Krydstogt fra Tokyo til Hongkong

Udsolgt

NYHED! 10-nætters krydstogt i Asien fra millionbyen Tokyo til sprudlende Hongkong. Prisen inkluderer fly, 2 nætter i Tokyo og 1 nat i Hongkong, sightseeing i begge byer og 11 dage ombord på skibet m. helpension. Rejs 24. januar 2018 fra CPH fra 13.990 kr.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Start det nye år med nye eventyr. Du kan her komme med på et nyt og spændende krydstogt i Asien og opleve de interessante storbyer, Tokyo og Hongkong, henholdsvis før og efter togtet. Her er anderledes kultur og historie for alle pengene, når du besøger flere japanske byer samt både Taiwan og Hongkong. En betagende blanding af alt fra samuraiernes historie og gamle templer til moderne skyskrabere og blinkende neonskilte.

Læs hele den spændende rejsebeskrivelse og få mere information om krydstogtskibet Costa neoRomantica nederst på siden.

Rejsen inkluderer

  • Fly København – Tokyo og Hongkong – København
  • 20 kg bagage plus 8 kg håndbagage
  • Catering inkl. soft drinks, øl og vin på de lange flystrækninger
  • Transfers mellem lufthavn, hotel og skib i Tokyo og Hongkong
  • 2 nætter med morgenmad på hotel i Tokyo
  • Sightseeing med engelsktalende guide i Tokyo
  • 1 nat med morgenmad på hotel i Hongkong
  • Sightseeing med engelsktalende guide i Hongkong
  • 10 nætters krydstogt i den valgte kahytstype
  • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
  • Fri adgang til skibets buffetrestaurant indenfor åbningstiderne
  • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
  • Kahytsservice og daglig rengøring
  • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
  • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
  • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter
  • Dokumentrejsetaske pr. kahyt
  • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer i delt kahyt:

Afrejse d. 24. januar 2018:
Indvendig Kahyt Classic: SPOTpris 13.990 kr.
Udvendig Kahyt Classic*: SPOTpris 15.490 kr.
Udvendig Kahyt Premium: SPOTpris 15.990 kr.
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 16.990 kr.

*Begrænset udsigt kan forekomme grundet redningsudstyr

Ikke inkluderet i rejsens pris:
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive, herunder:

  • Obligatorisk serviceafgift 13,5 US dollar pr. person pr. dag afregnes direkte på skibet.
  • Forsikringer – både rejseforsikring og afbestillingsforsikring. HUSK du rejser udenfor Europa, hvor sygesikringen INTET dækker
  • Udflugter og andre personlige udgifter
  • Drikkevarer udover de nævnte.

Kahytstyper Classic og Premium
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

  • De bedst beliggende kahytter på skibet
  • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
  • 24-timers roomservice efter gældende menu
  • Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved lille eller større bord.

Ønsker til spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet.


REJSEPLAN:

24.01 Kl. 13.15 flyafgang fra København
25.01 Kl. 10.00 ankomst Tokyo. Transport til hotellet og sightseeing
26.01 Tokyo
27.01 Transport til skibet om formiddagen. Kl. 15.00 afgang Tokyo
28.01 Kl. 14.30 ankomst Osaka, Japan. Afgang kl. 22.00
29.01 Kl. 08.00 ankomst Kochi, Japan. Afgang kl. 16.00
30.01 Kl. 10.00 ankomst Kagoshima, Japan. Afgang kl. 18.00
31.01 På havet
01.02 Kl. 07.00 ankomst Naha, Japan. Afgang kl. 15.00
02.02 Kl. 09.00 ankomst Ishigaki, Japan. Afgang kl. 18.00
03.02 Kl. 08.00 ankomst Hualien, Taiwan. Afgang kl. 18.00
04.02 Kl. 08.00 ankomst Keelung, Taiwan. Afgang kl. 18.00
05.02 På havet
06.02 Kl. 08.00 ankomst Hongkong. Transport til hotellet og sightseeing
07.02 Transport til lufthavnen. Flyafgang kl. 10.25 med ankomst i København kl. 18.25.

TRANSPORT
Rejsen er inklusive flytransport.

Afrejse fra København d. 24/1
Afrejse fra København kl. 13.15 – Ankomst Helsinki kl. 15.50
Afrejse fra Helsinki kl. 17.20 – Ankomst Tokyo d. 25/1 kl. 10.00

Hjemrejse fra Hongkong d. 7/2
Afrejse fra Hongkong kl. 10.25 – Ankomst Helsinki kl. 15.05
Afrejse fra Helsinki kl. 17.45 – Ankomst København kl. 18.25


Mad og drikke
Turen inkluderer alt mad ombord på skibet. Du vælger selv, om du ønsker at spise i skibets restaurant, hvor du får dejlig mad serveret, bestilt ud fra et godt og varieret menukort. Du er også velkommen i buffeten fra tidlig morgen til sent. Her er altid en snack og en kop kaffe. I forbindelse med hovedmåltider bugner buffeten af lækkerier. Her er altid en snack, og i forbindelse med hovedmåltider bugner buffeten af lækkerier.
Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden er inkluderet.

