Eksotisk krydstogt i Det Indiske Ocean

Sidste chance!

Krydstogt i Det Indiske Ocean, hvor du oplever eksotiske Maldiverne, Sri Lanka og Indien. Rejs d. 9. februar. Pris fra 12.990 kr. inkl. fly fra København, 7 nætter og helpension ombord på skibet og 1 dag/aften på hotel i Mumbai.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Tag med på et anderledes krydstogt i Det Indiske Ocean. Skibet Costa neoClassica sejler fra Maldiverne og anløber flere interessante rejsemål. Krydstogtet slutter i Mumbai i Indien, hvor du har en dag, inden du rejser mod Danmark igen. Rejs d. 9. til 18. februar under varme himmelstrøg.

Din ferie begynder allerede, når du i København går ombord på verdens største passagerfly, A380 fra Emirates, som sørger for en god og behagelig flyvning til Dubai og med top service. I Dubai skifter du fly og fortsætter med en Boeing 777-300 til Male på Maldiverne, hvor du lander den 10. februar tidligt om morgenen.

Costa neoClassica er klar til at byde dig velkommen ombord i løbet af dagen. Krydstogtskibet bliver dit hotel de næste 7 nætter. Skibet forlader først Maldiverne søndag aften, hvorefter en dag på havet er i vente, inden Sri Lanka skal besøges.

På Sri Lanka anløber du i hovedstaden Colombo, hvor der er en hyggelig atmosfære og ”farverig” stemning. Sri Lanka er en smuk ø og vil du ud at nyde naturen, kan du tage ud på egen hånd eller købe en af skibets mange udflugter.

En spændende dag er overstået, og næste dag står på afslapning på havet, når kursen er sat mod det kæmpe land Indien. Indien er et land med mange facetter og byder på alt fra flotte templer til blikskure og fra fredfyldte, eksotiske strande til de flotteste jungler og plantager.

Mormugao er byen, i den indiske delstat Goa, hvor krydstogtsskibe anløber. Goa er et velkendt turistområde og kendt for sine flotte strande, men også for sin historie og natur. Indtil 1961 var Goa en portugisisk koloni og således taler de fleste i dag bl.a. portugisisk. Dagen kan bruges på handel, strand, natur eller kultur – og husk du er i et område nu, hvor der skal forhandles om priserne, inden du slår til.

Fredag den 17. februar om morgenen anløbes millionbyen Mumbai - også tidligere kendt som Bombay. At ankomme til Mumbai kan være lidt af et kulturchok. Først og fremmest en af verdens største storbyer med et estimeret indbyggertal på ca. 13. millioner, men med forstæderne mener man, der er ca. 20 millioner indbyggere.

Mumbai er bl.a. kendt for sine noget kaotiske trafikforhold, så Øster Lindet anbefaler på ingen måde selv at leje bil her. Men en fantastisk oplevelse i den indre by med de mange basarer og travle gader og stræder. Vil du have lidt mere ro, er det vældigt populært at besøge Marine Drive ved vandet, hvor der er smukt og noget roligere.

Skibet tilbyder en vifte af udflugter i Mumbai, og det kan anbefales at tage på tur den første dag. Om lørdagen bliver du hentet på skibet om formiddagen og kørt til et godt hotel inde i byen. Der medfølger lokal guide. Du bliver indkvarteret på hotel Ambassador og har således et værelse frem til afgang godt midnat, hvor der er transfer til lufthavnen og hjemrejse kl. 04.15 med Emirates. Hele flyrejsen hjem er med det store A380, og der vil ligesom på udrejsen være flyskift i Dubai. På hele turen, både ud og hjem, er alt mad og drikke inkluderet. Du lander i København den 18. februar kl. 12.20 dansk tid.


Rejsen inkluderer

  • Fly fra København – Male og Mumbai – København
  • 30 kg bagage plus håndbagage
  • Fuld catering på alle flyvninger t/r
  • Transfer fra lufthavn til skib på Maldiverne
  • 7 nætter i den valgte kahytstype på Costa neoClassica
  • 1 dag/aften på hotel i Mumbai
  • Transfer fra skib til hotel og hotel til lufthavn i Mumbai
  • Helpension på skibet med valgmenu
  • Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden på skibet
  • Fri adgang til skibets buffet indenfor åbningstider
  • Fri adgang til underholdning
  • Fri adgang til pool, liggestole og fitnesscenter
  • Håndklædeservice til pool, strand og fitness ombord
  • Daglig rengøring
  • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. kahyt:

Indvendig Kahyt Classic: SPOTpris 12.990 kr. Normalpris 30.474 kr. Spar 57 %
Indvendig Kahyt Premium: SPOTpris 13.590 kr. Normalpris 33.454 kr. Spar 59 %
Udvendig Kahyt Classic*: SPOTpris 14.990 kr. Normalpris 36.444 kr. Spar 58 %
Udvendig Kahyt Premium: SPOTpris 15.590 kr. Normalpris 38.244 kr. Spar 59 %

*Udvendig Classic kan have begrænset udsigt grundet redningsudstyr eller lign.

