Rundrejse i Cambodia og Sydvietnam

Sidste chance!

Åbn op for skattekisten og tag med på eventyr til Østens største kulturskatte og historiske minder. De to sagnomspundne lande i det gamle Indokina – Cambodia og Vietnam - er fyldt med overraskelser. Pris fra 17.990 kr.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Cambodia med Angkor Wat inviterer indenfor i et af verdens største og mest imponerende tempelkomplekser. Hvad der ikke er for øjnene, er der for sanserne, og solnedgangen her er overvældende. Mindre kendt er landets charmerende hovedstad Phnom Penh med kælenavn ”Asiens Paris”. Her har de franske kolonister sat sit arkitektoniske præg på byen, mens de røde Khmers rædselsregime har skabt en hjerteskærende og uforglemmelig historie i nyere tid.

I skifter scene og kommer til Vietnams flodrige Mekongdelta. Ombord på det hyggelige cruisebåd opleves det på tæt hold. I drager på cykeltur udi landlige egne og små landsbyer. I har flere sejlture på større floder og ind i små kanaler for at komme tæt på landsbylivet og et stort flydende marked. I nyder aftener og middage ombord, mens verdens største spisekammer, langsomt passerer forbi jer.

Det er nu tid til badebukser og solbriller på den tropiske ø Phu Quoc. Her kan tæerne boltre sig i strandsand og kroppen blive kølet ned i det vidunderlige badevand. Om aftenen er der mulighed for spise i strandkanten, og hvor havets brusen er den højeste lyd, eller I kan søge hovedbyen og dens livlige natmarked med et ekstravagant udbud af fisk.

Rejsen slutter i storbyen Saigon alias Ho Chi Minh City. Der er tid til den sidste shopping eller måske en afsluttende historisk udflugt til de underjordiske tunnelsystemer fra Vietnamkrigen, inden I mætte af oplevelser sætter kursen mod Danmark.

På jeres rejse gennem Cambodia og Sydvietnam støder I på store kontraster, som er med til at danne de fine nuancer i et farverigt folkeliv, som for manges vedkommende foregår udendørs på markeder, i gaderne og rismarken. Fra engang at have været tilbagestående lande, ses fremskridtet og foretagsomheden nu overalt. En tur der vækker glæde, og I rejser hjem med gode minder og en hel anden forståelse for de to landes unikke historie.

Øster Lindet laver rejserne på individuel basis med små grupper på mellem 4 og 16 personer, så rejsen bliver af høj kvalitet for alle.


Rejsen inkluderer

  • Fly fra København til Siem Reap
  • Fly fra Ho Chi Minh City til København
  • Indenrigsfly fra Ho Chi Minh City til Phu Quoc
  • 20 kg bagage + håndbagage
  • Catering på oversøiske flyvninger
  • Alle transfer fra lufthavne til hoteller t/r
  • Alle transporter lokalt
  • 3 overnatninger på 3* Central Boutique i Siem Reap inkl. morgenmad
  • 2 overnatninger på 3* King Grand Boutique i Phnom Penh inkl. morgenmad
  • 2 overnatninger på krydstogtskibet Mekong Eyes inkl. helpension
  • 6 overnatninger på 4* Long Beach Resort på Phu Qouc inkl. morgenmad
  • 1 overnatning på 3* Silverland Central i Ho Chi Mihn City inkl. morgenmad
  • Heldagsudflugt i Phnom Penh
  • Udflugtsprogram iflg. krydstogtskibet
  • Lokale engelsktalende guider på udflugter og transfers mv.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Afrejse København d. 2. april - 17. april 2018 - SPOTpris: 17.990 kr.
Afrejse København d. 29. oktober - 13. november 2018 - SPOTpris: 18.590 kr.*

* Ved afrejse d. 29. oktober betaler du et depositum på 9.500 kr., når du køber værdibeviset på SPOTdeal. Restbeløbet for rejsen betales direkte til Øster Lindet senest 90 dage før afrejse.