Drikkepakker
Ombord på skibet tilbydes to All Inclusive drikkepakker – én med og én uden alkohol. Pakken uden alkohol omfatter drikke ad libitum i skibets udskænkningssteder. Det gælder for vand, soft drinks, frugtjuice og varme drikke som kaffe, te og kakao. Pakken med alkohol inkluderer desuden vin, øl og diverse cocktails, drinks, likør m.m. ud fra udskænkningsstedets barkort. Visse premium mærker og minibaren er undtaget. 
Drikkepakkerne kan kun bestilles ombord og koster 130 kr. pr. dag / 1.300 kr. for krydstogtet uden alkohol og 225 kr. pr. dag / 2.250 kr. for krydstogtet med alkohol.


Eventuelle tilkøb ved bestilling

Børn
Børn 0-17 år betaler 11.990 kr. ifølge 2 fuldt betalende og i opredning.
Begrænset antal pladser, så der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet. Betales direkte til Øster Lindet.

Enekahyt
Tillæg for indvendig kahyt: 4.800 kr.
Tillæg for udvendig kahyt 5.300 kr.
Tillæg for kahyt med balkon: 5.800 kr.
Begrænset antal pladser, så der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet. Tillægget betales direkte til Øster Lindet.

Udflugter
Rederiet tilbyder en bred vifte af udflugter ved alle anløb. Disse kan købes ombord eller forudbestilles direkte hos Costa. Der er også mulighed for arrangementer i land på egen hånd, og mange steder står lokale operatører og tilbyder arrangementer.

Forsikringer
Du kan tilkøbe afbestillings- og/eller rejseforsikringer direkte hos Øster Lindet eller eget forsikringsselskab. Ønskes afbestillingsforsikring skal denne tilkøbes, når du indløser dit værdibevis. Vi gør opmærksom på, at den danske sygesikring IKKE dækker udenfor Europa.


Rejsebeskrivelse
Der er afgang fra Danmark den 24. januar med ankomst i Japans hovedstad, Tokyo, den efterfølgende dag. Her i denne pulserende millionby, der altid er i bevægelse, har du to nætter på hotel, så du kan nå at opleve noget af alt det, byen har at tilbyde fra det gamle og traditionelle til det nyeste nye og smarte. Efter en halv dags sightseeing med både kejserpaladset, templer, den gamle bydel og shoppinggader er du klar til at kigge nærmere på det, du er mest interesseret i.

Efter to dage i Tokyos menneskemylder er det tid til at gå ombord på skibet, Costa neoRomantica, der lægger fra kaj om eftermiddagen den 27. januar og er dit hjem de næste 10 nætter frem til ankomsten i Hongkong den 6. februar.

Kursen er sat mod sydvest, og første stop på sørejsen er i Osaka. Japans tredje største by er måske ikke den smukkeste, men nok den mest farverige, hvor alting går lidt hurtigere end i resten af landet. Befolkningen er også kendt for at være mere åben og fremme i skoene. Byen byder bl.a. på grønne parker, et livligt og kulørt gadeliv og et fascinerende akvarium. Turen går videre til Kochi, der er en mere kompakt by med et flot slot og en fin botanisk have samt muligheden for at se, hvordan samuraierne i sin tid boede.

”Japans Napoli”, Kagoshima, aflægges også et besøg. Byen ligger på den sydligste af hovedøerne ved den imponerende stratovulkan, Sakurajima, der stadig er aktiv men ufarlig - en helt unik oplevelse at komme tæt på denne. Nu forlades det japanske ”fastland”, når turen fortsætter til de afsidesliggende øer, Okinawa og Ishigaki. På Okinawa lægges der til i hovedbyen, Naha, der blev næsten helt destrueret under Anden Verdenskrig, men i dag fremstår som en moderne men meget charmerende storby med skyskrabere, monorail og mange mindesmærker fra krigen. Temperaturerne er støt og roligt steget i løbet af krydstogtet, og når du ankommer til Ishigaki, er de nået op omkring 20 grader. Her kommer alle Orientens naturlige farver i spil: Klart, blåt vand, lysende grøn vegetation, hvide sandstrande og sorte perler. Og så tages der afsked med Japan.

Og næste morgen ankommer du til Taiwan. Første stop her er i Hualien, der ligger tæt på Taiwans største turistattraktion - den betagende Taroko National Park, der de barske bjerge og kløfter til trods er meget frodig takket være den blågrønne Liwu-flod, der skærer igennem landskabet. Herefter fortsætter sejladsen til Keelung, der ligger tæt på landets hovedstad, Taipei, som er en smuk blanding af kinesisk og japansk kultur og har Nationalmuseet – et palads med verdens største samling af kinesisk kunst – og Taipei 101 – den bambuslignende skyskraber, der fra 2004 til 2010 var verdens højeste bygning – som to af højdepunkterne.

