Bountyrejse til Filippinerne

Sidste chance!

Drømmer du om Bountyland med lange hvide sandstrande, azurblåt vand og svajende palmer? Tag med til den smukke tropeø Boracay -­ eksotisk beliggende midt i det filippinske øhav. Rejsen er inkl. 3 nætter i Kuala Lumpur, 9 nætter på Boracay og fly.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Forestil dig et tropisk paradis: flimrende hvidt sand, den dansende sol og det søvndyssende hav. En uforglemmelig dukkert i et eventyr kun de færreste danskere endnu kender til. Udbyttet er den vildeste fornemmelse af ferie.

På Boracay genopfinder man ø eventyret på den fede måde. Øen er blot syv km lang og 700 m bred og blev i 2013 stemt til at være den næstbedste ø destination i verden af  Travel & Leisures læsere.

Turen kombineres med nogle spændende dage i Malaysias smukke og oplevelsesrige hovedstad Kuala Lumpur. En by som emmer af Østens mystik med lækker mad og fantastisk shopping.


Rejsen inkluderer

  • Fly København - Kuala Lumpur (Emirates)
  • Fly Kuala Lumpur - Kalibo
  • Indenrigsfly Caticlan - Manila
  • Fly Manila - København (Emirates)
  • 20 kg bagage + 10 kg håndbagage
  • 3 nætter på 4* The Journal i Kuala Lumpur
  • 9 nætter på 3+ Best Western Tropic på Boraray
  • Morgenmad alle dage på hotellerne.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Afrejse d. 21. november 2017: SPOTpris 11.995 kr.
Afrejse d. 16. januar 2018: SPOTpris 12.995 kr.
Afrejse d. 20. februar 2018: SPOTpris 12.795 kr.

Bemærk, at der skal betales ca. 250 PHP (5 US) i afgift for at komme til øen og til havnen. Betales lokalt.

Mulige tilkøb (Tilkøbes direkte hos Øster Lindet):

  • Eneværelse - 3800 kr.
  • Opgradering til 4* hotel Henann Lagoon Resort på Boracay i deluxe vær. - 1.650 kr. pr. pers.
  • Børn (2-14 år) d. 16/1 + 20/2 - 9.890 kr. (ifølge 2 fuldtbetalende voksne). Opholdet i Kuala Lumpur kan være på andet 4* hotel i centrum, hvor der er større værelser.
  • Transferpakke - 790 kr. pr. pers. (min 2 pers). Pakken består af følgende 3 transfers:
    fra Kuala Lumpur lufthavn til hotel The Journal i Kuala Lumpur t/r
    fra Kalibo luffthavn til Boracay inkl. bådtur
    fra Boracay til Caticlan lufthavn inkl. bådtur.

Om Boracay
Øens centrum for action og liv er den postkortsmukke White Beach - en fire kilometer smuk sandstrand spækket med små hoteller, lækre restauranter, hyggelige barer og fristende butikker. Stranden er en del af ø-livet med masser af aktiviteter dagen lang (parasailing, kitesurfing, dykning, etc), mens strandløver nyder solen med en kold drink og en svalende dukkert. Overalt kan der købes parawsture (outrigger sejlbåd) til de små øde øer i området. Sidst på dagen er solnedgangen noget nær den perfekte udsigt. 

Om aftenen forvandler scenen sig til romantisk dækkede borde i sandet, små beachbarer med underholdning i sandet, levende musik og firedancers. For de festglade er der muligheder hele natten i den ene ende af stranden, mens den anden ende byder på et mere roligt og hyggeligt natteliv. Midt på øen ligger shoppinggaden med D-Mall som absolutte centrum. 

I skal selvfølgelig bo ved White Beach. Du kan vælge mellem 2 flotte 4* hoteller, som begge har max 200 m til den fantastiske strand og knap 1000 m til det livlige centrum omkring D-mal.

Kuala Lumpur
I forbindelse med din tur til Boracay er der også 3 nætter i Malaysias smukke og moderne hovedstad Kuala Lumpur. I bor midt i smørhullet, og der er tid til at se og opleve byens mest interessante seværdigheder som Petronas Twin Tower, Pavillions og evt. Chinatown. Aftenen skal selvfølgelig bruges i Chankat-området, som er et super charmerende med lækre spisesteder og cafeér. En dag i de røde Hop-On-Hop-Off busser kan varmt anbefales - så får du alle seværdigheder med på en dag.

Glæd jer til en uforglemmelig ferie med masser af varme og spændende oplevelse.


