Landidyl & gastronomi: Luneborg Kro & Hotel

Sidste chance!

Nyd et par dage på naturskønt beliggende og total renoveret Luneborg Kro & Hotel, der er kendt for deres deres gastronomi. I får 2 overnatninger og 3-retters middag og morgenmad begge dage. Golf inden for kort afstand.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Midt i åbne naturområder mellem Aalborg, Tylstrup og Blokhus i Nordjylland ligger Luneborg Kro & Hotel. Her er ro, en frisk vind og flot barsk natur så langt øjet rækker.

Naturområdet hedder Stor Vildmose og har nogle af de største sammenhængende arealer af højmose i Danmark. Mosen har været drænet og opdyrket i mange år, og området er berømt for sine Vildmose Kartofler. Det er dog stadig muligt at jage og plukke bær, som vores forfædre har brugt mosen til.

Foruden dragende natur byder Store Vildmose på gode seværdigheder, som f.eks. de forhistoriske "trædesten" og egnsmuseet Vildmoseporten, som har meget fra 2. Verdenskrig.

Hyggelig og gennemrenoveret
At opholde sig på Luneborg Kro & Hotel er en særdeles hyggelig og komfortabel oplevelse. I kan bl.a. slappe af i bløde blomstrende møbler, beundrer jagttrofæer, nyde den lystigt knitrende pejs eller tage en kaffe eller cognac i den populære jagtstue.

Kroen er fra 1959, fik nye ejere i 2014 og blev i den forbindelse nænsomt gennemrenoveret. Der blev lavet fire helt nye værelser på 1. salen i hovedfløjen, og alle 11 værelser i værelsesfløjen blev renoverede. Fra gammel tid har de bl.a. bibeholdt de værelser på kroen, der har navn. I hovedbygningen finder du bl.a. værelset Mosekonen og Lygtemanden og brudesuiten Elverpigen. 

En kendt og fremhævet restaurant
At kroens restaurant er noget særligt ved de lokale og mange nordjydere godt, men efterhånden ved resten af Danmark det også. Restauranten er nemlig optaget i White Guide 2017, som er en guide til de 100 bedste andre restauranter i Danmark. De siger i deres anmeldelse af stedet bl.a.:

De traditionelle kroretter er dog skiftet ud med en sæsonaktuel menu, der giver kokkene et kreativt råderum, som de i de fleste retter forvalter på glimrende vis. Blandt højdepunkterne er de møre kalvebrisler, som serveres med en variation over gulerødder og en sauce med sherry, der giver hele retten en ekstra aromatisk smagsdimension.”

Køkkenet har sin egen identitet, som hele tiden er under udvikling. Maden laves helt fra bunden med vægt på bæredygtighed og økologi, sanselighed og det gode håndværk. Køkkenet følger årets gang, og i det omfang det er muligt anvendes lokale råvarer.


Ophold med 2 overnatninger for 2 personer

• 2 overnatninger i dobbeltværelse i værelsesfløjen
• Velkomstdrink begge aftener
• 3-retters Luneborg sæsonmenu 1. aften
• 3-retters Luneborg sæsonmenu 2. aften
• Skøn morgenmad begge dage.

SPOTpris 1.499 kr. Normalpris 3.442 kr. Spar 56 %.

Opholdet kan benyttes alle åbningsdage indtil d. 28. marts 2018. 

Tilkøb (købes på SPOTdeal)

• Ekstra overnatning for 2 personer inkl. morgenmad. SPOTpris 716 kr. Normalpris 895 kr. Spar 20 %.

Tillæg (betales direkte til hotellet)

• Tillæg ved ophold på fredage og lørdage, samt særlige arrangementer - 200 kr. pr. person pr. nat. Særligt arrangement er feks. vildtaften, andebuffet, julebuffet mm. Se mere på kroens hjemeside eller hør om det ved bestilling.
• Tillæg for hund - 200 kr. pr. ophold.


Anmeldelser fra besøgende:
"Virkelig dejlig kro. Ligger dejligt i smukt landskab. Servicen var utroligt imødekommende og venlig. Værelserne var virkeligt flotte (i hovedbygningen) og klart de bedste på hele vores rundtur i Danmark indtil videre! Hyggeligt sted med charme og atmosfære. Kan varmt anbefales."

