STORSLÅET RUNDREJSE I COLOMBIA MED DANSK REJSELEDER

Sidste chance!

Vil du på dit livs eventyr? Så tag med på denne 11-dages rundrejse, hvor du vil opleve det bedste Colombia kan tilbyde. Guldmuseet og saltkatedralen i Bogota, den frodige kafferegion, caribisk stemning i Cartagena og Isla Grandes kridhvide strande.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

I Colombia møder I det bedste fra hele Sydamerika med dets storslåede landskaber, caribiske strande, spændende cuisine, en vild historie og et fantastisk gæstfrit folk. I de seneste to årtier har Colombia oplevet en sand opblomstring, og er på kort tid blevet Sydamerikas hurtigst voksende turistdestination. Med den store indsats imod narkokarteller i 80’erne og 90’erne anses Colombia i dag for en sikker rejsedestination med et overflødighedshorn af fantastiske oplevelser. Landet er utrolig smukt med en åben og passioneret befolkning og vil man have en rejseoplevelse, som stadig er forbeholdt de få, er det nu man skal tage på denne fantastiske rejse.

På denne tur kommer I til at opleve den colombianske natur og kultur i al deres mageløse skønhed – fra hovedstaden Bogota over den frodige kafferegion, hvor verdens bedste kaffe produceres, til de hvide caribiske strande omkring Cartagena. Alt dette mens I som noget helt unikt bliver inviteret hjem i stuerne hos de gæstfrie og meget åbne colombianere, der gerne fortæller om tiden før og efter narkokartellerne.

Se den fulde rejseplan længere nede på siden.


Rejsen inkluderer:

  • Fly Billund eller København til Bogota (mellemlanding i Amsterdam)
  • Fly Cartagena til Billund eller København (mellemlanding i Amsterdam)
  • Alle skatter og afgifter
  • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
  • Alle transfers og bustransport som beskrevet i programmet nedenfor
  • Inderigsflyvninger som beskrevet i programmet nedenfor
  • Udflugter som beskrevet i programmet nedenfor
  • Dygtig lokal engelsktalende guide på alle udflugter
  • Dansktalende guide under hele rejsen
  • 3 overnatninger på 3* Casa Deco i Bogota
  • 2 overnatninger på 3* Hecienda Venecia
  • 1 overnatning på 3* Hecienda Combia by Sercotel
  • 3 overnatninger på 3* Hotel Monterray
  • 1 overnatninger på 3* Hotel San Pedro de Majagua
  • Morgenmad alle dage
  • 2 x frokost
  • 3 x aftensmad

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Afrejse d. 23. august - 02. september 2018: SPOTpris 19.995 kr.

Tillæg (Bestilles og betales direkte hos Keep on Travel)

  • Afbestillings- og rejseforsikringer: kontakt Keep on Travel for nærmere information
  • Enkelværelsestillæg: 3.000 kr.

Højdepunkter:

  • Guldmuseet i Bogotá – på sporet af El Dorado
  • Kafferegionen – besøg på lokale kaffefarme
  • Valle de Cocora -  Verderns højeste palmer
  • Cartagena – Kolonial arkitektur på UNESCOs liste over verdensarv
  • Isla Grande – Caribiske kridhvide strande
  • Besøg i private hjem og Tejo-spil med de lokale 

Rejseplan

Dag 1.          Bogotá
Torsdag 23. august

Velkommen til Bogotá!
Vores chauffør tager imod jer i lufthavnen og kører jer til hotellet. Efter indcheckning tager vores guide jer på en kort spadsertur til Bogotas museum for den berømte kunstner Fernando Botero, der rummer en fremragende samling af hans finurlige samtidskunst. 

Indkvartering: Casa Deco***

Dag 2.          Bogotá-området
Fredag 24. august 

Dagen starter tidligt med et besøg på det traditionelle marked Paloquemao, som ligger i en stor markedshal med mere end 1800 stande med alt fra eksotiske frugter og grøntsager til kød, urter, blomster og håndværk. Nyd det farverige udendørs blomstermarked og smag de mange eksotiske frugter, der aldrig har fundet vej til de danske butikker. 

Efter Paloquermo går turen til en lokal kartoffelfarm i bjergene bagved Bogotá. 

På vejen til farmen passér I Guadalupe, hvor den store Jomfru Maria-figur fra toppen af bjerget velsigner Bogotás 11 millioner indbyggere. 