Krydstogtet slutter i den tidligere engelske kronkoloni, Hong Kong, der nu har tilhørt Kina i 20 år. Dette er en af verdens største byer, og den er konstant i bevægelse og har da også verdens travleste havn. Selvom den kan virke kaotisk, er det samtidig en smuk og fredfyldt by, der har en overraskelse gemt rundt om hvert gadehjørne. Her har du en overnatning på hotel, inden du næste dag flyver hjem til Danmark. Inkluderet er også en byrundtur, hvor du bl.a. får en tur med verdens stejleste kabelbane, sejler tværs over Victoria Harbour og besøger den gamle fiskerlandsby og et af byens markeder.

Efter en spændende 15-dages rejse gennem Østens historie, kultur og natur lander du igen i Danmark den 7. februar om aftenen.

Skibet 
Du sejler med skibet Costa neoRomantica, som er et af rederiets mindre skibe med plads til omkring 1600 gæster. Det giver skibet en mere intim fornemmelse og gør det i stand til at lægge til i mindre havne, hvor de helt store krydstogtskibe ikke kan komme til.

På skibet er der flere forskellige restauranter og i alt fem barer og lounger herunder vinbar, kaffebar og poolbar. Om aftenen kan du hygge dig i ”Cabaret Vienna”, som er show- og dansebar, nyde en rolig stund i biblioteket eller prøve lykken i det flotte kasino.

Dagene på havet er afslappende, og der vil være forskellige former for aktiviteter. Skal du forkæles lidt eller have benene rørt, kan et besøg i fitnesscenteret anbefales. Her har du en fantastisk panoramaudsigt. Der er også joggingbane på dækket, ligesom du mod betaling kan benytte det 4400 m2 store Samsara Spa-område, hvor der også tilbydes forskellige behandlinger. Udendørs på soldækket findes poolområde og to whirlpools til fri afbenyttelse.

Hoteller 
I Tokyo bor du på den enkle men pæne 3-stjernede del af Shinjuku Washington Hotel i den livlige Shinjuku-bydel, der er Tokyos knudepunkt og centralt placeret i forhold til de fleste seværdigheder. Her er både skyskrabere og neonskilte, mange spisesteder og muligheder for underholdning og selvfølgelig rigtig mange mennesker – det autentiske og moderne Japan. Hotellet har fem forskellige restauranter, en bar og døgnåben reception med hæveautomat og valutaveksling. Værelserne har alle aircondition, køleskab, fladskærms-tv, telefon og eget badeværelse med hårtørrer. Der tilbydes gratis wi-fi. Du har to overnatninger med morgenmad her.

I Hongkong bor du på det komfortable og indbydende 4-stjernede Eaton Hotel i hjertet af Kowloons kendte indkøbsområde. Her er du igen centralt placeret midt i menneskemylderet med let adgang til seværdigheder, spisesteder og underholdning. Hotellet har flere restauranter og barer samt døgnåben reception. Værelserne er udstyret med aircondition, minibar, safe, tv, telefon, elkedel og eget badeværelse med hårtørrer. Der tilbydes gratis wi-fi. Du har en overnatning med morgenmad her.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses

  • Fulde navne på alle rejsende som i passet
  • Fødselsdato
  • Pasnummer
  • Udstedelsessted og -dato for pas, samt udløbsdato
  • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
  • Et mobilnummer pr. kahyt.


Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.
Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ring gerne til Øster Lindet vedr. spørgsmål i forbindelse med dit køb.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer i delt kahyt.

Rejsen inkluderer

  • Fly København – Tokyo og Hongkong – København
  • 20 kg bagage plus 8 kg håndbagage
  • Catering inkl. soft drinks, øl og vin på de lange flystrækninger
  • Transfers mellem lufthavn, hotel og skib i Tokyo og Hongkong
  • 2 nætter med morgenmad på hotel i Tokyo
  • Sightseeing med engelsktalende guide i Tokyo
  • 1 nat med morgenmad på hotel i Hongkong
  • Sightseeing med engelsktalende guide i Hongkong
  • 10 nætters krydstogt i den valgte kahytstype
  • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
  • Fri adgang til skibets buffetrestaurant indenfor åbningstiderne
  • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
  • Kahytsservice og daglig rengøring
  • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
  • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
  • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter
  • Dokumentrejsetaske pr. kahyt
  • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Ikke inkluderet i rejsens pris:
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive, herunder:

  • Obligatorisk serviceafgift 13,5 US dollar pr. person pr. dag afregnes direkte på skibet.
  • Forsikringer – både rejseforsikring og afbestillingsforsikring. HUSK du rejser udenfor Europa, hvor sygesikringen INTET dækker
  • Udflugter og andre personlige udgifter
  • Drikkevarer udover de nævnte.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

Pas, der er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst, skal medbringes på rejsen

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier og ændringer i flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Øster Lindets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud.

Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.
i henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 21. november 2017 kl. 23:59

Krydstogt fra Tokyo til Hongkong