Danmark, og der kan opstå episoder undervejs, der kræver lidt ekstra tålmodighed og forståelse – langt hen ad vejen går det hele dog glat, især ”med et smil”.

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Ved ophold i Skt. Petersborg på egen hånd kræves visum – se mere her

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden. Vi henviser i øvrigt til Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

Du skal kontakte egen læge med anbefalinger om vaccinationer. Gør opmærksom på, at du ikke opholder dig de enkelte steder i længere tid.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Den danske sygesikring dækker INTET i forbindelse med sygdom på rejser udenfor Europa. Vi vil derfor kraftigt anbefale, at du sørger for en rejseforsikring, der dækker ”hele verden”. Kan købes hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet. Ønskes en afbestillingsforsikring v. sygdom, koster den gennem Øster Lindet 6% af rejsens pris og skal tegnes sammen med genbekræftelse til Øster Lindet. Forhør også dit eget forsikringsselskab om mulighed for at tegne afbestillingsforsikring.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Øster Lindets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 18. januar 2018 kl. 23:59

Oplev Østersøens perler