Last minute - krydstogt i Caribien

Udsolgt

Tag på et fortryllende krydstogt i Caribien med paradisstrande, azurblåt vand, caribisk kultur og en uforglemmelig historie. Inkl. 10 nætter på vidunderlige Costa Deliziosa, helpension, fri adgang til pool og masser af aktiviteter. Afgang d. 3. januar.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Costa Deliziosa sejler en helt igennem fantastisk rute, hvor du kan få store oplevelser ved de eksotiske og på mange måder lidt anderledes anløb. Du kan opleve den lokale befolkning og ægte caribisk kultur og du besøger flere lande herunder Honduras og Mexico.

Turen starter fra Florida, Port Everglades, hvor du flyder ned mod endnu lunere himmelstrøg. Allerede dagen efter afsejling møder du en helt ny verden, når det kæmpe skib anløber den eksotiske og velkendte caribiske ø, Bahamas – her har du hele formiddagen til at nyde byen Nassau eller en af øens paradisstrande.

En dag nydes med afslapning og aktiviteter på havet, inden du anløber Cayman Islands med caribisk atmosfære med reggae musik og hyggelige steder. Stemningen kan du tage med ombord igen, så det bliver helt sikkert en glad aften, og hele næste dag kan du igen slappe af på Costa Deliziosa.

Du fortsætter mod Honduras, hvor øen Roatan anløbes – en lille ø i Det Caribiske Hav, der byder på paradisstrande og stenfyldte områder, hvor der er perfekt at snorkle. En perfekt dag til afslapning eller - stik modsat - deltage i nogle udflugter med masser af aktiviteter og flotte naturoplevelser.

Belize er en rigtig miniputstat, hvor hovedstaden er Belize City – en stat med kun ca. 50.000 indbyggere. Tag f.eks. i land og lej en bil med chauffør fra de lokale. Her kommer du rundt og oplever natur, dyreliv og lokalbefolkning, og da infrastrukturen ikke er den bedste, går det ikke så stærkt, så her kan du virkelig komme ned i tempo.

Turen fortsætter til Mexico, hvor Costa Maya anløbes. Det er et område, der er lavet for turisternes skyld, men ikke desto mindre meget charmerende, hvis du vil drysse rundt i lokalsamfundet, nyde stranden, måske med lidt jetski eller en gang massage på stranden – der er masser af hyggelige små boder og butikker. Du kan også tage på opdagelse og opleve Maya Indianernes stammer, tage på bådtur, svømme med delfiner – der er kort sagt noget for alle.

Sidste anløb, inden turen går tilbage til Florida, er Cozumel, som er en ø ikke langt fra Yucatan-halvøens kyst i Mexico, og her fortsætter ”paradis”, som har været en fast bestanddel stort set hele den forgangne uge. Har du endnu ikke nået en strandtur, er der rig mulighed for det her, men dykning, natur, dyreliv og Maya kultur er også muligt.

Ved alle anløb oplever du et charmerende folkeliv og en afslappet atmosfære, og du kan besøge de mange charmerende fortovscaféer på de idylliske øer, dykke i det krystalklare vand, svømme med delfiner og slappe af med caribiske rytmer. En absolut charmerende ”sørejse” i det fantastiske caribiske hav, hvor sidste dag nydes ombord på Costa Deliziosa, inden du igen er tilbage på fastlandet og anløber Port Everglades.

Efter 10 nætter ombord på Costa Deliziosa anløber du igen Florida tidlig om morgenen. Om du så skal direkte hjem til danske ”Kong Vinter” eller bliver endnu nogle dage i solskinsstaten, Florida – det bestemmer du selv. Du kan tilkøbe fly hos Øster Lindet eller selv arrangere transporten.

Afgang d. 3. januar – 13. januar 2018. 


 Rejsen inkluderer:

  • 10 nætters krydstogt med Costa Deliziosa
  • Helpension under hele krydstogtet med menuvalg
  • Fri adgang til skibets buffet fra tidlig morgen
  • Kaffe, te og juice til morgenmaden
  • Håndklædeservice i kahyt, ved pool og til strand fra skibet.
  • Fri adgang til pool og jacuzzi på dækket
  • Underholdning, aktiviteter ombord adgang til fitness, løbebane m.m.

Pris pr. person v. min. 2 pers. pr. kahyt:

Indvendig Kahyt Classic: SPOTpris 2.790 kr. Normalpris 7.454 kr. Spar 62 %
Udvendig Kahyt Premium: SPOTpris 3.290 kr. Normalpris 9.384 kr. Spar 64 %
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 3.590 kr. Normalpris 10.604 kr. Spar 66 %
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 3.890 kr. Normalpris 11.984 kr. Spar 67 %

Ekskl.