Mulige tilkøb (Tilkøbes direkte hos Øster Lindet):

  • Eneværelsetillæg - 2.990 kr. (kun muligt på afgange hvor min. 2 andre pers. er booket)
  • Opgrader til superior hotelklasse – 690 kr. pr. pers. (for hele rejsen)
  • Ekstra udflugter:
    1 Angkor Wat – 600 kr. (entre 39$ er inkl.)
    2 Tonle Sap Lake – 410 kr.
    3 Cu Chi Tunnels – 600 kr. (med speedbåd)


Flytider (der flyves med Emirates, Qatar eller Thai Airways):

Afrejse d. 2. april
Afgang København d. 2/4 kl. 14.25 - Ankomst Bangkok d. 3/4 kl. 06.00
Afgang Bangkok d. 3/4 kl. 07.25 - Ankomst Siem Reap d. 3/4 kl. 08.20

Afgang Ho Chi Minh City d. 17/4 kl. 20.50 - Ankomst Bangkok d. 17/4 kl. 22.15
Afgang Bangkok d. 18/4 kl. 01.20 - Ankomst København d. 18/4 kl. 07.40

Eller

Afgang København d. 2/4 kl. 15.35 - Ankomst Dubai d. 2/4 kl. 23.55
Afgang Dubai d. 3/4 kl. 02.50 - Ankomst Bangkok d. 3/4 kl. 12.15
Afgang Bangkok d. 3/4 kl. 14.05 - Ankomst Siem Reap d. 3/4 kl. 15.15

Afgang Ho Chi Minh City d. 18/4 kl. 00.35 - Ankomst Dubai d. 18/4 kl. 05.00
Afgang Bangkok d. 18/4 kl. 08.20 - Ankomst København d. 18/4 kl. 13.15

Afrejse d. 29. oktober
Afgang København d. 29/10 kl. 13.40 - Ankomst Bangkok d. 30/10 kl. 06.20
Afgang Bangkok d. 30/10 kl. 08.00 - Ankomst Siem Reap d. 30/10 kl. 09.00

Afgang Ho Chi Minh City d. 13/11 kl. 20.55 - Ankomst Bangkok d. 13/11 kl. 22.20
Afgang Bangkok d. 14/11 kl. 00.50 - Ankomst København d. 14/11 kl. 06.35

Eller

Afgang København d. 29/10 kl. 15.35 - Ankomst Doha d. 29/10 kl. 23.40
Afgang Doha d. 30/10 kl. 02.30 - Ankomst Bangkok d. 30/10 kl. 13.15
Afgang Bangkok d. 30/10 kl. 17.40 - Ankomst Siem Reap d. 30/10 kl. 18.40

Afgang Ho Chi Minh City d. 14/11 kl. 19.25 - Ankomst Doha d. 15/11 kl. 00.20
Afgang Doha d. 15/11 kl. 01.20 - Ankomst København d. 15/11 kl. 06.05

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Rejseplan

Dag 1: 
Afrejse fra København midt på dagen.
I flyver typisk enten med Emirates, Qatar eller Thai, som alle er utrolig gode luftfartsselskaber med fin service. Undervejs vil der blive sørget godt jer med mad og drikke.

Dag 2:
Ankomst til Siem Reap. 
Ved ankomst byder den lokale guide velkommen og sørger for I kommer til jeres hotel i Siem Reap. Resten af dagen og aftenen er fri til at få de første indtryk af byen.
I har 3 overnatninger i Siem Reap på 3* Central Boutique, Boutique vær.
http://www.centralboutiqueangkorhotel.com

Siem Reap er en vildt hyggelig by – ikke for stor og nem at finde rundt i. Byen er gennemskåret af Siem Reap-floden, hvis venstre bred danner rammen om de gamle franske kolonihuse, et stort overdækket marked, fine haver og parker. Her er en hyggelig stemning. Der vrimler med små hyggelige restauranter. Ikke langt fra hotellet ligger et lille område, som har udviklet sig til en bar- og restaurantgade. Her omkring finder I også lokale art shops og gode butikker. 

Siem Reap er uden sammenligning Cambodias vigtigste turistby, hvilket skyldes Verdens største tempelkompleks Angkor Wat. Et enormt område på 30 km2, der byder på en kulturgave, der overgår selv dine største fantasier. Området er under beskyttelse af UNESCO. Det er som taget ud af et eventyr og ligger kun 3-5 km nord for byen. Angkor Wat er en uvurderlig skat fra Khmer folkets storhedstid. Mindst en hel dag skal der sættes af og naturligvis afsluttende med solnedgangen fra toppen af et tempel. Andre kan bruge flere dage.

Dag 3:
Morgenmad på hotellet.
Hele dagen er fri til oplevelser på egen hånd i Siem Reap.

Lej enten en van med guide eller en tuk tuk med guide og oplev Angkor Wat på egen hånd eller tilkøb udflugt. Entre til Angkor Wat er 39 euro. 

