Smagekasse fra Philipson Wine

Sidste chance!

Denne smagekasse fra Philipson Wine byder på et flot udvalg af kvalitetsvine fra Frankrig, Italien og Argentina. Glæd dig bl.a. til at nyde klassikere som Amarone, Chianti og Barolo. Du får 2 flasker af hver vin - i alt 12 flasker.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Gå på oplevelse i denne smagekasse, der byder på seks forskellige flasker af rigtig god kvalitetet.  

Smagekassen indeholder:

  • 2 fl. 2013 Le poesi Amarone Valpolicella cintina di suave
  • 2 fl. 2011 Barolo Tra Produttori
  • 2 fl. 2010 Chateau Maurine Bordeaux Rouge
  • 2 fl. 2015 Bourgogne Pinot Noir La Vigne du Cloitre Cave de Lugny
  • 2 fl. 2013 Chianti Marchese Guadagni
  • 2 fl. 2015 Malma Finca La Papay Malbec Patagonia Bodega Malma

SPOTpris 999 kr. Normalpris 2.518 kr. Spar 60 %

Prisen er inkl. levering.

OBS: Når du har købt din vin på spotdeal.dk, skal den bestilles på Philipson Wines senest senest den 15. oktober Se mere under "sådan køber du".


 
Om Vinene

2013 Le poesi Amarone Valpolicella cantina di suave
Cantina di Soave er et af Italiens største og mest modern kvalitetskooperativer. Cantinaen blev grundlagt i 1898 og råder over ikke færre end 6000 hektarer vinmarker i Veneto, hvor man producerer alle de traditionelle vine med fokus på Soave og ikke mindst Ripasso og Amarone.

Cantina di Soaves satsning på kvalitet har været ledet af de 2 winemakere Paolo D'Agostin og Filippo Pedron, som har vundet stor anerkendelse for deres arbejde med Cantina di Soaves vine i bl.a. International Wine Challenge og i Gambero Rosso.

Le Poesie er et af Cantina di Soaves mest succesfulde brands og hemmeligheden bag successen er, at man gør alting så simpelt som muligt og laver de klassiske vintyper så rene og ukomplicerede som muligt med stor fokus på frugten.

Poesie er en i alle henseender klassisk Amarone. Vinen byder på en mørk farve og en indbydende frugtig bouquet med nuancer af sveskeblomme, kirsebær og det karakteristiske strejf af bittermandel, som er Amaronens vartegn, og som også har givet vinen dens navn (amaro betyder bitter). Smagen er elegant struktureret med flot balance mellem moden bærfrugt og fine tanniner. Eftersmagen er lang og varm

2011 Barolo Tra Produttori
Barolo er kongen blandt Piemontes vine og berømt verden over. Produktionen er forholdsvis lille, og priserne ofte meget høje. Cantina Terre del Barolo er et kvalitetskooperativ med 650 ha. vinmarker i nogle af de bedste områder, så som Grinzane Cavour, Serralunga, Monforte d'Alba, Diano d'Alba, Barolo, Novello, La Morra, Verduno, Roddi og Castiglione Falletto. Hovedsædet ligger i en dal mellem de historiske Barolobyer Alba og Castignlione Falletto og man satser på de klassiske Piemontevine som Barbera, Nebbiolo Langhe, Dolcetto, Barbaresco og ikke mindst Barolo.

Denne Barolo er fra kanonårgangen 2011. Vinen har en intens duft af røde bær, lidt trøffel og cedertræ. Smagen kombinerer kraftfuldhed med kompleksitet og finesse. Vinen er drikkeklar nu og 5 år frem, kan ligge længere under optimale lagringsbetingelser.  

2010 Chateau Maurine Bordeaux Rouge
Château Maurine Union de Producteurs i Rauzan i det berømte Bordeaux-område er ganske enkelt Frankrigs største kooperativ og dermed en af landets største producenter. 

Château Maurine er en af de bedste vine fra Caves de Rauzan. Vinen lagrer i ca. 12 måneder på egefade, og er en fyldig og dog elegant Bordeauxvin, som har en flot, Merlotdomineret moden frugt og en finesserig smag som gør at vinen er perfekt drikkeklar nu, men godt kan lagre et par år mere. Topårgangen 2010 2010 er en af de bedst anmeldte og dyreste årgange i Bordeaux' lange historie. 

