Time of my life i Tivoli Friheden

Sidste chance!

Læn dig tilbage og nyd den fedeste musikalske teaterrock-oplevelse, når 'Time Of My Life' bliver opført i Hermans i Tivoli Friheden. Tilbuddet gælder for en billet inkl. program fredag d. 23. marts 2018 kl. 20.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Til de store øjeblikke i livet hører der et stort musiknummer til. Time Of My Life er en to timers musikalsk teaterrock-extravaganza med de bedste sangere og musikere, som vil sætte ild til scenen fra første tone. Vi tør godt love, at salen bliver rødglødende, når der bliver tændt op for de største 80’er hits!

Oplev bl.a. With Or Without You af U2, Every Breath You Take af Police, Africa af TOTO, Let’s Dance af David Bowie, Freedom af Wham, (I’ve Had) The Time Of My Life fra Dirty Dancing og mange flere hits.

Men nu var det jo ikke kun i England og USA, at de kunne lave rigtig god musik i 80’erne. Så mon ikke at der sniger sig nogle danske numre ind i handlingen, så du kan komme til at synge med på Vågner i natten og Den jeg elsker?

De medvirkende sangere og musikere kender du fra de sidste par års store succeser i Hermans, bl.a.” John & Joel – En hyldest til Elton John & Billy Joel”, ”Band On The Run – En hyldest til Paul McCartney” og ”Fra Waterloo til Düvemåla – En hyldest til ABBA”.

Der er med andre ord en strålende musikalsk oplevelse i vente!


Tilbuddet gælder for en billet inkl. program til 'Time of my life' fredag d. 23. marts 2018 kl. 20 i Hermans i Tivoli Friheden, Skovbrynet 5, 8000 Aarhus C.

Der er et begrænset antal.

Dit SPOTdeal-værdibevis ombyttes i Hermans foyer i Tivoli Friheden til en nummereret plads i salen fra kl. 18.30 og indtil kl. 19.45 d. 23. marts 2018 efter "først til mølle princippet". Har du købt flere billetter i ét køb, er du naturligvis garanteret pladser, så de er ved siden af hinanden.

Programmet udleveres, når du ombytter dine værdibeviser.

Købet kan ikke fortrydes jf. Forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2.

Dit SPOTdeal-værdibevis ombyttes i Hermans i Tivoli Friheden til en nummereret plads i salen fra kl. 18.30 og indtil kl. 19.45 d. 23. marts 2018 efter "først til mølle princippet". Har du købt flere billetter i ét køb, er du naturligvis garanteret pladser, så de er ved siden af hinanden.

Adresse: Skovbrynet 5, 8000 Aarhus C.

Programmet udleveres, når du ombytter dine værdibeviser.

Købet kan ikke fortrydes jf. Forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2.

Én unik kode gælder for én billet inkl. program til 'Time of my life' fredag d. 23. marts 2018 kl. 20 i Hermans i Tivoli Friheden.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til MusicalDanmark.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

MusicalDanmark

Bjørnbaksvej 14, 8260 Viby J
Tlf.: 22 30 73 18 | CVR: 30979435 | firserne@live.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 22. november 2017 kl. 23:59

Time of my life i Tivoli Friheden