Fotosession hos Captured Fotostudie

Sidste chance!

Forevig familien eller få et flot billede af dig selv. Hos Captured Fotostudie på Østerbro er de topprofessionelle og forstår, hvordan de gør fotosessionen til en god oplevelse, så du får det bedste resultat. Perfekt til julegave! Fra 199 kr.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Hos Captured Fotostudie er det en passion at skabe kunst til dit hjem af de mennesker, du værdsætter mest. Deres fotosessioner er altid reserveret med masser af ekstra tid, så du ikke føler, at det bliver forhastet. Her venter de på det perfekte øjeblik, så I sammen får skabt et godt billede, som får dig til at smile hver dag.

Få f.eks. et flot billede af din gravide mave, dine børn eller hele familien samlet. Er det på tide at få opdateret billedet på dit CV, er her også en god chance for at få et billede, der matcher til teksten og udstråler professionalitet.

Det er snart tid til, at vi igen skal på jagt efter julegaver til vores kære, og her er det helt oplagt at give et flot billede af familien eller børnene til bedstemor eller bedstefar. Eller giv fotosessionen til den travle familie, så de får et billede, de kan glæde sig over i mange år. 

Captured Fotostudie ligger på Randersgade i København Ø, og I kan være op til 5 personer til fotosessionen.


Vælg mellem

  • Pakke 1:
    Fotosession + 1 digitalt foto
    SPOTpris 199 kr. Normalpris 998 kr. Spar 80 %

     

  • Pakke 2:
    Fotosession + 1 digitalt foto og 1 print (15x21 cm)
    SPOTpris 299 kr. Normalpris 1.347 kr. Spar 77 %

     

  • Pakke 3:
    Fotosession + 4 digitale fotos og 1 print (15x21 cm)
    SPOTpris 1.499 kr. Normalpris 2.544 kr. Spar 41 %

    Der kan max købes et værdibevis pr. person og max bruges et værdibevis pr. fotosession.

Der kan max købes et værdibevis pr. person og max bruges et værdibevis pr. fotosession.

Værdibeviset kan indløses til og med den 31. marts 2018.

Der er få ledige tider tilbage inden jul, så ønsker du at give billedet i julegave, er det en god ide at ringe inden køb på telefon 22 29 24 44 for at høre, om der er flere tider tilbage.


Rosende ord på Facebook
Captured Fotostudie modtager mange rosende ord på deres Facebookside. Her er et lille udpluk. Læs resten her https://www.facebook.com/captured.fotostudie/reviews/ 

"Vi har været hos Janus 3 gange (graviditets foto, spædbarnsfoto og baby foto) Vi har aldrig prøvet at være hos fotograf og var derfor både lidt blufærdige og totalt på bar bund med idéer, men Janus formåede at skabe en rolig stemning for både os og vores søn og vi er simpelthen ovenud lykkelige for vores billeder, fra alle sessioner. Han er service minded og vi føler ikke at vi bare bliver flået for penge, men at vi derimod får en fantastisk service, for de penge vi betaler. Vi vil gerne anbefale Janus til andre, der gerne vil have foreviget deres minder." September 2017

"Janus skal have en kæmpe tak for sin hjælp, og yderst hurtige service. Jeg stod akut og manglede nye billeder til CV, samt LinkedIn. Min mor plejer at klare det - da hun også er fotograf - men grundet for lang afstand, var jeg nødsaget til at finde en løsning." November 2017

Du skal bestille tid på dette link http://www.captured.dk/tidsbestilling/bestil-tid-til-fotografering eller på telefon 22 29 24 44.

Værdibeviset kan indløses til og med den 31. marts 2018.

Åbningstider
Mandag - fredag: Kl. 9.30 - 16
Lørdag: Kl. 10 - 16

Når fotosessionen er booket, er det Captured Fotostudies afbestillingsregler, der gælder.

Der er få ledige tider tilbage inden jul, så ønsker du at give billedet i julegave, er det en god ide at ringe inden køb på telefon 22 29 24 44 for at høre, om der er flere tider tilbage.

Én unik kode gælder for én af den valgte pakke.

Der kan max købes et værdibevis pr. person og max bruges et værdibevis pr. fotosession.

Der kan være op til 5 personer til fotosessionen.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Captured Fotostudie.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Captured Fotostudie

Randersgade 53, 2100 København Ø
Tlf.: 22 29 24 44 | CVR: 34944180 | info@captured.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 24. december 2017 kl. 23:59

Fotosession hos Captured Fotostudie