11 dage på Kreta - Last Minute

Udsolgt

Få sol og varme i efteråret med denne rejse til den danske feriefavorit Kreta. Her skal du bo 11 nætter i 2-værelses lejlighed direkte på den fine sandstrand i Kato Stalos, der har masser af græsk charme. Afrejse fra Billund d. 6. oktober.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Kreta – danskernes feriefavorit i Grækenland
Det er ikke uden grund, at Kreta er feriefavoritten i Grækenland. Smuk natur, små bugter og brede sandstrande gør øen ideel!

En ferie på Kreta..
..er en ferie med et varmt og solsikkert klima, skøn natur og dejlige strande. Uanset om man ønsker en afslappet daseferie, lidt mere aktivitet eller en ferie med kulturelle perler, er Kreta et godt valg.

Der er for eksempel de kilometervis af skønne strande; den bjergtagende Samaria-kløft, der lokker med en 16 km lang vandretur eller øens enestående seværdigheder fra oldtiden.

Grækenlands største ø
Kreta er den største af de græske øer, og samtidig den femtestørste ø i Middelhavet. På Kreta oplever man umådelig stor venlighed og gæstfrihed, og man behøver ikke at tage langt væk fra ferieområderne for at opleve den ægte græske kultur. Uanset hvor I kører hen, så har Kreta rigtig meget at byde på.

Platanias – Kretas mest berømte ferieby
Hold ferie i Platanias – tæt på både strande og masser af byliv. Platanias er øens største og mest berømte ferieby, og her er der mange gode restauranter og forlystelser.

Platanias er for alle
Uanset om I rejser for at slappe af I solen, nyde feriestemningen på de hyggelige tavernaer eller en drink i skyggen, er Platanias et rigtig godt valg. Som den største ferieby er her meget at vælge i mellem, og I har alt, hvad I behøver tæt på – både for børn og voksne.

Skønne strande
Platanias har gode strande, der deler sig til begge sider for byens havn. Her finder I både strande for børn og voksne – de mest børnevenlige ligger på vej mod Agia Marina. De to bydele er næsten vokset sammen. Langs kysten finder I både sandstrande og nogle med mindre sten.

En underholdende ferieby
I Platanias sker der altid noget. Gå en tur i byen blandt de mange restauranter, butikker og caféer. Det er også her, I finder flere barer og diskoteker, når mørket falder på. Bliver pulsen for høj i højsæsonen, er det absolut værd at besøge den gamle bydel. Her kan I nyde det rolige, autentiske liv mellem olivenlunde. 


Rejsen inkluderer:

  • Fly fra Billund – Chania t/r.
  • 11 overnatninger på lejligheder Atlantis (kat 3) eller Omega Platanias.
  • 2-værelses lejligheder.
  • Dansktalende rejseledere.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. lejlighed:

Billund
Afrejse d. 06. oktober: SPOTpris 2.498 kr. Normalpris 6.490 kr. Spar 61 %

Max 2 voksne og 2 børn i lejlighederne (børn på opredning max 2-17 år) OBS: Børn betaler samme pris som voksne.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):
• Afbestillingsforsikring - 195 kr.
• Årsrejseforsikring - 249 kr.
• Mad på flyet – 180 kr.
• Transport til og fra hotel - 180 kr.
• Morgenmad 495 kr.
• Postforsendelse af billet - 99 kr. (pr. mail uden beregning).


Lejligheder Omega Platanias – Bravo kategori 3+
Hyggeligt lejlighedshotel beliggende i frodige omgivelser.
Lejligheder Omega Platanias er et hyggeligt og pænt lejlighedshotel, som er beliggende i Platanias. Lejlighedshotellet tilbyder en rolig og fredelig atmosfære og er omgivet af en frodig grøn og dejlig have. Et rigtig hyggeligt lejlighedshotel, som har et stort og populært poolområde, der udgør hjertet af hotellet. Her er der mulighed for at slappe af og nyde ferien i fulde drag.

Bo direkte på stranden i Stalos (UDSOLGT)
Er du vild med strandlivet og den græske gæstfrihed og charme, så skal du bo på Atlantis – Bravo kategori 3. Lejlighederne ligger direkte på sandstranden i Kato Stalos, så du bor næsten med tæerne i vandkanten. I strandkanten ligger den overdækkede restaurant/strandbar, hvor du kan søge skygge, spise lidt mad og få dig en kølig forfriskning.

Ved lejlighederne er der en dejlig solterrasse med swimmingpool, separat børnepool og direkte adgang til stranden og Middelhavet. Det er også her du finder restauranten/strandbaren.

Kato Stalos er et hyggeligt ferieområde blot 2,5 kilometer fra Agia Marina. Området er kendt for sin fine strand, men går du en tur op i baglandet, vil du hurtigt opdage, at området også emmer af lokal charme og det ægte, græske liv. 


Flyinfo: 
Flytider Billund 6/10-17/10:
Afgang fra Billund kl. 16.30
Ankomst til Chania kl. 21.00
Afgang fra Chania kl. 22.00
Ankomst til Billund kl. 00.45 (18/10)

Vi tager forbehold for ændringer af flytiderne.

Primera Air www.primeraair.com
Primera Air flyver primært med Boeing 737-800, alle med plads til 189 gæster. Den gennemsnitlige alder på vores seks fly i Primera Air er cirka fem år.
På Primera Air må der maksimalt medbringes 1 kuffert pr. person max. vægt 23 kg ind checket bagage. Desuden må der medbringes maks. 10 kg. håndbagage. Dette gælder for alle rejsende over 2 år.

BEMÆRK! 1 kuffert må max. veje 23 kg, uanset om man pakker til 1 eller 2 personer. Man kan altså ikke slå to passagerers tilladte vægt ”sammen” i én kuffert.

Vi gør opmærksom på, at flyvninger til alle ikke EU lande er ”non-cash flights” dette betyder at man på disse flyvninger ikke kan betale kontant – men kun med credit cards. Dette gælder såvel drikkevarer som toldfrie varer.
Det er muligt at købe en pakke med et tæppe samt en pude ombord, efter flyrejsen må man tage dette med.  

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

Rejsen inkluderer:
Fly fra Billund – Chania t/r.
11 overnatninger på lejligheder Atlantis (kat 3) eller Omega Platanias.
2-værelses lejligheder.
Dansktalende rejseledere.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. lejlighed.

Afrejse fra Billund d. 06. oktober.

Max 2 voksne og 2 børn i lejlighederne (børn på opredning max 2-17 år) OBS: Børn betaler samme pris som voksne.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):
Afbestillingsforsikring - 195 kr.
Årsrejseforsikring - 249 kr.
Mad på flyet – 180 kr.
Transport til og fra hotel - 180 kr.
Morgenmad 495 kr.
Postforsendelse af billet - 99 kr. (pr. mail uden beregning).

Begrænset lager til salg!

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Bravo Tours A/S*

Bethaniagade 40, 7400 Herning
Tlf.: 70 10 10 77 | CVR: 21148180 | fha@bravotours.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 22. september 2017 kl. 23:59

11 dage på Kreta - Last Minute