Catering i særklasse fra Gaudium

Sidste chance!

Lad Gaudium stå for maden til den næste fest og giv dine gæster en ekstra god oplevelse! Vælg mellem 'Nordisk luksusbuffet' og 'Køkkenchefens buffet'. Bag Gaudium står bl.a. den kendte michelinkok Robert Petersen. Kan bruges helt frem til 31. august 2018.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Står du over for at holde rund fødselsdag, konfirmation, barnedåb eller blot en hyggelig sammenkomst? Med dette tilbud kan du få Gaudiums 'Nordisk luksusbuffet' eller 'Køkkenchefens buffet'.

Gaudium leverer maden til mange fester hvert år - over 100.000 kuverter har det populære cateringfirma leveret det seneste år. Kvaliteten bliver der ikke gået på kompromis med, hvilket Gaudiums 9,9 score på Trustpilot bekræfter.

Gaudium er blevet til i samarbejde med den kendte nordiske michelinkok Robert 'Fabio' Petersen. Robert er uddannet på Danmarks mest kendte - og verdensberømte - nordiske restaurant, der er kåret til verdens bedste restaurant fire gange.

Roberts ekstraordinære kvalitetssans og kendskab til det nordiske køkken er en del af Gaudiums DNA; det skal være høj kvalitet, lækkert og ekstraordinært smagfuldt. For Gaudium er målet at levere unikke madoplevelser til kompromisløse danskere, som ved, at smag og kvalitet er altafgørende for et godt måltid.


Nordisk luksusbuffet indeholder:

  • Varmrøget norsk laks - biodynamisk creme fraiche - purløg - syltede radiser - brøndkarse
  • Dampede hvedekerner - rød piment - skalotteløg - frisk mozzarella
  • Sprød grøn salat - cherrytomater - ristede solsikkekerner - honning - balsamico
  • Dansk kalv - skovsvampe - skalotteløg - citronskal - hvidløg
  • Unghane - lynghonning - lime
  • Kartoffel - rosmarin - porrer
  • Nordisk pesto - krydderurter - nødder - parmesan
  • Chokoladekage - karamel - hindbær
  • Brød – friskbagt - hjemmelavet

SPOTpris 135 kr. Normalpris 300 kr. Spar 55 %.

Køkkenchefens buffet indeholder:

  • Varmrøget norsk laks – biodynamisk creme fraiche - purløg - syltede radiser - brøndkarse
  • Dampede perlebyg - persille - citron - syltede rødløg - bagt fennikel
  • Babyspinatsalat - soltørrede tranebær - saltristede græskarkerner - nordisk balsamico
  • Svinemørbrad - timian - hvidløg - rosmarin
  • Dansk kalv - langtidsstegt
  • Ristede kartofler - brunet smør - løvstikke
  • Nordisk kold bearnaisecreme - frisk estragon
  • Chokoladekage - karamel - frysetørrede hindbær
  • Brød – friskbagt - hjemmelavet.

SPOTpris 135 kr. Normalpris 300 kr. Spar 55 %.

Minimumbestilling 10 kuverter!

Gaudium kan håndtere alle størrelser selskaber.

Værdibeviset kan indløses helt frem til den 31. august 2018.
Der tages forbehold for udsolgte dage. Vi anbefaler derfor, at du hurtigst muligt efter køb fortager din bestilling hos Gaudium ved at sende en mail til gaudium@gaudium.dk. Ved spørgsmål er du også velkommen til at ringe på tlf. 30 70 52 02.

Der skal bestilles mindst 8 dage i forvejen.

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab:
Ved selskaber på 50 kuverter og opefter er det muligt at tilkøbe en kok for 2.500 kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer koster det 500 kr. pr. time og afregnes pr. påbegyndt 30 min. (250 kr.).

Maden kommer altid i engangsservice i form af foliebakker, så hvis kokken skal anrette på andet, skal det stå klar til kokken ved ankomst.

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. portionsanretning af forret (en kok op til 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2 kokke, afhængig af arrangementet). Kontakt Gaudium for nærmere info.


Fremragende anmeldelser på Trustpilot
På det brugerdrevne anmeldersite Trustpilot.dk har 304 personer anmeldt Gaudium og givet en samlet score på 9.9 ud af 10 mulige. Det giver cateringfirmaet en plads som 'Fremragende' og som nummer 1 i kategorien Catering. Folk har bl.a. skrevet.

"Helt i top"

"Jeg må tilslutte mig koret af tilfredse kunder - maden var top lækker, afhentningen effektiv og det hele spillede. Kan absolut anbefales!"


Anmeldt i juni 2017

"Gaudium fik min store dag til at gå op"

"Gaudium fik min store dag til at gå op i en højere enhed, da jeg den 8. april havde inviteret 35 gæster til Nordisk Buffet - og alt klappede (...) . Fantastiske smagsoplevelser: Lækker laksemousse, skønt brød, virkelig mørt kød - både kalv og unghane - god pesto, salat og skøn dessert. Rigelige mængder - alle var glade og mætte, og flere bad om - og fik - navn og telefonnummer. Tusind tak for en dejlig oplevelse."

