Oplev Østersøens perler

Sidste chance!

Et helt specielt krydstogt venter forude, hvor du oplever Østersøens perler på første klasse. Du får 7-nætters krydstogt med helpension og fly fra KUN 6.590 kr. Afrejse fra CPH d. 2. juni 2018. Betal kun depositum nu.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Tag med på et fantastisk krydstogt, hvor du oplever Østersøens perler på første klasse. Nyd Stockholm og den flotte sejlads gennem den svenske skærgård på vej mod den finske hovedstad Helsinki.

Turens højdepunkt er uden tvivl opholdet i Skt. Petersborg, som er to dage.  Der bliver masser af tid til at opleve denne fantastiske by, der byder på kulturskatte udover det sædvanlige. Du kan tilkøbe udflugter med dansktalende guide og inkl. er også indrejsetilladelse.

Efter afskeden med denne storslåede by venter en baltisk perle – nemlig hovedstaden Tallinn i Estland. Det var i Tallinn, Dannebrog ifølge sagnet dalede ned i 1219. Tallinn er en veludviklet og på mange måder moderne hovedstad, men gemmer på mange interessante historiske minder.

Turen afsluttes på fornemste vis med indsejling til Stockholm, hvor Costa Magica ankommer dagen før hjemrejse kl. 09.00. Skibet ligger meget centralt i forhold til centrum, og hele dagen kan du nyde en af Europas nok smukkeste hovedstæder. Rederiet tilbyder mange udflugter, men du kan også tage en af de populære Hop On/Off busser, som har dansk tale i deres høretelefoner.

En fantastisk tur inkl. fly til Stockholm og transfers.


Rejsen inkluderer

  • Fly København - Stockholm t/r (fra Billund mod tillæg)
  • 20 kg bagage plus håndbagage
  • Transfer fra lufthavnen til Costa Magica t/r
  • 7 nætter ombord i den valgte kahytskategori
  • Helpension i skibets restaurant eller buffet
  • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
  • Underholdning herunder teaterforestillinger hver aften
  • Fri adgang til skibets eksklusive fitnesscenter
  • Servicecharge til 630 kr.
  • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse d. 2. juni 2018
Indvendig Kahyt Classic: SPOTpris 6.590 kr. Normalpris 12.234 kr. Spar 46 %
Indvendig Kahyt Premium: SPOTpris 7.190 kr. Normalpris 12.974 kr. Spar 44 %
Udvendig Kahyt Classic*: SPOTpris 8.990 kr. Normalpris 15.994 kr. Spar 43 %
Udvendig Kahyt Premium: SPOTpris 9.790 kr. Normalpris 17.394 kr. Spar 43 %
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 10.590 kr. Normalpris 21.474 kr. Spar 50 %
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 11.290 kr. Normapris 21.954 kr. Spar 48 %

*Denne kahytstype kan have begrænset udsigt grundet redningsudstyr.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 3.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Ekskl. i rejsens pris
Hvad ikke er nævnt under inkl. herunder f.eks.

  • Personlige forsikringer herunder rejseforsikring og afbestillingsforsikring
  • Udflugter
  • Drikkevarer udover de nævnte.

Skibet
Du sejler med Costa Magica, som er et stort og flot krydstogtsskib, der kan medtage ca. 3000 passagerer. Skibet er som et flydende hotelresort, der byder på flot pooldæk med tre pools, hvoraf en kan overdækkes. Nyd livet i den udendørs jacuzzi eller det kæmpe spa- og wellnessområde. Der er underholdning på første klasse hver aften i skibets teater, som er i tre etager. Der kan dag og aften hygges i en af skibets 11 lounger og barer, og skal man være aktiv, er der fri adgang til det store fitnesscenter, ligesom der er løbebane. Et flot klassisk krydstogtsskib, der oser af italiensk atmosfære.

Livet ombord er en "oplevelse i oplevelsen”.

Rejseplan

 

02.06 Kl. 09.35 flyafgang fra Kastrup. Ankomst Stockholm kl. 10.45. Transfer til skibet.
03.06 Kl. 10.30 afgang Stockholm
04.06 Kl. 08.00 ankomst Helsinki. Afgang kl. 18.00
05.06 Kl. 07.00 ankomst Skt. Petersborg
06.06 Kl. 18.00 afgang Skt. Petersborg
07.06 Kl. 09.00 ankomst Tallinn. Afgang kl. 17.00
08.06 Kl. 09.00 ankomst Stockholm
09.06 Transfer til lufthavnen. Kl. 11.25 flyafgang fra Stockholm. Ankomst Kastrup kl. 12.35

 

Udflugter
Rederiet tilbyder en bred vifte af udflugter ved alle anløb. Disse kan købes på forhånd eller på skibet. Når du køber skibets udflugter ELLER Øster Lindets egne udflugter, skal du IKKE søge visum til Rusland.

