Krydstogt gennem Panamakanalen

Udsolgt

Tag med på en fantastisk ”sørejse” gennem Panamakanalen. Inkl. 15-nætters krydstogt, 1 overnatning på hotel i Fort Lauderdale, direkte fly og helpension på skibet. Rejs 24. marts 2018. Pris fra 23.990 kr. Betal kun depositum nu.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

En fantastisk ”sørejse” venter, når du ugen op til påske sejler fra den amerikanske østkyst og ned gennem Panamakanalen med den amerikanske vestkyst som slutrejsemål – 16 dage med fantastiske oplevelser.

Du flyver direkte fra København til Fort Lauderdale, hvor du har en overnatning, så du er frisk og klar til at sige ombord. Det flotte krydstogtsskib Island Princess er specialbygget til at passere gennem Panamakanalen.

En tur hvor du undervejs anløber mange lande og kulturer, og selvfølgelig er passagen gennem den imponerende Panamakanal det absolutte højdepunkt på turen, kanalen som forbinder Stillehavet og Atlanterhavet. Hele langfredag kan panorama nydes gennem denne imponerende passage med de mange sluser, som er menneskeskabt og blev færdiggjort i 1914. Du sejler igennem 12 sluser på den godt 80 km lange kanal. En oplevelse for livet.

Du forlader solskinsstaten Florida den 25. marts om eftermiddagen og stævner ud mod det azurblå Caribiske Hav med første stop på den Caribiske ø Aruba, inden du fortsætter mod Cartagena i Colombia.

Efter et besøg i Cartagena fortsættes mod Panamakanalen, hvor der forventes ankomst langfredag kl. 06.00 – nærmere informationer udleveres på skibet.

Påskedag tilbringes i Puntarenas i Costa Rica, der er et velbesøgt rejsemål i Costa Rica. Her finder du både flotte strande, flot natur og interessant historie. Der vil naturligvis være et bredt udbud af udflugter, du kan tilmelde dig.

Du rejser på en rute med interessante anløb og steder, hvor du jo ikke umiddelbart kommer hver dag. Næste besøg er i Nicaragua, hvor byen San Juan del Sur i det sydlige Nicaragua anløbes eller nærmere kan besøges. Skibet vil på dette anløb benytte Tender for at komme i land. Et flot område hvor du igen finder fantastiske strandområder, hvor der også tilbydes udflugter til vands.

Efter en afslappende dag på havet gør du nu entre i charmerende Mexico, som har en afslappet kultur og er en farverig stat og byder på masser af historie og natur. Island Princess anløber først den lille by Huatulco, som har ca. 50.000 indbyggere. Du kan nemt gå til byen til fods og nyde byen, tage ud til en af de omkringliggende strande eller tage en udflugt, hvor du oplever de lokales stolte traditionelle håndværk.

Sidste stop, inden den amerikanske vestkyst anløbes, er Puerto Vallarta i Mexico, som er et meget kendt feriested i Mexico. Skibet anløber således du med en god gåtur kan række down town, men ellers en taxi, som koster omkring 7us$. Puerta Vallarta er stedet, som byder på alt lige fra det mest luksuriøse feriested til helt traditionelle lokale markeder – virkelig et område, hvor der er kontraster.

Den 9. april om morgenen flyder Island Princess ind i havnen i Los Angeles, Californien, og du har mulighed for at opleve Los Angeles og omegn, inden du kl. 18.00 flyver direkte til København.

En uforglemmelig rejse fra det østlige USA til det vestlige USA er slut.


Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København til Fort Lauderdale (direkte) og hjem fra Los Angeles til København (direkte)
  • 2 x 20 kg bagage og 10 kg håndbagage må medbringes
  • Incl. Standard catering på flyet – ekskl. drikkevarer
  • 1 overnatning på hotel i Fort Lauderdale inkl. morgenmad
  • 15-nætters krydstogt i den valgte kahyts kategori
  • Helpension ekskl. drikkevarer ombord
  • Rengøring og håndklædeservice i kahyt, pool og strand
  • Fri adgang til flere sportsfaciliteter herunder fitness
  • Fri adgang til meget underholdning herunder teater
  • Rejsedokumentpung
  • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.


Pris pr. person ved min. 2 personer pr. kahyt:

Indvendig Kahyt: SPOTpris 23.990 kr.
Udvendig Kahyt: SPOTpris 25.990 kr.
Balkon Kahyt: SPOTpris 28.990 kr.


Prisen er ekskl:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

  • Gebyrer til rejsedokumenter (ESTA til USA)
  • Obligatorisk servicegebyr på 13,5US$ pr. person pr. dag – afregnes direkte på skibet
  • Personlige forsikringer – HUSK den danske sygesikring INTET dækker.

