Gourmet og forkælelse på Niels Bugges Hotel

Sidste chance!

På denne tid af året trænger de fleste af os til ekstra forkælelse og rendyrket hygge - her får I begge dele i overflod. Opholdet på Niels Bugges Hotel byder både på nordisk gourmet, bobler og dejlig morgenmad i nogle af Danmarks mest idylliske rammer.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Find ro i krop og sjæl, riv et par dage ud af kalenderen og lad dig omhylle af ægte idyl på Niels Bugges Hotel midt i Hald Ege Skov. Her, mellem bøg og eg, ligger det smukke bindingsværkshus, der vil danne rammerne om jeres ophold.

Forkælelsen starter allerede ved ankomst, hvor I bydes velkommen med en flaske bobler på værelset. Når I har nydt roen, hinanden og de indbydende omgivelser (måske med vildmarskbad og sauna?), er det tid til en 3-retters middag i hotellets gourmetrestaurant, Restaurant Skov, hvor mad, atmosfære og service udgør en oplevelse i sig selv. Efter en nat i de nostalgisk indrettede værelser, står I op til en dejlig morgenbuffet med alt hvad hjertet begærer. Et absolut anbefalelsesværdigt ophold, for dig der ønsker romantik, idyl, gourmet og afslapning.


Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

  • 1 overnatning i dejligt dobbeltværelse med bad og toilet
  • Bobler på værelset ved ankomst
  • Snack og 3-retters menu på Restaurant Skov
  • Morgenbuffet
  • Robådsleje i 2 timer på Hald sø eller Mountainbikeleje i Dollerup Bakker i 2 timer

SPOTpris 1.595 kr. for 2 personer. Normalpris 3.150 kr. Spar 49 %

Opholdet kan benyttes alle åbningsdage til og med 31. marts 2018. Restauranten holder lukket mandag og tirsdag.

OBS: Hver fredag vil der være en helt fantastisk og overdådig fiske- og skaldyrsbuffet i stedet for den 3-retters menu.

Vildmarksbad og sauna - tilvalg
Som noget helt særligt bliver er hver eftermiddag kl. 15-18 tændt op i det hyggelige udendørs vildmarksbad med sauna. Det koster 150 kr. pr. person, inkl. leje af badekåbe og tøfler. Bemærk, at dette gælder kun ved forudbestilling (afregnes sammen med drikkevarer i restauranten om aftenen).

Tillæg 

  • Ved ankomst fredag og lørdag til og med d. 31. december 2017  - tillæg på 100 kr. pr. person (afregnes sammen med drikkevarer i restauranten om aftenen)
  • Ved ankomst fredag og lørdag fra og med 1. januar - 31. marts 2018 - tillæg på 200 kr. pr. person (afregnes sammen med drikkevarer i restauranten om aftenen)

Tilkøb 

  • Opgradering til suiter - 400 kr. pr. værelse pr. nat. Kontakt Niels Bugges Hotel for at høre om, der er en ledig suite (afregnes sammen med drikkevarer i restauranten om aftenen)
  • Opgradering til 5-retters menu kan tilkøbes for 125 kr. per. person. (afregnes sammen med drikkevarer i restauranten om aftenen). Opgraderingen til 5-retters menu, skal bestilles når du booker opholdet.
  • 1 ekstra overnatning inkl. morgenmad - kun 950 kr. for 2 personer (tilkøbes her på SPOTdeal). Kan ikke benyttes fredag eller lørdag.

Tjek ind er på Niels Bugges Hotel, Egeskovvej 26, 8800 Viborg og tidligst kl. 14.00. Tjek ud er senest kl. 10.00.


Nordisk gourmet 
Hotellet har en gourmetrestaurant, Restaurant Skov, hvor I skal spise en 3-retters menu om aftenen. Her kan I opleve smukke og spændende retter fra det nordiske køkken.

Udgangspunktet er den danske sæson, sundhed og økologi, og mange af råvarerne hentes fra skoven, heden, søen og markerne omkring, og krydderurterne fra egen have. 

Bag køkkenets kreationer står Peter Madsen, der henter inspiration ude i verden, når Restaurant Skov holder vinterlukket. Peter Madsen har tidligere været voluntør på bl.a. Noma, Geranium, Amass, Acme i New York, Tom Aikens i London og The Standard i København. 

Fremragende anmeldt
I 2015 blev Niels Bugges Kro & Hotel vinder af Travellers' Choice i kategorien B&B'er og kroer.

Niels Bugges Kro & Hotel ligger i absolut top på TripAdvisor, hvor brugerne kvitterer med stribevis af gode anmeldelser.

Restaurant Skov er med i White Guide 2015 og White Guide 2016/2017 - guiden til Danmarks absolut bedste restauranter. 