2015 Bourgogne Pinot Noir La Vigne du Cloitre Cave de Lugny
Druerne til denne vin kommer fra en mark anlagt af munke fra et nærliggende kloster. Marken er sydøstvendt, og stokkene er ca. 30 år gamle. Vinen er lækker rød i farven og næsen er fuld af især røde bær, hindbær og jordbær samt et touch af solbær og en let krydret tone. I smagen findes de samme bær, men også et flot touch af lakrids.

2013 Chianti Marchese Guadagni
Vingården Marchesi Torrigiani ligger i det centrale Toscana, mellem Siena og Firenze. Ejendommen kan føre sin vinproduktion helt tilbage til det herrens år 1280, hvor Ciardo Torrigiani lod åbne en butik i Firenze og solgte vingårdens vine.

Marchesi Torrigiani har specialiseret sig i Sangiovese og Merlot, og husets vine er rige og kraftfulde. Denne Chianti byder på en varm bouquet af moden frugt med nuancer af blomme, viol og orangeskal. Smagen er bred og solid med masser af frugt i den runde eftersmag.

2015 Malma Finca La Papay Malbec Patagonia Bodega Malma
Argentina Bodegas Malma blev grundlagt i 2003 under navnet NQN. I 2012 blev vingården købt af familien Viola (kendt fra Bodegas del Fin del Mundo) og deres partnere i familien Eurnekian. Julio Viola, Fin del Mundos ejer, var drivkraften bag etableringen af samtlige vinmarker i San Patricio del Chañar-distriktet i Neuquen-provinsen. Vingården er topmoderne og ejer en del ha i det uvejsomme Patagonien, heraf er 127 beplantede med druer, så som Merlot, Malbec, Pinot Noir, Petit Verdot, Cabernet Sauvignon, Chardonnay and Sauvignon Blanc.

Regionen er begunstiget med enestående forudsætninger for vindyrkning. Der er perfekt afstemte temperatursvingninger mellem varme, solrige dage og svale nætter, hvilket giver druerne en balance mellem frugt, friskhed, farvetæthed, aroma og fylde, som tydeligt reflekteres i vinene. Vinmarkerne vandes med vand fra Neuquén-floden, som fører smeltevand ned fra Andesbjergenes snedækkede toppe.

Druernes lange modningstid i det kølige Patagonien giver vinen rigdom og dybde. Vinen er delvis fadlagret på de fineste fade fra USA og Frankrig, hvilket tilføjer den en ekstra fedme og blødhed. Vin har meg meget flot mørk farve, smagen er intens, fyldigt og nærmest varm og med en meget blød smag af fuldmoden bærfrugt, mokka og vanilje.

På dit værdibevis finder du én kode pr. vinkasse, du har købt.

For at få leveret din vinkasse, skal du følge disse trin:

  • Gå ind på http://www.philipsonwine.com/?deal() 
  • Indtast din unikke kode i feltet ”indtast dealkoder”, Klik på 'tilføj dealkode'. Har du købt flere beviser indtaster du dem ligeledes her, husk at klikke indløs efter hvert bevis

  • Klik herefter på 'Gå videre' og følg vejledning herfra

  • Philipson Wine sender vinen inden for 5 hverdage, efter du har indløst værdibeviset hos dem

  • Vinen skal bestilles senest den 15. oktober 2017.


Hvis du skulle have spørgsmål til selve indløsningen eller leveringen, så er du velkommen til at kontakte Philipson Wine på tlf. 70 22 68 88 eller mail: support@philipsonwine.com.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for én smagekasse, der indeholder

  • 2 fl. 2013 Le poesi Amarone Valpolicella cintina di suave
  • 2 fl. 2011 Barolo Tra Produttori
  • 2 fl. 2010 Chateau Maurine Bordeaux Rouge
  • 2 fl. 2015 Bourgogne Pinot Noir La Vigne du Cloitre Cave de Lugny
  • 2 fl. 2013 Chianti Marchese Guadagni
  • 2 fl. 2015 Malma Finca La Papay Malbec Patagonia Bodega Malma

Prisen er inkl. levering.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Philipson Wine. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Philipson Wine

Kokkedal Industripark 10, 2980 Kokkedal
Tlf.: 70 22 68 88 | CVR: 28331843 | uh@philipsonwine.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 08. oktober 2017 kl. 23:59

Smagekasse fra Philipson Wine