Restaurant Skovmøllens brunch i 3 serveringer

Sidste chance!

Gastronomisk weekendbrunch i idylliske omgivelser på Restaurant Skovmøllen i Marselisborgskoven ved Aarhus. Brunchen består af 3 serveringer. Kun begrænset antal til salg!

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Tag en tur i Marselisborgskoven og få en gennemført madoplevelse i unikke omgivelser.

Restaurant Skovmøllen hører til i et gammelt 1800-tals stråtækt bindingsværkhus midt i skoven, tæt på stranden og kun godt og vel 10 minutter fra centrum af Aarhus.

Rammerne er ren charme med de lavloftede stuer, skæve vægge, massive trægulve og smukke gamle møbler. Skøvmøllen er ren Morten Korch-stemning inde som ude.

Når kokkene på Skovmøllen folder sig ud, kan du forvente en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige. 


Weekendbrunchen består af 3 serveringer:

  • Forret: Rejeburger citrus mayo fennikel

  • Det gode pålæg "omhu": Nordisk lyng - okseinderlår - syltede rødløg - rævesauce - nordisk trøffel - salami - pickles - senneps hr. nielsens skinke - tatarsauce - syltede fennikel - sæsonost udvalgt af arla unika- sort gjesing - syltede figner - knækbrød - marmelade af gemte bær - kanel - anis- rigtig smør - unikas saltede smør - 3 slags hjemmebagt brød

  • Den lune ret: Æggekage anno 1946 - grambogaard gris - syltede tomater

  • Sødt fra mølleren: Citronfromage - honningkage - romarin maranges

Værdibeviset kan indløses lørdage og søndage i perioden fra den 13. januar og til den 25. marts 2018. Ankomst kl. 9.30-10.00. Bordet SKAL forlades senest kl. 11.45.

Begrænset antal!

Restauranten tager forbehold for mindre ændringer i menuen grundet sæson og beskaffenhed.


Kvalitet og velsmag
Bag Skovmøllen står Rune Aabye, som siden 2013 har haft sin gang i historiske Restaurant Skovmøllen. Dermed er der kommet liv i den gamle Skovmølle, som nu byder på spiseoplevelser af den bedste slags.

På Skovmøllen satses der på på gourmetkvalitet med fokus på det moderne, uden at det dog går hen og bliver molekylært.

En oplevelse på Skovmøllen byder på smagen af rå natur, forarbejdet, så det giver gæsten gyldne øjeblikke - og det er ikke for meget sagt, at stedet er garant for enkelt velsmag.

Maden er enten hjemmelavet af danske råvarer eller nøje udvalgte delikatesser fra danske producenter. 

Der er produkter fra lokale avlere som landmand Henrik fra Olsgaard ved Solbjerg, frugtavler Bent fra Karensminde ved Hou og Urte Lars fra Lisbjerg. Derudover er der honning fra egne bistader og urter og svampe fra Moesgaard skove.

Mad og betjening på højt niveau
Samme år de åbnede gav Jyllands-Posten restauranten 5 ud af 6 stjerner og bl.a. ordene:

"Hummeren med den cremede ærtesuppe varslede en god aften. Flot servering for alle sanser, ledsaget af et glas silvaner trocken."

Store spiseoplevelser kræver god betjening, og ifølge Jyllands-Posten er den i top:

"Betjeningen var i topklasse: Diskret, men venlig og konstant opmærksomhed med lidt jysk eufemisme i kvalitetskontrollen: »Går det an,« spurgte tjeneren, da han korrekt kort efter serveringen skulle høre, om maden var i orden. Jo, det gik bestemt an."

Baren er således hævet betragteligt for, hvad du kan forvente af et besøg på det gamle traktørsted.

Du skal reservere bord på http://www.skovmollen.dk/.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Værdibeviset kan indløses lørdage og søndage i perioden fra den 13. januar og til den 25. marts 2018. Ankomst kl. 9.30-10.00. Bordet SKAL forlades senest kl. 11.45.

Én unik kode gælder for én person og inkluderer en weekendbrunch på Restaurant Skøvmøllen:

Forret: Rejeburger citrus mayo fennikel

Det gode pålæg "omhu": Nordisk lyng - okseinderlår - syltede rødløg - rævesauce - nordisk trøffel - salami - pickles - senneps hr. nielsens skinke - tatarsauce - syltede fennikel - sæsonost udvalgt af arla unika- sort gjesing - syltede figner - knækbrød - marmelade af gemte bær - kanel - anis- rigtig smør - unikas saltede smør - 3 slags hjemmebagt brød

Den lune ret: Æggekage anno 1946 - grambogaard gris - syltede tomater

Sødt fra mølleren - citron fromage - honningkage - romarin maranges

Restauranten tager forbehold for mindre ændringer i menuen grundet sæson og beskaffenhed.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Restaurant Skovmøllen. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Skovmøllen**

Skovmøllevej 51, 8270 Højbjerg
Tlf.: 86 27 12 14 | CVR: 35394540 | mail@skovmollen.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 17. december 2017 kl. 23:59

Restaurant Skovmøllens brunch i 3 serveringer