Eksotisk rejse til Filippinerne

Udsolgt

Drømmer du om Bountyland med hvide sandstrande, azurblåt vand og svajende palmer? Tag med til tropeøen Boracay ­- eksotisk beliggende midt i det Filippinske øhav. Rejsen er inkl. fly, 3 nætter i Kuala Lumpur og 9 nætter på Boracay. Fra 12.795 kr.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Forestil dig et tropisk paradis: flimrende hvidt sand, den dansende sol og det søvndyssende hav. En uforglemmelig dukkert i et eventyr kun de færreste danskere endnu kender til. Udbyttet er den vildeste fornemmelse af ferie.

På Boracay genopfinder man ø-eventyret på den fede måde. Øen er blot 7 km lang og 700 m bred og blev i 2013 stemt til at være den næstbedste ø-destination i verden af Travel & Leisures læsere. 

Turen kombineres med nogle spændende dage i Malaysias smukke og oplevelsesrige hovedstad, Kuala Lumpur. En by som emmer af Østens mystik med lækker mad og fantastisk shopping.


Rejsen inkluderer

  • Fly fra København til Kuala Lumpur (med Emirates)
  • Fly fra Kuala Lumpur til Kalibo
  • Indenrigsfly fra Caticlan til Manila
  • Fly fra Manila til København (med Emirates)
  • 20 kg bagage + 10 kg. håndbagage
  • 3 nætter på 4* hotel The Journal i Kuala Lumpur
  • 9 nætter på 4* Fairways & Bluewater, Boracay
  • Morgenmad på hotellerne alle dage.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Afrejse København d. 16. januar 2018 - SPOTpris: 12.795 kr.
Afrejse København d. 20. februar 2018 - SPOTpris: 12.995 kr.

Bemærk, at der skal betales ca. 250 PHP (5 USD) i afgift for at komme til øen og til havnen. Betales lokalt.

Mulige tilkøb (Tilkøbes direkte hos Øster Lindet):

  • Eneværelse – 3.800 kr.
  • Opgradering til 4* hotel Henann Lagoon Resort på Boracay i deluxe vær. - 1.650 kr. pr. pers.
  • Transferpakke som består af følgende transfers: Fra Kuala Lumpur lufthavn til hotel The Journal i Kuala Lumpur t/r, fra Kalibo lufthavn til Boracay inkl. bådtur samt fra Boracay til Caticlan lufthavn - 790 kr. pr. pers. (min 2 pers.).
  • Børn (2-11 år) - 9.990 kr. (max 2 børn og ifølge 2 fuldtbetalende voksne). Opholdet i Kuala Lumpur kan være på andet 4* hotel i centrum, hvor der er større værelser.

Afrejse d. 16. januar – 30. januar 2018
D. 16.01 - Afrejse fra København kl. 14.20. Flyskift i Dubai
D. 17.01 - Ankomst til Kuala Lumpur kl. 14.55. 3 overnatninger på 4* The Journal i Kuala Lumpur med morgenmad. (d. 17.01 – 20.01)
D. 20.01 - Afrejse fra Kuala Lumpur kl. 10.50. Ankomst til Kalibo kl. 14.45. 9 overnatninger på 4* Fairways & Bluewater på Boracay med morgenmad (d. 20.01 – 29.01)
D. 29.01- Afrejse fra Caticlan kl. 19.50. Ankomst til Manila kl. 21.10 - Skifte fra indenrigs- til udenrigsterminal.
D. 30.01 - Afrejse fra Manila kl. 00.20. Flyskift i Dubai. Ankomst til København kl. 12.20.

