Krydstogt i Middelhavet og Formel 1

Sidste chance!

Julegaven til hende og ham! Formel 1 i Spanien med 3 nætter på ”racehotel” Don Angel og 7-nætters krydstogt i Middelhavet. Inkl. fly, hotelophold, adgang til Formel 1, RaceNight og meget mere. Betal kun depositum nu. Rejs d. 11. maj 2018 fra 12.990 kr.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Denne rejse byder på et lækkert ophold i Spanien, hvor du kan nå at opleve det Spanske Grand Prix, shoppe i Barcelona, nyde stranden i Santa Susanna og efterfølgende tage på 7-nætters krydstogt med helpension.

Er du til sol, strand, storbyer, aktiv ferie, motorløb og kulturelle oplevelser, kan du på én og samme tur sammensætte den perfekte kombination af netop dine interesser.

Ferien starter med fuld fart. De første par dage er nemlig i motorsportens tegn med billetter til Formel 1 på Circuit de Catalunya, hvor du søndag den 13. maj kan opleve et ræs i motorsportens kongeklasse, nemlig Formel 1. Igen i 2018 ser det ud til, at vi kan vi være superstolte af at have dansk deltagelse af Kevin Magnussen i sin Haas racerbil.

Du bor på et dejligt strandhotel i feriebyen Santa Susanna og oplever ægte racer-stemning på hotellet sammen med de mange danskere. På denne tur er der danske turledere, og som speciel gæst er den legendariske danske Corvette-kører Jan Magnussen med. Jan er jo ikke mindst kendt som dansk Le Mans-vinder flere gange og selvfølgelig som far til den danske Formel 1-komet, Kevin Magnussen.


Rejsen inkluderer

  • Fly København eller Billund – Barcelona t/r
  • Shuttlebus fra lufthavnen til hotellet
  • 3 nætter på 3* Hotel Don Angel i Santa Susanna
  • Halvpension på hotellet i Santa Susanna
  • RaceNight lørdag aften
  • Transfer til Circuit de Catalunya t/r lørdag og søndag
  • Ståplads til Formel 1 (tribune mod tillæg)
  • Dansk turleder under opholdet i Spanien
  • Transfer til skibet og sightseeing i Barcelona med dansktalende rejseleder
  • 7 nætter i valgte kahytstype på Costa Diadema
  • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
  • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden på skibet
  • Servicecharge, portcharge og lokal hotelskat
  • Rejsedokumentpung pr. kahyt.

Pris pr. person ved 2 personer i delt kahyt:

Indvendig Kahyt Classic: SPOTpris 12.990 kr. Normalpris 22.824 kr. Spar 43 %
Indvendig Kahyt Premium: SPOTpris 13.590 kr. Normalpris 23.524 kr. Spar 42 %
Udvendig Kahyt Classic*: SPOTpris 13.990 kr. Normalpris 24.274 kr. Spar 42 %
Udvendig Kahyt Premium: SPOTpris 14.590 kr. Normalpris 25.144 kr. Spar 42 %
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 15.590 kr. Normalpris 28.744 kr. Spar 38 %
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 16.590 kr. Normalpris 30.314 kr. Spar 45 %

*Begrænset udsigt kan forekomme grundet redningsudstyr

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart, og det samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.


Eventuelle tillæg ved bestilling – bestilles direkte hos Øster Lindet:

Børn 
Børn u/18, der bor i ekstra seng i kahyt med 2 fuldt betalende, betaler 7.990 kr. uanset kahytstype. Max 2 børn pr. vær./kahyt. Bemærk meget begrænset kapacitet, så der skal forespørges hos Øster Lindet inden køb.

3 eller flere voksne
Voksne, der rejser flere end 2 sammen og ønsker at bo i samme værelse/kahyt i ekstra opredning, betaler 9.990 kr. uanset kahytstype. Bemærk, pladsen vil være trang, og på hotelværelser må der påregnes ophold i 2 små dobbeltsenge.

