Rhône-kasse fra Philipson Wine

Sidste chance!

Hav god vin på lager til decembers mange festlige anledninger. Denne udsøgte 'Rhônekasse' fra Phillipson Wine indeholder 12 flasker - 6 forskellige med superflotte ratings! Prisen er inkl. levering til døren.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Nyd fremragende vin fra den franske vinregion Côtes du Rhône. Kassen indeholder 6 forskellige flasker - 2 af hver. De fremragende anmeldelser står i kø efter hinanden, så der venter uden tvivl en god vinoplevelse. 

Rhônekassen indeholder:

  • 2 fl. 2014 Chateauneuf-du-Pape Blason du Prince
  • 2 fl. 2015 Ventoux Rouge Vidal-Fleury
  • 2 fl. 2012 Côtes-du-Rhône Rouge Guigal
  • 2 fl. Château Pesquié les Terrasses Rouge Ventoux
  • 2 fl. 2015 Domaine del 'Amauve Rouge Laurances Séguret Rhôonevillage 
  • 2 fl. 2012 Crozes Hermitage Signature Rouge Michelas-Saint Jemms

SPOTpris 999 kr. Normalpris 1.958 kr. Spar 48 %

Prisen er inkl. levering.

OBS: Når du har købt din vin på spotdeal.dk, skal den bestilles på Philipson Wines senest senest den 30. november 2017. Se mere under "sådan køber du".

Philipson Wine
Hos Philipson Wine springer du tre led over og køber direkte fra vinimportøren. 25 års erfaring har gjort Philipson Wine til Danmarks største kvalitets vin-outlet. Philipson Wine køber direkte og stort ind hos vinproducenterne til de helt rigtige priser og på de rette tidspunkter. Vinen sælges direkte til kunden, uden alle fordyrende led som agenter, grossister og mellemhandlere.
 


 
Om Vinene

2014 CHATEAUNEUF-DU-PAPE BLASON DU PRINCE
Anmeldelser:
Decanter 90 point

Cellier des Princes - eneste kooperativ i Châteauneuf-du-Pape
Kooperativet blev grundlagt i 1925 og er det eneste af sin slags i Châteauneuf-du-Pape. Phylloxera vinlusens hærgen gennem Europas vinområder i begyndelsen af det 20. århundrede, fik en gruppe vinbønder til at gå sammen om at skabe en fælles produktions struktur, som ville give dem bedre vilkår og faciliteter og fordelen ved en fælles markedsføring. Kooperativet blev en succes og medlemsantallet steg hurtigt. I dag har kooperativet 189 medlemmer der samlet ejer 580 ha, hvoraf 100 ha er i Châteauneuf-du-Pape.

Kvalitetsbevidst produktion fra mark til flaske
År efter år opfordres og hjælpes vinbønderne til at producere druer af højst mulig kvalitet med respekt for jorden og kooperativet investerer meget i kælderen, så man kan producere vine af bedst mulig kvalitet. Kooperativet vinificerer 13 druesorter til deres forskellige Châteauneuf- du-Pape cuvéer, hvoraf de vigtigste er Grenache, Syrah og Mourvedre sammen med en hel række af gamle sorter. Vinene fra Cellier des Princes afspejler altid deres oprindelse: koncentration fra de dybe stenede jorde, kraft og krydderi fra de varme sandjorde, struktur fra kalkholdig sandsten, rigdom og rundhed fra leret kiselholdig jord.

Châteauneuf-du-Pape Blason du Prince
Fra marker med leret kiselholdig jord dækket af store hvide runde sten. Denne jord er med til at give vinen dens koncentration, rigdom og rundhed. Dyb rød farve, kompleks duft og smag af moden rød og sort bærfrugt med krydrede strejf. Flot balance i smagen og elegante, silkebløde tanniner.

