Krydstogt i Caribien i vinterferien

Udsolgt

Tilbring vinterferien i Caribien på et 10 dages krydstogt med All Inclusive og en overnatning før krydstogtet – rejs d. 11. februar 2018. Fra 14.990 kr. inkl. fly. Betal kun depositum nu.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

En fortryllende rejse med paradisstrande, azurblåt havvand, reggaemusik, caribisk kultur og en uforglemmelig historie venter forude.

Costa Deliziosa sejler en helt igennem fantastisk rute, hvor du kan få store oplevelser ved de eksotiske og på mange måder lidt anderledes anløb. Du kan opleve lokalbefolkningen og ægte caribisk kultur, når du besøger flere lande herunder Honduras og Mexico.

Turen starter fra Florida, Port Everglades, hvor du flyder ned mod endnu lunere himmelstrøg. Allerede dagen efter afsejling møder du en helt ny verden, når det kæmpe skib anløber den velkendte og eksotiske caribiske ø, Bahamas. Her kan du hele eftermiddagen nyde byen Nassau eller en af øens paradisstrande.

En dag nydes med afslapning og aktiviteter på havet, inden du anløber Jamaica, og nærmere ”paradis” kommer du nok ikke. Et fantastisk view møder dig, ægte caribisk atmosfære med reggaemusik og hyggelige steder. Jamaica byder også på flot natur og sjove aktiviteter – tag på oplevelse her og tag sambarytmerne med ombord igen, så bliver det helt sikkert en glad aften, og hele næste dag kan du igen slappe af på Costa Deliziosa.

Du fortsætter mod Honduras, hvor øen Roatan anløbes – en lille ø i Det Caribiske Hav, der byder på paradisstrande og stenfyldte områder, hvor der er perfekt at snorkle. En perfekt dag til afslapning eller stik modsat deltage i nogle udflugter med masser af aktiviteter og flotte naturoplevelser.

Belize er en rigtig miniputstat, hvor hovedstaden er Belize City – en stat med kun ca. 50.000 indbyggere. Tag f.eks. i land og lej en bil med chauffør fra de lokale. Her kommer du rundt og oplever natur, dyreliv og lokalbefolkning – infrastrukturen er ikke den bedste, så det går ikke så stærkt – her kan du virkelig komme ned i tempo.

Turen fortsætter til Mexico, hvor Costa Maya anløbes – et område der er lavet for turisternes skyld, men ikke desto mindre meget charmerende, hvis du vil drysse rundt i lokalsamfundet, nyde stranden og måske lidt jetski eller en gang massage på stranden – der er masser af hyggelige små boder og butikker. Du kan også tage på oplevelse og opleve Maya Indianernes stammer, tage på bådtur eller svømme med delfiner – der er kort sagt noget for alle.

Sidste anløb, inden turen går tilbage til Florida, er Cozumel, som er en ø ikke langt fra Yucatan-halvøens kyst i Mexico og her fortsætter ”paradis” som har været en fast bestanddel stort set hele den forgangne uge. Har du endnu ikke nået en strandtur, er der rig mulighed for det her, men dykning, natur, dyreliv og Mayakultur er også muligt.

Ved alle anløb oplever du et charmerende folkeliv og en afslappet atmosfære, og du kan besøge de mange charmerende fortovscafeer på de idylliske øer, dykke i det krystalklare vand, svømme med delfiner og slappe af med caribiske rytmer. En absolut charmerende ”sørejse” i det fantastiske Caribiske hav, hvor sidste dag nydes på havet, inden du igen er fremme ved Port Everglades.

Efter 10 nætter ombord på Costa Deliziosa anløber du igen Florida tidlig om morgenen, hvor du atter må ”vende næsen hjem mod ”Kong Vinter” i Danmark”.


