COSTA DEL SOL MED ALL INCLUSIVE OG UDFLUGT

Sidste chance!

Costa del Sol er sol og varme - men også smuk natur og store oplevelser. Denne rejse går til Torremolinos og er inkl. spændende udflugt til Alfarnatejo i det andalusiske bagland. I får desuden 1 uge på 3* hotel med All Inclusive + dansktalende rejseleder.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Solkysten mod syd er indbegrebet af ferie med en dejlig blanding af vidunderlige strande, kvalitetshoteller med god service, lækre pools, gode restauranter, hyggelige barer og muligheden for at besøge spændende storbyer. Costa del Sol betyder direkte oversat solkysten, og navnet er ikke tilfældigt! Her er sol og sommer året rundt, og det er let at forelske sig i denne del af Spanien

Med i denne rejse er en udflugt til Alfarnatejo i det andalusiske bagland, som er kendt for den fantastiske natur og små hyggelige landsbyer. Du kan læse mere om rejsen længere nede på siden. 

Rejsen inkluderer:

  • Fly fra Billund - Malaga t/r.
  • 7 overnatninger på Hotel Roc Flamingo (kat 3).
  • All Inclusive.
  • Udflugt - Alfarnatejo.
  • Dansktalende rejseledere.

Pris pr. person ved 2 personer pr. dobbeltværelse:

Billund
Afrejsedato: 27. februar: SPOTpris 4.998 kr. UDSOLGT
Afrejsedato: 06. marts: SPOTpris 4.998 kr. UDSOLGT
Afrejsedato: 13. marts: SPOTpris 4.998 kr.  

Max 2 personer pr. dobbeltværelser.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

  • Afbestillingsforsikring - 249 kr.
  • Årsrejseforsikring - 249 kr.
  • Mad på flyet - 180 kr.
  • Transport til og fra hotel - 180 kr.


 
Udflugt til Alfarnatejo

Tag med til det Andalusiske bagland og oplev den fantastiske natur samt nogle af de små hyggelige landsbyer, som mange af Spaniens bjerge gemmer på. Her vil du opleve de uspolerede byer og storslået udsigt på vejen til vores mål som er Alfarnate og Alfarnatejo. Vi kører op gennem Malaga-bjergene og øst på mod disse skønne perler, så husk at medbringe et kamera, da dette er en fryd for både øje og linse.

Vi kører langs middelhavsmotorvejen med de mange olivenlunde, hvorefter vi vil dreje fra og komme ud på mere uberørt land. Her kører vi langs marker med de mange forskellige, tropiske træer som f.eks. abrikostræer, avokadotræer mandeltræer mm. 

I mere end 900 meters højde, kommer vi rundt i området Axarquia, som rummer de gamle værdier samt den sande natur af det ”spanske bondeliv”.

Dagens højdepunkt er, når vi mødes med de herlige og meget gæstfrie, lokale kvinder. De går dig i møde med åbne arme og byder dig velkommen i deres små og hyggelige hjem til en enestående spansk frokost. Det kan være en sjov udfordring med sproget, så det er en fordel at vove sig ud i håndtegn og fagter, da sproget selvfølgelig er spansk. Hvad der præcist er på menuen varierer, da det afhænger af sæsonens råvarer. Én ting er sikkert, du går hverken sulten eller tørstig derfra.

Undervejs vil du høre om den skønne natur, vi kører igennem, og hvor de mange gemte skatte vil blive fremhævet. Hør bl.a. om oliven fra en af Spaniens ældste olivenlunde og besøg den lille lokale olivenoliefabrik, der byder på en enestående smagsoplevelse. Ligeledes vil disse smagsoplevelser gå igen i Alfarnatejos gamle bydel, hvor vi besøger et af de oprindelige byhuse. Her vil der være forskellige smagsprøver og mulighed for at handle lokale specialiteter. 

Tag med på denne tur og oplev en unik og autentisk udflugt, hvor du får det bedste af baglandet og smagen af Andalusien.

OBS
Turen er inklusiv frokost

HUSK
Kamera og evt. en trøje.

Hotel Roc Flamingo - Kategori 3
Dejligt All Inclusive-hotel i Torremolinos centrum
Roc Flamingo er et rigtig godt valg, hvis du gerne vil bo på et charmerende byhotel med gode faciliteter og et utroligt venligt personale. Her vil du med garanti føle dig godt tilpas. Næsten lige uden for hotellet ligger det stemningsfulde centrum af Torremolinos, hvor der er masser af shoppingmuligheder, dejlige restauranter og barer. Kan du ikke undvære sand mellem tæerne og det salte hav, har du under halvanden kilometer til den dejlige strand. I højsæsonen kører hotellets shuttlebus til stranden flere gange dagligt.

Selvom du bor midt i byen, har du rige muligheder for en svalende svømmetur eller for at ligge og slappe af på en komfortabel solseng i hotellets skønne poolområde. Her er en livlig og munter atmosfære, og du vil naturligt falde i snak med andre af hotellets gæster. De fleste dage er her underholdning for gæsterne.

Nyd ferien med All Inclusive, så kan du nyde livet i fulde drag. Om morgenen er det også muligt at spise ude på den overdækkede terrasse. 

Flyinformation 

Flytider Billund:
Afgang fra Billund kl. 16.10
Ankomst til Malaga kl. 19.45
Afgang fra Malaga kl. 11.15
Ankomst til Billund kl. 14.40

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne

Primera Air www.primeraair.com
Primera Air flyver primært med Boeing 737-800, alle med plads til 189 gæster. Den gennemsnitlige alder på vores seks fly i Primera Air er cirka fem år.
På Primera Air må der maksimalt medbringes 1 kuffert pr. person max. vægt 23 kg ind checket bagage. Desuden må der medbringes maks. 10 kg. håndbagage. Dette gælder for alle rejsende over 2 år.

BEMÆRK! 1 kuffert må max. veje 23 kg, uanset om man pakker til 1 eller 2 personer. Man kan altså ikke slå to passagerers tilladte vægt ”sammen” i én kuffert.

Vi gør opmærksom på, at flyvninger til alle ikke EU lande er ”non-cash flights” dette betyder at man på disse flyvninger ikke kan betale kontant – men kun med credit cards. Dette gælder såvel drikkevarer som toldfrie varer.
Det er muligt at købe en pakke med et tæppe samt en pude ombord, efter flyrejsen må man tage dette med.  

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen. Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

Én unik kode gælder for én person.

Rejsen inkluderer:
Fly fra Billund - Malaga t/r.
7 overnatninger på på Hotel Roc Flamingo (kat 3).
All Inclusive.
Udflugt - Alfarnatejo.
Dansktalende rejseledere.

Pris pr. person ved 2 personer pr. dobbeltværelse.

Max 2 personer pr. dobbeltværelser.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):
Afbestillingsforsikring - 249 kr.
Årsrejseforsikring - 249 kr.
Mad på flyet - 180 kr.
Transport til og fra hotel - 180 kr.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.
Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.
Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Bravo Tours A/S*

Bethaniagade 40, 7400 Herning
Tlf.: 70 10 10 77 | CVR: 21148180 | fha@bravotours.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 16. januar 2018 kl. 23:59

COSTA DEL SOL MED ALL INCLUSIVE OG UDFLUGT