Adventskalender fra Frederiksberg Chokolade

Sidste chance!

Julen er som bekendt hjerternes tid, og måske vil du gøre juletiden ekstra sød? Årets adventskalender er mindst lige så lækker som den plejer at være og byder på alskens uimodståelige lækkerier. Der er rigeligt til to personer - og nok til flere!

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Gør julen lidt mere magisk med en fremragende chokoladeadventskalender fra altid populære Frederiksberg Chokolade. Her er nok til at forkæle en lille familie og rigeligt til to personer.

Adventskalenderen er en tilbagevendende chokoladebegivenhed, der gang på gang vækker glæde her på SPOTdeal. Så vent derfor ikke for længe med at slå til, hvis du vil have fingre i årets lækkerier.

Årets adventskalender består af følgende:

  • ca. 100 gram fyldte desserthjerter
  • 5 stk. Velutinae signatur kuvertchokolade á ca. 13,5 gram
  • ca. 100 gram marcipanhjerter
  • ca. 90 gram chokoladeovertrukne lakridser eller chokoladeovertrukne mandler (kan variere fra kalender til kalender)

SPOTpris 179 kr. Normalpris 325 kr. Spar 44 %

Adventskalenderen kan afhentes i butikken fra 1. november - 30. november 2017.

Begrænset antal!

TIP:
Når æsken til sidst er tom - for det vil vi næsten love jer, den bliver - så kan den bruges til bl.a. perler, smykker, fine sten eller andre finurlige dippedutter. Eller du kan jo også altid smutte forbi Frederiksberg Chokolade og få fyldt æsken op med nye lækkerier. 



Hos Frederiksberg Chokolade er et stykke chokolade fremstillet af de bedste råvarer og hænder samt de bedste kakaobønner, der findes på markedet. Ingredienser som usprøjtede appelsiner og kandiserede ægte violer, plukket ude i naturen, er en naturlig del af fremstillingsprocessen. 

Orangegrene skal have trukket i Grand Marnier i op til seks måneder, og skal der bruges cognac, skal det være den fineste af slagsen – eksempelvis Grande Fine Champagne fra cognachuset Logis de la Mothe i hjertet af Cognac Distriktet.

Sådan lyder det klare budskab fra Tina Jacobsen Wilstrup, der er uddannet konditor, og som siden 1996 har været kvinden bag den anerkendte, gamle Frederiksberg Chokolade. Tina har desuden modtaget Saint Honoré-ordenen, som er fagets fornemmeste pris. Ordenen gives til fagfolk, der mestrer en meget høj faglig standard, og som har gjort en ekstraordinær indsats for konditorfaget.

Mange af de opskrifter, som Tina Jacobsen Wilstrup i dag bruger, går helt tilbage til 1923. Og chokoladen - ja, den fremstilles i dag, som man gjorde det for snart hundrede år siden. Det gamle håndværk er ført tilbage til dengang, da kvalitet kom før masseproduktion, og de små lækre delikatesser, som hver især ligger og lokker, er fremstillet ved hjælp af både dyppekar og antikke forme.

Adventskalenderen kan afhentes hos Frederiksberg Chokolade fra 1. november - 30. november 2017. 

Husk, at medbringe udprintet værdibevis.

Obs! Den 30. november er absolut sidste dag for afhentning. Efter denne dag gives overskydende æsker til velgørende formål.

Én unik kode gælder for en adventskalender fra Frederiksberg Chokolade.

Adventskalenderen indeholder:
ca. 100 gram fyldte desserthjerter
5 stk. Velutinae signatur kuvertchokolade á ca. 13,5 gram
ca. 100 gram marcipanhjerter
ca. 90 gram chokoladeovertrukne lakridser eller chokoladeovertrukne mandler (kan variere fra kalender til kalender)

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Frederiksberg Chokolade.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Frederiksberg Chokolade

Frederiksberg Allé 64, 1820 Frederiksberg C
Tlf.: 33 22 36 35 | CVR: 19347389 | tina@frederiksbergchokolade.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 31. oktober 2017 kl. 23:59

Adventskalender fra Frederiksberg Chokolade