Kahytstyper Classic og Premium
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

  • De bedst beliggende kahytter på skibet
  • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
  • 24-timers roomservice ud fra gældende menu
  • Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved stort eller lille bord.

Ønsker om spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet.

Prisen er ekskl.:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive herunder:

  • Obligatorisk serviceafgift på 10 euro per person per dag - afregnes på skibet
  • Personlige forsikringer – afbestillingsforsikring v. sygdom OG rejseforsikring (du rejser udenfor Europa)
  • Drikkevarer der ikke direkte er nævnt – der kan købes drikkepakker ombord eller ved bestilling
  • Udflugter
  • Visum til Indien.

Rejserute

09. feb: Kl. 14.20 fly til Maldiverne. Ankomst Dubai kl. 23.45
10. feb: Kl. 02.45 afgang Dubai med ankomst Male kl. 07.50 lokal tid. Check-in på skibet
11. feb: Kl. 20.00 afgang Male/Maldiverne
12. feb: På havet
13. feb: Kl. 07.00 ankomst Colombo/Sri Lanka. Afgang kl. 17.00
14. feb: På havet
15. feb: Kl. 08.30 ankomst Mormugao/Indien. Afgang kl. 17.00
16. feb: Kl. 08.00 ankomst Mumbai/Indien
17. feb: Kl. 10.30 afgang Costa neoClassica. Transfer til hotellet i Mumbai
18. feb: Kl. 01.00 afgang hotellet. Kl. 04.15 flyafgang mod Dubai med ankomst 06.20 lokal tid. Afgang mod København kl. 08.20 og ankomst kl. 12.20.


Costa neoClassica og livet ombord
Costa neoClassica tilhører rederiets mindste skibstype, og den har sin helt egen atmosfære. Der medtages ca. 1300 passagerer, og der er en udstrakt service fra besætningen. Skibet er indrettet smagfuldt og elegant og har gode kahytter. Opholdslokalerne er flotte, men samtidig med en intim atmosfære. Skibets størrelse gør, at dette kan klare mange anløb, som de store ikke kan komme til, og skibets størrelse gør også, at atmosfæren er hyggelig og måske lidt familiær. Så du kan glæde dig til et ophold på Costa neoClassica.

Mad og drikke
Opholdet på Costa neoClassica er med helpension. Ombord på neo-skibene serveres dejlig mad, der også er visuelt indbydende. Man har allieret sig med nogle af Italiens førende kokke for at lave de helt rigtige madkoncepter. Du vælger selv, om du ønsker at indtage en veltilberedt middag i restauranten, hvor du selv sammensætter dine daglige middage, eller alternativt kan du vælge at have friheden og gå i skibets buffet, som byder på dejlige lækkerier. I skibets restaurant tildeles du enten en tidlig eller sen spisetid, mens du i buffeten kan komme, når du har lyst indenfor åbningstiderne, som fremgår af dagsprogrammet på skibet.

Udover hovedrestauranten kan der mod ekstra betaling reserveres bord i Samsara Club restaurant, Grill og Pizzaria.

På skibet er der i alt 7 barer og lounger herunder vinbar, kaffebar og på denne tur ikke mindst udendørs poolbar. Du kan købe drikkevarer individuelt eller ombord købe forskellige drikkepakker, som ofte er fordelagtige.

Dagene på havet er afslappende, og der vil være forskellige former for aktiviteter. Skal du forkæles lidt eller have benene rørt, kan et besøg i fitnesscenteret anbefales – her har du en fantastisk panoramaudsigt. Der er også joggingbane på dækket, ligesom du mod betaling kan benytte det flotte Samsara Spa område, hvor der også tilbydes forskellige behandlinger. Udendørs på soldækket findes poolområde og 2 whirlpools til fri afbenyttelse.

Om aftenen kan du hygge dig i Loungen, som er show og dansebar, nyde en rolig stund i biblioteket eller prøve lykken i det flotte kasino.

Ren forkælelse for krop og sjæl.


Tilkøb

Drikkepakke
Der tilbydes en ”all inclusive” pakke, som koster kr. 1.575 per person. Denne pakke omfatter drikkevarer ad libitum af et bredt udvalg med/uden alkohol. Ombord på skibet er der et drinkskort i de enkelte udskænkninger, som byder på et stort og varieret sortiment. Der er visse premium mærker, der er undtaget, hvilket også minibaren er. Drikkepakken gælder kun på skibet.

