Gourmetophold på Restaurant Knapp & Løjt Kro

Sidste chance!

Nyd et enestående ophold på Restaurant Knapp og Løjt Kro eller forær det som julegave til én du holder af. SPOTdeals hurtigst solgte deal nogensinde inkluderer en udsøgt 3-retters gourmetmiddag, velkomstdrink, morgenmad m.m. Begrænset antal til salg!

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

På Restaurant Knapp eller Æ’ Knapp, som stedet kaldes i folkemunde, vil du føle dig som midtpunktet i en eventyrfortælling. Den smukke gul- og hvidmalede kro, oprindeligt opført i 1836, ligger i idylliske omgivelser ved skov og å, og er samtidigt noget af det absolut bedste, de sønderjyske kroer kan byde på. Dette er et spisested i absolut topklasse.

Leder du efter en julegave til feinschmeckeren, romantikeren eller til en helt særlig person i dit liv, så behøver du ikke lede længere!

Restauranten ligger på halvøen Løjt Land mellem Aabenraa og Haderslev, og navnet Knapp hentyder til placeringen ved foden af en bakkeskrænt ved Steenbjerg Knap. Ordet Knapp er en gammel betegnelse for en bakketop.


Opholdet inkluderer:

  • 1 overnatning
  • Velkomstdrink
  • 3-retters gourmetmiddag tilpasset de 4 årstider og inkl. 2 små overraskelser fra køkkenet
  • Dejlig morgenmad

SPOTpris 749 kr. pr person. Normalpris 1.101 kr. Spar 31 %.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med d. 31. december 2018. Restaurant Knapp - Løjt Kro holder lukket mandage.

Skynd dig - kun 1500 stk. til salg, og sidst blev de solgt på mindre end 1 dag.

Tillæg (Betales direkte til Restaurant Knapp - Løjt Kro):

  • Ved ophold fredage, lørdag og helligdage - Tillæg på 250 kr. pr. person pr. nat.

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00 (I bedes informere Restaurant Knapp - Løjt Kro, hvis I kommer senere end kl. 18.00)
Tjek ud: Senest kl. 11.00


Oprindeligt var området foran Restaurant Knapp hjemsted for en vandmølle, hvor de lokale fra hele oplandet fik malet korn og valket klæder, alt imens den stod på kaffepunch i det tilhørende traktørsted.

I mange år levede Restaurant Knapp dog en hensygnende tilværelse indtil 1988, hvor der skete en gennemgribende restaurering af bygningerne, som dermed førte Restaurant Knapp ind i en ny tidsepoke. Siden er Restaurant Knapp blevet kaldt et sønderjysk fænomen, og det bedste landsdelen har at byde på.

Det er her man finder følelsen af nærvær, og for de lokale er Æ’ Knapp noget helt særligt. De fleste har en historie til fælles med Restaurant Knapp, en historie der i mange tilfælde går flere generationer tilbage i tiden. Dette er et stykke dansk kulturhistorie, og når du har besøgt stedet, har du også en historie til fælles med dette lillebitte paradis.

Bo standsmæssigt på Restaurant Knapp
Kunkel-stuerne, der er opkaldt efter Familien Kunkel, der drev stedet igennem 76 år, er romantisk i indretningen. Stilen er gennemført med rokokomøbler, guldaldermalerier og lysekroner.

Værelserne er ligeledes smukt indrettet, og det føles næsten som at sove i de ’kongelige gemakker’.

Restaurant Knapp er i det hele taget et sted, hvor de klassiske dyder er i højsædet. Her eksisterer et bemærkelsesværdigt højt serviceniveau og en særlig tilgang til tingene, som efterlader indtrykket af, at man befinder sig et sted, som egentligt hører en svunden tid til.

Måske netop derfor har Restaurant Knapp fået ry for at være et sted, der har en særlig tiltrækningskraft på feinschmeckere og livsnydere, der forstår at sætte pris på stedets lyksaligheder.

Smagen af glæde
Om det også er forklaringen på, at kongefamilien med jævne mellemrum frekventerer stedet skal være usagt, men måske skyldes det blot, at Restaurant Knapp er kendt som et fremragende spisested.

