Krydstogt i Caribien

Sidste chance!

1 uges krydstogt i Caribien med ekstra forkælelse! Bl.a. med udvidet bagageservice (dvs. kufferter fragtes direkte fra CPH til din kahyt), dansk rejseleder på hele turen samt danske programmer og menuer ombord. Inkl. direkte fly, helpension og meget mere.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Denne rejse er hel unik og byder høj service, direkte fly, besøg på 7 øer i Caribien med godt vejr, flotte strande, eksotisk natur og spændende kultur i selskab med mange rejseglade danskere. 

Din ferie starter allerede i København, hvor du stiger ombord på en nyere Dreamliner 787- 9 med plads til 359 passagerer og du flyver direkte fra København til øen Guadeloupe. Guadeloupe som i lighed med flere af de eksotiske øer, der skal besøges tilhører Antillerne og derudover anløbes Den Dominikanske Republik.

Som noget helt nyt har du på denne rejse også udvidet bagageservice. Det betyder, at du afleverer din bagage ved check-in i Kastrup og møder den først igen, når du er fremme i din kahyt på det dejlige krydstogts skib, Costa Pacifica som ligger klar i Pointe a Pitre til at modtage Jer. Der er nu en uges krydstogt i vente i varme temperaturer ved azurblåt hav og masser af oplevelser. Når turen afsluttes afhentes din bagage ved kahytten og du møder først din bagage igen, når du ankommer til København.


 Rejsen inkluderer:

  • Direkte fly fra Kastrup – Guadeloupe t/r
  • Inkl. 20 kg bagage plus 5 kg håndbagage
  • Mad ombord på flyet ud og hjem – inkl. drikkevarer
  • Mulighed for tilkøb af sædeopgradering/ekstra benplads
  • Udvidet bagageservice – bringes direkte til og fra skibet fra lufthavnen
  • Transport fra lufthavn til skib t/r
  • 7 nætter i den valgte kahyts kategori
  • Helpension ombord på skibet
  • Daglig rengøring af kahyt
  • Håndklædeservice i kahyt, ved pool og til strand
  • Fri adgang til underholdning herunder flotte shows hver aften
  • Fri adgang til pool, fitness center, joggingbane, jacuzzi m.m.
  • Dagsprogram på dansk i kahytten – daglig
  • Menukort i restauranten på dansk
  • Dansk rejseleder service fra afgang til hjemkomst
  • Velkomst møde med rejseleder
  • Rejsedokument pung og kuffertmærker
  • Rederiets service charge til kr. 525 per person
  • Mulighed for at købe udflugter m. deltagelse af dansk rejseleder
  • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr

Pris pr. person v. 2 pers. pr. kahyt:

Indvendig Kahyt Classic: SPOTpris 12.990 kr.
Indvendig Kahyt Premium: SPOTpris 13.590 kr. 
Udvendig Kahyt Classic: SPOTpris 14.590 kr.
Udvendig Kahyt Premium*: SPOTpris 14.990 kr. 
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 15.990 kr.
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 16.990 kr.

*Få kahytter forrest i skibet under broen vil have udsigtsbegrænsning.

Når du bestiller dit krydstogt, betaler du kun depositum på kr. 5000 per person og restbeløbet 90 dage før afrejse

Ekskl.:

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

  • Personlige forsikringer – vær opmærksom på at du rejser udenfor Europa, hvor den danske sygesikring ikke dækker. Øster Lindet kan være behjælpelig med forsikringer.
  • Udflugter
  • Drikkevarer, der ikke direkte er nævnt

På krydstogtet kan du lade dig forkæle af skibets personale, og vores danske rejseleder vil gøre alt for at være behjælpelig ombord og i land og bryde eventuelle sprogbarrierer. På skibet får du ligeledes ekstraordinær service – det daglige informationsprogram bliver leveret i din kahyt på dansk og i restauranten vil dit menukort være på dansk.

Krydstogtsskibet, Costa Pacifica, er grundlæggende Italiensk, men ombord vil du møde op mod 40 nationaliteter, så det kræver internationale standard og derfor er det officielle skibssprog engelsk. På denne tur har du dog egen danske rejseleder med, der sørger for danske gæsters ve og vel.

