RUNDREJSE I INDIEN MED DANSKTALENDE REJSELEDER

Sidste chance!

Oplev Taj Mahal, storbyen Delhi, Tiger i Ranthambore og badeferie i Goa på 4* hotel. Rejsen er inkl. halvpension samt fly fra CPH til Delhi og indenrigsfly til Goa. Afrejse den 14. november 2017.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

INDIENS GYLDNE TRIANGEL OG VERDENS VIDUNDERE!

Rejs med, når vi letter på vores store Indien-eventyr. Vi starter i storbyen Delhi, hvor sanserne virkelig kommer på overarbejde! Rejs med videre til et af verdens vidundere og bliv overvældet ved det storslåede Taj Mahal. I naturreservatet Ranthambhore tager vi på ægte safari i den vilde natur, hvor vi forhåbentligt hilser på den indiske tiger. Vi runder hele rundrejsen af i ferieparadiset Goa, der indbyder til ren afslapning i skyggen eller på stranden.

Rejsen inkluderer:

  • Fly København til Delhi (via Helsinki) t/r.
  • Transfer til/fra hotellerne.
  • Indenrigsfly fra Jaipur til Goa (via Mumbai).
  • Indkvartering under hele rundrejsen
  • Halvpension på rundrejsen
  • 4 overnatninger på The O Hotel Goa (kat 4)
  • Morgenmad på The O hotel Goa
  • Transport i egen bus.
  • Byrundtur i Delhi, Agra og Jaipur.
  • Safari i Ranthambore.
  • Udflugter og entreer ifølge program.
  • Alle kendte skatter og afgifter.
  • Dansktalende guide på hele rundrejsen.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Afrejse d. 14. november 2017 fra København - SPOTpris: 14.598 kr.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

  • Afbestillingsforsikring 595 kr.
  • Årsrejseforsikring 675 kr.
  • Eneværelsestillæg 4.140 kr.
  • Drikkevarer.
  • Andre måltider end nævnt. 


Obligatoriske tillæg:
Turistvisum til Indien, ca. kr. 370.

Drikkepenge:
Beregn ca. kr. 35 pr. dag.

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.

Program:

Dag 1 – afrejse fra Danmark:
I dag starter vores eventyr i Indien. Vi rejser fra København og sætter kursen mod Delhi i Indien. Efter en kort mellemlanding i Helsinki. forsætter vi vores rejse med Finnair. Hele vejen kan vi nyde flyets underholdningssystem, måltider og drikkevarer dertil. Læn jer godt tilbage, slap af og gør jer klar – for i morgen starter et eventyr, hvor vi for alvor for brug for alle vores sanser!

Dag 2 – Ankomst til Delhi:
Vi ankommer til lufthavnen i Delhi tidligt om morgenen, hvor vi møder vores dansktalende rejseleder.

Sammen kører vi til hotellet – og allerede her opdager vi, hvilket bombadement, der venter os af oplevelser. For turen til hotellet byder allerede på et væld af nye indtryk: menneskemylder, farvestrålende tøj, nye dufte og måske en hellig ko. Når vi ankommer til hotellet, er værelserne allerede klar, selv om vi kommer tidligt. Det giver os tid til at få pakket ud og gøre os klar, inden vi om eftermiddagen tager rundt i byen. Vi besøger Delhis gamle bydel. En bydel, der vidner om byens historie, med moskeer, fort og basarer. Midt mellem boder og barberer mødes vi af et forunderligt syn: Red Fort. Det historiske røde fort er et ikonisk monument og virkelig smukt. Vi besøger også byens berømte krydderimarked, der sælger alverdens, spændende krydderier. Det er som en rejse tilbage i tiden i Delhis gamle bydel, og undervejs bliver vi klogere på områdets mere end 3.000 år gamle historie. Vi overnatter i Delhi.