Kartoffelfarmen drives i bedste Oluf Sand stil af en lille famile der er én af Colombias pionererne indenfor økologisk landbrug. Familien dyrker forskellige "gamle" kartoffeltyper som de finder i Colombia og Peru. I dag finder man kun få kartoffeltyper i de daglige måltider men denne passionerede familie er ved at ændre dette og planter mange forskellige kartofler og andre grøntsager, som man ellers ikke finder i supermarkedet. Efter en rundtur i de snegleformede bede tilbereder I en frokost sammen med familien i deres selvbyggede ”karma-hus”.

Indkvartering: Casa Deco***

Dag 3.          Bogotá-området
Lørdag 25. august

Dagen starter med en rundtur i Bogotás gamle bydel La Candelaria  hvor I får et indtryk af den oprindelige by. Her ser I de vigtigste bygninger fra kolonitiden samt regeringensbygningerne omkring Plaza Bolívar med dens katedral, justitspaladset, parlamentet og rådhuset. Turen går også forbi ét af rejsens højdepunkter Guldmuseet, der med sin unikke samling af pre-colombianske guldsmykker er verdens største guldsamling. Ét af samlingens mest spetakulære stykker er en tømmerflåde i guld, der har givet næring til myten om at der findes en sø i Guatavita fyldt med guld offeret til guderne. 

Efter Guldmuseet går turen mod saltminen i Nemocon. På vej ud af Bogotá oplever I kontrasten mellem den moderne og historiske del af byen og får et indtryk af den forandring Colombia gennemgår i disse år.

Besøget i Nemocon saltminen indledes med en rundtur i det lille museum med fosiler af forskellige dinosauer der er fundet i området. Inden den lokale guide tager jer ned i minen bliver I i bedste minearbejderstil udstyret med sikkerhedshjelm inden det af en blød trappe går 80 meter ned i minen. Hernede ser I hvordan saltet udvindes direkte af klipperne ved at lægge dem ”i blød” i vand. Udover en underjordisk katedral indeholder minen også verdens største saltkrystal, der er udformet som et kæmpe hjerte og I kommer også til at opleve det mest utrolige optiske illusioner som det saltholdig vand i minen skaber. 

Nemocon minen har lagt kulisse til filmen Los 33 om de 33 chilenske minearbejdere der i 2010 blev fanget og reddet ud af en mine i Chile. Kulisserne er bevaret og giver på nærmeste hold et indtryk af hvordan de 33 minearbejdere boede under deres 69 dages ufrivillige ophold i minen. 

Efter besøget i saltminen går turen mod Guatavita, hvor der i følge legenden om El Dorado blev ofret guld til guderne i den lokale lagune! 

Efter frokost er det tid til at spille nationalspillet Tejo. Tejo blev spillet af de spanske erobrere og kan minde lidt om Boccia. I Tejo kaster man dog en metaldisk mod en plade med vådt ler, hvori der er placeret en lille metalring. Rammer man i ringen er der point. På kanten af ringen er der placeret to små lyserøde pakker krudt som lystigt eksplodere hvis man er så heldig at ramme. Spillet er ganske uformelt og de lokaler deler villigt ud af deres tricks – og der er til stor morskab for alle bred uenighed om hvordan man bedst holder på disken. Under spillet vil der være rig mulighed for at smage på én af de velsmagende lokale colombiaske øl. 

Indkvartering: Casa Deco*** 

Dag 4. Armenia – Kaffe regionen – Cocora Valley
Søndag 26. august

I starter dagen med transfer fra hotellet i Bogotá til lufthavnen for at nå indenrigsflyet til byen Armenia i den colombianske frodige kafferegion. 

Fra Armenia går turen ad ”The Coffee Highway” gennem den rige kafferegion hvor de særdeles veldrevne kaffefarme med deres farverige haciendaer ligger side om side. ”The Coffee Highway” var oprindeligt en sti hvor kaffen blev transporteret på æselryg, men er i dag Colombias svar på den amerikanske Route 66 med store lastbiler der bringer verdens bedste kaffe mod Colombias havne. 

Første stop på turen er Cocora dalen, der ligger mellem 2.000 og 2.400 meters højde. Dalen er en del af Los Nevados National Natural Park og er også det primær området, hvor man finder det nationale træ og symbolet for Colombia, den op til 60 meter høje Quindío vokspalme. Palmen er i dag fredet fordi det i det stærkt katolske Colombia blev tradition at dække gaderne med palmeblade på Palmesøndag, hvilket endte med at true palmen med udryddelse. Turen der varer et par timer er en let gåtur op på bjerget, hvor man har den mest fantastisk udsigt over området og dets mange palmer. Hvis I ønsker at opleve dalen fra hesteryg kan guiden arrangere dette. 