Eneværelse og -kahyt
Tillæg for indvendig kahyt: 4.000 kr.
Tillæg for udvendig kahyt: 4.500 kr.
Tillæg for balkonkahyt: 5.500 kr.

Eneværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet. Begrænset kapacitet, så der skal forespørges hos Øster Lindet inden køb.

Prisen er ekskl.
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

  • Personlige forsikringer
  • Transfer fra skibet til lufthavnen ved hjemrejse
  • Drikkevarer og måltider udover det nævnte.

Piu Gusto drikkepakke
Du kan ombord tilkøbe drikkepakker, og der er et lille udvalg. Du kan også ved bestilling købe en Piu Gusto drikkepakke. Denne inkluderer fri vand, vin, øl samt et stort udvalg af drinks, cocktails og aperitifs ud fra skibets barkort. Alt i glas. Dette gælder i udskænkningsstedernes åbningstid. Pris pr. person pr. dag 225 kr. – for hele krydstogtet 1.575 kr.

Pension
På hotellet har du halvpension, som består af morgen- og aftensmad. Kommer du efter kl. 21.00 på ankomstdagen, er der IKKE aftensmad denne dag.
Ombord på skibet har du helpension. Du vælger frit, om du til morgenmad og frokost vil spise i buffet- eller hovedrestauranten. Buffeten er åben fra tidlig morgen og det meste af dagen. Åbningstider kan variere.


Vejledende rejseplan

11. maj: Ankomst til Barcelona og transfer til hotellet

12. maj: Kl. 08.30 afgang til Circuit de Catalunya. Afgang banen kl. 17.00
Kl. 19.30 RaceNight

13. maj: Kl. 08.30 afgang til Circuit de Catalunya. Afgang banen kl. 17.00

14. maj: Kl. 10.00 afgang hotel til Barcelona. Sightseeing og fri til shopping og frokost. Kl. 16.30 afgang til skibet. Afgang fra Barcelona kl. 19.00

15. maj: Kl. 09.00 ankomst Palma de Mallorca. Afgang kl. 17.00

16. maj: På havet

17. maj: Kl. 08.00 ankomst Palermo/Sicilien. Afgang kl. 16.00

18. maj: Kl. 09.00 ankomst Civitavecchia/v. Rom. Afgang kl. 19.00

19. maj: Kl. 08.00 ankomst Savona/Italien. Afgang kl. 17.00

20. maj: Kl. 08.00 ankomst Marseille. Afgang kl. 17.00

21. maj: Kl. 09.00 ankomst Barcelona. Hjemrejse om eftermiddagen.


Rejsebeskrivelse
Når du ankommer fredag, er der transport direkte til hotellet, og dagen er fri til hygge og oplevelser i Santa Susanna, så der kan lades op til en weekend med fuld fart på. Allerede lørdag morgen starter opvarmningen til søndagens Formel 1. Der er transport fra hotellet til banen, og her tilbringes dagen med mange motorsportsoplevelser og ikke mindst kvalifikationen til søndagens løb. (Vil ”hun” hellere på shopping i Barcelona, så tages toget, der afgår få hundrede meter fra hotellet og direkte ind til Plaza Catalunya, hvor hele shoppingområdet er lige for ”hendes” fødder!)

Lørdag aften er der RaceNight på hotellet, hvor F1-journalist Peter Nygaard er til stede for at dele en del af sin viden med dig, og ikke mindst vil du kunne få svar på rigtig mange racerrelaterede spørgsmål. Peter Nygaard er på banen hele fredag og lørdag og er helt tæt på teams og kørere, så han kommer med dugfriske historier fra pitten. Det er et par hyggelige timer med lidt snacks og sangria. Der arbejdes på at få endnu en deltager fra Grand Prix Tours' faste ekspertpanel med til Spanien, men da alle kalendere endnu ikke er på plads, tør vi ikke sætte navn på endnu.

Efter en god morgenmad søndag er der afgang til Circuit de Catalunya, og en hyggelig og interessant dag er i vente. Omgivelserne ved banen er fantastiske, og inden Kongeklassens kørere skal vise deres værd, køres finaler i andre racerklasser. Det kan f.eks. være GP 2 og Porsche Supercup (oplyses når det endelige program foreligger).