Mulighed for tilkøb af heldagudflugt: Khmer rigets gamle hovedstad Angkor Wat 
I selskab med den dygtige lokalguide venter et af turens højdepunkter - templerne ved Angkor Wat. Guiden har nøje udvalgt de mest interessante templer og områder med høje tårne, udskårne figurerer og smilende Buddha-ansiger – alt i overstørrelse og udskåret i sten. Dertil kommer det mest komplette tempel selve Angkor Wat - det store muromkrandsede kompleks der er indrettet som en hel by. Rundt omkring ses gamle boulevarder til processsioner og fejring af religiøse højtider. Dette kombineres med områder, som er indhyllet i jungle, og hvor templerne kun holdes sammen af banyan- og kapoktræernes rødder. Undervejs bliver der tid til frokostpause (ekskl). Dagen afsluttes med at nyde en smuk solnedgang over det gamle Khmer rige. TIl trods for en hel dag i området har I kun set en brøkdel. Turen er i bil med aircondition, lokal engelsktalende guide, entre og koldt vand på turen.

Dag 4:
Morgenmad på hotellet.
Hele dagen er fri til oplevelser på egen hånd i Siem Reap og omegn.
Blev du ikke færdig med Angkor Wat, så er der mulighed for at tage endnu en dag. Alternativ kan I nyde  byen og poolen eller leje en cykel og nyde en tur rundt i de landlige omgivelser omkring byen.

Mulighed for tilkøb af halvdagsudflugt: Handelsfolk og fiskere på Tonle Sap søen
Efter morgenmad på hotellet kører I mod Tonle Sap-søen, der med sine flydende landsbyer er et luftigt og kærkomment afbræk til de mange templer. Søen er Cambodias hjerte og livsnerve. De mægtige forskelle på vandstanden i og udenfor regntiden har skabt et unikt økosystem for plante- og fiskelivet. Her sejler I rundt og kommer tæt på den unikke levevis hos de lokale beboere, der lever på og af Sydøstasiens største sø. I vil opleve lokalbefolkningen, smukke naturscenerier med vandbøfler, lotusblomster og et rigt fugleliv. Under regntiden stiger vandstanden fra 2 til 10 meter og forstørrer således overfladen adskillige gange, hvilket bringer liv til enorme mængder af fisk og skaldyr samt mulighed for at overrisle de mange rismarker i hele regionen. Vi er tilbage på hotellet.

Dag 5:
Morgenmad på hotellet
Herefter transfer til Phnom Penh – Cambodias hovedstad.
Transfer er i shuttlebus sammen med andre rejsende. Der er 320 km, og turen tager 5-6 timer på gode veje. Der er pause undervejs.

Ved ankomst til Phnom Penn er der indkvartering. Herefter er resten af dagen på egen hånd. Der er tid til en hyggelig eftermiddag og aften i Phnom Penh. Nyd den gamle bydel med de flotte franske kolonitidshuse og få indsnuset atmosfæren fra Østens “Paris”.

I har 2 overnatninger i Phnom Penh på 3* King Grand Boutique, Deluxe vær.
http://www.kinggrandboutiquehotel.com

Dag 6:
Morgenmad på hotellet.

Godt mætte er I klar til en spændende byrundtur i Phnom Penh. Dagen vil i høj grad handle om Killing Fields og rædselsregimet Khmer Rouge. Først er der besøg i Toul Sleng Fængsels museum og Killing Fields ved Choeung Ekboth – begge skræmmende minder fra den blodige fortid under Pol Pol. Det er næsten umuligt at forstå sandheden om, hvor ondt det var i dette ellers blide land. Se gerne filmen Killing Fields inden. Det buddhistiske mindesmærke ved Choeung Ek mindes de 1,7 millioner ofre for 1975-79 Pol Pot-regimet. Det er et vigtigt stykke af dette lands historiske og kultur, og det giver kuldegysninger. Herefter bliver det anderledes mere opmuntrende. I besøger kongeslottet - et kongeligt residens, hvor kongen i Cambodja og de kongelige familier lever. Det er som en lille by af kongelige dynastier. Turen fortsætter til sølvpagoden, som fungerende mere som et lager for kulturskatte med den 90 kg gyldne Buddha omkranset med 2086 diamanter. I slutter turen af på Wat Phnom Temple, Phnom Penhs navnebror, hvorfra du kan nyde udsigten over Phnom Penhs træbelagte veje under solnedgang.

