Hotel Svanen i Billund

Sidste chance!

Med dette ophold på Hotel Svanen i Billund er der rig mulighed for afslapning i hotellets flotte og luksuriøse rammer og få nye oplevelser. I får velkomstbobler, lækker 3-retters menu, morgenbuffet m.m. for 995 kr. for 2.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Hotellet er et perfekt udgangspunkt for jer, der ønsker en kærestetur, en hyggelig venindetur eller familietur. Med et ophold på Hotel Svanen i Billund kan du se frem til luksuriøse rammer, der er perfekte til indendørs hygge.

Her er der kælet for detaljerne på de unikt designede værelser, i den hyggelige lounge med den knitrende pejs, vinkælderen og i restauranten No8. I den indendørs lounge finder du både bøger, spil, fladskærm og gæste pc'ere, mens den udendørs loungeterrasse er med lys og varme.

Se video fra hotellet:

Der er masser af oplevelser i området som f.eks. Legoland, det nye Lego House, Lalandia og Engelsholm Slot. Man kan også tage en tur til den gamle Bindeballe Købmandsgård, som er over 100 år gammel eller se Robert Jacobsen skulpturer i Tørskind Grusgrav ved Vejle Ådal.

Tager I børnene med, kan de også muntre sig på den på udendørs legeplads og i legerummet ved restauranten. Hotellet har døgnbetjent reception, og alle værelserne er med brusekabine, hårtørrer, tv og gratis trådløst internet.


Vælg mellem to forskellige ophold for 2 personer:

Ophold i Comfort værelse

  • 1 overnatning i Comfort dobbeltværelse
  • Velkomstbobler
  • 3-retters gourmetmenu - (forret serveres som tapas efterfulgt af hovedret og dessert)
  • Stor morgenbuffet med både koldt og varmt
  • Gratis parkering ved hotellet
  • Gratis Wi-Fi og morgenavis.

SPOTpris 995 kr. for 2 personer. Normalpris 2.495 kr. Spar 60 %.

- Eller -

Ophold i Junior Suite med jacuzzi spa

  • 1 overnatning i Junior Suite med jacuzzi spa eller Superior værelse med jacuzzi brusetårn (fordeles efter først til mølle-princippet)
  • Velkomstbobler
  • 3-retters gourmetmenu - (forret serveres som tapas efterfulgt af hovedret og dessert)
  • Stor morgenbuffet med både koldt og varmt
  • Gratis parkering ved hotellet
  • Gratis Wi-Fi og morgenavis.

SPOTpris 1.295 kr. for 2 personer. Normalpris 3.371 kr. Spar 61 %.

Ankomst er mulig fra d. 08. januar til 30. april 2018 og igen fra 01. oktober til 20. december 2018. Dog med undtagelse af 17. november, 23.-24. november, 30. november - 1. december, 7.-8. december. Opholdet kan ikke benyttes på helligdage.

Tillæg (betales direkte til hotellet):

  • Hverdagstillæg: 200 kr. pr. værelse pr. ophold mandag-torsdag (begge dage inkl).
  • Den 26. januar er der koncert med Kandis, og der serveres derfor kun buffet den aften. Der vil være et tillæg på kr. 395 pr. person.
  • Den 3. februar er der intimkoncert med Burhan G, der serveres en 3-retters menu og der er et tillæg på 895 kr. pr. person den aften.
  • Den 10.marts er der koncert med en stor dansk kunster (du kan se mere på hotellets hjemmeside). Der serveres en 3-retters menu den dag, og der er et tillæg på 895 kr. pr. person.

OBS! til disse koncertarrangementer er velkomstbobler ikke inkluderet.

Tilkøb (betales direkte til hotellet):

  • Om lørdagen kan der forudbestilles en vinoplevelse fra kl. 16.00-17.00 i vinkælderen med 5 slags vine til 150 kr. pr. person.
  • Ekstra overnatning for 2 personer i Comfort dobbeltværelse inkl. morgenbuffet. Yderligere forplejning kan tilkøbes i restauranten. Ankomst alle dage. Pris 695 kr. pr. værelse.
  • Ekstra overnatning for 2 personer i Junior Suite med Spa, inkl. morgenbuffet. Yderligere forplejning kan tilkøbes i restauranten. Ankomst alle dage. Pris 795 kr. pr. værelse.
  • Junior Suite med jacuzzi eller Superior værelse med Jacuzzi brusetårn, efter først til mølleprincippet.
  • Opredning for børn op til 12 år for 150 kr. inkl. morgenbuffet. Yderligere forplejning kan tilkøbes i restauranten.
  • Mousserende vin samt frugt og chokolade på værelset ved ankomst til kr. 250,- pr. ophold.

