Krydstogt i Asien og solferie i Thailand

Udsolgt

Singapore, Thailand, Cambodia – tag med på krydstogt fra Singapore og afslut med 5 dages afslapning i Thailand. Rejs 4. januar i 14 dage inkl. fly, krydstogt og hotel fra KUN 15.990 kr.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Med sin skønhed og sin rigdom på kultur giver Asien dig enestående oplevelser. På dette krydstogt med Øster Lindet kommer du til at opleve flere lande og kulturer i Asien.

Oplevelserne starter allerede, når du den 4. januar går ombord på verdens største passagerfly, A380 fra Emirates, som flyver dig direkte til Dubai, hvor du skifter fly og fortsætter direkte til Singapore.

Singapore er en metropol i Asien, og du kommer til en stor, ren og meget velfungerende storby. Ved ankomst midt på eftermiddagen lokal tid, er der transport direkte til dejligt 4* hotel beliggende i centrum af Singapore. Du har så resten af dagen og det meste af næste dag til at opleve de store kontraster, byen byder på, og du bor lige ved Asiens mest populære shoppinggade, Orchard Road, så måske skal der lige powershoppes lidt, inden du sidst på eftermiddagen går ombord på krydstogtsskibet, Costa Victoria.

Efter en lang rejse mod sydens sol og en travl dag med oplevelser i storbyen Singapore er du nu ombord på dit ”rundrejsehotel”, krydstogtskibet Costa Victoria, som er din base de næste 7 nætter. Når du har fundet dig til rette i kahytten, kan du det næste døgns tid lade dig forkæle og slappe på havet, alt imens Costa Victoria flyder mod Thailand.

Første anløb bliver den idylliske thailandske ø, Koh Samui. Her kommer du i land med tenderbåd. Har du brug for at ”tyvstarte” din solferie, er det i dag, du bør nyde stranden. Koh Samui er en lækker ferieø, og der er mange ting at foretage sig. Der er stort udbud af sejlture, hvor du både kan bade og snorkle, eller du kan tilkøbe en af skibets udflugter med bus på land. Tenderbåden anløber ca. 15 minutters gang fra centrum på Koh Samui, Nathon.

Bangkok er næste mål og absolut et besøg værd. Costa Victoria anløber ”Bangkoks havn”, som er beliggende ca. 1,5 times kørsel syd for Bangkok. Skibet ligger i Laem Chabang i to dage, og her kan du vælge at tage til Bangkok eller Pattaya på egen hånd eller tilkøbe en af skibets udflugter. Der er også mulighed for udflugt til Sri Racha Tiger Zoo. Området består af over 100 hektar jord, hvor der bor ca. 400 bengalske tigre og mere end 3000 krokodiller og rigtig mange andre dyr herunder også elefanter – vil du opleve Asiens vilde dyr, har du her alle muligheder.

Efter to dage lige syd for Bangkok fortsættes til Cambodia. Du anløber krydstogtshavnen ved Sihanoukville og møder ægte cambodiansk kultur. Cambodia er kendt for at have nogle fantastiske strande, hvor der udbydes forskellige vandaktiviteter. Du er i et land med mange markeder, og du skal ikke acceptere den første og bedste pris – her handles. Du kan fint leje en taxi og tage rundt på egen hånd eller en tuk tuk, som er det foretrukne transportmiddel – en stor og på mange måder autentisk oplevelse.

Den 13. januar om morgenen er du tilbage i Singapore og bliver straks kørt til lufthavnen i Singapore, hvor du flyver direkte til Phuket. Efter ca. halvanden times flyvning ankommer du til Phuket lufthavn og bliver her transporteret direkte til dit hotel for indkvartering. Du kan nu begynde at udforske din base de næste 5 dage.

Der er hjemrejse den 19. januar kl. 00.50, og du flyver igen til Dubai, hvor du skifter fly og afslutter den sidste etape på A380 fra Emirates, som er planlagt til at lande i København den 19. januar kl. 12.20.

Der er mulighed for at tilkøbe to ekstra nætter i Phuket, hvor der er hjemrejse den 21. januar kl. 00.50.


