COSTA DEL SOL - LAST MINUTE

Udsolgt

Rejs sydpå og få sol og varme i den skønne spanske ferieby Marbella på Costa del Sol. Rejsen er inkl. 5 nætter på det 4-stjernede Roc Marbella Park m. halvpension og danske rejseledere. Fly fra Aalborg den 8. oktober.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Costa del Sol har været et af danskernes favorit-rejsemål i mange år. En spansk klassiker, der har formået at forny sig og derfor fortsat er en ægte bestseller! Costa del Sol betyder direkte oversat solkysten, og navnet er ikke tilfældigt! Her er sol og sommer året rundt, og det er let at forelske sig i denne del af Spanien.

Solkysten mod syd er indbegrebet af ferie med en dejlig blanding af vidunderlige strande, kvalitetshoteller med god service, lækre pools, gode restauranter, hyggelige barer og muligheden for at besøge spændende storbyer. På jeres ferie skal I bo i Marbella – et af Costa del Sols mest eksklusive områder, som betager de fleste. I den gamle bydel kan I nyde stemningen i de små gader, hvor hyggelige huse og butikker omkredser gaderne. På havnen finder I nogle af de flotteste luksuslinere og yachts, der findes, mens havnepromenaden byder på både caféer og restauranter. Ferielivet i Marbella er i en liga for sig!

Parallelt med strandpromenaden løber Marbellas gode strand. Det fine sand indbyder til lange afslappende dage, og herfra er der også både kiosker og restauranter lige rundt om hjørnet. Stranden strækker sig fra havnen, Puerto Banús, og helt ind til centrum. 

Rejsen inkluderer:

  • Fly fra Aalborg – Malaga t/r.
  • 5 overnatninger på Roc Marbella Park (kat 4).
  • Dobbeltværelse med balkon/terrasse.
  • Halvpension.
  • Dansktalende rejseledere.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Afrejse fra Aalborg den 8. oktober: SPOTpris 2.498 kr. Normalpris 4.698 kr. Spar 46 %

Max 3 personer pr. værelse.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

  • Afbestillingsforsikring - 195 kr.
  • Årsrejseforsikring - 249 kr.
  • Mad på flyet – 180 kr.
  • Transport til og fra hotel - 180 kr.
  • All Inclusive 625 kr.
  • Postforsendelse af billet - 99 kr. (pr. mail uden beregning).


 

Roc Marbella Park – Bravo kategori 4
Det hyggelige 4-stjernede hotel ligger i idylliske, grønne omgivelser lige uden for den skønne ferieby, Marbella Playa.

Hotellet har en perfekt beliggenhed tæt på både barer, restauranter og golfbaner. På hotellet kan I også nyde underholdning i løbet af dagen, udfordrer hinanden i forskellige aktiviteter fx fodbold, bordtennis, basketball eller petanque.

Vil I nyde en dag på stranden, skal I blot gå gennem byen eller tage hotellets gratis shuttlebus. Den kører flere gange om dagen til Elvira-stranden. På hotellet finder I også et flot, stort poolområde med to pools, en børnepool med mindre rutsjebaner og mange liggestole, som I frit kan benytte.

Marbella er også kendt som det luksuriøse område på solkysten med den store lystbådehavn. Den ligger ca. 10 kilometer fra hotellet. Der går ofte busser her til.


Fly info:
Flytider Aalborg 8/10:
Afgang fra Aalborg kl. 16.40
Ankomst til Malaga kl. 20.25

Flytider Malaga 13/10:
Afgang fra Malaga kl. 11.40
Ankomst til Aalborg kl. 15.15

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne

Primera Air www.primeraair.com
Primera Air flyver primært med Boeing 737-800, alle med plads til 189 gæster. Den gennemsnitlige alder på vores seks fly i Primera Air er cirka fem år.
På Primera Air må der maksimalt medbringes 1 kuffert pr. person max. vægt 23 kg ind checket bagage. Desuden må der medbringes maks. 10 kg. håndbagage. Dette gælder for alle rejsende over 2 år.

BEMÆRK! 1 kuffert må max. veje 23 kg, uanset om man pakker til 1 eller 2 personer. Man kan altså ikke slå to passagerers tilladte vægt ”sammen” i én kuffert.

Vi gør opmærksom på, at flyvninger til alle ikke EU lande er ”non-cash flights” dette betyder at man på disse flyvninger ikke kan betale kontant – men kun med credit cards. Dette gælder såvel drikkevarer som toldfrie varer.
Det er muligt at købe en pakke med et tæppe samt en pude ombord, efter flyrejsen må man tage dette med.  

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen. Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

Én unik kode gælder for én person.

Rejsen inkluderer:
Fly fra Aalborg – Malaga t/r.
5 overnatninger på Roc Marbella Park (kat 4).
Dobbeltværelse med balkon/terrasse.
Halvpension.
Dansktalende rejseledere.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse

Max 3 personer pr. værelse.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):
Afbestillingsforsikring - 195 kr.
Årsrejseforsikring - 249 kr.
Mad på flyet – 180 kr.
Transport til og fra hotel - 180 kr.
All Inclusive 625 kr.
Postforsendelse af billet - 99 kr. (pr. mail uden beregning).

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.
Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.
Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Bravo Tours A/S*

Bethaniagade 40, 7400 Herning
Tlf.: 70 10 10 77 | CVR: 21148180 | fha@bravotours.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 28. september 2017 kl. 23:59

COSTA DEL SOL - LAST MINUTE