Herefter kan I igen nyde en dejlig aften i Phnom Penn

Dag 7:
Tidlig morgenmad på hotellet.
I har pakket og er klar til jeres videre rejse.

Allerede kl. 06.30 er der transfer til den lille bådjetty. Her stiger I ombord i små speedbåde. En engelsktalende guide følges med jer og assisterer alle speedbåde, som sejler mod grænsen til Vietnam. På turen er der drikkevarer til rådighed. Der er op til 15 pers. i hver båd. Guiden er behjælpelig med alle formaliteter ved grænsen til Vietnam. Ved grænsen skal i betale 25 US i afgift.

Ca. kl. 12.30 ankommer I til jeres Cruise skib og stiger ombord.
Herefter serveres dejlig frokost ombord. 
Cruise-skibet bevæger sig nu ned i Mekong Deltaet i Vietnam – Sydøstasiens store spisekammer. Frodigt og indbydende.
Midt på eftermiddagen er der en udflugt til Cu Lao Gieng Island med et gammel kloster og frugtplantager

Tilbage på båden er der tid til at nyde solnedgangen, inden der er aftensmad og hygge på båden.

I har 2 overnatninger på dette charmerende krydstogtskib, hvor I følger skibets program.

Opholdet på båden er ren hygge i skønne luksuriøse omgivelser.

Mekong River Cruise – Mekong Eyes Explorer
https://www.mekongeyes.com/en/boats/mekong-eyes-explorer

Dag 8:
Morgenmad på skibet.
I skal tidligt op – kl. 06.30 er der morgenmad, og allerede kl. 08.00 er der udflugt til Tan Thuan Don islet. Vælg mellem en cykel eller vandretur på øen. Ved middagstid er I tilbage på skibet – tids nok til en dejlig frokost.
Midt på eftermiddagen gør I igen stop ved Sa Dec – hvor I skal besøge de gamle handelsfolk hus.
Hele dagen nyder I livet på Mekong floden, hvor der er livlig aktivitet med handel og produktion. 
Tilbage på båden kan der købes en drink inden solnedgang og aftensmad.
Aftensmad og hygge på båden.

Dag 9:
Igen er der tidlig morgenmad på skibet.
Kl. 08.00 er der udflugt i en sampan (båd), hvor I skal opleve de små smalle kaneler i deltaet ved Tan Phong øen – med bl.a. kokusnødde-produktion. Midt på formiddagen får I en cykel, så turen kan fortsætte på den måde ad små stier og veje langs kanalerne. Ved middagstid er både udflugten og jeres dejlige cruise færdig. 
Herefter går det med shuttlebussen til lufthavnen. Turen er inkl. et frokoststop på køreturen (sammen med andre).
Ankomst til lufthavnen sidst på eftermiddagen. I er fremme i lufthavnen, så I har god tid til check in.

Ca. kl. 19.30 er der afgang med fly til tropeøen Phu Quoc – flyvetid 1 time.
Ved ankomst til Phu Quoc. er der tranafer til jeres hotel og herefter indkvartering

I har de næste 6 overnatninger på dette dejlige hotel lige ud til stranden.
Phu Quoc – 4* Long Beach Resort, Superior vær - http://longbeach-phuquoc.com

Phu Quoc er den mest vidunderlige ø med smukke strande og dejlige restauranter lige ned til vandet. Øen er endnu ikke så udviklet, som de kendte strande i Thailand, men udviklingen går stærkt, og der kommer flere og flere besøgende hvert år. Endnu er der meget autentisk på øen, hvis man bevæger sig bare lidt væk fra hotelområderne. Det er for resten der, hvor peberet gror… i bogstaveligste forstand

Dag 10 – 14:
Morgenmad på hotellet
Dagene er til fri disposition - 
Nyd livet på stranden, tag på bådtur, ørundtur, lej en scooter, nyd den gode mad – gerne fisk og skaldyr i massevis. 
Stranden er aldeles indbydende og badevandet vidunderligt. Solnedgangen er fantastisk hver aften, når I sidder og spiser på stranden et eller andet sted. Når nattehimlen glimter, er der tid til en cocktail eller et koldt glas hvidvin, mens fødderne leger i det fine sand. 

Tag på opdagelse på øen eller lej en bådmand for en dag. Det lækre fiskemarked i byen er et besøg værd, og fiskene kommer helt friske ind. Aldrig har I set så store og lækre rejer. Op til 200g pr. stk. Hvornår er du sidst blevet mæt af tre rejer?