Efter Cocora dalen fortsætter I ad ”The Coffee Highway” til Manizales og kaffefarmen Hacienda Venecia, der er et af de smukkeste og mest fredfyldte steder der findes. Her indtager i middagen ved et stort fællesbord sammen med farmens andre gæster fra alle egne af verdenen.

Indkvartering: Hacienda Venecia***

Dag 5. Finca Romelia - Hacienda Venecia
Mandag 27. august

Efter morgenmaden på Hacienda Venecias veranda går turen til citrusfarmen Finca Romelia, hvis ejer Frederico er passioneret orchidé-dyrker og har 800 forskellige ochidéer og 120 forskellige fuglearter på sin farm. Her får I en rundtur i citrusplantagen og de mange orchidéer før I skal spise forkost sammen med Frederico på verandaen omgivet af de utallige kolibrier der konstant summer om ørerne på én.

Efter besøget hos Frederico går turen tilbage til Hacienda Venecia hvor I kan bruge resten af eftermiddagen på at nyde dette fantastiske sted og slappe af i poolen eller i én af hængekøjerne på verandaen, hvis I da ikke hellere vil gå en tur i plantagen. 

Indkvartering: Hacienda Venecia***

Dag 6. Pijao og San Alberto
Tirsdag 28. august

I dag står I tidligt op for at køre turen tilbage ad ”The Coffee Highway” mod den lille bjergby Pijao. Her skal I spise frokost på én af de små hyggelige restauranter omkring byens torv inden en lokal guide vil vise jer rundt og tage jer med på besøg hos nogle af de lokale indbyggere. Disse vil vise jer hvordan de bor og fortælle om deres liv og hverdag mens I sammen nyder et glas aromatica på verandaen.

Efter frokost går turen videre til endnu en kaffefarm, nemlig til San Alberto der producerer én af de mest prisbelønnede kaffer i verden. Det colombianske kaffelandskab, der er erklæret som verdensarv af UNESCO, har helt unikke geografiske kvaliteter, hvilket resulterer i en kaffe, der er kendetegnet ved en mellemhøj syre, rund krop, god balance og en udtalt aroma. Turen rundt på kaffefarmen følger dyrkningsprocessen, høsten og skrælning af bønnerne. I kommer også til at lære om de særlige egenskaber i den colombianske kaffe gennem en duft & smags tur ligesom I lærer at tilbere den perfekte kop kaffe. Ved afslutningen af denne udflugt vil I  gerne skulle være i stand til at genkende kaffebønner i overensstemmelse med deres egenskaber. 

Indkvartering: Hacienda Combia by Sercotel*** 

Dag 7.  Kafferegionen - Cartagena
Onsdag 29. august

I dag forlader I kafferegionen for at rejse mod Colombia caribiske kyst. I bliver hentet på hotellet tidligt om morgenen for at flyve til Cartagena via Bogotá. I Cartagena bliver mødt i af vores chauffør, der kører jer til hotellet i Cartagenas centrum. 

Efter I har tjekket ind på hotellet skal I på rundtur i Cartagena og turen begynder med et besøg i Fort San Felipe, som blev bygget af spanierne for at beskytte den rige by Cartagena mod angreb fra fastlandet. Cartagena var stedet, hvor Spaniens inka guld- og sølvskatte fra Peru og Bolivias miner blev opbevaret indtil de kunne fragtes hjem til Spanien. Byen var således genstand for piraters meget store interesse. I de labyrintiske korridorer i fæstningen føler I jer let henført til piraternes tid og det er ikke svært at se, hvor Hollywood har hentet inspiration til sine populære piratfilm. Fra fæstningen går I videre til San Pedro Claver kirke og kloster. Denne kirke blev bygget i begyndelsen af ​​det 17. århundrede af jesuitterne. Det blev opkaldt efter slavernes forsvarer og protektor, Pedro Claver. Kendt som slavernes slave og "Det sorte folks apostel" kæmpede han for de undertrykte såvel som slavernes frihed. Han boede i dette kloster indtil hans sidste dage i Cartagena. Hans jordiske rester bliver opbevaret i en urne i hovedalteret. Derefter går I gennem den koloniale gamle bydel. Få et overblik over byen og prøv at orientere dig selv for at kunne gå gennem byen på egen hånd om eftermiddagen, gå på souvenirhandel på byens mure og beundre solnedgangen fra Café del Mar på byens mure.