Rejsen inkluderer:

  • Fly Kastrup – Miami t/r (Billund mod tillæg)
  • 1 x 23 kg bagage plus håndbagage
  • 1 overnatning i Fort Lauderdale
  • Transport fra lufthavn til hotel ved ankomst
  • 10-nætters krydstogt med Costa Deliziosa
  • Helpension under hele krydstogtet med menuvalg
  • All inclusive, ”Piu Gusto”-drikkepakke ombord på skibet
  • Fri adgang til skibets buffet i åbningstiden
  • Håndklædeservice i kahyt, ved pool og til strand fra skibet.
  • Fri adgang til pool og jacuzzi på dækket
  • Underholdning, aktiviteter ombord, adgang til fitness, løbebane m.m.
  • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Afrejse 11. februar og hjemkomst 23. februar 2018

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Indvendig Kahyt Classic: SPOTpris 14.990 kr. Normalpris 21.279 kr. Spar 29%
Indvendig Kahyt Premium: SPOTpris 15.490 kr. Normalpris 22.479 kr. Spar 31%
Udvendig Kahyt Premium: SPOTpris 16.590 kr. Normalpris 25.669 kr. Spar 35%
Balkon Kahyt Classic*: SPOTpris 17.590 kr. Normalpris 27.149 kr. Spar 35%
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 18.590 kr. Normapris 29.829 kr. Spar 37%

*begrænset udsigt kan forekomme grundet redningsudstyr.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 6.500 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Ikke inkluderet i prisen
Hvad ikke er nævnt under inkl. herunder f.eks.

  • Obligatorisk servicegebyr på 13$ pr. person pr. dag - børn halv pris. Afregnes direkte på skibet
  • For danske statsborgere skal der ansøges om en ESTA indrejse til USA. Den koster ca. 125 kr. og kan søges her: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/usa-pas-og-visum/. Der skal søges inden afrejse
  • Flyver du fra Kastrup, er du i transit i Canada og skal derfor ansøge om en eTA. Den koster ca. 40 kr. og kan søges her: http://www.cic.gc.ca/english/visit/eta-start.asp. Der skal søges inden afrejse
  • Afbestillingsforsikring v. sygdom (6% af rejsens pris). Skal bestilles sammen med rejsen
  • Rejseforsikring - forhør om pris hos Øster Lindet og eget forsikringsselskab. Vi gør opmærksom på, at man IKKE på rejser til USA er dækket, og vi må derfor henstille til, at der købes en rejseforsikring.
  • Udflugter - bestilles og betales ombord.

Premium kahytter er inkl. samme ydelser som Classic plus

  • Bedst beliggende kahytter i den valgte kategori
  • Mulighed for morgenmad i kahytten
  • Du vælger selv spisetid på tidlig eller sen seating
  • Du KAN vælge, om du ønsker at sidde med andre eller ved mindre bord (frokost og aften)

Ønsker til spisetid og bordstørrelse skal fremsættes ved bestilling hos Øster Lindet.


Skibet
Du sejler med Costa Deliziosa, som er et smukt skib såvel udefra som indvendig. Costa Deliziosa anses for at være et af rederiets mest elegant udsmykkede skibe og har en fantastisk atmosfære. Der medtages knap 3000 passagerer, og der er god plads til alle på det næsten 300 m lange skib.

Ombord kan du nyde solen og poolen og det uanset vejr, da poolområdet kan overdækkes hvis nødvendigt. Flere aftner bliver der vist film på den gigantiske storskærm på dækket. Der er masser af aktiviteter om dagen og aftenen, ligesom der naturligvis er mange forestillinger i det flotte teater.

Der er et kæmpe wellnessområde, ca. 3500 m2 under tag, hvor der er mulighed for forskellige behandlinger og adgang til spabade – mod betaling. Der er desuden et flot fitnesscenter, som du frit kan benytte, ligesom der er fri adgang til 4 jacuzzis, multisportsbane og udendørs joggingbane.

Der er ikke mindre end 11 forskellige lounger og barer, hvor der i flere er musik hver aften. Du kan også tage en tur i skibets kasino eller nyde en stille stund i biblioteket.