Afrejse d. 20. februar – 06. marts 2018
D. 20.02 - Afrejse fra København kl. 14.20. Flyskift i Dubai
D. 21.02 - Ankomst til Kuala Lumpur kl. 14.55. 3 overnatninger på 4* The Journal i Kuala Lumpur med morgenmad (d. 21.02 – 24.02)
D. 24.02 - Afrejse fra Kuala Lumpur kl. 10.50. Ankomst til Kalibo kl. 14.45. 9 overnatninger på 4* Fairways & Bluewater på Boracay med morgenmad (d. 24.02 – 05.03)
D. 05.03 - Afrejse fra Caticlan kl. 19.50. Ankomst til Manila kl. 21.10 - Skifte fra indenrigs- til udenrigsterminal.
D. 06.03 - Afrejse fra Manila kl. 00.20. Flyskift i Dubai. Ankomst til København kl. 12.20.

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Om Boracay
Øens centrum for action og liv er den postkortsmukke White Beach - en fire kilometer smuk sandstrand spækket med små hoteller, lækre restauranter, hyggelige barer og fristende butikker. Stranden er en del af ø-livet med masser af aktiviteter dagen lang (parasailing, kitesurfing, dykning, m.m.), mens strandløver nyder solen med en kold drink og en svalende dukkert. Overalt kan der købes ture med en paraw (outrigger sejlbåd) til de små øde øer i området. Sidst på dagen er solnedgangen noget nær den perfekte udsigt.

Om aftenen forvandler scenen sig til romantisk dækkede borde i sandet, små beachbarer med underholdning i sandet, levende musik og firedancers. For de festglade er der muligheder hele natten i den ene ende af stranden, mens den anden ende byder på et mere roligt og hyggeligt natteliv. Midt på øen ligger shoppinggaden med D-Mall som absolutte centrum. 

På modsatte side af White Beach ligger New Beach ­- endnu en blændende smuk strand. En fredelig oase væk fra hektiske White Beach og alligevel indenfor gåafstand. Midt på New Beach ligger Fairways & Bluewater resortet i et smukt og idyllisk område. Det er her, man kommer for at nyde naturen og stilheden. En stille gåtur på den smukke strand, en svalende dukkert i havet og en udsigt du næppe bliver træt af.

Kuala Lumpur
I forbindelse med din tur til Boracay er der også 3 nætter i Malaysias smukke og moderne hovedstad Kuala Lumpur. Du bor midt i smørhullet, og der er tid til at se og opleve byens mest interessante seværdigheder som Petronas Twin Towers, Pavillions og evt. Chinatown. Aftenen skal selvfølgelig bruges i Chankat området, som er super charmerende med lækre spisesteder og caféer. Det kan varmt anbefales at bruge en dag i de røde Hop-On-Hop-Off busser, så får du alle seværdigheder med på en dag.

Glæd jer til en uforglemmelig ferie med masser af varme og spændende oplevelser.


HOTELLER

4* The Journal Kuala Lumpur



Spritnyt og lækkert hotel beliggende midt i det livlige Bukit Bintang område med 200 m til det populære Changkat kvarter. Hotellet tilbyder elegant, retro-inspireret boutique-indkvartering og har en terrasse med skøn udsigt over byen. Her er dejlig restaurant, infinity-pool og fitnesscenter. Fri WiFi. Der er 500 m til Pavillion Mall og Starhill Gallery og 1400 m til Petronas Twin Towers. Flotte værelser med gulv-til-loft-vinduer, aircondition, fladskærms-satellit-tv og iPod-dock. Super lækkert og meget centralt. Skytrain Station Bukit Bintang ligger 250 m fra hotellet. Ophold med morgenmad.

Læs mere om hotellet her

4* Fairways & Bluewater, Boracay

Fairways & Bluewater Newcoast Boracay er et stort og flot resort-hotel med alt, hvad hjertet begærer. Hotellet ligger med sin egen smukke strand i et stille og idyllisk område på øen. Alligevel er der blot 1500 m til Station 1 på White Beach. Hotellet tilbyder gratis shuttle service til D-Mall flere gange dagligt. Hotellets faciliteter er overvældende. Her er fire swimmingpools med solsenge, poolbar, fitnesscenter samt massage og spaområde og seks spisesteder. Restauranten La Terraza har en smuk udsigt over stranden, mens du fra en anden restaurant, Veranda, kigger ud over golfbanen. Restauranterne serverer lokale og internationale retter. Det er også muligt at bestille private måltider ved poolen eller stranden. Mod tillæg er der 18-hullers golfbane, svævebane, ridning og segways. På stranden er der et utal af vandsportsaktiviteter. Der er internetadgang i receptionen, og mod tillæg på 100 PHP (2 USD) er der WiFi på værelset.