2 DAGES UDFLUGTER MED DANSKTALENDE GUIDE:
(Bemærk: Disse skal tilkøbes senest 2. december)

5. juni
Heldagstur med sightseeing i Skt. Petersborg. På turen skal opleves mange af de flotte paladser, kirker og deres unikke arkitektur, som næppe findes tilsvarende noget andet sted. Der stoppes bl.a. ved Opstandelseskirken, også kendt som Blodskirken, som blev bygget til ære for Alexander den 2. af Rusland, som blev myrdet på denne plads i 1181. Der bydes på en sejltur gennem Skt. Petersborgs utallige kanaler, hvor du får en panoramatur langs den ene flotte og imponerende bygning efter den anden. Efter frokostpause på en lokal restaurant følger endnu et højdepunkt med et besøg på Eremitagen også bedre kendt som Vinterpaladset, der i dag er et af verdens største og mest interessante museer.  Efter dette besøg køres tilbage til skibet.  Afgang kl. 08.30 – 18.00. Inkl. frokost.

6. juni
Heldagstur til Ruslands svar på Versailles også bedre kendt som Sommerpaladset, som er beliggende ca. 30 km fra Skt. Petersborg. Disse paladser tilhørte Zarfamilien og blev benyttet om sommeren. Inde i paladset oplever du den rigdom, der var, og alle rummene fremstår rigtig flotte og belagt med rigtig meget guld. Til paladset hører et kæmpe parkområde, der er flot anlagt med skulpturer, springvand, vandfald og et blomsterflor uden lige. Efter besøget på Sommerpaladset vil der være frokost, og turen slutter med mulighed for lidt shopping. Afgang kl. 08.00 – 17.00. Inkl. frokost.

SAMLET PRIS FOR BEGGE UDFLUGTER 1.990 KR.

BEMÆRK:

  • Turene er inkl. dansktalende guide
  • Frokost er inkluderet på begge ture
  • Skal bestilles senest 2. december
  • Du skal IKKE søge visum, hvis du deltager på ture
  • Er du gangbesværet, skal du være opmærksom på, at det er anstrengende ture, og der er trapper og lange strækninger, du skal gå.

Øvrige udflugter
Rederiet har en bred vifte af udflugter - også i Skt. Petersborg. Disse er med engelsk-/tysktalende guider, og der er mulighed for forskellige sværhedsgrader af ture. Deltager du i en udflugt, skal du ikke søge visum. Du skal dog være opmærksom på, at du ikke bare kan droppe sidste del af en tur og opholde dig på egen hånd i Rusland, så vil visum være påkrævet.

I Helsinki, Tallinn og Stockholm er der ligeledes et stort udbud af udflugter fra rederiet, men vi vil gøre opmærksom på, at der i alle byerne kører de berømte Hop On/Off udflugtsbusser, hvor du hurtigt, nemt og bekvemt kan komme rundt til alle store seværdigheder.


Enekahyt
Det er muligt at bestille enekahytter. Tillægget i indvendig kahyt er kr. 1.600, i udvendig kahyt kr. 2.100 og i balkonkahyt kr. 2.800. Grundet meget begrænset antal enekahytter, skal der forespørges om kapacitet hos Øster Lindet inden køb. Tillægget betales direkte til Øster Lindet.

Børn under 18 år og voksne i ekstra senge
Børn under 18 år og voksne, som bor i opredning sammen med 2 fuldt betalende betaler fast pris uanset kahytstype. Der er begrænset plads og kapacitet, så der skal forespørges hos Øster Lindet inden køb. Personer i ekstra senge bestilles direkte hos Øster Lindet. Pris pr. barn i ekstra seng kr. 4.990 og voksne o/18 år kr. 6.590.

Drikkepakker
Der kan tilkøbes All inclusive drikkepakke til kr. 225 pr. person pr. dag (kr. 1.575 for en uge). Denne kan bestilles direkte hos Øster Lindet sammen med bestilling af rejsen. Du kan også vælge at bestille ombord, og her vil vi gøre opmærksom på, at der tilbydes forskellige typer pakker.