Rejseplan

Afrejse d. 21. november – 05. december 2017
D. 21.11 - Afrejse fra København kl. 14.20 ­ flyskift i Dubai.
D. 22.11 - Ankomst til Kuala Lumpur kl. 14.35. 3 overnatninger på 4* The Journal i Kuala Lumpur med morgenmad (d. 22.11 – 25.11)
D. 25.11 - Afrejse fra Kuala Lumpur kl. 10.50. Ankomst til Kalibo kl. 14.45. 9 overnatninger på 3+ Best Western Tropic på Boracay med morgenmad (d. 25.11 – 04.12)
D. 04.12 - Afrejse fra Caticlan kl. 19.50. Ankomst til Manila kl. 21.10 -­ Skifte fra indenrigs- til udenrigsterminal.
D. 05.12 - Afrejse fra Manila kl. 00.05 ­ flyskift Dubai. Ankomst til København kl. 12.20.

Afrejse d. 16. Januar – 30. januar 2018
D. 16.01 - Afrejse fra København kl. 14.20 ­ flyskift  i Dubai
D. 17.01 - Ankomst til Kuala Lumpur kl. 14.55. 3 overnatninger på 4* The Journal i Kuala Lumpur med morgenmad. (d. 17.01 – 20.01)
D. 20.01 - Afrejse fra Kuala Lumpur kl. 10.50. Ankomst til Kalibo kl. 14.45. 9 overnatninger på 3+ Best Western Tropic på Boracay med morgenmad (d. 20.01 – 29.01)
D. 29.01- Afrejse fra Caticlan kl. 19.50. Ankomst til Manila kl. 21.10 - Skifte fra indenrigs- til udenrigsterminal.
D. 30.01 - Afrejse fra Manila kl. 00.20 ­ flyskift Dubai. Ankomst til København kl. 12.20.

Afrejse d. 20. februar – 06. marts 2018
D. 20.02 - Afrejse fra København kl. 14.20 ­ flyskift i Dubai
D. 21.02 - Ankomst til Kuala Lumpur kl. 14.55. 3 overnatninger på 4* The Journal i Kuala Lumpur med morgenmad (d. 21.02 – 24.02)
D. 24.02 - Afrejse fra Kuala Lumpur kl. 10.50. Ankomst til Kalibo kl. 14.45. 9 overnatninger på 3+ Best Western Tropic på Boracay med morgenmad (d. 24.01 – 05.03)
D. 05.03 - Afrejse fra Caticlan kl. 19.50. Ankomst til Manila kl. 21.10 - Skifte fra indenrigs- til udenrigsterminal.
D. 06.03 - Afrejse fra Manila kl. 00.20 flyskift Dubai. Ankomst til København kl. 12.20.

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Hoteller 


The Journal i Kuala Lumpur (kat 4)

Spritnyt og lækkert hotel beliggende midt i det livlige Bukit Bintang-område med 200m til det populære Changkat kvarter. Hotellet tilbyder elegant, retro-inspirerede boutique-indkvartering og har en terrasse med skøn udsigt over byen. Her er dejlig restaurant, Alfresco ølhave, infinity-pool og fitnesscenter. Fri WiFi. Der er 500 m til Pavillion Mall og Starhill Gallery og 1400 m til Petronas Twin Towers. Flotte værelser med gulv til loft-vinduer, aircondition, fladskærms-satellit-tv og iPod-dock. Super lækkert og meget centralt. Skytrain station Bukit Bintang ligger 250 m fra hotellet.

Ophold med morgenmad.

Se hotellet: http://www.kljournalhotel.com


Best Western Boracay Tropics, BORACAY (kat 3+)

Charmerende Best Western Boracay Tropics er et ældre hotel med en eftertragtet beliggenhed. Herfra er der 200 m til stranden White Beach ad en lille alley. På White Beach er alt det, vi drømmer om som danskere. Byens absolutte centrum med D-Mall ligger 7 min. gang fra hotellet – en passende afstand til du stadig bor fredeligt uden forstyrrelser fra nattelivet. Hotellet er bygget i en lille tropisk have med palmer med små sirlige stisystemer. Her har du et dejligt poolområde med liggestole. Trænger du til en gang massage, tilbyder hotellet en lille spaafdeling. Hotellets bar serverer kølige drinks, mens a-la-carte restaurant er klar med både frokost og et aften-menukort. Hotellet har fri wifi, og der kan lejes cykler på stedet. 

Opholdet er i superior værelser, som har en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Værelserne er på ca. 22 m2 og har aicondtions, safeboks, tv med fladskærm, minibar, samt telefon og elkedel. På badeværelset er der bruser, hårføn og toiletartikler til fri afbenyttelse. Alle værelser har endvidere en lille møbleret balkon. Mod tillæg på 400 kr. Pr værelser kan der opgraderes til Deluxe værelse som er 4 m2 større og har to dobbeltsenge.

Ophold med morgenmad.