Ved alle anløb har du mulighed for at bestille en bred vifte af udflugter og som udgangspunkt foregår disse på engelsk, men Øster Lindet har håndplukket nogle udflugter og tilbyder på disse ture, at den danske rejseleder deltager og oversætter. I dagsprogrammet nedenfor kan du se på hvilke anløb, der vil blive tilbudt dansk rejselederassistance. Udflugterne bliver udvalgt under hensyntagen til, at alle bør kunne deltage.

På dette krydstogt indgår al maden, og det er bestemt ikke kun hverdagsmad. Costa Cruises gør meget ud af sit madkoncept og sammensætning af menuer. Bag menuen til Gallamiddage står en af Italiens mest berømte kokke, Bruno Barbieri. Ombord vælger du selv, om du vil indtage hovedmåltiderne i de flotte hovedrestauranter, hvor du daglig kan sammensætte en lækker 3-4 retters menu og få maden indbydende serveret eller om du vil spise i skibets buffetrestaurant, hvor du hele dagen har fri adgang.

Drikkevarer er ikke inkluderet i prisen, dog undtaget kaffe, te, juice til morgenmaden. Ombord kan du købe drikkevarer efter behov eller købe en af skibets drikkepakker med/uden alkohol. Ofte viser det sig dog, at man med fordel kan tilkøbe en all inklusive drikkepakke.

På et krydstogt opkræves der et servicecharge typisk på 75-125 kr. per person per dag, som skal afregnes på skibet, men på denne tur har vi INKLUDERET SERVICE CHARGE, som udgør kr. 525 per person.

Et krydstogt er ren forkælelse for krop og sjæl. 

REJSEPLAN

3. MARTS – 11. MARTS 2018

3. marts 2018
Kl. 13 - seneste mødetid i Terminal 2, Kastrup Lufthavn. Rejselederen vil være i check-in området fra kl. 12.00 til kl. 13.30.  Afgang fra Kastrup med Dreamliner 787–900. Kl. 18.00 lokal tid er ankomst til Guadeloupe lufthavn i hovedbyen Pointe a Pitre.

Ved ankomst til Guadeloupe, skal du blot have dit pas klar og udenfor ankomsthallen venter de lokale busser og rederiets personale som anviser busser til Costa Pacifica.

Ved ankomst til skibet skal du udover pas også have din skibsbillet klar og du får straks anvist din kahyt. Inden afsejling kl. 23:00 vil der blive kaldt til obligatorisk redningsøvelse.

4. marts 2018
Efter morgenmaden velkomst møde med rejselederen.
Inden Philipsburg anløbes kan du nå lidt frokost.

Kl. 13.00 - anløbes den pragtfulde ø, St. Maarten. Skibet anløber gåafstand fra centrum af Philipsburg og denne dag må absolut bruges i den smukke og charmerende by. Her er masser af shopping på gader og stræder, hvor der livligt kan ”pruttes” om prisen.

Kl. 18.00 - afgang St. Maarten

5. marts 2018
Morgenmad og tid til afslapning.

Kl. 13.30 - ankomst til La Romana, Den Dominikanske Republik.

Der tilbydes forskellige udflugter på øen og bl.a. flere muligheder, hvor du kan opleve delfiner og svømme med delfiner, jeepture og sejlture m/u mulighed for snorkling.

Der sker ikke så meget i selve La Romana så vil du ud på egen hånd, kan vi anbefale at tage til resortet Casa de Campo, hvor du kan hygge dig og shoppe lidt. Et stort resort ca. 15 min. fra skibet.

Udflugt: ”Cueva De Las Maravillas & San Pedro. Her besøge de berømte grotter, kort visit I La Romana, besøg ægte cigarfabrik og San Pedro er en gammel by, kendt for sin sukkerrørsproduktion og beliggende omgivet af sukkerrørsmarker. Varighed ca. 4½ time. Pris kr. 495.

Costa Pacifica ”overnatter” i havnen.

6. marts 2018
Kl. 07.00 - afgang La Romana og en kort sejlads venter.

Kl. 09.00 - ankomst til smukke Catalina Island i den Dominikanske Repuplik – er er alt du kan drømme om når du tænker Caribien. Og denne dag bør du dedikere til sol, strand og vand – her møder du nogle af de flotteste strande.

Du kan også vælge en smuk sejltur med Catamaran med mulighed for at bade og snorkle.

Kl. 17.00 - aorlader Costa Pacifica Catalina Island.