2015 VENTOUX ROUGE VIDAL-FLEURY
Anmeldelser:
Decanter: 92 points
5 stjerner Ekstra Bladet
6 stjerner Gastro
5 glas Politiken

Topklasse Rhônehus ejet af Guigal
Vidal-Fleury blev grundlagt i 1781 og er beliggende midt i de berømte Côte-Rôtiemarker. Det er det eneste vinhus i Rhônedalen, der har lavet vin uden afbrydelse siden 1781. Vinhuset ejer en perlerække af vinmarker i den nordlige del af Rhôneområdet, men køber udvalgte druer fra hele Rhônedalen. Hovedparten af vinene eksporteres og vinene har altid haft et godt ry verden over, lige siden amerikanske politiker og vinkender Thomas Jefferson besøgte stedet i 1787. Guigal, verdens bedste winemaker, og generelt anset som Rhônedalens bedste producent, købte vinhuset i 1984. Etienne Guigal, Marcels fader, blev oprindeligt udlært og arbejde hos Vidal-Fleury i en årrække.

State-of-the-art winery
Vinene vinificeres i det nye state-of-the-art winery som blev færdigt i 2008, og er specielt bygget til at lagre vinene indtil de er klare til salg. Vinene fremstilles af Vidal-Fleurys eget winemakerteam, og kvaliteten er tårnhøj, ikke mindst på grund af de store investeringer og Guigals ejerskab. I gennemsnit lagrer vinene 6 måneder fra aftapning til salg.

En perlerække af berømte vine fra de bedste appellationer
Vidal-Fleury producerer vine fra flere appellationer i Rhônedalen end noget andet Rhônehus, heriblandt berømte appellationer som Côte-Rôtie, Condrieu, Hermitage, Châteauneuf-du-Pape, Cornas, Sainit-Joseph, Crozes-Hermitage, Gigondas, Vacqueyras, Tavel, Cairanne, Côtes du Rhône Villages, Côtes-du-Rhône og Ventoux. Enkeltmarken La Chatillone i Côte- Rôtie (i Côte Blonde) er husets flagskib. Som Robert Parker skriver:" This well-known producer is clearly on the upswing in quality with their brand new winemaking facility in full operation since 2009."

2012 CÔTES-DU-RHÔNE ROUGE GUIGAL
Anmeldelser: 
Vinhulen "bedste Rhone vin til prisen"
Vin-top-10.dk 93 points
5 stjerner i Ekstra Bladet 2013

Marcel Guigals vine er ikke blot Rhône-dalens bedste, men simpelthen nogle af verdens ypperste. Ingen andre vinhuse i verden får så konstant høje ratings som Guigal; alle vine befinder sig på toppen af deres kategori hvad enten der er tale om den "almindelige" Côtes du Rhône eller de usandsynligt koncentrerede og komplekse enkeltmarks-vine fra Côte-Rôtie. Marcel Guigals Côtes du Rhône sammensættes af Mourvedre og Grenache fra det sydlige Rhône og Syrah fra det nordlige Rhône. Den granatrøde vin byder på en indtagende duft af moden, mørk frugt, røde bær, vanille og friskkværnet peber. Smagen er saft- og kraftfuld med masser af appetitvækkende frugt og flotte modne tanniner i den lange finish. En fabelagtig Côtes du Rhône som overgår sin "ordinære" klassifikation med dimensioner.

2 fl. CHÂTEAU PESQUIÉ LES TERRASSES ROUGE VENTOUX
Anmeldelser: 
Rober Parker 91 points
5 stjerner I BT
6 stjerner Finansbureauet.dk

Château Pesquié - en af Robert Parkers favoritproducenter i Frankrig. Slottet er fra 1750'erne og ligger malerisk for enden af en fredet allé af kæmpe platantræer, ikke langt fra berømte Mont Ventoux. De nuværende ejere købte ejendommen i 1970 og startede med at renovere de dengang ret forfaldne vinmarker. Ind i mellem fandt man dog fantastiske parceller med op til 80 år gamle vinstokke. Næste skridt var at begynde selv at aftappe vinen på slottet, første årgang var 1990.

