Krydstogt i Caribien med dansk rejseleder

Sidste chance!

7-nætters krydstogt i Caribien med ekstra forkælelse! Bl.a. med udvidet bagageservice, dansk rejseleder på hele turen samt danske programmer og menuer ombord. Inkl. direkte fly, helpension og meget mere. Betal kun depositum nu.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Caribien er en drøm og er kendetegnet ved sine varme temperaturer, det flotte hav, den afslappede og gæstfrie atmosfære og glade sambarytmer – ren afslapning.

Denne tur er helt unik, og din rejse starter allerede, når du stiger ombord på den nye Dreamliner fra Neos Air, som flyver dig DIREKTE fra København (ENESTE AFGANG FRA DANMARK DIREKTE) til den Caribiske ø, Guadeloupe, hvor Costa Pacifica allerede ligger i havnen og venter på dig.

Guadeloupe tilhører de franske Antiller, så der er nem adgang uden at skulle søge visum. Neos Air forventer at lande den 3. marts kl. 18.00 lokal tid, og du går direkte ud i ankomsthallen, hvor Costa Pacificas personale sammen med din danske guide er klar til at anvise transferbus. Der er kun ca. 15 km fra lufthavnen til skibet, og din bagage bliver transporteret direkte fra flyet til din kahyt på skibet.

Din kahyt er klar ved ankomst, og du kan straks gå i gang med at slappe af ombord, udforske skibet og få lidt mad. Din rejseleder byder dig også velkommen ombord og er behjælpelig med at sørge for, at du får de nødvendige informationer på dansk.

Forude venter en uge i et ikke mindre end fantastisk farvand, hvor du oplever det ene farvespil efter det andet og et dyreliv udover det sædvanlige. Klimaet i Caribien er tropisk, og området byder på en behagelig jævn varme på gennemsnitligt 25-30 grader året rundt, så du kan forvente dejlige sommertemperaturer.

Dette krydstogt byder på et ”ø-hop” i Caribien, hvor du kan opleve flere af Caribiens paradisstrande, tage på bådture ved anløb, opleve det fantastiske dyreliv eller gå i land og opleve den caribiske atmosfære. Flere af øerne byder endvidere på flot og frodig natur. Du skal ej heller forklejne kulturen, da disse øer har masser af historie at byde på.

Ved alle anløb har du mulighed for at bestille en bred vifte af udflugter, og som udgangspunkt foregår disse på engelsk. Dog vil rejselederen følge med på udflugter med stor dansk deltagelse.

På dette krydstogt indgår al maden, og det er bestemt ikke kun hverdagsmad. Costa Cruises gør meget ud af sit madkoncept og sammensætning af menuer. Bag menuen til Gallamiddage står en af Italiens mest berømte kokke, Bruno Barbieri. Ombord vælger du selv, om du vil indtage hovedmåltiderne i de flotte hovedrestauranter, hvor du dagligt kan sammensætte en lækker 3-4 retters menu og få maden indbydende serveret, eller om du vil spise i skibets buffetrestaurant, hvor du hele dagen har fri adgang.

Drikkevarer udover kaffe, te og juice til morgenmaden er ikke inkluderet i prisen. Ombord kan du købe drikkevarer efter behov eller købe en af skibets drikkepakker med/uden alkohol. Ofte viser det sig dog, at man med fordel kan tilkøbe en all inclusive drikkepakke.

På krydstogtet kan du lade dig forkæle af skibets personale, og Øster Lindets danske rejseleder vil gøre alt for at være behjælpelig ombord og i land og bryde eventuelle sprogbarrierer. På skibet får du ligeledes ekstraordinær service – det daglige informationsprogram kan du få oversat, og i restauranten får du dit menukort leveret på dansk.

På et krydstogt opkræves der et servicecharge på typisk 75-125 kr. pr. person pr. dag, som skal afregnes på skibet. På denne tur skal du direkte på skibet afregne 13$ pr. person pr. dag.

Et krydstogt er ren forkælelse for krop og sjæl. 