Rejsen inkluderer

  • Fly København – Singapore (Emirates)
  • Fly Singapore – Phuket
  • Fly Phuket – København (Emirates)
  • På Emirates-flyvningerne er der fuld forplejning inkl. drikkevarer
  • På Emirates-flyvningerne må medbringes 30 kg bagage plus 7 kg håndbagage
  • På flyvningen til Phuket må medbringes 20 kg bagage plus 7 kg håndbagage
  • 1 nat på 4* hotel i Singapore inkl. morgenmad
  • 7 nætters krydstogt i den valgte kahytstype
  • Helpension på skibet
  • 5 nætter på Khaolak Orchid Beach Resort i Phuket inkl. morgenmad
  • Transfer lufthavn – hotel – skib – lufthavn i Singapore
  • Transfer lufthavn – hotel på Phuket t/r
  • Håndklædeservice ved pool og strand på krydstogtet
  • Underholdning på skibet herunder shows og daglige aktiviteter
  • Udstedelses og ekspeditionsgebyrer.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. kahyt:

Indvendig Kahyt Classic: SPOTpris 15.990 kr. Normalpris 22.640 kr. Spar 29 %
Indvendig Kahyt Premium: SPOTpris 16.590 kr. Normalpris 23.090 kr. Spar 26 %
Udvendig Kahyt Classic*: SPOTpris 17.590 kr. Normalpris 24.300 kr. Spar 27 %
Udvendig Kahyt Premium: SPOTpris 17.990 kr. Normalpris 25.000 kr. Spar 28 %
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 18.990 kr. Normalpris 26.960 kr. Spar 29 %
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 19.990 kr. Normalpris 28.360 kr. Spar 29 %

*Begrænset udsigt kan forekomme grundet redningsudstyr.


Prisen er ekskl.
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

  • Obligatorisk servicegebyr på skibet, 10 euro pr. person pr. dag - afregnes direkte på skibet
  • Visum til Cambodia - kan rekvireres ved ankomst, prisen er ca. 40 US-dollar pr. person
  • Lokale hotelskatter i Thailand
  • Personlige forsikringer af enhver art - kan tilkøbes hos Øster Lindet eller eget forsikringsselskab
  • Udflugter
  • Drikkevarer udover kaffe, te, juice og vand til morgenmaden.

BEMÆRK: Den danske sygesikring dækker INTET på rejser udenfor Europa. Vi vil derfor kraftigt anbefale, at du sørger for en rejseforsikring, der dækker ”hele verden”. Kan købes hos eget forsikringsselskab eller via http://www.osterlindet.dk/


Rejseplan

04.01  Kl. 14.20 afgang København.
05.01  Kl. 14.40 lokal tid. Ankomst Singapore. Transfer til hotellet
06.01  Kl. 16.00 transfer til skibet. Kl. 20.00 afgang fra Singapore
07.01  På havet                 
08.01  Kl. 09.00 ankomst Koh Samui/Thailand. Afgang kl. 18.00
09.01  Kl. 09.00 ankomst Laem Chabang/Thailand
10.01  Kl. 16.00 afgang Laem Chabang/Thailand
11.01  Kl. 09.00 ankomst Sihanoukville. Afgang kl. 18.00
12.01  På havet
13.01  Kl. 09.00 ankomst Singapore. Transfer til lufthavnen og fly til Phuket. Transfer til hotellet
18.01  Kl. 11.00 værelserne forlades. Transfer til lufthavnen.
19.01  Kl. 12.20 ankomst København.


Transport
04.01  14.20-23.45  København – Dubai
05.01  03.15-14.40  Dubai – Singapore

13.01  14.40-15.35  Singapore - Phuket

19.01/21.01  00.50-04.25   Phuket – Dubai
19.01/21.01  08.20-12.20   Dubai – København

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

På ud- og hjemrejsen må medbringes 30 kg bagage plus 7 kg håndbagage, MEN på strækningen fra Singapore til Phuket må kun medbringes 20 kg bagage på 7 kg håndbagage. Extra bagage 10 kg kan tilkøbes mod tillæg kr. 350.

Der er fuld forplejning på strækningerne, du flyver med Emirates.