Allerede mandag formiddag forlades hotellet, og der køres til Barcelona, hvor der er en kort sightseeing med dansk guide. Der bliver lidt tid på egen hånd til frokost og shopping i denne fantastiske by, inden du sidst på eftermiddagen går ombord på flagskibet, Costa Diadema.

Efter nogle spændende dage på det spanske fastland venter nu en uge i sus og dus med store oplevelser til søs i fantastiske omgivelser. Du transporteres til flagskibet, Costa Diadema, som venter i Barcelona, og den næste uge forkæles du ombord på det store krydstogtsskib og får nye oplevelser hver dag.

Når du forlader Barcelona, er der en kort tur til solskinsøen Palma de Mallorca, hvor den flotte by og de små hyggelige gader i Palma kan nydes eller en strandtur måske? Herefter sejler du mod Italien, hvor du, inden du har næste anløb, har en dejlig afslappet dag på havet.

Italien er jo næsten ikke til at få nok af! Første stop er Palermo, som er hovedstad for Sicilien efterfulgt af anløb i Civitavecchia, som er beliggende lidt nord for Rom. Her kan du tage til Rom, Italiens hovedstad, på egen hånd, købe en af skibets mange udflugter, nyde dagen i byen Civitavecchia eller for den sags skyld på stranden. Herefter besøges endnu en italiensk havneby, nemlig Savona i det nordlige Italien, hvor du på egen hånd kan nyde byen. Er du til god mad og vin, kan du tage på en gourmettur til Barolo – udflugter kan købes på skibet eller på forhånd.

Fra Savona følges den franske kyst mod syd igen, og der gøres et stop i Marseilles, som i sig selv er en dejlig by at opleve. Der tilbydes også udflugter i det velkendte Provence til både Aix-en-Provence, Arles og Avignon. Turen afsluttes den 21. maj med anløb i Barcelona igen, og her kan du selv vælge, om du vil bruge nogle timer i Barcelona, inden du tager i lufthavnen.


Transport, hotel og billetter:

Transport
Inkl. i prisen – flytiderne er vejledende ændringer kan forekomme:

Afrejse København:
11. maj: Kl. 07.00-09.25 København – Barcelona
21. maj: Kl. 16.50-19.50 Barcelona – København

Afrejse Billund
11. maj: Kl. 19.25-22.05 Billund – Barcelona
21. maj: Kl. 16.00-18.45 Barcelona – Billund

Ved ankomst er der transfer til hotellet.

Hjemrejsetransfer
Du sørger selv for at komme til lufthavnen på hjemrejsen – vi anbefaler mødetid 2 timer før afrejse. Det er mod gebyr muligt at få bagagen opbevaret i terminalen. En taxi til lufthavnen koster ca. 40 euro. Der afgår busser hvert 10. minut fra Plaza Catalunya til lufthavnen. Pris 6 euro pr. person.



Formel 1 og hotel

Du bor på det 3* superior hotel, Don Angel i Santa Susanna, som Øster Lindet i F1-weekenden har omdøbt til ”Racehotel Don Angel” – der bor rigtig mange danske motorsports fans her i denne weekend.
Hotellet er beliggende i Santa Susanna, en populær ferieby ca. 60 km nord for Barcelona. Du bor ca. 75 m fra stranden, og kun 300 m fra hotellet ligger kystbanestationen, så en tur til Barcelona klares nemt. Fra hotellets have går du lige ud til ”strøggaden” og kan fortsætte flere km til enden af tvillingebyen Malgrat de Mar. Selve hotellet er et dejligt hotel med hyggelig bar, lækker terrasse med pool og 2 hyggelige fortovsrestauranter/barer. Du bor i rigtig gode, lyse værelser med bad, toilet, balkon, TV og aircondition. Opholdet er med morgen- og aftenbuffet.

BEMÆRK: Ønskes twin beds skal det oplyses ved bestilling.

