En uge med luksuscamper

Sidste chance!

Oplev den fantastiske frihed og glæde der er, ved at rejse når du vil, og hvorhen du vil. Lej en luksuscamper i en uge og sæt dit helt eget tempo. Vesterhavet, Middelhavet, en lille skovsø i Sverige? Du bestemmer selv destinationen.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

En autocamper udgør den ultimative måde at forme sin helt egen ferie på. Også selvom du ikke er til tvivlsomme toiletfaciliteter og dårlige luftmadrasser. Med denne luksuscamper får du nemlig dit helt eget luksusværelse på hjul med alle de nødvendige, moderne faciliteter.

I den topmoderne og luksuriøse autocamper har du alt hvad du skal bruge til en kør-selv-ferie i Danmark, Norden eller Europa.  

www.camperworld.dk finder du masser af inspiration til smukke, oplevelsesrige ture til både Nord og Syd. Tag på blomstertur til Holland, oplev vinruterne i Frankrig eller nyd de smukke landskaber i Alperne.


Du får:
1 uges leje af uspecificeret luksuscamper til 4 personer inkl. gas, toilettabs, udvendig vask samt gennemgang af camperens funktioner inden afgang.

SPOTpris 9.995 kr. for 2 personer eller op til 4 personer.

Autocamperen kan lejes alle uger frem til og med april. Du må gerne købe flere værdibeviser og leje flere uger i træk.

Obs - Der betales et depositum kr. 7.000 særskilt til CamperWorld i henhold til CamperWorlds lejebetingelser.

Autocamperen kræver blot helt almindeligt kørekort.


 Tag med på en rundvisning i autocamperen:

Du reserverer du din autocamper hos Camper World ved at sende en mail til Camper World eller kontakt dem på Tlf.: 88 16 90 00. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Medbring printet værdibevis ved afhentning af autocamperen.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker din autocamper hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber.

Ved spørgsmål kan Camper World kontaktes på tlf.:88 16 90 00

Autocamperen kan lejes alle uger frem til og med april.

Én unik kode gælder for 1 uges leje af uspecificeret luksus autocamper til 4 personer incl. gas, toilettabs, udvendig vask samt gennemgang af camperens funktioner inden afgang.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Camper Worlds officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende leje af autocamperen rettes til Camper World.. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Camper World

Ejby Industrivej 2, 2600 Glostrup
Tlf.: 88 16 90 00 | CVR: 36904852 | info@camperworld.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 31. oktober 2017 kl. 23:59

En uge med luksuscamper