Oplev smukke og sprudlende Krakow

Sidste chance!

Tag til smukke og sprudlende Krakow, der er fuld af liv, stemning og en overdådig historie. Inkl. fly fra København, 2-4 nætter på 3* hotel med central beliggenhed og morgenmad alle dage. Pris fra 1.490 kr.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Krakow er uden sammenligning Polens smukkeste by - fuld af liv, stemning og en overdådig historie... med andre ord "Krakow er som taget ud af et eventyr"! I modsætning til andre polske byer undgik Krakow 2. verdenskrigs mange ødelæggelser, og den fremstår i dag som en sprudlende farverig by i skarp kontrast til Østeuropas mange øvrige byer.

Byen emmer af nostalgi og romantik. De små hyggelige gader og de gotiske tårne og slotte i Krakow venter kun på at blive opdaget. Den charmerende gamle middelalderby er en stor positiv overraskelse. Markedspladsen midt i Krakows gamle bydel byder på masser af billig krystal og andre gode tilbud. Her finder du er et konstant leben med travle forretningsfolk og turister, gademusikanter, koncerter og udstillinger, som kan betragtes fra en af de utallige fortovsrestauranter.

Krakow byder samtidig på nogle af Polens måske mest trendy caféer og restauranter.

Byen blev efter anden verdenskrig befriet af den røde hær den 18. januar 1945 - dette er grunden til den ikke blev sønderbombet af tyskerne som så mange andre. I dag er Krakow en af Europas mest velbevarede kulturskatte. Hele Krakow er UNESCO-fredet.

Under opholdet i Krakow bor I på dejlige 3* Hotel Batory, der ligger midt i byen.


Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København til Krakow t/r (med Norwegian)
  • 10 kg håndbagage
  • 2-4 overnatninger på 3* Hotel Batory i centrum af Krakow
  • Morgenmad på hotellet.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Der tages forbehold for udsolgte datoer og for ændringer af flytiderne.

Der er 17 km fra Krakow lufthavn til centrum. En taxi koster ca. 85-90 Zloty, hvilket svarer til ca. 150 kr.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Europas):

  • Eneværelsestillæg: 350 kr. pr. nat. (ikke muligt på alle datoer - forhør hos Europas)
  • Ekstra bagage (20 kg): 240 kr.
  • 25% i børnerabat iflg. med 2 voksne.

3* Hotel Batory 
Hotel Batory er et populært hotel med en super beliggenhed. Det hyggelige 3-stjernede Hotel ligger blot en kort gåtur fra Krakows gamle bydel. Til trods for den centrale beliggenhed, så ligger hotellet også i et dejlig roligt område. Wawel Slottet ca. er 1,4 km væk, og Kazimierz-kvarteret er inden for 950 meter fra hotellet.

De 30 rummelige værelser på Batory har et klassisk design. Samtlige værelser har et pengeskab og privat badeværelse med brusebad og hårtørrer samt satellit-tv og gratis trådløs internetadgang. Restauranten serverer polske og internationale retter. Hver dag serveres der morgenbuffet. Om sommeren kan gæsterne få deres måltider i haven. Personalet er til rådighed døgnet rundt og arrangerer gerne ture i lokalområdet og ekskursioner til seværdigheder. Hotellet får meget fine tilbagemeldinger fra tidligere gæster. Max 3 personer pr. værelse.

Læs mere om hotellet


UDFLUGTER i KRAKOW
Uanset hvilket hotel i bor på kan der lokalt købes udflugter på hotellet. Europas anbefaler særligt to ture:

KZ lejr Auschwitz-Bikenau
Auschwitz-Birkenau var Nazitysklands største KZ og udryddelseslejr. En rundvisning i koncentrationslejren er en dannelsesrejse til helvede og retur. Det er forståeligt, hvis man ikke har lyst til at besøge Auschwitz, men det er alligevel en stor oplevelse og vigtig lærdom for alle uanset alder. Mere 1,3 mio. mennesker menes at have været i Auschwitz - heraf omkom 1,1 mio (90% jøder). Lejrene er som et museum - flere barakker er åbne for publikum og tallene taler et indiskutabelt og tydeligt sprog. Her får man historiens realiteter helt ind under huden. At gå gennem den verdenskendte port til lejren får det til at løbe koldt ned af ryggen, men efter besøget er du også med til, at noget sådan aldrig glemmes. Turen er er fra ca. kl. 09.00 til kl. 15.00. Engelsk guide - Pris ca. 225 pr. person.

Wieliczka Saltminerne
Den 700 år gamle Wieliczka saltmine ligger 15 km fra Kraków. Her kommer vi med elevator 50 etager under jorden. Den stadig aktive mine har mere end 200 km labyrintagtige gange og er med på UNESCOs liste over verdens kultur- og naturarv. På den guidede rundvisning ses bl.a. alle kapellerne, statuerne og ikke mindst kirken, der er mere end 50 m lang og 12 m høj. I de hulrum, der er opstået efter, at man har fjernet saltet, er der opstillet kunstværker, som fortæller saltets historie, hugget ud i saltkrystaller eller granitten. I et af de største rum er indrettet et kirkerum, og et andet stort rum er indrettet som koncertsal, hvorfra der er tv-transmiterede koncerter. Der ligger også en 8 m dyb underjordisk sø, som man har brugt til at smelte saltkrystallerne i. Efter et besøg i cafeteriet og et kig i "gaden" med souvenirbutikker, går turen med elevator 100 m. op til dagens lys igen. Turen er fra ca. kl. 09.30 til kl. 15.00. Engelsk guide ­ Pris ca 250 pr. person.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage.

Du reserverer hos Europas på telefon 70 11 77 77 eller mail info@europas.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne som i passet, samt oplysninger om eventuelle tilkøb. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Europas.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Europas på 70 11 77 77.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer

  • Fly fra København til Krakow t/r (med Norwegian)
  • 10 kg håndbagage
  • 2-4 overnatninger på 3* Hotel Batory i centrum af Krakow
  • Morgenmad på hotellet

Der er 17 km fra Krakow lufthavn til centrum. En taxi koster ca. 85-90 Zloty, hvilket svarer til ca. 150 kr.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Europas):

  • Eneværelsestillæg: 350 kr. pr. nat. (ikke muligt på alle datoer - forhør hos Europas)
  • Ekstra bagage (20 kg): 240 kr.
  • 25% i børnerabat iflg. med 2 voksne.


Såfremt hotellet måtte være udsolgt på ønskede dato, tilbydes tilsvarende hotel i centrum af Krakow. Dette er først bindende, efter du har accepteret.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og for ændringer af flytiderne.

Ved fejl eller mangler på hotel rettes straks henvendelse til lokal agent eller Europas.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Europas officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Europas.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet - Europas

Sønderallé 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 11 77 77 | CVR: 31877067 | info@europas.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 31. december 2017 kl. 23:59

Oplev smukke og sprudlende Krakow