Dag 3 – Delhis nye bydel:
I dag tager vi igen på opdagelse i Delhi, hvor vi sætter fokus på den nye bydel. Delhi er nemlig et sandt knudepunkt i landet, både når det gælder handel og transport, men også når det kommer til spændende seværdigheder. Vi starter på fineste vis, for vi bliver modtaget af den 42 meter høje port ”Arc – de Triomphe”, der på mange måder bliver sammenlignet med den mere kendte triumfbue i Paris. Herfra

fortsætter vi forbi regeringsbygningen, inden vi besøger Humayun’s Tomb. Tomb betyder på dansk grav, men stedet leder nærmere tankerne hen på et smukt palads, og stedet inspirerede senere til bygningen af Taj Mahal – et vidunder, vi senere stifter bekendtskab med. Om eftermiddagen tager vi til det smukke Sikh-tempel, inden vi kører tilbage til hotellet.

Vi overnatter i Delhi.

Dag 4 – Et af verdens vidundere – Taj Mahal:
Om morgenen fortsætter vi vores rejse videre rundt i Indien. Vi kører i dag til Agra - en tur på cirka 4 timer – men Agra er absolut køreturen værd. Byen er kendt for at være Indiens tidligere hovedstad og én anden særlig ting – det verdensberømte og fuldstændige fantastiske Taj Mahal! Vi besøger det kendte monument allerede samme eftermiddag. Monumentet er også kendt som den ultimative kærlighedserklæring. Det er nemlig bygget i 1631 af Shah Jahan som grav og ikke mindst minde om sin hustru. Når vi står foran det, vil I forstå, hvorfor nogle kalder Taj Mahal for verdens smukkeste bygning – og hvorfor det har sin plads blandt verdens vidundere! Efter besøget kører vi til vores hotel, hvor vi har aftenen til fri disposition. Det kan kræve sin mand – eller kvinde – at fordøje dagens oplevelser. Heldigvis.

Vi overnatter i Agra.

Dag 5 – Fra Agra til Ranthambhore:
Efter en god morgenmad tager vi på rundtur i Agra – for selv om alle bedst kender området for Taj Mahal, har byen faktisk mange spændende seværdigheder at byde på. Vi starter ved ”Baby-Taj” – et kælenavn for Itimad-ud-Daulah. Bygningens kælenavn giver mening, når vi besøger stedet, der et mosuleum for Mizra Ghiyas Beg, for her er virkelig smukt! Måske kan det ikke helt leve op til gårsdagens besøg, men det er skønt på sin helt egen måde! Vi besøger også Agra Fort. De røde sten skaber en særlig bygning, og udsigten til Taj Mahal er intet mindre end overdådig. Vi nyder vidunderet fra en hel ny vinkel. Vi fortsætter videre til Ranthambhore, hvor der er flere oplevelser i vente.
Turen tager ca. 5 timer, men byder på smukke landskaber undervejs. I Ranthambhore checker vi ind på vores hotel og gør os klar til morgendagens vilde dyreoplevelser – i morgen starter vi nemlig tidligt ud.

Vi overnatter tæt på nationalparken.

Dag 6 – Ranthambore Nationalpark:
Vi står tidligt op, for i dag skal vi på safari i Ranthambore Nationalpark. Naturreservatet er særlig

kendt for sine indiske tigre, der vandrer rundt i det store område, sammen med leoparder, krokodiller, vildsvin og mange andre dyrevenner. Vi starter dagen på de store græssletter, og mens solen står op, ser vi dyrene vågne eller gå til ro. Det er et helt særligt tidspunkt at være i Ranthambore. Vi krydser fingre for, at vi allerede fra morgenstunden hilser på dyrene – chancerne er gode, men ingen ved præcis, hvor dyrene er i dag. Og netop det gør oplevelsen endnu større, hvis eller når vi pludselig ser Hr. og Fru Tiger jagte eller nyde solens stråler! Efter morgens game drive kører vi igen tilbage til vores lodge, hvor vi slapper af og spiser frokost, indtil vi igen kører på jagt efter flere safarioplevelser om eftermiddagen.

Sidst på eftermiddagen kører vi igen tilbage til lodgen, hvor vi overnatter igen.
Der venter os en god middag.

Dag 7 – Ranthambore - Jaipur:
Vi spiser en god morgenmad, inden vi siger farvel til Ranthambore og sætter kursen mod Jaipur. Når vi

er fremme, tager vi på opdagelse blandt byens spændende højdepunkter. Jaipur går også under navnet den lyserøde by. I dag er farven på byens huse falmet, men vi fornemmer alligevel let, hvorfor byen har fået dette navn. I byens centrum ligger ”City Palace” – en masse paladser, der nærmest er en lille by i selv. Et andet højdepunkt på byrundturen er Hawa Mahal – Vindenes Palads. Her boede maharajaens harem, og de kunne fra Vindenes Palads se, hvad der foregik på gaden. Vi besøger også Jantar Mantar, der består af 13 arkitekttegnede, astronomiske instrumenter.