Et velfunderet køkken og et udklækningssted for mange af landets bedste kokke. Her findes en god blanding af erfarne og unge talentfulde kokke, der sætter overliggeren højt og byder jer velkommen indenfor til et ambitiøst køkken. Maden er i høj grad inspireret af Frankrig, men det er de friske danske råvarer, når de topper i havet og i haven, på marken og i skoven, der er de væsentligste ingredienser. Råvarernes inderste kvaliteter med masse af aromatisk fylde giver gæsten gyldne øjeblikke. Menuen skifter ofte fra dag til dag, men omfatter bl.a. carpaccio af laks fra egen rygeovn, foie gras og tournedos med trøffelsky.

Efter middagens kan I, hvis vejret tillader det, sidde uforstyrret på den overdækkede veranda og drikke aftenkaffen eller et glas vin, mens I nyder udsigten til vandmøllen og den bagvedliggende bøgeskov.

Bemærk at overnatningen enten er på Restaurant Knap eller Løjt Kro. Ved ophold på Løjt Kro, vil der selvfølgelig være gratis taxakørsel til og fra Restaurant Knapp, så man kan nyde lidt god vin eller lign. til den fantastiske gourmetmenu. Det er ca. 5 min. kørsel mellem stederne.

Restaurant Knapp glæder sig til at byde dig velkommen.

Hvis du vil vide mere om Restaurant Knapp, kan du klikke her og se en præsentationsvideo fra 2012, hvor Aabenraa Vinklub holdt vinsmagning på Æ’ Knapp.


SPOTdeals gæster har givet Restaurant Knapp  - Løjt Kro flotte 4,9 ud af 5 mulige point.

Læs et par af de rosende anmeldelser nedenfor: 

"Knapp er bare et fantastisk sted med dejlige værelser på selve Knapp og et udsøgt køkken af højeste kvalitet (hvem sagde Michelin?!), og selv om køkkenet var et midlertidigt køkken, var det som sædvanligt (ja, vi har været der flere gange!) bare på et meget højt gastronomsik niveau. Betjeningen er altid helt i top."
Anmeldt af Per, maj 2016.

"Et besøg på Knapp er en tilbagevendende begivenhed. Specielt nyder vi at komme ned til en super julefrokost, og når vi vælger en dag midt i ugen,er det ikke buffet, men de mange lækkerier bliver serveret ved bordet. Det er bare alle tiders, og personalet er så hyggelige."
- Anmeldt af Birthe, maj 2016.

"Fremragende 10 stjerner."
- Anmeldt af Leif, maj 2016. 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du dit ophold hos Restaurant Knapp-Løjt Kro på telefon 74 62 00 92. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer.

Medbring printet værdibevis til kroen, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det kroens afbestillingsregler, der gælder.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med d. 31. december 2019. Restaurant Knapp - Løjt Kro holder lukket mandage.

Én unik kode gælder for én person og inkluderer:

 

1 overnatning
Velkomstdrink
3-retters gourmetmiddag tilpasset de 4 årstider og inkl. 2 små overraskelser fra køkkenet
Dejlig morgenmad

 

Tillæg (Betales direkte til Restaurant Knapp - Løjt Kro):

Ved ophold fredage, lørdag og helligdage - Tillæg på 250 kr. pr. person pr. nat.
Tjek ind: Tidligst kl. 15.00 (I bedes informere Restaurant Knapp - Løjt Kro, hvis I kommer senere end kl. 18.00)
Tjek ud: Senest kl. 11.00

OBS!
I bor enten på Løjt Kro eller Restaurant Knapp. På restaurant Knapp kan der i weekender, hvor der afholdes bryllup eller lign. forekomme støj fra festen. Ønsker man ro, anbefales det derfor, at man bor på Løjt Kro. Dette aftales, når I ringer for at booke jeres ophold. Når I ankommer, skal I hente nøglen til Løjt Kro på Restaurant Knapp, hvorefter I vil blive fulgt op til Løjt Kro. Der vil selvfølgelig være gratis taxakørsel til og fra Restaurant Knapp, så I kan nyde lidt god vin eller lign. til den fantastiske gourmetmiddag. Der er ca. 5 min. kørsel mellem stederne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Restaurant Knapp-Løjt Kro's officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Restaurant Knapp - Løjt Kro. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Restaurant Knapp - Løjt Kro

Stennevej 79, 6200 Aabenraa
Tlf.: 74 62 00 92 | CVR: 15078502 | info@restaurant-hotel-knapp.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 18. november 2017 kl. 23:59

Restaurant Knapp og Løjt Kro