7. marts 2018
God tid til at nyde morgenmad og frokost inden Costa Pacifica igen er tilbage på Antillerne.

Kl. 13.00 - ankomst til øen St. Kitts. Strandlivet er jo altid et alternativ, men her er mange muligheder om du vil være aktiv eller nyde driverlivet. Du har alt fra flotte strande, regnskov, mød et rigt dyreliv herunder flere udflugter hvor du kan fornøje dig med delfiner, tur på ATV – mulighederne er mange.

Udflugt: Valget er faldet på en af de mest eftertragtede udflugter, hvor du kommer på sight seeingtur med et gammelt historisk tog. Det er en panorama tur, hvor du oplever den smukke natur, sukkerrørsmarker, vulkan, kløfter, landsbyer, gårde, huse fra kolonitiden, møller, fabrikker – ja alt på en og samme tur. En flot og interessant tur af godt 3 timers varighed. Pris kr. 695.

Kl. 21.00 - afgang St. Kitts

8. marts 2018
Kl. 07.00 - Skibet anløber St. Johns på Antigua endnu en paradis ø, hvor du har mange valgmuligheder for dagen. Gennem rederiet eller på egen hånd kan du besøge en af Antiguas 365 flotte strande, de har simpelthen 1 til hver dag!

Skibet anløber næsten i centrum af byen, så du kan lave en dag på egen hånd med en kombination af besøg i den gamle by og en strandtur måske? Ellers tilbydes mange udflugter her lige fra Jeep Safari til sejlture, helikopterture og mere jordnære busture.

Udflugt: Oplev Antiguas skønhed. En lille hurtig tur på godt 2½ time, hvor hovedstaden St. John`s hurtig passeret og du køres tværs over mod de små byer All Saints og Liberta, hvorefter du ankommer til Nelson Dockyard National Park. En 15 hektar stor område, hvor du ser den lokale maritime arv. Der 3 stop i parken og sidste er ved Antiguas største turistattraktion, Nelson`s Dockyard. Turen afsluttes med en rigtig lokal rumpunch i en af de charmerende barer. Pris per person kr. 495

Kl. 18.00 - Afgang fra Antigua.

9. marts 2018
Kl. 09.00 - ankomst til øen Martinique, hvor en dejlig lang dag venter. En ø der oser af historie, kultur, flotte strande og Caribisk stemning. Du kan vælge at bruge dagen på en strand eller tage på tur med den danske gruppe eller tage på egen hånd – uanset hvad udfaldet bliver er der endnu en dejlig dag i vente på denne ø hvor du møder smil og venlighed og sambarytmer.

Udflugt: Dagens udflugt byder på besøg i Saint-Pierre, som i gamle dage var ”Caribiens svar på Paris” og helt overordnet en tur gennem Martinique interessante historie og udvikling. Siger man Martinique/Caribien siger man også rom, så et rom distillery skal også besøges og undervejs passeres mange små idylliske fiskerbyer. En hyggelig og interessant tur på ca. 4 timer. Pris kr. 565.

Kl. 21.00 - sejler du fra Martinique og turen nærmer sig sin afslutning, men sidste aften i lækre omgivelser og dejlige temperaturer skal dog først nydes i fulde drag.

Efter skibets anvisning skal bagagen stilles udenfor kahytten sidst på aftenen.

10. marts 2018
Kl. 08.00 - anløber skibet igen Pointe a Pitre på Guadeloupe og du har dagen til fri disposition. På denne dag vil vi anbefale, at I tager ud på egen hånd til f.eks. en lækker strand eller deltager i en af skibets udflugter, så i også oplever Guadeloupe.

Bagagen er afhentet i løbet af natten og den ser du først igen i København, så du har din frihed hele dagen.

Der er transfer til skibet – tidspunkt oplyses af rejselederen.

Kl. 21.00 - afgang fra Pointe a Pitre direkte til København. Undervejs serveres mad og drikke.

11. marts 2018
Kl. 10.50 - Ankomst til Kastrup.

PRAKTISKE INFORMATIONER OG FRIVILLIGE TILLÆG

BESTILLING OG BETALING:
Du køber dit værdibevis hos Spotdeal som anvist og betaler et depositum på kr. 5.000 per person. Dette

Beløb er IKKE refunderbart. Restbeløbet indbetales direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse.