I Singapore bliver du mødt af en lokal repræsentant, der henviser til bussen. Alle transfers på rejsen er inklusive i prisen


Skibet
Krydstogtet er med det populære skib Costa Victoria, der ikke er så stort og har sin helt egen atmosfære. Der er plads til ca. 1.900 passagerer og 770 besætningsmedlemmer, der sørger for alle gæsters ve og vel. Om bord på skibet er der sørget for god plads og mange aktiviteter.

Skibet har tre pools, hvoraf den ene er en indendørs, fire jacuzzier, fitnesscenter, joggingbaner og multibaner. Der er endvidere en indbydende spa- og wellnessafdeling, hvor der bydes på behandlinger mod betaling.

Hovedrestauranterne er klassiske og flotte, og al maden her er inkluderet, ligesom maden i skibets flotte buffet er inklusive. Derudover er der en a la carte restaurant, hvor du kan spise a la carte mod betaling.

Der er sørget for underholdning dag og aften, og der er flotte lounger med og uden musik og et teater, hvor der hver aften bydes på underholdning. Og som på et hvert krydstogtsskib er der kasino ombord.

Pension
Ombord på Costa Victoria er helpension, hvor man i skibets restaurant hver dag har mulighed for at få en indbydende menu serveret. Hver dag får du nyt spisekort, hvor du selv sammensætter din menu. Du har også fri adgang til skibets buffet restaurant, hvor der i dagtimerne er forskellige snacks og i forbindelse med morgenmad og frokost bugner buffeten af lækkerier. Buffeten er åben fra tidlig morgen til sen aften.

Kahytstyper Classic og Premium
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

  • De bedst beliggende kahytter på skibet.
  • 24-timers roomservice.
  • Valg af spisetid tidlig eller sen – ønske fremsættes ved bestilling.

Eventuelle tilkøb ved bestilling

2 ekstra nætter på Phuket
Ønsker du 2 ekstra nætter på Phuket, er der et tillæg på 1300 kr. pr. person i classic værelser. Samme hjemrejsetider som d. 18.1 – blot med start den 20.1. Tilkøbet foretages direkte hos Øster Lindet ved bestilling.

Enekahyt
Ønskes enekahyt er der et tillæg på 4.500 kr. for indvendig, 4.900 kr. for udvendig og 5.400 kr. for balkonkahyt. Der er begrænset antal til rådighed og der skal forespørges hos Øster Lindet inden bestilling. Prisen er baseret på 5 nætter i Thailand. Ønsker du yderligere forlængelse er der tillæg – forhør hos Øster Lindet.

Børn u/18 år
Børn under 18 år betaler 12.990 kr. i opredning iflg. 2 fuldt betalende. Begrænset kapacitet, så der skal forespørges hos Øster Lindet inden køb.

Drikkepakker
På krydstogtet kan der tilkøbes drikkepakker inden afrejse eller disse kan købes om bord. Tilkøb af All inclusive koster 225 kr. pr. person pr. dag. Gælder udvalgte drikkevarer på alle skibets fælles udskænkninger herunder hovedrestauranten og buffeten. Drikkevarer omfatter et bredt udvalg af drikkevarer ombord herunder øl, vin, vand, drinks, cocktails m.m. efter skibets drikkekort.

Udflugter
Rederiet tilbyder en bred vifte af udflugter ved alle anløb. Udflugter er ligeledes ikke inkluderet i rejsens pris, men kan købes ombord på skibet. Læs mere her: http://int.costaclick.com/excursions/en-BZ/VI07180106.pdf


Hoteller

Singapore
Du bor på godt 4* hotel ved Orchard Road, hvor du har direkte adgang til shoppingområdet i Singapore. Opholdet er med morgenmad.

Phuket
Hotel Khao Lak Orchid
Et charmerende strandhotel i hyggelig kolonistil, beliggende i unikke omgivelser med lækker tropisk have direkte ud til Khuk Khak stranden. Her kan du hygge og lade dig forkæle i de lækre omgivelser. Hotellet har kæmpe pool på 350 m2 med ”swim up bar” og et mindre område med infinity pool forbeholdt voksne. Stranden er et kapitel for sig. Her har du direkte adgang til rolig og flot sandstrand. Hotellet tilbyder en gang i timen shuttlebus til Khao Lak by. På hotellet har du spa og wellness, opholdslokaler, vekselkontor og udflugtsinformation. Safe kan lejes ved receptionen. Der er to restauranter på resortet og ”swim up baren”, hvor der også kan købes diverse småretter. Hotellet tilbyder håndklædeservice ved poolen. Der er ca. 80 km til Phuket lufthavn. Opholdet er inkl. morgenmad.

