FuegoBlanco - Økologisk citrusfarm og Bed & Breakfast

Sidste chance!

Tag til Andalusien og bo på prisvindende FuegoBlanco Bed & Breakfast, kun 30 min. kørsel fra Malaga lufthavn. FuegoBlanco er omgivet af økologiske citrustræer og olivenlunde og er et stemningsfuldt sted med pool og betagende udsigt. Rejs fra dec-juni.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Nyd Andalusien med en skøn miniferie på det danskejede Bed & Breakfast FuegoBlanco. Stedet ligger i det bjergrige Spanien, lidt uden for Alora, som er en typisk spansk by med hvidkalkede huse, smalle brostensgader og små restauranter samt tapas-barer. 

Til FuegoBlanco hører en pool og en dejlig grund med 23.000 m2 citrusfarm og have, hvor heste, katte og andre dyr også har deres gang. Der hersker fred og idyl på FuegoBlanco, og det er helt vidunderligt at slappe af ved poolen eller i haven med en god bog omgivet af det fantastiske landskab. Skal der ske mere, kan området udforskes på hesteryg, cykel eller med vandrestøver på, fx ad kongeruten Caminito del Rey. Skulle musklerne blive ømme efter strabadserne, er der tilnkyttet en massør til stedet.

Tager I fly fra Danmark til Malaga i Spanien, er I kun 35 minutters kørsel med tog fra FugeoBlanco. Det er ofte muligt at få billige flybilletter fra Danmark til Malaga.

FuegoBlanco er lille, roligt sted med plads til 13 overnattende gæster. Det ejes og drives af danske Tina Skalander. Læs hendes historie her. Se også de mange flotte anmeldelser på Tripadvisor

Opholdet er med 4 overnatninger og inkluderer: 

  • 4 overnatninger på FuegoBlanco
  • Skøn morgenmad med hjemmebagte boller, græsk yoghurt med hjemmelavet müsli, frugt fra haven, friskpresset appelsinjuice og lemonshot i sæson* samt te/kaffe.
  • Én 3 retters middag med vin, øl eller vand
  • Én Tapasaften med et smukt udvalg af de bedste lokale tapas retter, inkl. vin, øl eller vand.

* kun i appelsin/citronsæsonen. 

Pris for 1 person i dec, jan. og feb.: SPOTpris 2.095 kr. Normalpris 3.450 kr. Spar 39 %
Pris for 2 personer i delt dobbeltværelse i dec, jan og feb: SPOTpris 2.495 kr. Normalpris 4.140 kr. Spar 39 %

Pris for 1 person i marts, april, maj, juni: SPOTpris 2.755 kr. Normalpris 3.450 kr. Spar 20 %
Pris for 2 personer i  delt dobbeltværelse i marts, april, maj, juni: SPOTpris 3.315 kr. Normalpris 4.150 kr. Spar 20 %

Opholdet kan indløses til og med juni 2018. Vær dog opmærksom på, at du skal vælge periode, når du køber dit værdibevis her på spotdeal.dk. 

Når du har modtaget værdibeviset booker du dit ophold hos info@fuegoblanco.com. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

Ved spørgsmål kan Fuego Blanco kontaktes på info@fuegoblanco.com 

Opholdet kan benyttes fra den 14. december 2017 til og med den juni 2018, dog kun i den valgte periode. 

Én unik kode gælder for det valgte ophold for enten en eller to personer (den valgte variant). 

Opholdet inkluderer: 
4 overnatninger på FuegoBlanco
Skøn morgenmad med hjemmebagte boller, græsk yoghurt med hjemmelavet müsli, frugt fra haven, friskpresset appelsinjuice og lemonshot i sæson* samt te/kaffe
En 3 retters middag paella med vin, øl eller vand
En Tapasaften med et smukt udvalg af de bedste lokale tapas retter, inkl. vin, øl eller vand.

* kun i appelsin/citronsæsonen.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på FuegoBlancos officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til FuegoBlanco. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

FuegoBlanco

Camino Los Aneales , 29500 Alora, (Malaga) Spain
Tlf.: 21 21 64 54 | CVR: Y0126629M | tina.skalander@gmail.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 31. januar 2018 kl. 23:59

FuegoBlanco - Økologisk citrusfarm og Bed & Breakfast