Rejsen inkluderer

  • Direkte fly København – Guadeloupe t/r
  • 20 kg bagage plus 5 kg håndbagage
  • Mad ombord på flyet ud og hjem – inkl. drikkevarer
  • Mulighed for tilkøb af sædeopgradering/ekstra benplads
  • Udvidet bagageservice – bringes direkte til og fra skibet fra lufthavnen
  • Transport fra lufthavn til skib t/r
  • 7 nætter i den valgte kahytskategori
  • Helpension ombord på skibet
  • Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden
  • Daglig rengøring af kahyt
  • Håndklædeservice i kahyt, ved pool og til strand
  • Fri adgang til underholdning herunder flotte shows hver aften
  • Fri adgang til pool, fitnesscenter, joggingbane, jacuzzi m.m.
  • Dagsprogram på dansk i kahytten – dagligt
  • Menukort i restauranten på dansk
  • Dansk rejseleder service fra afgang til hjemkomst
  • Velkomstmøde med rejseleder
  • Rejsedokumentpung og kuffertmærker
  • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer i delt kahyt:

Indvendig Kahyt Classic: SPOTpris 11.990 kr.
Indvendig Kahyt Premium: SPOTpris 12.590 kr. 
Udvendig Kahyt Classic*: SPOTpris 13.990 kr.
Udvendig Kahyt Premium: SPOTpris 14.590 kr.
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 15.590 kr.
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 16.590 kr.

*Begrænset udsigt kan forekomme grundet redningsudstyr

Når du bestiller dit krydstogt, betaler du kun depositum på 5.000 kr. pr. person og restbeløbet 90 dage før afrejse

Prisen er ekskl.:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

  • Personlige forsikringer – vær opmærksom på at du rejser udenfor Europa, også selvom det er europæiske øer, så den danske sygesikring dækker ikke. Øster Lindet kan være behjælpelig med forsikringer – eller kontakt dit eget forsikringsselskab
  • Udflugter
  • Drikkevarer, der ikke direkte er nævnt
  • Obligatorisk serviceafgift på 13$ pr. person pr. dag. Afregnes direkte til skibet.

REJSEPLAN

3. marts: Kl. 15.00 afgang København (lokal tid) med ankomst Guadeloupe kl. 18.00 (lokal tid). Transfer til skibet og indkvartering. BEMÆRK: Du skal IKKE vente på din bagage. Kl. 23.00 afgang Guadeloupe.

4. marts: På havet

5. marts: Kl. 08.00 ankomst La Romana/Dominikanske Republik. Skibet overnatter her.

6. marts: Kl. 07.00 sejles et lille ”ø-hop” og kl. 09.00 anløbes den lille dominikanske ø, Catalina Island. Kl. 17.00 afgang Catalina Island

7. marts: Kl. 13.30 ankomst Basseterre, Saint Kitts. Afgang kl. 21.00

8. marts: Kl. 07.00 ankomst St. Johns, Antigua. Afgang kl. 18.00

9. marts: Kl. 09.00 ankomst Fort de France, Martinique. Afgang kl. 21.00

10. marts: Kl. 08.00 ankomst Pointe a Pitre, Guadeloupe. Kl. 21.00 afgang Guadeloupe med direkte fly til København, hvor der er forventet ankomst den 11. marts kl. 10.50. BEMÆRK: Bagagen stilles udenfor kahytten om aftenen den 9. marts, hvorefter du først får den igen ved ankomst til København, så du har hele dagen den 10. marts til at kunne nyde opholdet på Guadeloupe.


PRAKTISKE INFORMATIONER OG FRIVILLIGE TILLÆG:

Transport
03. marts kl. 15.00-18.00 (lokal tid) København – Pointe a Pitre (direkte)
10. marts kl. 21.00-10.50+1 (lokal tid ank. 11.3) - Pointe a Pitre – København (direkte)

Du flyver med en ny Dreamliner 787-9 direkte fra København. Du må medbringe kuffert a 20 kg og 5 kg håndbagage. Ombord er der catering inkl. drikkevarer.

