Gastronomi & charme: Sdr. Bjert Kro

Sidste chance!

Sdr. Bjert Kro er en bemærkelsesværdig kro. Her får du dansk-fransk gastronomi på den naturskønne StenderupHalvø. Oplev kroen med 3-retters gourmetmenu m. vinmenu, overnatning i Superior værelse og morgenbord for KUN 1.595 kr. for 2 pers.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Lidt uden for Kolding på StenderupHalvøen ligger Sdr. Bjert Kro. Kroen er fra 1855 og har blandt andet været købmandsgård, delikatesseforretning og sparekasse, inden den i 2013 blev overtaget af den unge og ambitiøse kokkeelev fra Scharkenborg Slotskro, Rasmus Vemmelund. 

Han kørte tilfældigt forbi og faldt for de charmerende gamle rammer og beliggendheden tæt på alsidige skove og mange strande. Området kunne give mange forskellige råvarer, og bag ved kroen lå en køkkenhave med et stort potentiale.

I dag driver han Sdr. Bjert Kro som café og restaurant med mulighed for overnatning. Stedet er i dag kendt for de flot renoverede gamle rammer og Rasmus' og hans køkkenteams udsøgte og spændende indslag på menukortet.

Anbefalet i White Guide 2016/2017
Siden Rasmus overtog kroen har han vundet kokkekonkurrencen Mad:ID 2014, og restauranten er blevet anbefalet i White Guide 2016/2017, som er en guide over de bedste restauranter i Danmark. De har bl.a. skrevet:

'Lokalt og i sæson er de sympatiske grundsten her, hvor unghane fra Sødam, råvildt fra StenderupHalvøen og kvæg fra Solkærenge finder plads på menuen. (...) De anbefalede glas til maden fungerer dog. Kammuslingeterrinen på rimmet og røget musling med persille, kål og valnød er god, og ostetallerkenen med lokale oste er fremragende'.

Se TV-serie om kroen
Der er blevet lavet en tv-serie i fire afsnit om Rasmus og kroen ved navn ‘Kro, kok og knofedt’ på TV Kolding. Serien giver et fantastisk indblik i Ramus' ambitioner med stedet og, og maden de laver der. Se afsnittene på Youtube her.


Opholdet er for 2 personer og indkluderer:

  • 1 overnatning i stort Superior værelse
  • Velkomstbobler
  • 3-retters gourmetmenu
  • Tilpasset vinmenu
  • Morgenmad.

SPOTpris 1.595 kr. for 2 personer. Normalpris 2.737 kr. Spar 41 %.

Opholdet kan anvendes med ankomst torsdag, fredag og lørdag frem til 27. januar 2018.

Tillæg (betales direkte til Sdr. Bjert Kro):

  • Tillæg ved ankomst fredag eller lørdag 200 kr. pr. person pr. nat.

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00
Tjek ud: Senest kl. 10.00


En spiseoplevelse i vente
I køkkenet er alt hjemmelavet, og råvarerne er af kvalitet. Råvarerne er i sæson, helst deres egne, fra naturen i området, nicheprodukter fra hobby-producenter i lokalområdet eller nøje udvalgte leverandører.

Kroen har egen urtehave, der forsyner dem med et stort udvalg af krydderurter samt egne fritgående kvæg, som størstedelen af oksekød og kalvekød kommer fra.

I serveringer taler råvarerne deres eget enkle sprog. Retterne er moderne uden at være molekylære. Køkkenet tager afsæt i det nordiske køkken med et touch af den franske brasserie-tradition. 

Foruden de gode råvarer er faglig erfaring, stolthed og innovation i fokus. Og så skal der være nok, og det skal smage af noget. Du skal føle dig veltilpas, når du går fra bords.

Smukke værelser
Stedet er blevet fornyet med respekt for det oprindelige. Kroen råder over syv værelser, hvor der er kælet for detaljerne og indretningen. Værelserne er smukke, individuelle og velindrettede. I bliver indlogeret på et stort Superior værelse, der har trådløst internet, dampkabine samt eget bad og tv.

Gode anmeldelser
Sdr. Bjert Kro er et rost på Tripadvisor.dk. Her skriver folk bl.a.

Skønt, skønt ophold
" (...) Mad og vin var ekstremt lækkert og meget, meget velsmagende. Serveringen var i top, yderst nærværende, charmerende og uden tjenerne satte sig selv i fokus. Stemningen var afslappet, og vi følte os meget velkomne. Efter en god nats søvn stod vi op til en lækker morgenmad (...)Vi kan på det varmeste anbefale Sdr. Bjert Kro. Det er helt klart et sted, vi har lyst til at genbesøge. "

Overnattede juni 2017.

Dejligt ophold
"Maden, som var en 4-retters menu baseret på lokale og økologiske råvarer, var rigtig god, og de tilhørende vine var fine. Morgenbordet var udsøgt - pænt individuelt serveret på vores eget bord, igen med god råvarer og friskbagt brød (...) Vi kommer gerne igen. "

Overnattede juni 2017.

Lækker middag
"Vi har nydt en super lækker 3-retters middag i hyggelige omgivelser. Der er ikke så mange retter at vælge i mellem, hvilket jeg ser som en fordel. Hellere få virkelig veltilberedte retter end et langt menukort. Betjeningen var meget venlig og imødekommende. Vi besøger gerne kroen igen."

Overnattede september 2017

Du reserverer du dit ophold hos Sdr. Bjert Kro ved at sende en mail til info@sdrbjertkro.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn, adresse og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Sdr. Bjert Kro kontakes på Tlf. 76 31 11 30

Opholdet kan anvendes med ankomst torsdag, fredag og lørdag frem til 27. januar 2018.

Én unik kode gælder for ét ophold for 2 personer på Sdr. Bjert Kro, som indeholder:

1 overnatning i stort Superior værelse
Velkomstbobler
3-retters gourmetmenu
Tilpasset vinmenu
Morgenmad

Tillæg (betales direkte til Sdr. Bjert Kro):

Tillæg ved ankomst fredag eller lørdag 200 kr. pr. person pr. nat.

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00
Tjek ud: Senest kl. 10.00

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Sdr. Bjert Kros officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Sdr. Bjert Kro.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Sdr. Bjert Kro

Gl. Bjert 16 , 6091 Kolding
Tlf.: 76 31 11 30 | CVR: 34933626 | info@sdrbjertkro.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 12. oktober 2017 kl. 23:59

Gastronomi & charme: Sdr. Bjert Kro