Du kan tilkøbe følgende opgraderinger direkte hos Øster Lindet:

Superior værelser på Hotel Don Angel mod tillæg kr. 300 pr. person

4* hotel Caprici Verd mod tillæg kr. 500 pr. person.
Se mere om dette hotel her


 

Der er ståpladser ved banen inkl. i prisen. Ønskes tribunepladser, kan disse tilkøbes hos Øster Lindet.

Tribunepladser til Formel 1
Tribune B, G, C, K og J: 1.050 kr.
Tribune A, L og H: 2.000 kr.
Tribune I (er overdækket): 2.150 kr.
Hovedtribune D og F (D er overdækket): 3.500 kr. 

Børn u/ 18 og personer over 65 får 50 % rabat på tribunebilletterne 
HUSK: Legitimation skal da medbringes på banen.


Livet ombord på Costa Diadema
Livet ombord på Costa Diadema - et af Middelhavets største krydstogtsskibe – er et kapitel for sig. Det kun 5 år gamle skib er stort og byder på underholdning for alle i de forskelligt indrettede områder. Bl.a. skal nævnes underholdning, lækkert udendørs- og indendørs poolområde og jacuzzis samt kæmpe teater med shows. For de aktive er der joggingbane og et utroligt flot fitnesscenter. Derudover findes en stor spa- og wellness-afdeling, som du mod betaling kan nyde, og her tilbydes mange forskellige behandlinger. Har du ikke fået ”ræs” nok, kan du prøve kræfter med skibets F1 simulator.

Personalet ombord gør alt for at hygge omkring jer – og flere aftner vil der være underholdning med forskellige temaer. Det kan f.eks. være ”white night”, hvor alle, der har lyst, kommer i hvidt, eller maskebal. Tag med og nyd en afslappende ferie i dejlige omgivelser og med mulighed for at besøge nogle af de dejlige Middelhavsbyer, som oser af liv året rundt, og som netop i maj syder af energi, nu når de lune dage igen er kommet.

Kahytstyper
Kahytstyper - Classic og Premium:
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

  • De bedst beliggende kahytter på skibet
  • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
  • 24-timers roomservice ud fra gældende menu og morgenmad i kahytten
  • Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved stor eller lille bord.

Ønsker til spisetid og bordstørrelse skal fremsættes ved bestilling.

Billeder af kahytterne:

1 = Indvendig kahyt
2 = Udvendig kahyt
3 = Balkonkahyt

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses

  • Fulde navne på alle rejsende som i passet
  • Fødselsdato
  • Pasnummer
  • Udstedelsessted og -dato for pas, samt udløbsdato
  • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
  • Et mobilnummer pr. kahyt.


Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart, og det samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer i delt kahyt.

Rejsen inkluderer

  • Fly København eller Billund – Barcelona t/r
  • Shuttlebus fra lufthavnen til hotellet
  • 3 nætter på 3* Hotel Don Angel i Santa Susanna
  • Halvpension på hotellet i Santa Susanna
  • RaceNight lørdag aften
  • Transfer til Circuit de Catalunya t/r lørdag og søndag
  • Ståplads til Formel 1 (tribune mod tillæg)
  • Dansk turleder under opholdet i Spanien
  • Transfer til skibet og sightseeing i Barcelona med dansktalende rejseleder
  • 7 nætter i valgte kahytstype på Costa Diadema
  • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
  • Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden på skibet
  • Servicecharge, portcharge og lokal hotelskat
  • Rejsedokumentpung pr. kahyt.

Prisen er ekskl.
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

  • Personlige forsikringer
  • Transfer fra skibet til lufthavnen ved hjemrejse
  • Drikkevarer og måltider udover det nævnte.


Vigtig information

Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

Pas, der er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst, skal medbringes på rejsen

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier og ændringer i flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at krydstogtsrederiets priser er dynamiske og den oplyste normalpris er baseret på højeste udsalgspris – dette ikke at sammenligne med rederiets dagspris. Der tages forbehold for eventuelle særkampagner og last minute-priser. Rederiets priser tillægges Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 01. november 2017 kl. 23:59

Krydstogt i Middelhavet og Formel 1