Tapas fra GRAND fromage i Aarhus

Sidste chance!

Forkæl dine gæster med specialiteter fra GRAND fromage i Aarhus. Du får bl.a. oste, pølse, fransk landpaté og meget mere til KUN 78 pr. kuvert. Min. 4 kuverter. Indløsning fra 5. okt. til 3. nov.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Skal du holde fødselsdag, jubilæum eller noget helt tredje? Eller skal du blot have en håndfuld venner på besøg? Så er dette tilbud fra den flotte delikatessebutik GRAND fromage i Aarhus helt perfekt.

Her får du en pakke med lækker tapas, som bl.a. indeholder oste, pølse og fransk landpaté og mange andre specialiteter. Tapas, som er lige til at anrette på dit eget service og stille på bordet foran dine gæster.

Ikke bare en osteforretning
GRAND fromage er en verden af oste og andre delikatesser fra hele Europa. Kulinariske oplevelser, som man ikke finder i almindelige osteforretninger og supermarkeder.

Forretningen samarbejder med nordiske gårdmejerier om at udvikle nye spændende oste, gerne lavet på recepter og teknikker gravet frem fra historiebøgerne. Disse oste føres under eget varemærke. Og de modner også selv en stor del af deres oste.

De indkøber spændende charcuteri, og de udvikler selv charcuteri af svine- og oksekød. De indkøber desuden en bred vifte af andre delikatesser som olier, balsamico, nødder og tørrede frugter fra nøje udvalgte leverandører i hele Europa.


Tapaspakken indeholder:

  • Comté de Fruitière
    Osten laves af komælk fra Jurabjergene. Efter 3mdr. modning på mejeriet flyttes den til de gamle Maginot-linjes fra 1. Verdenskrig, som har de helt rigtige modningsbetingelser. Comté er en ung fast ost, som smelter i munden med sin nøddeagtig sødme.

  • Tomme de Montagne
    Fremstillet af komælk hos det lille private mejeri Gérentes i Rhóne-Alpes. Dette er en klassisk ostetype lavet på alpemælk og modnet i de gamle bjerggrotter i over 2000m højde. Ostemassen er smidig med en fin smag af græs og urter.

  • Bleu d’Auvergne
    Fremstillet af komælk i Auvergne/Midi-Pyrénées. Ostemassen er smidig, fugtig med jævnt fordelte blåskimmelårer. Smagen er kraftig og skimmelens krydrede smag harmonerer perfekt med ostens afbalancerede saltsmag.

  • Fransk landpaté
    Den lille familievirksomhed, der ligger i det vestlige Frankrig, opfostrer selv grise til disse fantastiske patéprodukter. Patéen er lavet med et specielt mix af svinelever, kyllingelever og andelever, og som noget helt særligt, tilsat en lokal aperitif Pineau.

  • Rosette de Lyon
    Denne svinekødspølse er fremstillet nær Sainte-Foy-l'Argentière, vest for Lyon hos en lille familievirksomhed. Det er en klassisk sydfransk pølse marineret i rødvin, hvorefter den stoppes i naturtarm og lufttørres. Smagen er krydret med tydelige toner af rødvin.

  • Prosciutto Cotto Rosa
    Fremstilles af svineskinke ved familievirksomheden Salumificio Pedrazzoli, som udelukkende fremstiller skinker af italienske tung grise. Skinken tørsaltes og langtidskoges ved moderat temperatur.

  • Mixoliven fra Provence
    Skønne blandede oliven fra dalen Baux i Provence.

  • Tomattapenade
    Fremstilles af store flotte solmodne tomater fra Provence.

  • Hjemmelavet aioli
    Hjemmelavet mayonnaise med hvidløg og et strejf af chili.

Minimumkøb er 4 kuverter.

Der skal bestilles senest dagen før inden kl. 12.

Værdibeviset kan indløses alle åbningsdage fra 5. oktober til og med 3. november 2017.

Der følger ikke brød med.


Et familieforetagende
Den daglige ledelse i GRAND fromage består af Jens-Einar Lindbjerg Jensen og sønnen Thomas Lindbjerg. Jens-Einar er opvokset med ost og smør på Lindbjerg Mejeri v. Varde i Vestjylland og har gennem hele livet haft en stor interesse for mad og ikke mindst oste.

Thomas Lindbjerg er udlært kok og har bl.a. arbejdet som chef på den 2-stjernede Michelin restaurant Relais de la Poste i Frankrig. Han har desuden læst til mejeriingeniør på Landbohøjskolen. Under studiet var han bl.a. på studieophold i Frankrig, hvor han producerede Comtéoste, og i Sverige, hvor han producerede blåskimmeloste.

Priser og udmærkelser
GRAND fromages passion for oste har givet dem en række priser og udmærkelser. World Cheese Award 2010: Guldmedalje til vores ost Skallingen i kategorien fast ost; Nordens bedste blåskimmelost 2010 til Lindbjerg Blue; Nordens bedste fastost 2009 til Fynbo Extra og Nordens bedste ost 2007 og 2008 til Ho Holme. Og senest til Nordisk Ostefestival 2016 fik de Guld for deres Marsk Brie og Lindbjerg HVID ged med dildkrone og ved World Cheese Awords 2016 vandt Lindbjerg Hvid Ged en guldmedalje.

Du bestiller dine tapas på 86 19 82 96 – senest kl. 12 dagen før afhentning og gerne i endnu bedre tid. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Adresse og åbningstider:
Guldsmedegade 27
8000 AarhusC

Mandag kl. 10 – 17.30
Tirsdag kl. 10 – 17.30
onsdag kl. 10 – 17.30
Torsdag kl. 10 – 17.30
Fredag kl. 10 – 18
Lørdag kl. 10 – 14

Én unik kode gælder for én kuvert.

Tapaspakken indeholder

  • Comté de Fruitière
  • Tomme de Montagne
  • Bleu d’Auvergne
  • Fransk landpaté
  • Rosette de Lyon
  • Prosciutto Cotto Rosa
  • Mixoliven fra Provence
  • Tomattapenade
  • Hjemmelavet aioli.

Der skal min. købes 4 kuverter.

Værdibeviset kan indløses alle åbningsdage fra 5. oktober til og med 3. november 2017.

Der følger ikke brød med.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til GRAND Fromage.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

GRAND fromage Aar

Guldsmedegade 27 , 8000 Århus C
Tlf.: 86 19 82 96 | CVR: 25046021 | thomas@grand-fromage.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 13. oktober 2017 kl. 23:59

Tapas fra GRAND fromage i Aarhus