Wellness og afslapning på Hotel Historischer Krug

Sidste chance!

Miniferie og wellness i Oeversee nær Flensborg. Få 2 nætter i smuk suite og fri adgang til stort spaområde med pool, sauna, boblebad, dampbad og meget mere. I får desuden en lækker 3-retters middag og dejlig morgenbuffet begge dage og en skøn massage.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Wellness, god mad og afslapning i smukke historiske rammer – på 4-stjernede Hotel Historischer Krug går disse ting op i en højere enhed. Den hyggelige familiedrevne kro, der ligger i et smukt parkområde, kan dateres helt tilbage til 1519 og drives i dag af familien Hansen-Mörck, som har været ejere siden 1815.

Er du til welness og spa, er dette det helt rigtige sted! Til kroen er nemlig tilknyttet et stort spa-område på hele 890 m² med indendørs pool, sauna, boblebad, dampbad og meget mere.

Med dette ophold får du desuden en lækker 3-retters middag begge dage, som serveres på Restaurant Krugwirtschaft, den ene af hotellets to restauranter. Her lægges vægt på det lokale køkken med lækre Slesvig-Holsteinske egnsretter. Har man mod på prøve noget anderledes kan man i stedet prøve gourmetrestauranten Privileg (ikke inkluderet i prisen), der er blevet tildelt 15 Gault Millau-point for sine retter. Der sættes særlig fokus på sæsonbestemte specialiteter hele året rundt og restauranten hører til en af de absolut bedste i Slesvig-Holstein. Menuen her er international og restauranten har også et udsøgt vinkort.

Alle værelserne på Historischer Krug er komfortable og indrettet i landlig stil med eget badeværelse og toilet, og er inkl. gratis Wi-Fi. Efter en god nats søvn i en hotellet suiter, kan du lade den lækre morgenbuffet lokke dig ud af sengen om morgenen.


Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse og inkluderer:

  • 2 overnatninger i suite
  • Morgenbuffet alle dage
  • 3-retters Slesvig-Holstein landkøkken-middag begge dage
  • Fri adgang til wellnessområdet
  • Gratis Wi-Fi.
  • 1 x massage i cirka 30 minutter efter aftale (fuld krop, ansigt eller hals og nakke)*

SPOTpris 1.895 kr. pr. person i delt dobbeltværelse.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med d. 20. december 2017. 

*Massage skal bestilles ved booking hos Vindrose Rejser

Tjek-ind: Fra kl. 15.00.
Tjek-ud: Senest kl. 11.00.


Flotte anmeldelser på tripadvisor

"Stedet levede fuldt ud til vores forventninger. Værelset var hyggeligt med et badeværelse som jeg gerne tog med hjem. Allerede når man kørte ind ad porten følte man, at det var det rigtige sted man havde valgt. Personalet og ejeren var utrolig søde og venlige. Vores 3 retters menu og morgen buffet som var inkluderet begge dage, var utrolig velsmagende og der blev taget hensyn til min kones mad allergen. Vi fik det indtryk at mange af de andre gæster, havde været der flere gange. Vi kommer helt sikkert igen."
Anmeldt 19. marts 2017

"Kroen omfatter mange maleriske bygninger, der er forbundet med brostensbelagte stier og giver fornemmelse af at færdes i en lille landsby.
Såvel værelser som krolokaler er rigt udsmykket med mange historiske malerier og ældre brugsgenstande. Selv om lokaliteterne er historiske er man som gæst ikke i tvivl om, at stedet drives på et moderne og fagligt højt niveau. Restaurant Privileg præsenterer en gourmetmenu i særklasse og med kompetent betjening."
Anmeldt 21. november 2016

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du dit ophold hos Vindrose Rejser på telefon 33 13 52 23 eller mail mail@vindroserejser.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst mulig. Såfremt ønskede dato ikke er ledig, så har du 14 dages fortrydelsesret fra købet er gennemført.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser.

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse og inkluderer:

  • 2 overnatninger i suite
  • Morgenbuffet alle dage
  • 2 x 3-retters Slesvig-Holstein landkøkken-middag begge dage
  • Fri adgang til wellnessområdet
  • Gratis Wi-Fi.
  • 1 x massage i cirka 30 minutter efter aftale (fuld krop, ansigt eller hals og nakke)*

Prisen er person i delt dobbeltværelse.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med d. 20. december 2017.

*Massage skal bestilles ved booking hos Vindrose Rejser

Tjek-ind: Fra kl. 15.00.
Tjek-ud: Senest kl. 11.00.

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser*

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V
Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 26. september 2017 kl. 23:59

Wellness og afslapning på Hotel Historischer Krug