Dag 15:
Morgenmad på hotellet.
Transfer til lufthavnen og fly til Saigon som i dag også hedder Ho Chi Minh City.
Ved ankomst til Ho Chi Minh City er der transfer fra lufthavnen til hotellet og check in.
Dagen i Saigon er til fri disposition

I har 1 overnatning i Ho Chi Mihn City på 3* Silverland Central, Deluxe vær
https://www.silverlandhotels.com/silver-land-central-hotel-spa.html

I forhold til andre steder i Vietnam ses de største kontraster i Ho Chi Minh City. En blanding af nyt og gammelt og stort og småt. Smukke butikker kontra hektiske markeder, moderne skyskrabere og små lokale huse står side om side. Ét er dog sikkert - livet leves på gaden, der summer af liv. Det er her, at du får de største oplevelser. Tag evt. på shoppping i det store Binh Tanh marked.

Dag 16:
Morgenmad på hotellet.
Dagen i Saigon er til fri disposition, men Øster Lindet kan anbefale nedenstående tur, hvis Vietnamkrigen er af interesse.

Mulighed for tilkøb af halvdagsstur: VIet Congs & Cu Chi Tunnellerne
Oplev en af Vietnams største og mest tankevækkende attraktioner. 250 km tunnelsystemer udgravet under krigen med skjulte indgange. Her var alt fra hospitaler, skoler, våbenlagre og forråd. Snedigt og fuldendt til guerillakrig med gange så smalle, at voksne hvide mennesker er sikre tabere, så snart de kom herned. Området et utrolig spændende og informativt, og man hører både om livet i gangene og de mange tortorsystemer, der var indbygget. Der findes masser af ture til de berømte Cu Chi tuneller – men kun få som denne. Und jer selv luksusudgave, hvor I sejler i speedbåde til Cu Chi området – både frem og tilbage fremfor 2 timer i minibus hver vej. Det er mere inspirerende og en flottere tur – og så kommer I før alle de store turbusser. Turen er inkl. en dejlig frokost ved Cu Chi tunnellerne og sammen med 15 andre turister.

Resten af dagen er til fri disposition, indtil I skal køre til lufthavnen.
Afrejse hen på aftenen.  

Ved afrejse med Qatar Airways d. 29.10 fås en ekstra dag i Saigon uden tillæg.

Dag 17: 
Ankomst til København.


Hoteller
På denne fantastiske rundrejse tilbyder Øster Lindet 2 hotelkategorier. Inkluderet i prisen er Standard klasse, som er gode 3 hoteller med en rigtig god atmosfære og så 4 på stranden. Har du lidt større krav til din indkvartering, er det muligt at opgradere til 4* hoteller de fleste steder.

Superior – tillæg 690 kr. pr. pers

Siem Reap – 4* Siddharta hotel, Deluxe vær.
http://www.siddharta-hotel.com

Phnom Penh – 4* Rambutan Resort, Deluxe vær.
http://rambutanresort.com/home/

Mekong River Cruise – Mekong Eyes Explorer
https://www.mekongeyes.com/en/boats/mekong-eyes-explorer

Phu Quoc – 4* Long Beach Resort, Superior vær
http://longbeach-phuquoc.com

Ho Chi Minh City – 4* Golden Central Hotel Saigon, Deluxe vær
http://goldenhotelsaigon.vn


Diverse
Hæv penge i ATM i lufthavnen, så har du allerede ved ankomsten. Det er ikke nødvendigt at hæve hjemmefra.

I alle større byer er der hæveautomater.

Visum
Cambodia 35 US i kontanter + et pasfoto. Fås ved ankomst til Siem Reap. 

Vietnam – 14 dage visumfrit for danskere – fee at border 25 US.

Klima
Cambodia og Sydvietnam har tropisk monsunklima, og der er derfor varmt hele året. Klimaet er domineret af to monsunsæsoner. Den kølige nordøstlige monsun, som kun bringer lidt regn, ligger fra november til marts med gennemsnitstemperaturer omkring 25-30°. Fra maj til oktober bringer den sydvestlige monsun hård vind, høj luftfugtighed, regn og temperaturer på omkring 30°. De mest behagelige måneder er november til april. Cambodjanerne selv er dog glade for den regnvåde sommerperiode og fejrer monsunregnens medfølgende frugtbarhed ved den årlige ’Vandenes fest’.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses

  • fulde navne på alle rejsende som i passet,
  • fødselsdato
  • pasnr.
  • udløbsdato
  • Om der ønskes tilkøb.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved afrejse d. 29. oktober betaler du et depositum på 9.500 kr., når du køber værdibeviset på SPOTdeal. Restbeløbet for rejsen betales direkte til Øster Lindet senest 90 dage før afrejse.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer

  • Fly fra København til Siem Reap
  • Fly fra Ho Chi Minh City til København
  • Indenrigsfly fra Ho Chi Minh City til Phu Quoc
  • 20 kg bagage + håndbagage
  • Catering på oversøiske flyvninger
  • Alle transfer fra lufthavne til hoteller t/r
  • Alle transporter lokalt
  • 3 overnatninger på 3* Central Boutique i Siem Reap inkl. morgenmad
  • 2 overnatninger på 3* King Grand Boutique i Phnom Penh inkl. morgenmad
  • 2 overnatninger på krydstogtskibet Mekong Eyes inkl. helpension
  • 6 overnatninger på 4* Long Beach Resort på Phu Qouc inkl. morgenmad
  • 1 overnatning på 3* Silverland Central i Ho Chi Mihn City inkl. morgenmad
  • Heldagsudflugt i Phnom Penh
  • Udflugtsprogram iflg. krydstogtskibet
  • Lokale engelsktalende guider på udflugter og transfers mv.


Mulige tilkøb (Tilkøbes direkte hos Øster Lindet):

  • Eneværelsetillæg - 2.990 kr. (kun muligt på afgange hvor min. 2 andre pers. er booket)
  • Opgrader til superior hotelklasse – 690 kr. pr. pers. (for hele rejsen)
  • Ekstra udflugter:
    1 Angkor Wat – 600 kr. (entre 39$ er inkl.)
    2 Tonle Sap Lake – 410 kr.
    3 Cu Chi Tunnels – 600 kr. (med speedbåd)

Flytider (der flyves med Emirates, Qatar eller Thai Airways):

Afrejse d. 2. april
Afgang København d. 2/4 kl. 14.25 - Ankomst Bangkok d. 3/4 kl. 06.00
Afgang Bangkok d. 3/4 kl. 07.25 - Ankomst Siem Reap d. 3/4 kl. 08.20

Afgang Ho Chi Minh City d. 17/4 kl. 20.50 - Ankomst Bangkok d. 17/4 kl. 22.15
Afgang Bangkok d. 18/4 kl. 01.20 - Ankomst København d. 18/4 kl. 07.40

Eller

Afgang København d. 2/4 kl. 15.35 - Ankomst Dubai d. 2/4 kl. 23.55
Afgang Dubai d. 3/4 kl. 02.50 - Ankomst Bangkok d. 3/4 kl. 12.15
Afgang Bangkok d. 3/4 kl. 14.05 - Ankomst Siem Reap d. 3/4 kl. 15.15

Afgang Ho Chi Minh City d. 18/4 kl. 00.35 - Ankomst Dubai d. 18/4 kl. 05.00
Afgang Bangkok d. 18/4 kl. 08.20 - Ankomst København d. 18/4 kl. 13.15

Afrejse d. 29. oktober
Afgang København d. 29/10 kl. 13.40 - Ankomst Bangkok d. 30/10 kl. 06.20
Afgang Bangkok d. 30/10 kl. 08.00 - Ankomst Siem Reap d. 30/10 kl. 09.00

Afgang Ho Chi Minh City d. 13/11 kl. 20.55 - Ankomst Bangkok d. 13/11 kl. 22.20
Afgang Bangkok d. 14/11 kl. 00.50 - Ankomst København d. 14/11 kl. 06.35

Eller

Afgang København d. 29/10 kl. 15.35 - Ankomst Doha d. 29/10 kl. 23.40
Afgang Doha d. 30/10 kl. 02.30 - Ankomst Bangkok d. 30/10 kl. 13.15
Afgang Bangkok d. 30/10 kl. 17.40 - Ankomst Siem Reap d. 30/10 kl. 18.40

Afgang Ho Chi Minh City d. 14/11 kl. 19.25 - Ankomst Doha d. 15/11 kl. 00.20
Afgang Doha d. 15/11 kl. 01.20 - Ankomst København d. 15/11 kl. 06.05

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Ved fejl eller mangler på hotel rettes straks henvendelse til agent eller Øster Lindet.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Øster Lindets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 18. januar 2018 kl. 23:59

Rundrejse i Cambodia og Sydvietnam