Ved ankomst og afrejse er der transport til/fra skibet.

Tilkøb ekstra plads:
Inkluderet i rejsens pris er standard økonomiklasse på oversøiske fly.

Du kan tilkøbe Premium-pladser. Den forreste sektion i flyet, hvor du har ekstra brede sæder, masser af benplads og fodstøtter. Tilkøber du Premium, må du medbringe 30 kg bagage plus håndbagage. Tillægspris kr. 4.100 t/r pr. person. (Begrænset antal pladser – tilkøbes direkte hos Øster Lindet).

Kahytstyper Classic og Premium
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Køber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

  • De bedst beliggende kahytter på skibet.
  • Valg af kahyt fra ledige kahytter i den bestilte kategori
  • 24-timers roomservice ud fra gældende menukort og morgenmad i kahytten
  • Valg af spisetid tidlig eller sen – ønske fremsættes ved bestilling
  • Ønske om bordstørrelse kan fremsættes ved bestilling

Enekahytter
Du kan tilkøbe enekahytter – bestilles og betales direkte til Øster Lindet:
Indvendige - tillæg kr. 1.200
Udvendige - tillæg kr. 1.500
Balkonkahytter - tillæg kr. 1800

Der er begrænset antal og der skal forespørges hos Øster Lindet.

Børn og voksne i ekstra opredninger:
Børn u/18 og voksne o/18 der rejser og bor sammen med min. 2 fuldt betalende, betaler: 

Børn u/18 kr. 9.990 pr. barn uanset kahytstype. Max 3 børn
Voksne o/18 kr. 11.990 uanset kahytstype. Max 2 opredninger
Babyer der IKKE er fyldt 2 år ved hjemkomst betaler kr. 2.265

Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Drikkepakker
Ombord på skibet tilbydes et udvalg af drikkepakker, som kan købes og afregnes på skibet. Vælger du en klassisk all inclusive drikkepakke, som koster kr. 225 pr. person pr. dag (kr. 1.575 for turen), kan du bestille og betale den direkte til Øster Lindet, såfremt du bestiller den sammen med bekræftelse.

COSTA CRUISES – 70 ÅRS JUBILÆUMSKAMPAGNE – ”ONBOARD VOUCHERS”
Costa Cruises fylder i 2018 - 70 år. Køber du denne deal får du Costas ”fødselsdags voucher pakke”, som består af vouchers, der kan benyttes ombord og giver dig en rabat på visse ydelser. Voucherpakken ligger i din kahyt når du kommer ombord.

Rejsedokumenter og forsikring
På denne tur har du blot brug for et pas, der er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

OBS – Du bør sikre, at du har en rejseforsikring, der dækker HELE VERDEN, da du rejser udenfor Europa, hvor den danske sygesikring INTET dækker.


Skibet
Livet ombord er et kapitel for sig. Costa Pacifica byder på en hel speciel atmosfære, hvor du ikke er i tvivl om, at klassisk musik er et stort tema, og indretningen af skibet er blandt andet inspireret af Mauro Pagani.

Skibets animationsteam byder på underholdning dag og aften. Derudover er der to poolområder, hvor du kan boltre dig – eller slappe af i en af de fem jacuzzier. For de rigtig aktive er der joggingbane og et fantastisk fitnesscenter samt sportsbane, hvortil der er fri adgang. For de helt små et særligt tema-poolområde.

Samsara Spa er et 6000 m2 stort spa- og wellnessområde, hvor der er alt fra forskellige bade og solarium til terapipool og massageafdeling, og der tilbydes alverdens behandlinger. Samsara Spa er mod betaling.

Om aftenen tilbydes underholdning for enhver smag. Her er f.eks. konkurrencer med animationsteamet, forestilling i skibets imponerende teater, et moderne disco for de unge og musik af forskellig art i flere af de 13 barer/lounger for voksne. Man kan mod tillæg tage en tur i 4D-biografen, forsøge sig i Formel 1-simulator eller prøve lykken i det store kasino. 