Indkvartering: Hotel Monterray*** 

Dag 8. Isla Grande 
Torsdag 30. august

Efter nogle hektiske dage i Colombia er det blevet tid til at slappe af og nyde Colombias caribiske kyst. Efter morgenmaden tager I til havnen i Cartagena for med speedbåd at blive sejlet en time til den caribiske skønhed Isla Grande. Her vil I blive indkvarteret på hotel San Pedro de Majagua, hvor I kan nyde de kridhvide strande og det 27-29 grader varme vand. 

Indkvartering: Hotel San Pedro de Majagua*** 

Dag 9. Isla Grande 
Fredag 31. august

I har endnu en dag til at slappe af på Isla Grande og enten nyde de fantastiske strande eller øens frodige natur. 

Indkvartering: Hotel San Pedro de Majagua***

Dag 10. Isla Grande 
Lørdag 1. september

Dagen er afsat til fortsat afslapning på Isla Grandes smukke strande før turen sidst på eftermiddagen går tilbage til Cartagena.

Indkvartering: Hotel Monterray***

Dag 11. Cartagena
Søndag 2. september

Det er tid til at tage afsked med Colombia, og I har dagen for jer selv til at få de sidste indtryk af Cartagena før I om eftermiddagen bliver I kørt til lufthavnen, hvor det går over Amsterdam tilbage til Danmark.

 


Flytider (der flyves med KLM og Air France):

København:
Afgang København d. 23. august kl. 06.00 - Ankomst Amsterdam kl. 07.25
Afgang Amsterdam d. 23. august kl. 10.05 - Ankomst Botaga kl. 14.00
Afgang Cartagena d. 2. september kl. 18.05 - Ankomst Amsterdam d. 3. september kl. 10.45
Afgang Amsterdam d. 3. september kl. 12.35 - Ankomst København d. 3. september kl. 13.55

Billund:
Afgang Billund d. 23. august kl. 06.00 - Ankomst Amsterdam kl. 07.10
Afgang Amsterdam d. 23. august kl. 10.05 - Ankomst Botaga kl. 14.00
Afgang Cartagena d. 2. september kl. 18.05 - Ankomst Amsterdam d. 3. september kl. 10.45
Afgang Amsterdam d. 3. september kl. 12.30 - Ankomst Billund d. 3. september kl. 13.35

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer hos Keep on Travel på mail admin@keepon.travel. Husk at oplyse de fulde navne på alle rejsende, som det står i deres pas.

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Keep on Travel på 24 64 06 30.

Rejsen inkluderer:

  • Fly Billund eller København til Bogota (mellemlanding i Amsterdam)
  • Fly Cartagena til Billund eller København (mellemlanding i Amsterdam)
  • Alle skatter og afgifter
  • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
  • Alle transfers og bustransport som beskrevet i programmet nedenfor
  • Inderigsflyvninger som beskrevet i programmet nedenfor
  • Udflugter som beskrevet i programmet nedenfor
  • Dygtig lokal engelsktalende guide på alle udflugter
  • Dansktalende guide under hele rejsen
  • 3 overnatninger på 3* Casa Deco i Bogota
  • 2 overnatninger på 3* Hecienda Venecia
  • 1 overnatning på 3* Hecienda Combia by Sercotel
  • 3 overnatninger på 3* Hotel Monterray
  • 1 overnatninger på 3* Hotel San Pedro de Majagua
  • Morgenmad alle dage
  • 2 x frokost
  • 3 x aftensmad

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Tillæg (Bestilles og betales direkte hos Keep on Travel)

  • Afbestillings- og rejseforsikringer: kontakt Keep on Travel for nærmere information
  • Enkelværelsestillæg: 3.000 kr.

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Keep on Travel's officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne rejse. Eventuelle spørgsmål i forbindelse med rejsen rettes til Keep on Travel. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på
www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Keep on Travel

Teglholmens Østkaj 61, 2450 København SV
Tlf.: 24 64 06 30 | CVR: 36975458 | cht@keepon.travel | Hjemmeside |

Sidste chance: 16. januar 2018 kl. 23:59

STORSLÅET RUNDREJSE I COLOMBIA MED DANSK REJSELEDER