Vidunderligt ophold på 5* Park Hyatt Hamburg

Sidste chance!

Bo exceptionelt godt i Hamborg med dette ophold på det 5-stjernede Park Hyatt ved shoppingpromenaden midt i byen. Få 1-2 overnatninger med morgenmad fra 1.895 kr. for 2 personer. Opholdet kan også anvendes henover nytår til samme pris!

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Hamborg er en populær destination for storbyferier, og det er der ikke noget at sige til. Byen ligger i kort afstand fra Danmark med et stort udbud af oplevelser; det være sig indenfor kultur, gastronomi, shopping eller historie.

Tag f.eks. på en inspirerende havnerundfart, hvor man virkelig får en god fornemmesle af den gamle havneby. Her ser man både de smukke gamle huse langs flodens bredder og de tusindvis af containere i alle verdens farver, klar til at blive lastet.

Er I til de lidt vildere kulturoplevelser, er et besøg til det gamle arbejderkvarter, St. Pauli, et must see. Bydelen er kendt for sit "red light district", men er også hjemsted for en alternativ kulturscene og et pulserende natteliv. Trænger benene til et hvil, er det oplagt at nyde en kaffe eller frokost på én af de mange caféer med udsigt til vandet.


Vælg imellem:

1 overnatning for 2 personer

  • 1 overnatning i Park Double Room
  • Overdådig og lækker morgenbuffet
  • Adgang til stor og lækker pool, jazucci og saunaer
  • Gratis wi-fi
  • Nespresso® kaffeemaskine på værelset
  • 2 mineralvand på værelset ved ankomst.

SPOTpris 1.895 kr. for 2 personer. Normalpris 2.600 kr. Spar 27 %

2 overnatninger for 2 personer

  • 2 overnatninger i Park Double Room
  • Overdådig og lækker morgenbuffet
  • Adgang til stor og lækker pool, jazucci og saunaer
  • Adgang til velustyret fitnesssområde
  • Gratis wi-fi
  • Nespresso® kaffeemaskine på værelset
  • 2 mineralvand på værelset ved ankomst.

SPOTpris 3.795 kr. for 2 personer. Normalpris 5.200 kr. Spar 27 %

2 overnatninger for 2 personer (under trendmessen INTERNOGA 09.03-13.03.18)

  • 2 overnatninger i Park Double Room 
  • Overdådig og lækker morgenbuffet
  • Adgang til stor og lækker pool, jazucci og saunaer
  • Adgang til velustyret fitnesssområde
  • Gratis wi-fi
  • Nespresso® kaffeemaskine på værelset
  • 2 mineralvand på værelset ved ankomst.

SPOTpris 4.575 kr. for 2 personer Normalpris 6.280 kr. Spar 27 %

OBS: Besparelsen på alle opholdene er imellem 13 % og 27 %.

*INTERNOGA er en stor trendmesse, som hotellet anbefaler at man oplever. Læs mere om messen og køb biletter på www.internorga.com/en/for-visitors/ .

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage fra d. 27. dec. 2017 til 31. marts 2018.

Ønsker I at komme henover nytår, kan du se nytårsmenuen her:

https://hyatthotels.hyatt.com/corporate/restaurants/hamburg-apples/de/apples-restaurant-hamburg/eventdetails/offer-detail3.html 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. 


Park Hyatt Hamburg
Dette charmerende boutiquehotel med 283 luksuriøse værelser, suiter og boliger er placeret i  ”Levantehaus", et traditionelt tidligere kontorhus i hjertet af Hamburg.

Elegance og tidløshed kombineret med høj funktionalitet kendetegner værelser og suiter på Park Hyatt Hamburg. Designelskere vil sætte pris på GIORGETTI møblementet, der giver den perfekte balance mellem komfort og elegance. Alle værelser er rummelige, komfortable og udstyret med avanceret teknologi, herunder gratis high-speed internet og IP tv-system.

Hotellet har et 1.000 m2 store spaområde med pool, der er det største i midten af byen. Her er en stor jacuzzi, to saunaer og dampbad. Derudover er der et veludstyret fitnesområde.

Hotellets Restaurant, Apples Restaurant, har et åbent køkken, hvor man kan følge med i kokkenes arbejde. Maden er baseret på de bedste regionale råvarer og delikatteser og innovativ. Der kommer for eksempel Ørred fra en familievirksomhed med dambrug nær Hamburg og kødet fra gårde på Halligen ved de nordfrisiske øer, hvis produkter er meget eftertragtede.

Morgenmadsbuffetten er et kapitel for sig. Her er blandt andet mulighed for at bestille frisklavede æggeretter, få friskbagt brød og kager, friskpresset juice, te, kaffe, et stort udvalg af frugt og prikken over i'et er champagnen. Park Hyatt Hamburg producerer sin egen honning på taget af bygningen, som også er at finde på morgenbuffeten.


Rosende ord på Tripadvisor
På Tripadvisor har hotellet fået rigtig gode anmeldelser fra tidligere besøgende:

Kvalitet helt i top
"Fra ankomst til afrejse helt igennem en god oplevelse. Hotellet bærer præg af at der er uddannet personale til stede. Værelset er 100 % rent og ryddeligt til mindste detalje. Hotellet er dejlig åbent. Der er kunst at kigge på, der er restauranter i stueplan, og der er et fint wellnessområde. Alle vore ønsker til et godt hotel blev fuldstændig indfriet." Anmeldt 14. september 2016

Smukt og klassisk hotel
"Flotte omgivelser og dejlig, professionel betjening. Perfekt beliggenhed i Hamburg. Store senge og flotte badeværelser. Restauranten er et besøg værd. Både den flotte morgenmadsbuffet og de lækre aftenretter kan anbefales. Det er en oplevelse at se kokkene i aktion i det åbne køkken." Anmeldt 14. oktober 2015

Fantastisk beliggenhed
"Vi var der i pinsen 2015, hotellet ligger i gå afstand fra Hovedbanegården, værelset var i orden, morgenmaden noget af det bedste, vi længe har prøvet, på vores rejser. Hvis vi kommer til Hamburg igen, er der helt sikker det hotel vi vil booke." Anmeldt 2. juni 2015

Ganske enkelt i top!!!!
"Bedre hotel findes næppe i Hamburg. Fuldstændig central placeret, og trods dette en dejlig ro på hotellet. Indretning, service og ikke mindst forplejning er helt i top. Billigt er det ikke, men det er alle pengene værd!" Anmeldt 12. februar 2015

Læs alle anmeldelserne på Tripadvisors hjemmeside.

Du reserverer dit ophold senest 3 dage før ankomst hos Park Hyatt Hamburg på mail reservations.europe@hyatt.com eller på telefon +49 8009731234.

Annullering indtil 24 timer før ankomst.

Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede periode mod forventning IKKE er ledig.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Én unik kode gælder for det valgte ophold for 2 personer på Park Hyatt Hamburg.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage fra d. 27. dec. 2017 til 31. marts 2018.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Park Hyatt Hamburg officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Park Hyatt Hamburg.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Park Hyatt Hamburg

Bugenhagenstrasse 8, 20095 Hamburg
Tlf.: 00 00 00 00 | reservations.europe@hyatt.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 23. december 2017 kl. 23:59

Vidunderligt ophold på 5* Park Hyatt Hamburg