Vi overnatter ved Jaipur.

Dag 8 - Jaipur:
I dag fortsætter vi vores rundtur i Jaipur, der stadig har rigtig mange oplevelser. Lidt udenfor Jaipur ligger Amber Fort – endnu et smukt syn. Fortet – eller paladset om man vil – er bygget i lyserøde og gule sandsten samt hvid marmor. En flot kombination. Vi besøger også et museum, der viser, hvordan man tidligere kopierede og printede ved håndkraft. Eftermiddagen kan I bruge, som I har lyst. I kan fx tage på shopping i Jaipur’s basar, hvor der er mulighed for at købe flotte souvenirs med sig hjem.

Vi overnatter ved Jaipur.

Dag 9 – Fly videre til Goa:
Vi spiser morgenmad på hotellet, inden vi kører til lufthavnen i Jaipur. Herfra flyver vi – via Mumbai – til

ferieparadiset Goa. Vi ser frem til nogle fantastiske, afslappende dage efter rigtig mange oplevelser rundt i hele Indien. Når vi ankommer, checker vi ind på ”The O Hotel Goa” – et rigtig godt hotel, der ligger i en tropisk have med infinitypool, SPA og egen restaurant. Hotellet ligger lige ved stranden, så der er virkelig plads og tid til ren afslapning og selvforkælelse.


Dag 10-13 – Afslappende badeferie:
De næste dage nyder vi langs Goas hvide sandstrande! The O Hotel Goa indbyder til ren afslapning

efter alle rundrejsens højdepunkter. Her kan vi rigtig slappe af – den perfekte afslutning på en skøn rundrejse. Nu venter nogle uforglemmelige badeferie-dage!

Dag 14 – Hjem til Danmark:

I dag checker vi ud – ikke bare fra hotellet, men også fra vores mange indiske oplevelser. Vi kører til lufthavnen og sætter kursen hjem mod Danmark. Heldigvis rejser vi hjem med et hav af spændende oplevelser i bagagen. Vi mellemlander igen i Helsinki, men sætter hurtigt kursen videre mod København.

Flytider:
Afrejse fra København kl. 16.50 (via Helsinki)
Ankomst til Delhi kl. 08.10

Afrejse fra Delhi kl. 09.55
Ankomst til København kl. 18.25 (via Helsinki)

Vi tager forbehold for ændringer af flytiderne.

Praktisk info:
http://www.bravotours.dk/rundrejser/asien/indien/indiens-storslaede-oplevelser---taj-mahal-tigre-og-den-gyldne-trekant/

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. mail.
Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer.

Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

Rejsen inkluderer:

Fly København til Delhi (via Helsinki) t/r.
Transfer til/fra hotellerne.
Indenrigsfly fra Jaipur til Goa (via Mumbai).
Indkvartering under hele rundrejsen
Halvpension på rundrejsen
4 overnatninger på The O Hotel Goa (kat 4)
Morgenmad på The O hotel Goa
Transport i egen bus.
Byrundtur i Delhi, Agra og Jaipur.
Safari i Ranthambore.
Udflugter og entreer ifølge program.
Alle kendte skatter og afgifter.
Dansktalende guide på hele rundrejsen.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

Afbestillingsforsikring 595 kr.
Årsrejseforsikring 675 kr.
Eneværelsestillæg 4.140 kr.
Drikkevarer.
Andre måltider end nævnt. 

Obligatoriske tillæg:
Turistvisum til Indien, ca. kr. 370.

Drikkepenge:
Beregn ca. kr. 35 pr. dag.

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.
Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Bravo Tours A/S*

Bethaniagade 40, 7400 Herning
Tlf.: 70 10 10 77 | CVR: 21148180 | fha@bravotours.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 28. august 2017 kl. 23:59

RUNDREJSE I INDIEN MED DANSKTALENDE REJSELEDER