Værelser
Classic værelser er inkl. i prisen:
Store og rummelige værelser på ca. 35 m2 med dejlig balkon/terrasse mod den tropiske have. Der er køleskab, tv og aircondition. Værelserne har store badeværelser. Rejser du med børn i opredning, skal du forvente værelser med to queen size senge og ikke direkte ekstra senge.

 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses

  • Fulde navne på alle rejsende som i passet
  • Fødselsdato
  • Pasnummer
  • Udstedelsessted og -dato for pas, samt udløbsdato
  • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
  • Et mobilnummer pr. kahyt.


Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved min. to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer

  • Fly København – Singapore (Emirates)
  • Fly Singapore – Phuket
  • Fly Phuket – København (Emirates)
  • På Emirates-flyvningerne er der fuld forplejning inkl. drikkevarer
  • På Emirates-flyvningerne må medbringes 30 kg bagage plus 7 kg håndbagage
  • På flyvningen til Phuket må medbringes 20 kg bagage plus 7 kg håndbagage
  • 1 nat på 4* hotel i Singapore inkl. morgenmad
  • 7 nætters krydstogt i den valgte kahytstype
  • Helpension på skibet
  • 5 nætter på Khaolak Orchid Beach Resort i Phuket inkl. morgenmad
  • Transfer lufthavn – hotel – skib – lufthavn i Singapore
  • Transfer lufthavn – hotel på Phuket t/r
  • Håndklædeservice ved pool og strand på krydstogtet
  • Underholdning på skibet herunder shows og daglige aktiviteter
  • Udstedelses og ekspeditionsgebyrer.


Prisen er ekskl.

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

  • Obligatorisk servicegebyr på skibet, 10 euro pr. person pr. dag - afregnes direkte på skibet
  • Visum til Cambodia - kan rekvireres ved ankomst, prisen er ca. 40 US-dollar pr. person
  • Lokale hotelskatter i Thailand
  • Personlige forsikringer af enhver art - kan tilkøbes hos Øster Lindet eller eget forsikringsselskab
  • Udflugter
  • Drikkevarer udover kaffe, te, juice og vand til morgenmaden.


Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Du skal være opmærksom på, at du rejser i fremmede verdensdele med anderledes kultur, end du kender fra Danmark og der kan opstå episoder undervejs, der kræver lidt ekstra tålmodighed og forståelse – langt hen ad vejen går det hele dog glat, især ”med et smil”.

Du sejler med et italiensk indregistreret skib, men det officielle skibssprog er engelsk.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, hotellets reception, luftfartsselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Pas, visum, vaccinationer og forsikringer
Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst. 

Cambodia kræver visum for danske statsborgere. Dette kan rekvireres ved ankomst og koster ca. 40 US-dollar pr. person.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden. Vi henviser i øvrigt til Udenrigsministeriets rejsevejledninger og vær opmærksom på, at visumregler kan ændre sig med kort varsel.

Du skal kontakte egen læge med anbefalinger om vaccinationer. Gør opmærksom på, at du ikke opholder dig de enkelte steder i længere tid.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Den danske sygesikring dækker INTET i forbindelse med sygdom på rejser udenfor Europa. Vi vil derfor kraftigt anbefale, at du sørger for en rejseforsikring, der dækker ”hele verden”. Kan købes hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet. Ønskes en afbestillingsforsikring v. sygdom koster den gennem Øster Lindet 6% af rejsens pris og den skal tegnes sammen med genbekræftelse til Øster Lindet. Forhør også dit eget forsikringsselskab om mulighed for at tegne afbestillingsforsikring.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

Krydstogtspriser er meget dynamiske og den oplyste pris er baseret på rederiets højeste udsalgspris for cruiset tillagt Øster Lindets tillæg for øvrige ydelser som hoteller, transfers m.m.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 29. september 2017 kl. 23:59

Krydstogt i Asien og solferie i Thailand