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

  • Personlige forsikringer – HUSK du rejser udenfor EU
  • Drikkevarer og øvrige personlige udgifter, der ikke er nævnt
  • ESTA – indrejsetilladelse til USA
  • Obligatorisk servicegebyr på 13$ pr. person pr. dag, som afregnes på skibet

Sejlplan:

Dag 1: Check-in på skibet fra kl. 14.00- til 21.00. Afgang Port Everglades/Fort Lauderdale kl. 23.00

Dag 2: Kl. 07.00 ankomst Nassau/Bahamas. Afgang kl. 14.00

Dag 3: På havet

Dag 4: Kl. 08.00 ankomst Grand Cayman/Cayman Islands. Afgang kl. 19.00

Dag 5: På havet

Dag 6: Kl. 07.00 ankomst Roatan/Honduras. Afgang kl. 18.00

Dag 7: Kl. 08.00 ankomst Belize/Belize. Afgang kl. 19.00

Dag 8: Kl. 08.00 ankomst Costa Maya/Mexico. Afgang kl. 18.00

Dag 9: Kl. 07.00 ankomst Cozumel/Mexico. Afgang kl. 18.00

Dag 10: På havet

Dag 11: Kl. 06.00 ankomst Port Everglades/Fort Lauderdale.


Skibet
Du sejler med Costa Deliziosa, som er et smukt skib såvel udefra som indvendig. Costa Deliziosa anses for at være en af rederiets mest elegant udsmykkede skibe og har en fantastisk atmosfære. Der medtages knap 3000 passagerer, og der er god plads til alle på det næsten 300 m lange skib.

Ombord kan du nyde solen og poolen og det uanset vejr, da poolområdet kan overdækkes, hvis nødvendigt. Flere aftner bliver der vist film på den gigantiske storskærm på dækket. Der er masser af aktiviteter om dagen og aftenen, ligesom der naturligvis er mange forestillinger i det flotte teater.

Der er et kæmpe wellness-område, ca. 3500 m2 under tag, hvor der er mulighed for forskellige behandlinger og adgang til spabade – mod betaling. Der er desuden et flot fitnesscenter, som du frit kan benytte, ligesom der er fri adgang til 4 jacuzzis, multi-sportsbane og udendørs joggingbane.

Der er ikke mindre end 11 forskellige lounger og barer, hvor der i flere er musik hver aften. Du kan også tage en tur i skibets kasino eller nyde en stille stund i biblioteket.

Premium kahytter er inkl. samme ydelser som Classic plus

  • Bedst beliggende kahytter i den valgte kategori
  • Mulighed for morgenmad i kahytten
  • Du vælger selv spisetid på tidlig eller sen seatning
  • Du KAN vælge om du ønsker at sidde med andre eller mindre bord (frokost og aften). 

Ønsker til spisetid og bordstørrelse oplyses ved bestilling hos Øster Lindet.

Helpension
Dette krydstogt er inklusive mad ombord. Du vælger selv om du ønsker at spise i skibet buffet eller i middagsrestauranten. I middagsrestauranten får du anvist bord og sammensætter selv din 3-5 retters menu ud fra dagens varierede menukort. Du kan også vælge at spise i buffet til morgenmad, frokost og aften, og du kan komme og gå indenfor åbningstiderne.

Tidspunkter for tidlig/sen spisning og åbningstider i buffeten fremgår af det program du daglig får udleveret på skibet. Tiderne kan variere ud fra anløb og om du er på havet.

Eventuelle tilkøb

Børn u/18 år
Børn u/18 år, som bor i opredning og ifølgesammen med 2 fuldt betalende, som bor i opredning betaler fast pris på 1.190 kr. påfor 11 dage/10 nætter. Øster Lindet skal kontaktes før bestilling for ledig kapacitet. Der er begrænset kapacitet.

Eneværelse
Der er begrænset kapacitet, så kontakt Øster Lindet inden køb. Tillæg for indvendig kahyt er 1.325 kr., tillæg for udvendig Premium 1.525 kr. og for Balkon Classic og Premium 1.725 kr.

Drikkepakke
Rederiet tilbyder, at der kan købes drikkepakker ombord på skibet eller ved bestilling. Ønsker du en All Inclusive drikkepakke, som dækker fri øl, vin, vand, kaffe, drinks, cocktails m.m. fra skibets drikkekort – kan du mod tillæg på 225 kr. pr person pr dag tilkøbe denne. For hele turen 2.250 kr. Kan KUN bestilles ved bekræftelse af reservationen.