Engelsholm Slot
Hotel Svanen ligger centralt placeret i Billund tæt på trekantsområdet og kun 3 km. til Billund Lufthavn.

I området omkring Billund er der masser af natur og seværdigheder. Kør f.eks. sydøst mod Egtved, hvor Nybjerg Mølle ligger med en bronzestatue af Egtvedpigen, der i 1921 blev fundet i en 3000 år gammel gravhøj i nærheden. Der er en informationsbygning ved selve gravhøjen, hvor du bl.a. kan se en kopi af Egtvedpigens dragt.

Øst for Billund ligger Engelsholm Slot, der er et renæssanceslot fra 1593. Slottet er i dag højskole med kreativitet, kunst og musik på skemaet. Skolen er scene for foredrag og udstillinger. Der er fri adgang til parken. Se kalender for arrangementer her

Lalandia Aquadome
Lalandia Aquadome™ er et tropisk vandland for hele familien, og det ligger i kort af stand fra hotellet. Sus ned gennem de sjove, store vandrutsjebaner, rid på bølgerne i bølgebassinet eller slap af et af de varme boblebade.

Læs mere om, hvad Billund og omegn har at byde på af oplevelser på her.

Du reserverer dit ophold hos Hotel Svanen Billund på tlf.: 75 33 28 33 eller billund@hotelsvanen.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Hotel Svanen Billund kontaktes på tlf.: 75 33 28 33.

Ankomst er mulig fra d. 08. januar til 30. april 2018 og igen fra 01. oktober til 20. december 2018. Dog med undtagelse af 17. november, 23.-24. november, 30. november - 1. december, 7.-8. december. Opholdet kan ikke benyttes på helligdage.

Én unik kode gælder for ét ophold til 2 personer på Hotel Svanen Billund.

Ophold i Comfort værelse
1 overnatning i Comfort dobbeltværelse
Velkomstbobler
3-retters gourmetmenu - (forret serveres som tapas efterfulgt af hovedret og dessert)
Stor morgenbuffet med både koldt og varmt
Gratis parkering ved hotellet
Gratis Wi-Fi og morgenavis.

Ophold i Junior Suite med jacuzzi spa
1 overnatning i Junior Suite med jacuzzi spa eller Superior værelse med jacuzzi brusetårn (fordeles efter først til mølle-princippet)
Velkomstbobler
3-retters gourmetmenu - (forret serveres som tapas efterfulgt af hovedret og dessert)
hovedret og dessert)
Stor morgenbuffet med både koldt og varmt
Gratis parkering ved hotellet
Gratis Wi-Fi og morgenavis.

Tillæg (betales direkte til hotellet):
Hverdagstillæg: 200 kr. pr. værelse pr. ophold mandag-torsdag (begge dage inkl).
Den 26. januar er der koncert med Kandis, og der serveres derfor kun buffet den aften. Der vil være et tillæg på kr. 395 pr. person.
Den 3. februar er der intimkoncert med Burhan G, der serveres en 3-retters menu og der er et tillæg på 895 kr. pr. person den aften.
Den 10.marts er der koncert med en stor dansk kunstner (du kan se mere på hotellets hjemmeside), og der serveres en 3-retters menu den dag, og der er et tillæg på 895 kr. pr. person.

OBS! til disse koncertarrangementer er velkomstbobler ikke inkluderet. 

Tilkøb (betales direkte til hotellet):
Om lørdagen kan der forudbestilles en vinoplevelse fra kl. 16.00-17.00 i vinkælderen med 5 slags vine til 150 kr. pr. person.
Ekstra overnatning for 2 personer i Comfort dobbeltværelse inkl. morgenbuffet. Yderligere forplejning kan tilkøbes i restauranten. Ankomst alle dage. Pris 695 kr. pr. værelse.
Ekstra overnatning for 2 personer i Junior Suite med Spa, inkl. morgenbuffet. Yderligere forplejning kan tilkøbes i restauranten. Ankomst alle dage. Pris 795 kr. pr. værelse.
Junior Suite med jacuzzi eller Superior værelse med Jacuzzi brusetårn, efter først til mølleprincippet.
Opredning for børn op til 12 år for 150 kr. inkl. morgenbuffet. Yderligere forplejning kan tilkøbes i restauranten.
Mousserende vin samt frugt og chokolade på værelset ved ankomst til kr. 250,- pr. ophold.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Hotel Svanen Billund. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på
www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Hotel Svanen

Nordmarksvej 8 , 7190 Billund
Tlf.: 75 33 28 33 | CVR: 26257271 | lars@hh-group.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 26. januar 2018 kl. 23:59

Hotel Svanen i Billund