Visum
Ophold i Skt. Petersborg kræver visum, hvis du vil opholde dig på egen hånd. Dette søges via den Russiske Ambassade. Vi anbefaler, at du søger senest 3 mdr. før afrejse. Den Russiske Ambassade kræver mødepligt. Du kan benytte et autoriseret bureau til at være behjælpelig – se f.eks. mere på Øster Lindets hjemmeside eller hos Udenrigsministeriet

Helpension
Er inklusive på skibet. Det er valgfrit, om du ønsker at spise i skibets restaurant, hvor du til alle måltider frit kan sammensætte en 3-5 retters menu efter pænt og varieret menukort, eller om du ønsker at spise i skibets buffetrestaurant, hvor der dagligt er et bredt og indbydende udvalg. Restauranten har faste åbningstider, og til aften tildeles du enten tidlig eller sen spisning. Fremsæt gerne ønske ved bestilling, såfremt du har en Premium kahyt. Buffetrestaurantens åbningstider varierer fra dag til dag. I forbindelse med hovedmåltider bugner buffeten af lækkerier, og der findes altid et udvalg af snacks i åbningstiden.

Transport
Turen inkluderer fly fra Kastrup til Stockholm og retur samt transport fra lufthavn til skib t/r

2. juni: Kl. 09.35-10.45 København – Stockholm
9. juni: Kl. 11.25-12.35 Stockholm – København

Ønsker du afrejse fra Billund er der tillæg på kr. 800 t/r pr. person. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet. Afgang Billund kl. 07.45 og hjemkomst kl. 14.40. Flyskift i København på ud- og hjemrejsen.

Obligatorisk serviceafgift
Den obligatoriske serviceafgift på kr. 90 pr. person pr. dag, er indeholdt i prisen og skal IKKE også afregnes på skibet, som ellers er normal kutyme.


Kahytstyper

Classic og Premium:
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber man Premium, betyder det visse fordele, som er:

  • De bedst beliggende kahytter på skibet
  • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
  • 24-timers roomservice
  • Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved stort eller lille bord.

Ønsker til spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestilling hos Øster Lindet.

Billeder af kahytterne:
1 = Indvendig kahyt
2 = Udvendig kahyt
3 = Balkonkahyt

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses

  • Fulde navne på alle rejsende som i passet
  • Fødselsdato
  • Pasnummer
  • Udstedelsessted og -dato for pas, samt udløbsdato
  • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
  • Et mobilnummer pr. kahyt.


Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 3.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer

  • Fly København - Stockholm t/r (fra Billund mod tillæg)
  • 20 kg bagage plus håndbagage
  • Transfer fra lufthavnen til Costa Magica t/r
  • 7 nætter ombord i den valgte kahytskategori
  • Helpension i skibets restaurant eller buffet
  • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
  • Underholdning herunder teaterforestillinger hver aften
  • Fri adgang til skibets eksklusive fitnesscenter
  • Servicecharge til 630 kr.
  • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Ekskl. i rejsens pris
Hvad ikke er nævnt under inkl. herunder f.eks.

  • Personlige forsikringer herunder rejseforsikring og afbestillingsforsikring
  • Udflugter
  • Drikkevarer udover de nævnte.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Pas, visum og forsikringer
Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst. Ophold i Skt. Petersborg kræver visum, hvis du vil opholde dig på egen hånd. Dette søges via den Russiske Ambassade. Øster Lindet anbefaler, at du søger senest 3 mdr. før afrejse. Den Russiske Ambassade kræver mødepligt. Du kan benytte et autoriseret bureau til at være behjælpelig – se mere på Øster Lindets hjemmeside eller hos Udenrigsministeriet  

Bemærk: Køber du udflugter hos Øster Lindet eller rederiet er visum IKKE nødvendigt.

Øster Lindet anbefaler, at der tegnes en afbestillingsforsikring hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet. Du skal have en rejseforsikring der dækker UDENFOR EU, der som minimum dækker ved sygdom og hjemtransport.

Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

Vi gør opmærksom på, at krydstogtsrederiets priser er dynamiske og den oplyste normalpris er baseret på højeste udsalgspris – dette ikke at sammenligne med rederiets dagspris. Der tages forbehold for eventuelle særkampagner og last minute-priser. Rederiets priser tillægges Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 24. november 2017 kl. 23:59

Oplev Østersøens perler