Udflugter
Udflugter
Ved alle anløb tilbyder rederiet en bred vifte af udflugter. Disse kan købes ombord eller hos Costa Cruises inden afrejse.
Du kan se udflugtsprogrammet her
På de fleste anløber ligger skibet meget centralt, og du kan fint tage på opdagelse på egen hånd.

Forsikringer
Der er ingen personlige forsikringer inkluderet, men Øster Lindet anbefaler, at du sikrer dig en afbestillingsforsikring v. sygdom samt en rejseforsikring, der dækker sygdom, hjemtransport og bagage. Disse kan tegnes gennem eget forsikringsselskab eller gennem Øster Lindet.

Rejsedokumenter
Du skal være i besiddelse af dansk pas, der er gyldigt i minimum 6 måneder efter hjemkomst. Har du ikke dansk pas, skal du undersøge kravene hos de respektive myndigheder.

Derudover kræves et visum til Indien. Læs mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/indien-pas-og-visum/#_blank

Vi gør opmærksom på, at det er den rejsendes eget ansvar, at rejsedokumenterne er i orden ved afrejse.

Vaccinationer
Øster Lindet anbefaler, at du taler med egen læge om eventuelle anbefalinger af vaccinationer under hensyntagen til turens art.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses

  • Fulde navne på alle rejsende som i passet
  • Fødselsdato
  • Pasnummer
  • Udstedelsessted og -dato for pas, samt udløbsdato
  • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
  • Et mobilnummer pr. kahyt.


Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved min. to personer pr. kahyt:

Rejsen inkluderer

  • Fly fra København – Male og Mumbai – København
  • 30 kg bagage plus håndbagage
  • Fuld catering på alle flyvninger t/r
  • Transfer fra lufthavn til skib på Maldiverne
  • 7 nætter i den valgte kahytstype på Costa neoClassica
  • 1 dag/aften på hotel i Mumbai
  • Transfer fra skib til hotel og hotel til lufthavn i Mumbai
  • Helpension på skibet med valgmenu
  • Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden på skibet
  • Fri adgang til skibets buffet indenfor åbningstider
  • Fri adgang til underholdning
  • Fri adgang til pool, liggestole og fitnesscenter
  • Håndklædeservice til pool, strand og fitness ombord
  • Daglig rengøring
  • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.


Prisen er ekskl.:

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive herunder:

  • Obligatorisk serviceafgift på 10 euro per person per dag - afregnes på skibet
  • Personlige forsikringer – afbestillingsforsikring v. sygdom OG rejseforsikring (du rejser udenfor Europa)
  • Drikkevarer der ikke direkte er nævnt – der kan købes drikkepakker ombord eller ved bestilling
  • Udflugter
  • Visum til Indien.

Forbehold og vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Du skal være opmærksom på, at du rejser i fremmede verdensdele med anderledes kultur, end du kender fra Danmark, og der kan opstå episoder undervejs, der kræver lidt ekstra tålmodighed og forståelse – langt hen ad vejen går det hele dog glat, især ”med et smil”.

Du sejler med et italiensk indregistreret skib, men det officielle skibssprog er engelsk.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, hotellets reception, luftfartsselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Pas, visum, vaccinationer og forsikringer
Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Indien kræver visum for danske statsborgere. Se mere: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/indien-pas-og-visum/
Ønsker du hjælp til at søge visum, kan du mod betaling søge hjælpe her: www.privateguide.dk

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden. Vi henviser i øvrigt til Udenrigsministeriets rejsevejledninger og vær opmærksom på, at visumregler kan ændre sig med kort varsel.

Du skal kontakte egen læge med anbefalinger om vaccinationer. Gør opmærksom på, at du ikke opholder dig de enkelte steder i længere tid.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Den danske sygesikring dækker INTET i forbindelse med sygdom på rejser udenfor Europa. Vi vil derfor kraftigt anbefale, at du sørger for en rejseforsikring, der dækker ”hele verden”. Kan købes hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet. Ønskes en afbestillingsforsikring v. sygdom koster den gennem Øster Lindet 6% af rejsens pris og den skal tegnes sammen med genbekræftelse til Øster Lindet. Forhør også dit eget forsikringsselskab om mulighed for at tegne afbestillingsforsikring.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

Krydstogtspriser er meget dynamiske og den oplyste normalpris er baseret på rederiets højeste udsalgspris (ikke at forveksle med dagspris) tillagt ekstra ydelser som fly, hoteller, transfers etc.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 12. oktober 2017 kl. 23:59

Eksotisk krydstogt i Det Indiske Ocean