Udflugter
Du kan vælge at tage ud på egen hånd ved alle anløb. Du kan forvente mange lokale, der modtager gæsterne ved ankomst og tilbyder mange forskellige ture. Du kan også købe en af skibets udflugter – disse kan købes ombord eller inden afrejse. 

Transport
Costa Deliziosa afgår fra Port Everglades/Fort Lauderdale Cruise Terminal den 3. januar kl. 23.00. Du skal senest være ombord kl. 21.00 lokal tid.

Skibet anløber igen Port Everglades den 13. januar kl. 06.00.
Du kan forvente at være i land igen mellem kl. 08.00 og 09.00. (Du kan også blive ombord lidt længere).

Transport fra lufthavne:
Afstand fra Fort Laudale lufthavn til Port Everglades er ca. 10 km
Afstand fra Miami Lufthavn til Port Everglades er ca. 50 km

Der findes lufthavnsshuttler, Uber og taxi, hvor du uden problemer kan komme frem og tilbage.

Du kan udmærket kombinere din rejse med ekstra ophold i Florida – f.eks. Orlando og rejse hjem fra Orlando. Ved kombination anbefales billeje på stedet. Der er ca. 3½ times kørsel fra Port Everglades til Orlando.

Flypakke 
Du kan tilkøbe fly inkl. 1 overnatning i Fort Lauderdale eller Miami FRA 7.990 kr. pr. person. Forhør direkte hos Øster Lindet ved eller inden bestilling.

HUSK – VIGTIG INFORMATION:

For danske statsborgere skal ansøges om en ESTA indrejse til USA. Kan søges her.

Det koster ca. 125 kr.

Bemærk: Dit pas skal være gyldig i min. 6 måneder efter hjemkomst.

Den danske sygesikring dækker INTET på rejser udenfor Europa, og det må derfor kraftigt anbefales, at der tegnes en rejseforsikring for ”Hele verden”. Forsikringer kan tilkøbes hos Øster Lindet eller eget forsikringsselskab. 

Der betales et obligatorisk servicegebyr på 13$ pr. person pr. dag. Dette beløb afregnes direkte på skibet.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage.
Du reserverer hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses

• Fulde navne på alle rejsende som i passet
• Fødselsdato
• Pasnummer
• Udstedelsessted og -dato for pas, samt udløbsdato
• Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
• Et mobilnummer pr. kahyt.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.
Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.
10 nætters krydstogt med Costa Deliziosa
Helpension under hele krydstogtet med menuvalg
Fri adgang til skibets buffet fra tidlig morgen
Kaffe, te og juice til morgenmaden
Håndklædeservice i kahyt, ved pool og til strand fra skibet.
Fri adgang til pool og jacuzzi på dækket
Underholdning, aktiviteter ombord adgang til fitness, løbebane m.m.

Ekskl.
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:
Personlige forsikringer – HUSK du rejser udenfor EU
Drikkevarer og øvrige personlige udgifter, der ikke er nævnt
ESTA – indrejsetilladelse til USA
Obligatorisk servicegebyr på 13$ pr. person pr. dag, som afregnes på skibet

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Caribien er placeret i et tropisk område på ”godt og ondt”. Rejseruten med Costa Deliziosa har IKKE været berørt af de voldsomme storme i eftersommeren 2017.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Du sejler med et grundlæggende italiensk ejet rederi, som er meget international orienteret og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

Du skal være opmærksom på, at du rejser i fremmede verdensdele med anderledes kultur end du kender fra Danmark, og der kan opstå episoder undervejs, der kræver lidt ekstra tålmodighed og forståelse – langt hen ad vejen går det hele dog glat, især ”med et smil”.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Der kræves en indrejsetilladelse til USA, en ESTA, som skal søges før afrejse. Se mere her.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden. Vi henviser i øvrigt til Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

Du skal kontakte egen læge med anbefalinger om vaccinationer. Gør opmærksom på, at du ikke opholder dig de enkelte steder i længere tid.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Den danske sygesikring dækker INTET i forbindelse med sygdom på rejser udenfor Europa. Vi vil derfor kraftigt anbefale, at du sørger for en rejseforsikring, der dækker ”hele verden”. Kan købes hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet. Ønskes en afbestillingsforsikring v. sygdom, koster den gennem Øster Lindet 6% af rejsens pris og skal tegnes sammen med genbekræftelse til Øster Lindet. Forhør også dit eget forsikringsselskab om mulighed for at tegne afbestillingsforsikring.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Øster Lindets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.  

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 18. december 2017 kl. 23:59

Last minute - krydstogt i Caribien