Magisk stemning i Prag

Sidste chance!

Få 2-4 overnatninger i vidunderlige Prag og oplev byens smukke arkitektur, Karlsbroen, hyggelige caféer og rooftop barer. I bor på det elegante 4* Hotel Park Inn - et perfekt udgangspunkt for gåture i de historiske kvarterer. Inkl. fly fra CPH okt-marts.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Prag er en af danskernes foretrukne storbyer til en forlænget weekend. Her er smuk arkitektur, snoede gader, kendte seværdigheder, hyggelige caféer og gode shoppingmuligheder... alt sammen til priser, vi kigger langt efter herhjemme.

Trænger romantikken til et løft, så prøv for eksempel en aftentur på Moldau og se den flotte aftenbelysning omkring Karlsbroen, mens du nyder en lækker middag med live jazzmusik i baggrunden. Besøg også en af byens Top 10 Rooftop barer alene for at opleve den fantastiske udsigt over byen om aftenen – de små drinks kommer i anden række.

Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København til Prag t/r (Norwegian)
  • 10 kg håndbagage
  • 2-4 overnatninger på 4* Hotel Park Inn
  • Morgenmad på hotellet
  • Gratis wifi

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.


Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Der er ca. 20 km fra lufthavnen til hotellet. Prisen for en taxi ligger på ca. 150 kr. Der er også mulighed for at tilkøbe transfer hos Europas for 190 kr. pr. person t/r.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Europas):

  • Eneværelsestillæg: 275 kr. pr. nat.
  • Ekstra bagage (20 kg) t/r: 240 kr.
  • Børnepris (0-1 år) - ingen seng og uden flysæde: 300 kr. (Babyseng kan forespørges og betales på stedet)
  • Børnepris (2-15 år): 50% rabat ifølge 2 fuldtbetalende voksne. (max 1 barn pr. værelse)

Når du nu er i Prag, skal du også opleve byens magiske stemning i den gamle bydel. Byen tilbyder masser af kultur, kunst, opera og teater. Uanset hvor du bevæger dig hen, er der en utrolig atmosfære med smukke bygninger og stemningsfyldte cafeer langs floden. I de krogede, små gader finder du berømte seværdigheder som det astronomiske ur og det gamle rådhus. Overalt finder du et pulserende liv som gør, at du aldrig bliver færdig med Prag. Ved juletid er der små julemarkeder på alle små torve med en liflig duft af kanel og søde sager.

Når sulten melder sig efter en dag fyldt med indtryk, så tilbyder byen et hav af forskellige restauranter lige fra de berømte tjekkiske ølstuer til internationale kæderestauranter. Madoplevelserne går fra et enkelt billigt og velsmagende måltid til det fineste gourmet med udsigt over floden. 

4* Hotel Park Inn
Det elegante 4* Hotel Park Inn Prague hører hjemme i en historisk bygning med aner helt tilbage til 1907. Hotellet ligger i den smukke bydel Praha 2 og er omgivet af brostensbelagte gader og charmerende middelalderbygninger. Lige i nærheden ligger der flere spændende restauranter. Der er 1 km til Old Prag og byens absolutte centrum. 

Hotellet er det perfekte udgangspunkt for gåture rundt i de historiske kvarterer samt over Karlsbroen. Hotellet byder på god stemning og virkelig hyggelige opholdslokaler. Du kan f.eks. spise godt på RBG Bar & Grill, som tilbyder mange lokalt inspirerede retter. Om aftenen er RGB Bar på hotellet det perfekte sted at nyde et glas tjekkisk øl. Fitnesscentret på taget kan benyttes gratis.

Dejlige værelser på 22 m2., de fleste med store vinduer som giver værelsene et flot, naturligt lys. De er indrettet i røde og brune toner med minibar, fladskæms-tv, hårføn, strygejern, skrivebord, elkedel, og værdiboks.

Se hotellet her: https://www.parkinn.com/hotel-prague/gallery 

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Europas på telefon 70 11 77 77 eller mail info@europas.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne som i passet, samt oplysninger om
eventuelle tilkøb. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Europas.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Europas på 70 11 77 77.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse og inkluderer:

Fly fra København til Prag t/r
10 kg håndbagage
2-4 overnatninger på 4* Hotel Park Inn
Morgenmad på hotellet
Gratis wifi

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Der er ca. 20 km fra lufthavnen til hotellet. Prisen for en taxi ligger på ca. 150 kr. Der er også mulighed for at tilkøbe transfer hos Europas for 190 kr. pr. person t/r.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Europas):
Eneværelsestillæg: 275 kr. pr. nat.
Ekstra bagage (20 kg) t/r: 240 kr.
Børnepris (0-1 år) - ingen seng og uden flysæde: 300 kr. (Babyseng kan forespørges og betales på stedet)
Børnepris (2-15 år): 50% rabat ifølge 2 fuldtbetalende voksne. (max 1 barn pr. værelse)

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til hotellets reception eller direkte til Europas for afhjælpning af problemet.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Europas officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til
Europas.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet - Europas

Sønderallé 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 11 77 77 | CVR: 31877067 | info@europas.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 06. oktober 2017 kl. 23:59

Magisk stemning i Prag