Anmeldt i april 2017

"Køkkenchefens buffet"

"Køkkenchefens buffet, til 17 personer, var perfekt til alle mellem 2 og 66 år. Selv vegetaren fik nok at spise. Tilberedningen, som der næsten ikke er noget af, er tydeligt beskrevet og resultatet blev perfekt. Maden er meget indbydende at se på. Vi spiser stadigt rester to dage efter, så portionerne fine."

Anmeldt i april 2017

Du kan læse flere anmeldelser her.


Det praktiske:

Er maden varm eller kold, når jeg afhenter/får leveret?
- Maden er som udgangspunkt kold ved både afhentning og levering. Grundig vejledning til opvarmning medfølger.

Kan jeg få maden leveret varm?
- Ja, de kan godt levere maden varm. Prisen for varm levering er 700 kr. og inkluderer fri levering på hele Sjælland, samt at leveringen er på et specifikt aftalt tidspunkt. Maden leveres ca. 20 min. inden forventet spisetid. Dvs. skal I spise kl. 18, så leveres maden ca. kl. 17.40. Det er ikke muligt at afhente maden varm.

Hvor lang tid tager maden at opvarme?
- Beregn en samlet tilberedningstid på ca. 45 minutter inkl. hviletid (kan variere fra menu til menu)

Er det besværligt at opvarme maden?
- Nej, det er ganske simpelt, og der følger en nøje beskrevet vejledning med.

Hvad gør jeg, hvis jeg har spørgsmål til Gaudium omkring min ordre eller andet?
- Ring venligst på tlf. 30 70 52 02 eller send en mail til gaudium@gaudium.dk. Telefonen er åben 10.00 - 16.00 på hverdage, 10.00 - 14.00 på lørdage. På mail får I i hverdagene svar inden for 24 timer.

AFHENTNING
Hvordan modtager jeg maden?
- Maden pakkes i pæn engangsemballage, som kan sættes direkte i ovnen og er klar til transport og til at sættes på køl.

I hvilket tidsrum kan maden afhentes?
- Hverdag mellem kl. 10.00 og 16.00
- Lørdage kl. 10.00 - 14.00
- Søndag - kun levering (i tidsrummet 10.00 - 18.00)

LEVERING
Hvordan modtages maden?
- Maden leveres i pæn engangsemballage og transporteres i termokasser, som holder maden kold eller varm afhængigt af bestillingen.

I hvilket tidspunkt kan jeg få leveret min mad?
Lørdag kl. 9-19. Ugens øvrige dage kl. 9-18.

Der leveres i 2 timers intervaller. F.eks. mellem kl. 10 og 12.

Kan jeg få maden leveret varm?
- Ja. Ved bestilling på minimum 25 kuverter. Prisen for varm levering er 700 kr. og inkluderer fri levering på hele Sjælland, samt at leveringen er på et specifikt aftalt tidspunkt. Maden leveres ca. 20 min. inden forventet spisetid. Dvs. skal I spise kl. 18, så leveres maden ca. kl. 17.40. Det er ikke muligt at afhente maden varm.

Hvad koster levering?
- 300 kr. i Storkøbenhavn (postnumre 1000 - 2999) og 400 kr. på øvrige Sjælland. Andre områder efter nærmere aftale.

Prisen for varm levering er 700 kr. og inkluderer fri levering på hele Sjælland.

I hvilket område kan I levere?
- Hele Sjælland og andre områder efter nærmere aftale.

Bærer chaufføren maden helt ind på vores adresse?
- Ja, chaufføren bærer maden ind og gennemgår vejledning med jer, samt øvrige spørgsmål I måtte have.

Du bestiller ved at sende en mail til gaudium@gaudium.dk. Der skal bestilles mindst 8 dage i forvejen.

Husk: Når du sender mailen, skal du skrive "Nordisk luksusbuffet" eller "Køkkenchefens luksusbuffet" i emnefeltet.

Alt det praktiske:

Er maden varm eller kold, når jeg afhenter/får leveret?
- Maden er som udgangspunkt kold ved både afhentning og levering. Grundig vejledning til opvarmning medfølger.

Kan jeg få maden leveret varm?
- Ja, de kan godt levere maden varm. Prisen for varm levering er 700 kr. og inkluderer fri levering på hele Sjælland, samt at leveringen er på et specifikt aftalt tidspunkt. Maden leveres ca. 20 min. inden forventet spisetid. Dvs. skal I spise kl. 18, så leveres maden ca. kl. 17.40. Det er ikke muligt at afhente maden varm.

Hvor lang tid tager maden at opvarme?
- Beregn en samlet tilberedningstid på ca. 45 minutter inkl. hviletid (kan variere fra menu til menu)

Er det besværligt at opvarme maden?
- Nej, det er ganske simpelt, og der følger en nøje beskrevet vejledning med.