Château Pesquié "Cuvée des Terrasses Non Filtré"fremstår imponerende mørk i glasset. Duften er intens og pågående, med nuancer af hindbær og sort peber. Smagen er rig på frugt, med et afbalanceret præg af fadlagring, og munder ud i en appetitvækkende finish af røde bær og viol. En klassiker!


2 fl. 2015 DOMAINE DEL´AMAUVE ROUGE LAURANCES SÉGURET RHÔNEVILLAGE
Anmeldelser:
90 point Timatkin.com
Domaine de l'Amauve er et 11 ha stort familieejet Domaine beliggende i kommunen Séguret. Domainet opstod i 1952 da 2 vinfamilier slog deres vingårde sammen ved giftermål. Domainet ledes i dag af deres søn Christian Voeux, som er en berømt ønolog med en fortid på Châteauneuf- du-Pape slottet Mont-Redon og er i dag direktør på det ligeledes meget berømte Châteauneuf-du-Pape slot Château La Nerthe.

Vinen har en dyb rubinrød farve med violette kanter. Bouqueten er frisk med et væld af røde bær og lidt Garrigues (den klokale lyng som giver duft af nåle). Smagen er elegant og meget elegant og antydninger af kirsebær, blåbær og solbær og friske krydderier. Den fyldige vin har meget fint afrundede tanniner og fremstår silkeblød og med god længde i smagen allerede nu.

2 fl. 2012 CROZES HERMITAGE SIGNATURE ROUGE MICHELAS-SAINT JEMMS

Syrahdruerne til denne vin kommer fra stejle marker omkring landsbyerne Mercurol, Pont de l'Isère, Beaumont og Monteux. Her er jordbunden leret og har et stort indhold af kalk. Vinifikationen foregår i cementtank og vinen får også en kort lagring på cement, for så hurtigt at komme på flasker. Dette bevarer vinens vibrerende friskhed og den lækre frugt. Vinen en flot dybrød farve og duft og smag byder på masser af brombær, sorte kirsebær, blåbær med noter af lakrids og peber.

På dit værdibevis finder du én kode pr. vinkasse, du har købt.

For at få leveret din vinkasse, skal du følge disse trin:

  • Gå ind på http://www.philipsonwine.com/?deal() 
  • Indtast din unikke kode i feltet ”indtast dealkoder”, Klik på 'tilføj dealkode'. Har du købt flere beviser indtaster du dem ligeledes her, husk at klikke indløs efter hvert bevis

  • Klik herefter på 'Gå videre' og følg vejledning herfra

  • Philipson Wine sender vinen inden for 5 hverdage, efter du har indløst værdibeviset hos dem

  • Vinen skal bestilles senest den 30. november 2017.


Hvis du skulle have spørgsmål til selve indløsningen eller leveringen, så er du velkommen til at kontakte Philipson Wine på tlf. 70 22 68 88 eller mail: support@philipsonwine.com.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for én Rhonekasse, der indeholder:

2 fl. 2014 Chateauneuf-du-Pape Blason du Prince
2 fl. 2015 Ventoux Rouge Vidal-Fleury
2 fl. 2012 Côtes-du-Rhône Rouge Guigal
2 fl. Château Pesquié les Terrasses Rouge Ventoux
2 fl. 2015 Domaine del 'Amauve Rouge Laurances Séguret Rhôonevillage
2 fl. 2012 Crozes Hermitage Signature Rouge Michelas-Saint Jemms

Prisen er inkl. levering.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Philipson Wine. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Philipson Wine

Kokkedal Industripark 10, 2980 Kokkedal
Tlf.: 70 22 68 88 | CVR: 28331843 | uh@philipsonwine.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 26. november 2017 kl. 23:59

Rhône-kasse fra Philipson Wine