Michelinoplevelse på Kokkeriet

Sidste chance!

Oplev Kokkeriet, der for 9. år i træk har fået en Michelin-stjerne. Kendetegnende er den imponerende helhed af nytænkning, nostalgi, tradition og opbrud. Vælg ml. 'den lette menu' og 'den store menu' inkl. afstemte vine. Spændende julegave til gourmanden.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Kokkeriet er en af de særlige Michelin-restauranter i Danmark. Den har nemlig for 9. år i træk fået en Michelin-stjerne. En så lang Michelin-historie fortæller, at restauranten har fundet opskriften på, hvordan man konstant driver et knivskarpt og nytænkende køkken. 

Vælg mellem

  • Den lette menu - mandag til torsdag:
    SPOTpris 1.195 kr. Normalpris 1.500 kr. Spar 20 %

    eller

  • Den store menu - mandag til lørdag:
    SPOTpris 1.985 kr. Normalpris 2.450 kr. Spar 18 %

Både den lette og den store menu er inklusive afstemt vinmenu.

Indløsning fra 2. januar til og med 31. marts 2018.

Den lette menu kan indløses mandag til torsdag, mens den store menu kan indløses mandag til lørdag.



Den lette menu
Nogle gange ville man ønske, at det kunne være mere simpelt. Stadig lade middagen være en stor oplevelse, noget man har glædet sig og set frem til, men som måske ikke varede hele aftenen – eller væltede gourmet-budgettet. Derfor kan I nu også vælge en let menu med alt inkluderet.

Menueksempel (menuen varierer jævnligt)

Velkomstdrink
NV Janisson et Fils Brut, Grand Cru, Verzenay

Snacks
sprøde løg – rygeost – löjrom
hønseæg – parfait – skind
okse – nælde – kastanje
vagtel – sort trompet – rapsolie
selleri – æble – drue

Amuse-bouche
krabbe – glaskål – kamille

Forretter
kammusling – græskar – roser
2016 Domaine Loew, Altenberg, Riesling Grand Cru, Alsace

jomfruhummer – kantareller – stikkelsbær
2015 Viré-Clessé, Domaine Saumaize-Michelin

Hovedret
oksehale – rødbede – sennep
2010 La Sabina, Las Moradas de San Martín, Madrid

Dessert
hvid chokolade – rugbrød – lavendel
2016 Rieslaner Auslese, Weingut Phillip Kuhn, Pfalz

Kaffe og petit fours

Den store menu
Kokkeriet tager udgangspunkt i de mange klassiske danske retter og stolte traditioner. Der lægges en ære i at nytænke den gastronomiske arv, som de er vokset op med – og iblandt. Nogle retter er fundet i glemte, antikke kogebøger, mens andre er af mere nutidig karakter. I samtlige retter er der en bid af dansk gastronomi, som er genfortolket, brudt op og sat sammen igen på ny. 

Menueksempel (menuen varierer jævnligt)

Snacks
sprøde løg – rygeost – löjrom
hønseæg – parfait – skind
okse – nælde – kastanje
vagtel – sort trompet – rapsolie
selleri – æble – drue

Amuse-bouche
rogn – glaskål – løg

Menu 
kammusling – græskar – roser
jomfruhummer – kantereller – stikkelsbær
dyr – æble – kaviar
havtaske – hyben – skovsyre
pighvar – grønne tomater – hasselnød
rødbede – høfløde – trøffel
gris – kartoffel – persille
and – svesker – kål
oksehale – rødbede – sennep
agurk- dild – mynte
hvid chokolade – rugbrød – lavendel
æble – kærnemælk – smag af brunsviger

Vinmenu 
2016 Domaine Loew, Altenberg, Riesling Grand Cru, Alsace
2010 Bargylus, Grand Vin de Syrie, Latakia
2015 Viré-Clessé, Domaine Saumaize-Michelin
2006 Cava Gran Reserva Brut, Celler Battlé Gramona, Penedés
2016 Baco Noir, Henry of Pelham, Ontario
2014 Guiry Sangiovese, Tenuta Mara, Emilia-Romagna (B)
2010 La Sabina, Las Moradas de San Martín, Madrid
2016 Rieslaner Auslese, Weingut Phillip Kuhn, Pfalz
 



Kokkeriet - anmelderrost michelinrestaurant

Michelinrestauranten Kokkeriet tager udgangspunkt i de mange klassiske danske retter og stolte traditioner, og lægger en ære i at nytænke den gastronomiske arv, som vi er vokset op med. Kokkeriet vil overraske, gerne imponere og allerhelst give dig fornemmelsen af et eller andet velkendt. 

Retterne er enkle og alligevel detaljerige med masser af farver fra balndt andet blomster, bær og grønt. Og forskellige og spændende dufte og smage er der massere af.

Charme & stil
På Kokkeriet er det ikke kun det høje gastronomiske niveau, der indtryk. Placeringen, indretningen og stemningen er også med til at gøre et besøg til en unik restaurantoplevelse.

Kokkeriet er godt gemt væk i Nyboders charmerende kvarter i én af Københavns smukke, gamle bygninger.

Beliggende på hjørnet af to mere stille veje har restauranten store glasfacader ud til begge sider, der giver nærhed til det lokale miljø, tilføjer blødt lysindfald og luftighed, mens den intime stemning, der sætter oplevelsen og maden på tallerkenen i højsædet, stadig er bevaret og fremhævet.

Interiøret er stilfuldt. Her er nyere dansk og internationelt design. For eksempel stole fra Gubi.

Rost til skyerne
Ikke kun Michelin-stjernen vidner om, at Kokkeriet er et særligt sted. Restauranten befinder sig også i den absolutte top, hvis man spørger de mange besøgende fra hele verden. Se for eksempel alle de fremragende anmeldelser på Tripadvisor. 

Og så har Børsen været forbi restauranten, hvor den gav 5 ud og 6 stjerner og ordene:

"Restaurant Kokkeriet har bekendt kulør til rødt og hvidt med sit nye “moderne dansk” koncept, hvor en række gamle kogebogstravere fremstår som en flok galopheste."

Bord bookes online via Kokkeriets hjemmeside. Husk at skrive, at det drejer sig om en oplevelse købt hos SPOTdeal samt de unikke koder.

Book på: http://kokkeriet.dk/bestil-bord/ 

Værdibeviset kan benyttes fra 2. januar til og med 31. marts 2018.
Den lette menu kan indløses mandag til torsdag, mens den store menu kan indløses mandag til lørdag.

Der tages forbehold for, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden.

Én unik kode gælder for den valgte menu til én person - 'den lette menu' eller 'den store menu', begge inklusive vinmenu.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Kokkeriet. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Kokkeriet

Kronprinsessegade 64 , 1306 København K
Tlf.: 33 15 27 77 | CVR: 36618876 | info@kokkeriet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 24. december 2017 kl. 23:59

Michelinoplevelse på Kokkeriet