Storbyferie i vidunderlige Rom

Sidste chance!

Oplev pragtfulde Rom med 4* ophold på Hotel Ripa Roma i byens mest charmerende område, Trastevere med mulighed for opera/koncert- og gastronomioplevelser. Inkl. 3-7 overnatninger, morgenmad og fly fra København og Billund.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Rom er en moderne metropol med 3,5 millioner indbyggere, hvor antikkens storhed går hånd i hånd med et pulserende og vibrerende storbyliv.

Rom har det hele; atmosfærefyldte pladser som Piazza Navona og Fontanta di Trevi, hvor filmen La Dolce Vita blev optaget, verdens vidunderbygninger som Colosseum og Pantheon, eksklusive shopping gader og modehuse med lokale designere som bl.a. Valentino og Bulgari samt ikke mindst en kulinarisk mangfoldig overdådighed, som blot venter på at blive indtaget på nogen af byens mange hyggelige trattoriaer og restauranter.

Er man til kunst er et besøg i Vatikanet og museet, det er et af verdens største museer som huser flere af de vigtigste renæssanceværker og ikke mindst Michelangelos Sixtinske kapel.

Rom er en by man kan besøge hele året. Foråret sætter tidligt ind og allerede fra midt februar kan man være heldig at sidde ude på pladserne og nyde sin cappuccino. 

Denne rejser byder på noget af det bedste fra den evige stad: Et 4-stjernet ophold i en af romernes fortrukne bydele med mulighed for at opleve opera og koncerter med gallamiddag i nogle af byens smukke kirker.

Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København eller Billund til Rom t/r
  • 10 kg håndbagage
  • 3, 4, 5 eller 7 overnatninger på 4* Hotel Ripa Roma
  • Stor Amerikansk morgenbordsbuffet
  • Fri wifi
  • 10% rabat på alle á la carte menuer i hotellets restaurant

Prisen er for én person v/ køb til min. 2 personer i delt dobbeltværelse eller 3 voksne i trippelværelse.

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne
Bemærk at transport fra lufthavnen til hotellet ikke er inkluderet i prisen.

Tilkøb (bestilles og betales til GG Tours)

  • Børn 0-2 år - 590 kr. pr. ophold
  • Børn 3-12 år - 3 nætter 1.590 kr., 4 nætter 1.725 kr., 5 nætter 1.890 kr., 7 nætter 2.090 kr.
  • Eneværelsestillæg - 290 kr. pr. nat i januar - marts og 425 kr. i april.
  • Ekstra bagage kr. 490 t/r 15-20 kg
  • Transfer fra lufthavnen til Trastevere - 135 kr pr. person pr. vej.
  • På turen er der ligeledes mulighed for at tilkøbe opera eller koncert med 3-retters middag med vin - pris fra 790 kr. inkl. 3-retters gallamiddag med vin. Uden middag fra kr. 390.


Om hotellet
Hotel Ripa Roma er et lækkert 4-stjernet designhotel, beliggende i det historiske kvarter Trastevere.

Bo i et lækkert design-hotel i Rom og i det pulserende Trastevere i gåafstand til alle øvrige seværdigheder. Hotel Ripa Roma byder på 197 rummelige, moderne værelser og suiter designet til at optimere lys, plads og komfort. Hotellet byder på en god restaurant, hvor I kan smage på et lækkert romersk fusionskøkken. Hotellet byder endvidere på en lækker tagteressa, med udsigt over byen.

Trastevere
Trastevere ligger syd for Vatikanstaten langs Tiberens. Trastevere er et ærke gammelromersk middelalderkvarter med små gyder og trange gader, Europas ældste kristne kirke ”Santa Maria di Trastevere” og kendt som Roms mest charmerende og romantiske bydel.  Det sceniske Tastevere med terracotta farvede middeladerhuse i klædt vinranker og udendørs vasketøj og et sandt leben har gjort Trastevere til et af de mest berømte steder at optage store film. Eksempelvis Woddy Allens ”To Rome with Love”, den sidste James Bond, ”Spectre” og italienske klassikere så som ”Americano”.  Trastevere har gennem tiden været bosted for mange danske kunstnere her i blandt Thorvaldsen og H.C Andersen. 

Opera/koncerter og gastronomi
Oplev store koncerter eller Opera i smukke kirker eller koncerthuse. I kan gennem GG Tours tilkøb billetter til  eksempelvis  Vivaldi koncert "de 4 årstider", Verdis La Traviata eller de 3 stjernetenorer som synger Napolitanske opera klassikere m.fl. Forestillingerne kan bestilles inklusive gallamiddag på restaurant, pris fra 790 kr. inkl. 3-rettersmidag m/vin,. Koncerter uden middag. priser fra 390 kr.

Kontakt evt. GG Tours for nærmere information om hvilken forestilling som opføres på din ønskede afrejsedato.

Trastevere er Romernes foretrukne sted at gå ud at spise. Læg vejen forbi Pizzaria – Ristoranta á la Scala, Trattoria da Carlone  eller Osteria zi Umberto; klassisk,  lækkert og til absolut rimelige priser bon appetito…

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos GG Tours på go@ggtours.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra GG Tours.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen. Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt GG Tours på 26 24 49 35.

Én unik kode gælder for én person.

Rejsen inkluderer:
Fly fra København eller Billund til Rom t/r
10 kg håndbagage
3, 4, 5 eller 7 overnatninger på 4* Hotel Ripa Roma
Stor Amerikansk morgenbordsbuffet
Fri wifi
10% rabat på alle á la carte menuer i hotellets restaurant
Prisen er for én person v/ køb til min. 2 personer i delt dobbeltværelse eller 3 voksne i trippelværelse.

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne
Bemærk at transport fra lufthavnen til hotellet ikke er inkluderet i prisen. 

Tilkøb (bestilles og betales til GG Tours)
Børn 0-2 år - 590 kr. pr. ophold
Børn 3-12 år - 3 nætter 1.590 kr., 4 nætter 1.725 kr., 5 nætter 1.890 kr., 7 nætter 2.090 kr.
Eneværelsestillæg - 290 kr. pr. nat i januar - marts og 425 kr. i april.
Ekstra bagage kr. 490 t/r 15-20 kg
Transfer fra lufthavnen til Trastevere - 135 kr pr. person pr. vej.
På turen er der ligeledes mulighed for at tilkøbe opera eller koncert med 3-retters middag med vin - pris fra 790 kr. inkl. 3-retters gallamiddag med vin. Uden middag fra kr. 390.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på GG Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til GG Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

GG Tours

Refshalevej 163 A, 1 th , 1432 København K
Tlf.: 26 24 49 35 | CVR: 35031340 | go@ggtours.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 31. december 2017 kl. 23:59

Storbyferie i vidunderlige Rom