Sejlplan

 

Dag 1: Fly til Miami med ankomst. Overnatning i Fort Lauderdale.
Dag 2: Skibet sejler fra Port Everglades/Fort Lauderdale kl. 23.00
Dag 3: Kl. 12.00 ankomst Nassau/Florida. Afgang kl. 19.00
Dag 4: På havet
Dag 5: Kl. 08.00 ankomst Ocho Rios/Jamaica. Afgang kl. 18.00
Dag 6: På havet
Dag 7: Kl. 07.00 ankomst Roatan/Honduras. Afgang kl. 18.00
Dag 8: Kl. 08.00 ankomst Belize. Afgang kl. 19.00
Dag 9: Kl. 08.00 ankomst Costa Maya/Mexico. Afgang kl. 18.00
Dag 10: Kl. 07.00 ankomst Cozumel/Mexico. Afgang kl. 18.00
Dag 11: På havet
Dag 12: Kl. 06.00 ankomst Port Everglades/Florida. Hjemrejse sidst på dagen.
Dag 13: Hjemkomst til Danmark


Mad og drikke
Dette krydstogt er inklusive mad ombord. Du vælger selv, om du ønsker at spise i skibets buffet eller i middagsrestauranten. I middagsrestauranten får du anvist bord og sammensætter selv din 3-5 retters menu ud fra dagens varierede menukort. Du kan også vælge at spise i buffet til morgenmad, frokost og aften, og du kan komme og gå indenfor åbningstiderne.

Tidspunkter for tidlig/sen spisning og åbningstider i buffeten fremgår af det program, du dagligt får udleveret på skibet. Tiderne kan variere ud fra anløb og om du er på havet.

Denne tur INKLUDERER all inclusive drikkepakke, ”Piu Gusto”. Børn og unge u/21 får drikkepakke uden alkohol.

Børn u/18 år
Børn u/18 år, som rejser ifølge med 2 fuldt betalende og bor i opredning, betaler fast pris på 9.990 kr. for 12 dage/10 nætter. Øster Lindet skal kontaktes før bestilling for ledig kapacitet.

Udflugter
Du kan vælge at tage ud på egen hånd ved alle anløb. Du kan forvente mange lokale, der modtager gæsterne ved ankomst og tilbyder mange forskellige ture. Du kan også købe en af skibets udflugter – disse kan købes ombord eller inden afrejse.


Transport
Inkl. afrejse fra København

11. februar:
12:15-14:50 Kastrup – Toronto
16:55-20:15 Toronto – Miami

22. februar:
16:10-19:15 Fort Lauderdale – Toronto
20:45-10:35+1 Toronto - Kastrup

Mod tillæg 500 kr. pr. person kan du rejse fra Billund.

11. februar:
06:45-08:10: Billund – Frankfurt
10:20-14:45: Frankfurt – Miami

22. februar: 16:50-07:55+1 Miami – Frankfurt
23. februar: 09:05-10:25 Frankfurt – Billund

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

Transport fra lufthavn til hotel ved ankomst er inkl.

Transport fra hotel til skib sørger du selv for. Der er ganske få km, og du kan gå ombord frem til kl. 21.00. Bagagen kan opbevares på hotellet

Ved hjemrejse sørger du selv for transport til lufthavnen. Der er flere muligheder, f.eks. kan du tilkøbe en af skibets udflugter og medtage bagagen på bussen.


Husk - vigtig information
For danske statsborgere skal der ansøges om en ESTA indrejse til USA. Den koster ca. 125 kr. og kan søges her: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/usa-pas-og-visum/ 

Flyver du fra Kastrup, er du i transit i Canada og skal derfor ansøge om en eTA. Den koster ca. 40 kr. og kan søges her: http://www.cic.gc.ca/english/visit/eta-start.asp 

Bemærk: Dit pas skal være gyldigt i min. 6 måneder efter hjemkomst.

Den danske sygesikring dækker INTET på rejser udenfor Europa, og det må kraftigt anbefales, at der tegnes en rejseforsikring for ”Hele verden”. Forsikringer kan tilkøbes hos Øster Lindet.

Der betales et obligatorisk servicegebyr på 13$ pr. person pr. dag. Dette beløb afregnes direkte på skibet.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses

  • Fulde navne på alle rejsende som i passet
  • Fødselsdato
  • Pasnummer
  • Udstedelsessted og -dato for pas, samt udløbsdato
  • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
  • Et mobilnummer pr. kahyt.


Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 6.500 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer

  • Fly Kastrup – Miami t/r (Billund mod tillæg)
  • 1 x 23 kg bagage plus håndbagage
  • 1 overnatning i Fort Lauderdale
  • Transport fra lufthavn til hotel ved ankomst
  • 10-nætters krydstogt med Costa Deliziosa
  • Helpension under hele krydstogtet med menuvalg
  • All inclusive, ”Piu Gusto”-drikkepakke ombord på skibet
  • Fri adgang til skibets buffet indenfor åbningstiden
  • Håndklædeservice i kahyt, ved pool og til strand fra skibet.
  • Fri adgang til pool og jacuzzi på dækket
  • Underholdning, aktiviteter ombord, adgang til fitness, løbebane m.m.
  • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.


Afrejse 11. februar og hjemkomst 23. februar 2018

Ikke inkluderet i prisen
Hvad ikke er nævnt under inkl. herunder f.eks.

  • Obligatorisk servicegebyr på 13$ pr. person pr. dag - børn halv pris. Afregnes direkte på skibet.
  • For danske statsborgere skal der ansøges om en ESTA indrejse til USA. Den koster ca. 125 kr. og kan søges her: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/usa-pas-og-visum/. Der skal søges inden afrejse
  • Flyver du fra Kastrup, er du i transit i Canada og skal derfor ansøge om en eTA. Den koster ca. 40 kr. og kan søges her: http://www.cic.gc.ca/english/visit/eta-start.asp. Der skal søges inden afrejse
  • Afbestillingsforsikring v. sygdom (6% af rejsens pris). Skal bestilles sammen med rejsen
  • Rejseforsikring - forhør om pris hos Øster Lindet og eget forsikringsselskab. Vi gør opmærksom på, at man IKKE på rejser til USA er dækket, og vi må derfor henstille til, at der købes en rejseforsikring.
  • Udflugter - bestilles og betales ombord.

Bemærk: Der er begrænset antal pladser på dette krydstogt.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Du skal være opmærksom på, at du rejser i fremmede verdensdele med anderledes kultur, end du kender fra Danmark, og der kan opstå episoder undervejs, der kræver lidt ekstra tålmodighed og forståelse – langt hen ad vejen går det hele dog glat, især ”med et smil”.

Du sejler med et italiensk ejet rederi, som er meget internationalt, og det officielle skibssprog er engelsk.


Pas, visum, vaccinationer og forsikringer
Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst. 
Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden. Vi henviser i øvrigt til Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

For danske statsborgere skal der ansøges om en ESTA indrejse til USA. Den koster ca. 125 kr. og kan søges her: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/usa-pas-og-visum/

Flyver du fra Kastrup, er du i transit i Canada og skal derfor ansøge om en eTA. Den koster ca. 40 kr. og kan søges her: http://www.cic.gc.ca/english/visit/eta-start.asp

Du skal kontakte egen læge med anbefalinger om vaccinationer. Gør opmærksom på, at du ikke opholder dig de enkelte steder i længere tid.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Den danske sygesikring dækker INTET i forbindelse med sygdom på rejser udenfor Europa. Vi vil derfor kraftigt anbefale, at du sørger for en rejseforsikring, der dækker ”hele verden”. Kan købes hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet. Ønskes en afbestillingsforsikring v. sygdom koster den gennem Øster Lindet 6% af rejsens pris og skal tegnes sammen med genbekræftelse til Øster Lindet. Forhør også dit eget forsikringsselskab om mulighed for at tegne afbestillingsforsikring.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, rejselederen, hotellets reception, luftfartsselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

Vi gør opmærksom på, at krydstogtsrederiets priser er dynamiske og den oplyste normalpris er baseret på højeste udsalgspris – dette ikke at sammenligne med rederiets dagspris. Der tages forbehold for eventuelle særkampagner og last minute-priser. Rederiets priser tillægges Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 22. september 2017 kl. 23:59

Krydstogt i Caribien i vinterferien