Transport

03. marts kl. 15.00-18.00 (lokal tid) København – Pointe a Pitre (direkte)
10. marts kl. 21.00-10.50+1 (lokal tid ank. 11.3) - Pointe a Pitre – København (direkte)

Du flyver med en ny Dreamliner 787-9 direkte fra København. Du må medbringe kuffert a 20 kg og 5 kg håndbagage. Ombord er der catering inkl. drikkevarer.

Ved ankomst og afrejse er der transport til skibet.

Ønsker du ekstra benplads kan vi tilbyde:
*Forreste pladser per sektion v. nødudgange med ekstra benplads tillæg kr. 1.300 per person t/r
**Økonomi PLUS sektionen tillæg kr. 2000 per person t/r
*** Premium klasse tillæg kr. 4.100 per person t/r
(Disse bestilles og betales direkte til Øster Lindet – begrænset antal pladser).

*Bemærk – rejser du med baby og ønsker babycot, er det obligatorisk at tilkøbe denne sædetype. Der er begrænset antal.
**Økonomi PLUS er miderste sektion i flyet og har ekstra benplads samt kun for voksne.
***Premium pladser er forreste sektion i flyet, som har væsentlig mere benplads, fodskamler samt bredere sæder. På Premium må du medbring 30 kg bagage og 5 kg håndbagage.

Kahyttyper Classic og Premium
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Køber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

  • De bedst beliggende kahytter på skibet.*
  • Valg af kahyt fra ledige kahytter i den bestilte kategori*
  • 24 timers roomservice ud fra gældende menukort*
  • Valg af spisetid tidlig eller sen – ønske fremsættes ved bestilling*
  • Ønske om bordstørrelse kan fremsættes (ønsker du at spise sammen med andre)

Enekahytter
Du kan tilkøbe enekahytter – bestilles og betales direkte til Øster Lindet:

Indvendige – tillæg kr. 1.200
Udvendige -  tillæg kr. 1.500
Balkon kahytter – tillæg kr. 1800
Der er begrænset antal og der skal forespørges hos Øster Lindet.

Børn og voksne i ekstra opredninger:
Børn u/18 og voksne o/18 der rejser og bor sammen med min. 2 fuldt betalende, betaler: 

Børn u/18 kr. 9.990 per barn uanset kahyt type. Max 3 børn
Voksne o/18 betaler 11.990 uanset kahyt typer. Max 2 opredninger
Babyer der IKKE er fyldt 2 år ved hjemkomst betaler kr. 2.265

Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Drikkepakker
Ombord på skibet tilbydes et udvalg af drikkepakker, som kan købes og afregnes på skibet. Vælger du en klassisk all inklusive drikkepakke, som koster kr. 225 per person per dag (kr. 1.575 for turen) kan du bestille den og betale den direkte til Øster Lindet, såfremt du bestiller den sammen med bekræftelse.

Rejsedokumenter og forsikring
På denne tur har du blot brug for et pas, der er gyldig min. 6 måneder efter hjemkomst.

OBS – Du bør sikre, at du har en rejseforsikring, der dækker HELE VERDEN, da du rejser udenfor Europas, hvor den danske sygesikring INTET dækker.

UDFLUGTER
Ved alle anløb kan du vælge at opholde dig på egen hånd og nyde de fantastiske øer – du har f.eks.  mulighed for at tage ud til en ny paradis strand hver dag.

Vil du have oplevelser på anløbene, tilbyder rederiet en bred vifte af udflugter, som er lige fra kulturelle og historiske ture til action, oplevelser og strandture.

En udflugtsbeskrivelse på dansk vil blive fremsendt ca. 15. oktober, når rederiet har alle udflugter beskrevet. 

Skibet
Livet ombord er et kapitel for sig. Costa Pacifica byder på en hel speciel atmosfære, hvor du ikke er i tvivl om, at klassisk musik er et stort tema, og indretningen af skibet er blandt andet inspireret af Mauro Pagani.

Skibets animationsteam byder på underholdning dag og aften. Derudover er der 2 poolområder, hvor du kan boltre dig – eller slappe af i en af de 5 jacuzzier. For de rigtig aktive er der joggingbane og et fantastisk fitnesscenter samt sportsbane, hvortil der er fri adgang. For de helt små et særligt tema-poolområde.

Samsara Spa er et 6000 m2 stort spa- og wellnessområde, hvor der er alt fra forskellige bade og solarium til terapipool og massageafdeling, og der tilbydes alverdens behandlinger. Samsara Spa er mod betaling.