Se videoen fra Niels Bugges Hotel, der viser hvordan de flotte retter bliver kreeret!

Charmerende hotel
Niels Bugges Hotel er med sit bindingsværk et charmerende syn. Huset blev opført af gårdejer Røhr Lauridsen i 1933. Samtidens anerkendte arkitekt, Søren Vig Nielsen, har tegnet huset, hvis bjælker er hentet fra fire forskellige skove i landet. 

Indenfor vil I opleve en nostalgisk indretning i ægte badehotel-stil med alt fra lyse vægge og badekar på løvefødder til mørke mahogni-møbler. Alle 17 værelser er i forskellige størrelser og indrettet personligt. I den store have kan I slappe af under de store egetræer eller benytte jer af det udendørs vildmarksbad og saunaen (skal bestilles forud for opholdet hos hotellet).

Stedet kan prale af at være indehavere af det fornemme tilnavn Niels Bugge, som stammer fra en af egnens største historiske personligheder. Ridder Niels Bugge, levede fra 1300 til 1358 og hørte til blandt de jyske stormænd, der kom til magt ved at tilslutte sig grev Gert.

Niels Bugge købte området Hald i 1340'erne og byggede med det samme en borg overfor det sted, hvor kroen ligger i dag. Den 'farlige' Niels Bugge ønskede at bo trygt, så han befæstede sin borg med voldgrave og broer, som kunne slås op om natten.

Niels Bugge blev med tiden en af kong Valdemar Atterdags største fjender, og ved juletid i 1359 blev han dræbt ved et lejemord i Middelfart. Niels Bugges adelsvåben bruges i dag som blikfang for Niels Bugges Kro.

Bemærk 
- Hele hotellet er røgfrit. Rygning må kun foretages de anmærkede steder.
- Egne mad- og drikkevarer må ikke nydes på fællesområderne og i restauranten.
- Der er ingen bemanding på hotellet indtil kl. 14. Restauranten åbner kl. 18. Ønskes der frokost eller kaffe henviser vi til Niels Bugges Kro, som har åbent fra kl. 12 hver dag.

Du kan kun reservere dit ophold hos Niels Bugges Hotel på telefon 86 63 80 11 alle hverdage mellem kl. 09.00 - 16.00. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Opholdet kan benyttes alle åbningsdage til og med 31. marts 2018. Restauranten holder lukket mandag og tirsdag.

Én unik kode gæler for et ophold for 2 personer. 

Opholdet inkluderer:
1 overnatning i dejligt dobbeltværelse med bad og toilet
Bobler på værelset ved ankomst
Snack og 3-retters menu på Restaurant Skov
Morgenbuffet
Robådsleje i 2 timer på Hald sø eller Mountainbikeleje i Dollerup Bakker i 2 timer

OBS: Hver fredag vil der være en helt fantastisk og overdådig fiske- og skaldyrsbuffet i stedet for den 3-retters menu.

Tillæg 
Ved ankomst fredag og lørdag til og med d. 31. december 2017 - tillæg på 100 kr. pr. person (afregnes sammen med drikkevarer i restauranten om aftenen)

Ved ankomst fredag og lørdag fra og med 1. januar - 31. marts 2018 - tillæg på 200 kr. pr. person (afregnes sammen med drikkevarer i restauranten om aftenen)

Tilkøb 
Opgradering til suiter - 400 kr. pr. værelse pr. nat. Kontakt Niels Bugges Hotel for at høre om, der er en ledig suite (afregnes sammen med drikkevarer i restauranten om aftenen).

Opgradering til 5-retters menu kan tilkøbes for 125 kr. per. person. (afregnes sammen med drikkevarer i restauranten om aftenen). Opgraderingen til 5-retters menu, skal bestilles når du booker opholdet.

1 ekstra overnatning inkl. morgenmad - kun 950 kr. for 2 personer (tilkøbes her på SPOTdeal). Kan ikke benyttes fredag eller lørdag.

OBS - Tjek ind er på Niels Bugges Hotel, Egeskovvej 26, 8800 Viborg og tidligst kl. 14.00. Tjek ud er senest kl. 10.00.

OBS - Vedr. (dato) ændringer i forhold til reserverede bookinger vil der være et gebyr på 150 kr pr. person.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Niels Bugges Hotels officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Niels Bugges Hotel. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Niels Bugges Kro & Hotel

Egeskovvej 26, 8800 Viborg
Tlf.: 86 63 80 11 | CVR: 77253610 | nielsbuggeskro@nielsbuggeskro.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 12. oktober 2017 kl. 23:59

Gourmet og forkælelse på Niels Bugges Hotel