Bestilling og betaling
Ved bestilling indbetaler du depositum 7500 kr. pr. person til SPOTdeal. Restbeløbet betales direkte til Øster Lindet 115 dage før afrejse.


Rejseplan

Afgang Danmark den 24. marts 2018 og hjemkomst den 10. april 2018.

24/3: Kl. 16.40 afgang København med ankomst Fort Lauderdale kl. 22.00. Du har første overnatning i Fort Lauderdale
25/3: Kl. 13.00 åbner check-in på skibet. Du skal senest gå ombord kl. 15.00. Island Princess forlader Fort Lauderdale kl. 16.00
26-27/3: På havet mod den Caribiske ø Aruba
28/3: Kl. 07.00 ankomst Aruba. Afgnag kl. 12.30
29/3: Kl. 09.00 ankomst Cartagena/Colombia. Afgang kl. 15.00
30/3: Kl. 06.00 er der klar til at passere Panama. Nærmere tidsinformation på skibet
31/3: På havet
01/4: Kl. 07.00 ankomst Puntarenas/Costa Rica. Afgang kl. 19.00
02/4: Kl. 07.00 ankomst San Juan del Sur/Nicaragua. Afgang kl. 18.00. Med tenderbåd
03/4: På havet
04/4: Kl. 08.00 ankomst Huatulco/Mexico. Afgang kl. 17.00
05/4: På havet
06/4: Kl. 08.00 ankomst Puerto Vallarta/Mexico. Afgang kl. 17.00
07-08/4: På havet
09/04: Ankomst Los Angeles. Skibet forlades efter anvisning fra besætning. Kl. 18.00 afgang fra Los Angeles med direkte fly til København
10/4: Kl. 13.40 ankomst til København.


Eksempler på kahytstyper på Island Princess:

Disse er eksempler på kahytter på Island Princess. Alle flotte og komfortable. Der kan være lidt forskel på indretning. Mulighed for separate senge i alle typer.


Transport og hotel
Du flyver direkte fra København til Fort Lauderdale og direkte hjem fra Los Angeles med en Dreamliner 787.

24/3: Kl. 16.40-22.00: København – Fort Lauderdale
09/4: Kl. 18.00-13.40+1: Los Angeles – København (ankomst den 10.4)

Du må medbringe 2 kufferter a 20 kg og håndbagage max. 10 kg

Ombord på flyet er mad inkluderet.
 

Ankomst – Fort Lauderdale
Du bliver indkvarteret på godt hotel, beliggende kun ganske kort afstand fra lufthavnen og Cruise Terminalen. Gode værelser og inkl. morgenmad. Ved ankomst er dit værelse klar, og næste dag har du mulighed for at opbevare bagagen frem til afrejse, så du kan nyde byen. Check-in på skibet mellem kl. 13.00 og 15.00 lokal tid. Transporten til hotellet og til krydstogtsskibet er for egen regning, det giver dig størst frihed. (En taxi til hotellet og til skibet koster ca. 20-30 US$)

Ankomst Los Angeles
Island Princess anløber Los Angeles tidlig om morgenen, og flyet afgår først kl. 18.00. Vi anbefaler, at du er i lufthavnen ca. kl. 15.00 og senest kl. 16.00. For at opleve Los Angeles eller omegn er det jo rart at være fri for bagagen, og der er følgende muligheder:

  1. Du kan tilkøbe en af skibet udflugter og komme omkring. Her opbevares bagagen i bussen
  2. På krydstogtshavnen er flere muligheder for deponering mod betaling. (Rederiet tilbyder ingen opbevaring)
  3. I centrum af Los Angeles er ligeledes et opbevaringsfirma, hvor bagagen kan opbevares dagen igennem eller mod merpris få bagagen udleveret i lufthavnen.  Kan forudbestilles, forhør hos Øster Lindet ved bestilling.

Fra Los Angeles til lufthavnen afgår mange busser. Tager du en taxi skal du beregne 80-100US$.


Mad og drikke
Inklusive i prisen er helpension. Du kan altid frit vælge, om du ønsker at indtage dine hovedmåltider i skibets restaurant, hvor der på turen hver dag serveres nogle lækre og varierede menuer. Alternativt kan du dagen igennem besøge buffetrestauranten. Der er adgang til kaffe, te og vand i buffetrestauranten dagen igennem.

På skibet findes derudover temarestauranter, hvor der kan bestilles bord efter ønske og her betaler du ekstra for maden.

Ombord kan du tilkøbe drikkepakker med og uden alkohol, eller du kan købe ad hoc. All inklusive drikkepakke skal du beregne ca. 46US$ per dag plus service charge.