Om aftenen tilbydes underholdning for enhver smag. Her er f.eks. konkurrencer med animationsteamet, forestilling i skibets imponerende teater, et moderne disco for de unge og musik af forskellig art i flere af de 13 barer/lounger for voksne. Man kan mod tillæg tage en tur i 4D-biografen, forsøge sig i Formel 1-simulator eller prøve lykken i det store kasino. 

Et krydstogt er ren forkælelse for krop og sjæl, og det gælder for store som små – ombord er der masser af underholdning for alle.

Se mere om skibet: http://www.costaclickasia.com/CMSResources/Localizzazione/en-PH/Download/SHIPBROCHURES/Brochure%20COSTA%20PACIFICA%20eng.pdf

Kahyttyper

 

Flysæder

 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses

• Fulde navne på alle rejsende som i passet
• Fødselsdato
• Pasnummer
• Udstedelsessted og -dato for pas, samt udløbsdato
• Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
• Et mobilnummer pr. kahyt.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen. Ved bestilling betales et depositum på 5.000 kr. pr. person til SPOTdeal, som IKKE er refunderbart. Restbeløbet indbetales direkte til Øster Lindet senest 90 dage før afrejse og herefter er der ingen annullering. Vi anbefaler derfor, at der tegnes en afbestillingsforsikring i tilfælde af sygdom.

Rejsen inkluderer:

  • Direkte fly fra Kastrup – Guadeloupe t/r
  • Inkl. 20 kg bagage plus 5 kg håndbagage
  • Mad ombord på flyet ud og hjem – inkl. drikkevarer
  • Mulighed for tilkøb af sædeopgradering/ekstra benplads
  • Udvidet bagageservice – bringes direkte til og fra skibet fra lufthavnen
  • Transport fra lufthavn til skib t/r
  • 7 nætter i den valgte kahyts kategori
  • Helpension ombord på skibet
  • Daglig rengøring af kahyt
  • Håndklædeservice i kahyt, ved pool og til strand
  • Fri adgang til underholdning herunder flotte shows hver aften
  • Fri adgang til pool, fitness center, joggingbane, jacuzzi m.m.
  • Dagsprogram på dansk i kahytten – daglig
  • Menukort i restauranten på dansk
  • Dansk rejseleder service fra afgang til hjemkomst
  • Velkomst møde med rejseleder
  • Rejsedokument pung og kuffertmærker
  • Rederiets service charge til kr. 525 per person
  • Mulighed for at købe udflugter m. deltagelse af dansk rejseleder
  • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr

Prisen er pr. person v. 2 pers. pr. kahyt:

*Få kahytter forrest i skibet under broen vil have udsigtsbegrænsning.

Ekskl.:

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

Personlige forsikringer – vær opmærksom på at du rejser udenfor Europa, hvor den danske sygesikring ikke dækker. Øster Lindet kan være behjælpelig med forsikringer.
Udflugter
Drikkevarer, der ikke direkte er nævnt

Vigtig information

Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Du skal være opmærksom på, at du rejser i fremmede verdensdele med anderledes kultur end du kender fra Danmark og der kan opstå episoder undervejs, der kræver lidt ekstra tålmodighed og forståelse – langt hen ad vejen går det hele dog glat, især ”med et smil”.

Du sejler med et italiensk ejet rederi, som er meget internationalt og det officielle skibssprog er engelsk.

Pas, visum, vaccinationer og forsikringer
Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.
Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden. Vi henviser i øvrigt til Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

Du skal kontakte egen læge med anbefalinger om vaccinationer. Gør opmærksom på, at du ikke opholder dig de enkelte steder i længere tid.

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. I prisen. Den danske sygesikring dækker INTET i forbindelse med sygdom på rejser udenfor Europa. Vi vil derfor kraftig anbefale, at man sørger for en rejseforsikring, der dækker ”hele verden”. Kan købes hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet. Ønskes en afbestillingsforsikring v. sygdom koster den gennem Øster Lindet 6% af rejsens pris og skal tegnes sammen med genbekræftelse til Øster Lindet. Forhør også dit eget forsikringsselskab om mulighed for at tegne afbestillingsforsikring.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, rejselederen, hotellets reception, luftfartsselskabet eller kontakter Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 31. august 2017 kl. 23:59

Krydstogt i Caribien