Alle værelser er superior værelser på ca. 27 m2 og har aircondition, udsigt til haven eller golfbanen, safeboks, tv med fladskærm, køleskab, samt telefon og kaffefaciliteter. På badeværelset er der bruser, hårtørrer og toiletartikler til fri afbenyttelse. Ophold med morgenmad.

Læs mere om hotellet her


Transfer
Det er muligt at købe en transferpakke hjemmefra. Alternativt kan du også væge friheden og selv sørge for dette. ­Det er lidt billigere. 

Fra Kuala Lumpur lufthavn (KLIA) til centrum kan du tage en taxi og køre efter taxameter. Taxier i Kuala Lumpur er både billige og pålidelige. Køretiden er ca. 1 time.

Ved ankomst til Kalibo lufthavn kan du købe transport til Boracay med shuttlebus eller privat taxi. Husk at købe helt til hotellet og ikke kun til havnen på Boracay. Typisk køber du en pakke, som består af køreturen fra Kalibo lufthavn til Caticlan havn (70 km). Herfra skal du sejle ca. 15 min. til øen Boracay. Ved ankomst til øen skal du så transporteres det sidste stykke vej på Boracay til hotellet, som typisk er med Tricycles.

På afrejsen er transferen fra Boracay til Caticlan lufthavn en lille kort tur, da denne blot ligger få km fra havnen i Caticlan.

Vejret
På Boracay ligger regntiden fra juni til oktober. November til maj er den perfekte årstid at besøge øen med temperaturer på mellem 25 og 32 grader døgnet rundt.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal for alle rejsende oplyses:

  • Fulde navn som i passet
  • Fødselsdato
  • Pasnummer og passets udløbsdato
  • Oplysninger om eventuelle tilkøb.


Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer

  • Fly fra København til Kuala Lumpur (med Emirates)
  • Fly fra Kuala Lumpur til Kalibo
  • Indenrigsfly fra Caticlan til Manila
  • Fly fra Manila til København (med Emirates)
  • 20 kg bagage + 10 kg håndbagage
  • 3 nætter på 4* hotel The Journal i Kuala Lumpur
  • 9 nætter på 4* Fairways & Bluewater, Boracay
  • Morgenmad på hotellerne alle dage.

Bemærk, at der skal betales ca. 250 PHP (5 USD) i afgift for at komme til øen og til havnen. Betales lokalt.

Mulige tilkøb (Tilkøbes direkte hos Øster Lindet):

  • Eneværelse - 3800 kr.
  • Opgradering til 4* hotel Henann Lagoon Resort på Boracay i deluxe vær. - 1.650 kr. pr. pers.
  • Transferpakke som består af følgende transfers: Fra Kuala Lumpur lufthavn til hotel The Journal i Kuala Lumpur t/r, fra Kalibo lufthavn til Boracay inkl. bådtur samt fra Boracay til Caticlan lufthavn - 790 kr. pr. pers. (min 2 pers).
  • Børn (2-11 år) - 9.990 kr. (max 2 børn og ifølge 2 fuldtbetalende voksne). Opholdet i Kuala Lumpur kan være på andet 4* hotel i centrum, hvor der er større værelser.


Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Ved fejl eller mangler på hotel rettes straks henvendelse til lokal agent eller Øster Lindet.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Øster Lindets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 01. december 2017 kl. 23:59

Eksotisk rejse til Filippinerne