Udflugter
Ved alle anløb findes et flot udvalg af udflugter, som du kan tilkøbe ombord. Du kan også vælge at gå i land på egen hånd og købe hos nogle af de lokale udbydere eller klare dig på egen hånd og nyde de lokale oplevelser.

Enekahytter
Tillæg for indvendig enekahyt 11.990 kr.
Tillæg for udvendig kahyt kr. 13.690.
Tillæg for balkon kahyt 14.290.

Visum, forsikringer og rejsedokumenter
På rejsen skal du medbringe pas, som er gyldig min. 6 måneder efter hjemkomst.

Indrejse til USA kræver en indrejsetilladelse (ESTA) – se mere på udenrigsministeriets hjemmeside. http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/usa-pas-og-visum/ 

Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom. Dette kan gøres via din egen forsikring eller gennem Øster Lindet. Ligeledes ANBEFALES KRAFTIG, at der tegnes en rejseforsikring, der min. dækker sygdom og hjemtransport for HELE VERDEN og inkl. USA. Den danske sygesikring dækker intet. Kan tegnes gennem eget forsikringsselskab eller gennem Øster Lindet.


Skibet Island Princess
Island Princess er et elegant 4* krydstogtsskib med plads til små 2000 passagerer. Hun er elegant indrettet og har en intim atmosfære. Ombord findes et væld af aktiviteter som f.eks. fitness, pool, forkælelse i Spaafdelingen (mod betaling). Om aftenen er der et rigt udvalg af barer og lounger, eller du kan lade dig underholde i det imponerende teater eller i skibets casino. Til at passe sine knap 2000 passagerer op venter en 900 mand stor besætning. Glæd dig til ren forkælelse.

Island Princess er specialbygget til at kunne passerere gennem Panamakanalen.

Se mere om skibet: https://www.youtube.com/watch?v=wvlv9dUvyRM

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk

Ved bestilling af rejsen skal oplyses

  • Fulde navne på alle rejsende som i passet
  • Fødselsdato
  • Pasnummer
  • Udstedelsessted og -dato for pas, samt udløbsdato
  • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
  • Et mobilnummer pr. kahyt.


Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Bestilling og betaling
Ved bestilling indbetaler du depositum 7500 kr. pr. person til SPOTdeal. Restbeløbet betales direkte til Øster Lindet 115 dage før afrejse.

 

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved min. 2 personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København til Fort Lauderdale (direkte) og hjem fra Los Angeles til København (direkte)
  • 2 x 20 kg bagage og 10 kg håndbagage må medbringes
  • Incl. Standard catering på flyet – ekskl. drikkevarer
  • 1 overnatning på hotel i Fort Lauderdale inkl. morgenmad
  • 15-nætters krydstogt i den valgte kahyts kategori
  • Helpension ekskl. drikkevarer ombord
  • Rengøring og håndklædeservice i kahyt, pool og strand
  • Fri adgang til flere sportsfaciliteter herunder fitness
  • Fri adgang til meget underholdning herunder teater
  • Rejsedokumentpung
  • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.


Prisen er ekskl:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

  • Gebyrer til rejsedokumenter (ESTA til USA)
  • Obligatorisk servicegebyr på 13,5US$ pr. person pr. dag – afregnes direkte på skibet
  • Personlige forsikringer – HUSK den danske sygesikring INTET dækker.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du et depositum på 7.500 kr. pr. person, der IKKE er refundbart. Senest 115 dage før afrejse skal restbeløbet være Øster Lindet i hænde, og herefter hæfter du for det fulde beløb. Vi anbefaler, at du har en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Skibets kaptajn kan undervejs vælge at ændre rejserute og anløb – i værste fald annullere anløb af hensyn til sikkerhed og komfort for alle parter. En sådan ændring berettiger ikke til kompensation.

Pas, visum og forsikringer
Pas skal være gyldig min. 6 måneder efter hjemrejse.
For danske statsborgere skal der ansøges om en ESTA indrejse til USA. Den koster ca. 125 kr. og kan søges her:
http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/usa-pas-og-visum/

Det er den rejsendes eget ansvar at have alle rejsedokumenter på plads.
Den danske sygesikring dækker INTET på rejser udenfor Europa, og det må derfor kraftigt anbefales, at der tegnes en rejseforsikring for ”Hele verden”. Forsikringer kan tilkøbes hos Øster Lindet.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, hotellets reception, luftfartsselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

BEMÆRK: Er du gravid er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Du sejler med et internationalt krydstogt skib, og det officielle skibssprog er engelsk.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på rederiets officielle normalpris ikke at sammenligne med dagspris tillagt Øster Lindets pris for ekstraydelser som fly og transfer.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud.

Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 30. august 2017 kl. 23:59

Krydstogt gennem Panamakanalen