Hvad gør jeg, hvis jeg har spørgsmål til Gaudium omkring min ordre eller andet?
- Ring venligst på tlf. 30 70 52 02 eller send en mail til gaudium@gaudium.dk. Telefonen er åben 10.00 - 16.00 på hverdage, 10.00 - 14.00 på lørdage. På mail får I i hverdagene svar inden for 24 timer.

AFHENTNING
Hvordan modtager jeg maden?
- Maden pakkes i pæn engangsemballage, som kan sættes direkte i ovnen og er klar til transport og til at sættes på køl.

I hvilket tidsrum kan maden afhentes?
- Hverdag mellem kl. 10.00 og 16.00
- Lørdage kl. 10.00 - 14.00
- Søndag - kun levering (i tidsrummet 10.00 - 18.00)

LEVERING
Hvordan modtages maden?
- Maden leveres i pæn engangsemballage og transporteres i termokasser, som holder maden kold eller varm afhængigt af bestillingen.

I hvilket tidspunkt kan jeg få leveret min mad?
Lørdag kl. 9-19. Ugens øvrige dage kl. 9-18.

Der leveres i 2 timers intervaller. F.eks. mellem kl. 10 og 12.

Kan jeg få maden leveret varm?
- Ja. Ved bestilling på minimum 25 kuverter. Prisen for varm levering er 700 kr. og inkluderer fri levering på hele Sjælland, samt at leveringen er på et specifikt aftalt tidspunkt. Maden leveres ca. 20 min. inden forventet spisetid. Dvs. skal I spise kl. 18, så leveres maden ca. kl. 17.40. Det er ikke muligt at afhente maden varm.

Hvad koster levering?
- 300 kr. i Storkøbenhavn (postnumre 1000 - 2999) og 400 kr. på øvrige Sjælland. Andre områder efter nærmere aftale.

Prisen for varm levering er 700 kr. og inkluderer fri levering på hele Sjælland.

I hvilket område kan I levere?
- Hele Sjælland og andre områder efter nærmere aftale.

Bærer chaufføren maden helt ind på vores adresse?
- Ja, chaufføren bærer maden ind og gennemgår vejledning med jer, samt øvrige spørgsmål I måtte have.

Én unik kode gælder for én kuvert.

Nordisk luksusbuffet indeholder:
Varmrøget norsk laks - biodynamisk creme fraiche - purløg - syltede radiser - brøndkarse
Dampede hvedekerner - rød piment - skalotteløg - frisk mozzarella
Sprød grøn salat - cherrytomater - ristede solsikkekerner - honning - balsamico
Dansk kalv - skovsvampe - skalotteløg - citronskal - hvidløg
Unghane - lynghonning - lime
Kartoffel - rosmarin - porrer
Nordisk pesto – krydderurter – nødder - parmesan
Chokoladekage - karamel - hindbær
Brød – friskbagt - hjemmelavet

Køkkenchefens buffet indeholder:
Varmrøget norsk laks – biodynamisk creme fraiche - purløg - syltede radiser - brøndkarse
Dampede perlebyg - persille - citron - syltede rødløg - bagt fennikel
Babyspinatsalat - soltørrede tranebær - saltristede græskarkerner - nordisk balsamico
Svinemørbrad - timian - hvidløg - rosmarin
Dansk kalv - langtidsstegt
Ristede kartofler - brunet smør - løvstikke
Nordisk kold bearnaisecreme - frisk estragon
Chokoladekage - karamel - frysetørrede hindbær
Brød – friskbagt - hjemmelavet.

Der skal bestilles til minimum 10 kuverter pr. selskab.

Gaudium kan håndtere alle størrelser selskaber.

Værdibeviset kan indløses helt frem til den 31. august 2018.
Der tages forbehold for udsolgte dage. Vi anbefaler derfor, at du hurtigst muligt efter køb fortager din bestilling hos Gaudium ved at sende en mail til gaudium@gaudium.dk. Ved spørgsmål er du også velkommen til at ringe på tlf. 30 70 52 02.

Der skal bestilles mindst 8 dage i forvejen.

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab:
Ved selskaber på 50 kuverter og opefter er det muligt at tilkøbe en kok for 2500 kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer koster det 500 kr. pr. time og afregnes pr. påbegyndt 30 min. (250 kr.).

Maden kommer altid i engangsservice i form af foliebakker, så hvis kokken skal anrette på andet, skal det stå klar til kokken ved ankomst. Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. portionsanretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2 kokke, afhængig af arrangementet). Kontakt Gaudium for nærmere info.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Gaudium. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Gaudium Catering

Fjeldhammervej 15 , 2610 Rødovre
Tlf.: 30 70 52 02 | CVR: 36889853 | gaudium@gaudium.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 17. januar 2018 kl. 23:59

Catering i særklasse fra Gaudium