"I stedet for at sidde i skødet på hinanden i områdets turistfælder valgte vi i går at besøge en af vores yndlingsrestauranter - nemlig Luneborg Kro & Hotel. Vi valgte fra a la carte og blev belønnet med lækker bøf, dejlige vildmosekartofler, majroer, gulerødder fulgt af den mest smagfulde bearnaise vi har fået i flere år - tak for en dejlig aften - skønt at få mad lavet med kærlighed."

"Endnu engang havde vi fundet vej til vores ultimative yndlingsspisested - og heller ikke denne gang blev vi skuffet. Selv om kroen var stuvende fuld af gæster, der skulle nyde godt af julefrokosten, var der masser af plads til ro, hygge, og overskud fra personalets side - endda til trods for at deres bookingsystem var gået ned! Som sædvanligt blev vi opvartet af et tilstedeværende, usnobbet og serviceminded personale, og selv om der var rift om retterne, var alt perfekt og der manglede aldrig opfyldning."

Alle anmeldelser er fra 2016.

Speciel natur med utallige oplevelser
Store Vildmose byder på en række flotte besøgssteder i naturen med store kunsttavler af billedkunstner Mette Rehné, der illusterer fantasier om livet i mosen med fokus på fortiden, naturen, erhvervslivet og landbruget i Store Vildmose. Du finder nemt rundt til stederne, da der er skiltet ved alle indfaldsveje til attraktionerne. På kroen får du en informationsfolder om besøgstederne.

Et must i Store Vildmose er besøget ved de forhistoriske "trædesten". Du henvises dertil via informationsfolderen på kroen. Ved trædestenene kan du gå en kort tur af den flotte plankebro til trædestenene, som har ligget i mosens jord i snart 2000 år.  

Er du interesseret i 2. Verdensskrig er der under 2 km. fra kroen et udendørs besøgssted, hvor du kan opleve nedstyrtningsstedet fra en engelsk flyver. Hvis du ønsker flere oplevelser om 2. verdenskrig i området er Vildmoseporten i Brønderslev et besøg værd. 

Fra Luneborg Kro & Hotel er der kun 25 km. til Aalborg og 10 km. til Brønderslev med en 18-hullers golfbane, tennisanlæg og svømmehal. Trækker Vesterhavet mere, er der 16 km til badebyen Blokhus, og Løkkens strande ligger 25 km væk.

Inden for køreafstand ligger Nordjyllands 20 golfbaner med den varierede natur, der er med til at give golf i Nordjylland sit særpræg.

Se denne flotte video om området og Luneborg Kro & Hotel:

Du reserverer dit ophold hos Luneborg Kro & Hotel på mail: restaurant@luneborg.dk. Husk, at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn, adresse og telefonnummer. Du kan også reserverer via tlf.: 98 26 51 00. Receptionen er åben fra 9.00-15.00. 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Opholdet kan benyttes alle åbningsdage indtil d. 28. marts 2018.

Én unik kode gælder for et ophold for 2 personer på Luneborg Kro & Hotel, som indeholder.

• 2 overnatninger i dobbeltværelse i værelsesfløjen
• Velkomstdrink begge aftener
• 3-retters Luneborg sæsonmenu 1. aften
• 3-retters Luneborg sæsonmenu 2. aften
• Skøn morgenmad begge dage.

Opholdet kan indløses alle dage indtil 28. marts 2018. 

Tilkøb (købes på SPOTdeal)

• Ekstra overnatning for 2 personer inkl. morgenmad. SPOTpris 716 kr. Normalpris 895 kr. Spar 20 %.

Tillæg (betales direkte til hotellet)

• Tillæg ved ophold på fredage og lørdage, samt særlige arrangementer - 200 kr. pr. person pr. nat. Særligt arrangement er feks. vildtaften, andebuffet, julebuffet mm. Se mere på kroens hjemeside eller hør om det ved bestilling.
• Tillæg for hund - 200 kr. pr. ophold.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Luneborg Kro & Hotel´s officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Luneborg Kro & Hotel på tlf.: 98265100 eller mail: restaurant@luneborg.dk. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Luneborg Kro & Hotel

Luneborgvej 310, 9382 Tylstrup
Tlf.: 98 26 51 00 | CVR: 35 | restaurant@luneborg.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 31. oktober 2017 kl. 23:59

Landidyl & gastronomi: Luneborg Kro & Hotel