Et krydstogt er ren forkælelse for krop og sjæl, og det gælder for store som små – ombord er der masser af underholdning for alle.

Se mere om skibet her


Kahytstyper

1 – Indvendig kahyt
2 – Udvendig kahyt
3 – Balkonkahyt

 
Flysæder

 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses

  • Fulde navne på alle rejsende som i passet
  • Fødselsdato
  • Pasnummer
  • Udstedelsessted og -dato for pas, samt udløbsdato
  • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
  • Et mobilnummer pr. kahyt.


Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 5.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer i delt kahyt.

Rejsen inkluderer

  • Direkte fly København – Guadeloupe t/r
  • 20 kg bagage plus 5 kg håndbagage
  • Mad ombord på flyet ud og hjem – inkl. drikkevarer
  • Mulighed for tilkøb af sædeopgradering/ekstra benplads
  • Udvidet bagageservice – bringes direkte til og fra skibet fra lufthavnen
  • Transport fra lufthavn til skib t/r
  • 7 nætter i den valgte kahytskategori
  • Helpension ombord på skibet
  • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
  • Daglig rengøring af kahyt
  • Håndklædeservice i kahyt, ved pool og til strand
  • Fri adgang til underholdning herunder flotte shows hver aften
  • Fri adgang til pool, fitnesscenter, joggingbane, jacuzzi m.m.
  • Dagsprogram på dansk i kahytten – dagligt
  • Menukort i restauranten på dansk
  • Dansk rejseleder service fra afgang til hjemkomst
  • Velkomstmøde med rejseleder
  • Rejsedokumentpung og kuffertmærker
  • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.


Afrejse d. 3. marts 2018.

Prisen er ekskl.:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

  • Personlige forsikringer – vær opmærksom på at du rejser udenfor Europa, også selvom det er europæiske øer, så den danske sygesikring dækker ikke. Øster Lindet kan være behjælpelig med forsikringer – eller kontakt dit eget forsikringsselskab
  • Udflugter
  • Drikkevarer, der ikke direkte er nævnt
  • Obligatorisk serviceafgift på 13$ pr. person pr. dag. Afregnes direkte til skibet.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Caribien er placeret i et tropisk område på ”godt og ondt”. Som alle nok har bemærket i medierne, er flere Caribiske øer i ”orkansæsonen” blevet ekstraordinært hårdt ramt af store ødelæggelser, hvilket har bevirket, at mange rederier har tilpasset med nye rejseruter, så man anløber steder, der er velfungerende. Nogle anløb vil fortsat kunne bære en smule præg af, at der har været ekstraordinært blæsevejr, men som udgangspunkt er nuværende rute på Costa Pacifica tilpasset, så du får den gode caribiske oplevelse. (Orkansæsonen er statistisk fra juli til oktober). Som udgangspunkt er afrejsetidspunktet i marts en af de mest eftertragtede og i en periode med ganske normalt lækkert og varmt vejr. Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

Du skal være opmærksom på, at du rejser i fremmede verdensdele med anderledes kultur end du kender fra Danmark, og der kan opstå episoder undervejs, der kræver lidt ekstra tålmodighed og forståelse – langt hen ad vejen går det hele dog glat, især ”med et smil”.

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden. Vi henviser i øvrigt til Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

Du skal kontakte egen læge med anbefalinger om vaccinationer. Gør opmærksom på, at du ikke opholder dig de enkelte steder i længere tid.

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Den danske sygesikring dækker INTET i forbindelse med sygdom på rejser udenfor Europa. Vi vil derfor kraftigt anbefale, at du sørger for en rejseforsikring, der dækker ”hele verden”. Kan købes hos eget  forsikringsselskab eller hos Øster Lindet. Ønskes en afbestillingsforsikring v. sygdom, koster den gennem Øster Lindet 6% af rejsens pris og skal tegnes sammen med genbekræftelse til Øster Lindet. Forhør også dit eget forsikringsselskab om mulighed for at tegne afbestillingsforsikring.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Øster Lindets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 03. november 2017 kl. 23:59

Krydstogt i Caribien med dansk rejseleder