Se hotellet: http://www.boracaytropics.com


Hotel Henann Lagoon Resort, BORACAY (kat 4) – Betales for opgradering

Elegante Henann Lagoon Resort er indbydende allerede ved første øjekast. Hotellet er i den eksklusive kreds, som i 2016 har fået tildelt æren af at være en af verdens bedste small Luxery hotels. I 2017 er hotellet Traveller Choise på Tripadvisor. Hotellet ligger blot 200 m fra Best Western Boracay og nyder derfor samme perfekte beliggenhed med 200 m til stranden og 800m til D-mall. De moderne værelser er bygget op omkring en 1.200 m² laguneformet pool med liggestole. Hotellet byder endvidere på fitnesscenter, ligesom der findes minimarked på hotellet. Hotellets gæster kan også benytte faciliteterne på Boracay Regency Spa, som ligger tre minutters gang derfra.

Der serveres internationale retter på Lagoon Café, som også byder på à la carte-menu med roomservice. Der tilbydes forfriskninger i poolbaren. Hotellet har fri wifi. 

Opholdet er i flotte og virkelige lækre deluxe værelser, som har en Queensize dobbeltseng og 1 enkeltseng. Værelserne er på ca. 40m2 og er indrettet moderne og stilfuldt i lyse og varme farver. Her er aircondtions, safeboks, tv med fladskærm, køleskab, samt telefon og kaffefaciliteter. På badeværelset er der bruser, hårføn og toiletartikler til fri afbenyttelse. Alle værelser har endvidere en møbleret balkon med udsigt til haven og poolen.

Ophold med morgenmad.

Se hotel: http://henann.com/boracay/henannlagoon/


Transfers
Det er muligt at købe en transferpakke hjemmefra. Alternativt kan man også væge friheden og selv sørge for dette, det er lidt billigere. 

Fra Kuala Lumpur lufthavn til centrum kan man tage en taxi og køre efter taxameter. Taxier i Kuala Lumpur er både billige og pålidelige. Køretiden er ca. én time. 

Ved ankomst til Kalibo lufthavn kan man købe transport til Boracay med Shuttlebus eller privat taxi. Husk at købe helt til hotellet og ikke kun til havnen på Boracay. Typisk køber man en pakke, som består af køreturen fra Kalibo lufthavn til Caticlan havn (70 km). Herfra skal man sejle ca. 15 min. til øen Boracay. Ved ankomst til øen skal man så transporteres det sidste stykke vej på Boracay til hotellet, som typisk er med Tricykles.

På afrejsen er transferen fra Boracay til Caticlan lufthavn en lille kort tur, da denne blot ligger få km fra havnen i Caticlan.

Vejret 
På Boracay ligger regntiden fra juni til oktober. November til maj er den perfekte årstid at besøge øen med temperaturer på mellem 25 og 32 grader døgnet rundt.

Visum
Der kræves ikke visum for danske statsborgere til Malaysia og Filippinerne.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende, som i passet,
fødselsdato, pasnr., samt udløbsdagto. Endvidere skal oplyses, om der ønskes diverse tilkøb.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer

  • Fly København - Kuala Lumpur (Emirates)
  • Fly Kuala Lumpur - Kalibo
  • Indenrigsfly Caticlan - Manila
  • Fly Manila - København (Emirates)
  • 20 kg bagage + 10 kg håndbagage
  • 3 nætter på 4* The Journal i Kuala Lumpur
  • 9 nætter på 3+ Best Western Tropic på Boraray
  • Morgenmad alle dage på hotellerne.


Bemærk, at der skal betales ca. 250 PHP (5 US) i afgift for at komme til øen og til havnen. Betales lokalt.

Mulige tilkøb (Tilkøbes direkte hos Øster Lindet):

  • Eneværelse - 3800 kr.
  • Opgradering til 4* hotel Henann Lagoon Resort på Boracay i deluxe vær. - 1.650 kr. pr. pers.
  • Børn (2-14 år) d. 16/1 + 20/2 - 9.890 kr. (ifølge 2 fuldtbetalende voksne). Opholdet i Kuala Lumpur kan være på andet 4* hotel i centrum, hvor der er større værelser.
  • Transferpakke - 790 kr. pr. pers. (min 2 pers). Pakken består af følgende 3 transfers:
    fra Kuala Lumpur lufthavn til hotel The Journal i Kuala Lumpur t/r
    fra Kalibo luffthavn til Boracay inkl. bådtur
    fra Boracay til Caticlan lufthavn inkl. bådtur.


Ved fejl eller mangler på hotel rettes straks henvendelse til agent eller Øster Lindet.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Øster Lindets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 13. oktober 2017 kl. 23:59

Bountyrejse til Filippinerne