Krydstogt med julemarkeder

Udsolgt

Elsker du julestemningen i december, og vil du opleve nogle af Europas ”hotteste” storbyer i julestemning med pynt, lys og julemarkeder? I besøger bl.a. Rom, Milano og Barcelona. Inkl. 7 nætter, fly, dansktalende rejseleder, udflugter og helpension.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Krydstogter er ferie og forkælelse for krop og sjæl – du kan nu tage på en fantastisk rundrejse til bl.a. Rom, Milano og Barcelona m.fl. og du sover i samme seng hver nat og hver morgen venter nye oplevelser.

Du sejler med rederiets flagskib, Costa Diadema, som er dit flydende hotel og transport på denne tur. Med på hele turen er dansk turleder, som sørger for Jeres velbefindende hele vejen rundt.

Dine fordele:

  • Dansk rejseleder på hele turen
  • Skibets dags program på dansk
  • Menukort på dansk
  • Mulighed for udflugter med dansktalende rejseleder
  • Mulighed for afrejse fra både Billund og København

På denne tur kan du opleve en skøn blanding af kultur, julestemning, natur, fantastisk hyggelige Italienske byer og fransk charme. Du besøger de 3 mest eftertragtede ferielande ved Middelhavet – med både Spanien, Frankrig og Italien – og selv i december kan du godt forvente at få lidt forårsfornemmelser i de sydligste egne.


Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København eller Billund (mod tillæg) t/r
  • Inkl. 20 kg bagage og håndbagage
  • Transfer fra lufthavn til hotel og skib til lufthavn
  • 7 nætters krydstogt med Costa Diadema
  • Helpension på skibet
  • Udflugter i Barcelona, Rom og Milano
  • Overnatning i den valgte kahyts type
  • Underholdning herunder animation og teater
  • Daglig rengøring
  • Fri håndklædeservice i kahytter, ved pool og ved strand
  • Dansk turleder under krydstogtet
  • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer i delt kahyt:

Indvendig Kahyt Classic: SPOTpris 5.990 kr. 
Udvendig Kahyt Classic: SPOTpris 6.990 kr. 
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 7.990 kr. 
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 8.590 kr. 

Ekskl:

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

  • 10 euro per person per dag i serviceafgift – afregnes på skibet
  • Drikkevarer udover kaffe, te, juice til morgenmad
  • Personlige forsikringer
  • Udflugter der ikke direkte er nævnt    

FLY og TRANSFERS:

Udrejse 2. december:
09.50-11.50 København – Milano

Hjemrejse 9. december:
17.00-19.05 Milano – København

Afrejse fra Billund mod tillæg kr. 800:

Udrejse 2. december:
06.35-08.00 Billund – Frankfurt
08.45-09.55 Frankfurt – Milano/LIN

Hjemrejse 9. december:
18.35-19.50 Milano/MXP – Frankfurt
21.45-23.05 Frankfurt – Billund

Der kan forekomme varierede tider. Bemærk fra Billund har du flyskift og møder først turlederen på skibet. 

Ved ankomst transfer til skibet. Ved hjemrejse transfer til Milano og et par timer på egen hånd inden afgang til lufthavnen. Bagagen bliver i bussen.

Der må medbringes 20 kg bagage og 10 kg håndbagage. Ombord på flyene kan købes drikkevarer og snacks.

Kahytter
Der tilbydes Classic og Premium kahytter i balkon kategori. I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber du Premium får du:

  • De bedst beliggende kahytter på skibet
  • Room service
  • Valg af spisetid (tidlig eller sen) og ønske om bordstørrelse til spisning

Helpension
Opholdet på skibet er med helpension. Du kan vælge at indtage dine måltider i skibets hovedrestaurant, hvor du morgen, middag og aften selv sammensætter en varieret menu ud fra dagens udvalg. Til morgenmaden er der blandet varm buffet og menuvalg.

Du kan også vælge at spise morgenmad og frokost i skibets buffet restaurant, som har åben fra tidlig morgen. Til morgenbuffet er et bredt udvalg af kolde retter og til frokost bugner buffeten af dejlige frokostretter.  Om aftenen danner denne restaurant rammen om pizzeria, hvor man mod betaling kan købe pizza.

Udover disse restauranter er der ombord yderligere 2 restauranter, hvor man mod betaling kan indtage sine måltider. 

Drikkevarer er ekskl. bortset fra kaffe, the, juice til morgenmaden.

Dagens menu udleveres på dansk til alle Øster Lindets gæster.

Udflugter og turleder
På hele turen følger dansk turleder. Der er inkluderet udflugt/sightseeing i Barcelona, Rom og Milano. Ved få deltagere på turen foretages udflugterne med en af skibets udflugter og den danske turleder følger med og oversætter. Ved mere end 15 deltagere køres turen med egen bus og med egen rejseleder.

Ønsker man udflugter ved øvrige anløb deltager den danske turleder v. min. 10 deltagere.

Udflugtsdeltagelse af dansk turleder v. min. 10 deltagere – købes ved bestilling af rejsen hos Øster Lindet:

MARSEILLE -  Panorama tur i Marseille og tid på egen hånd, ca. 3½ time. Pris kr. 425

MALLORCA – Oplev Palma og  smag den berømte tapas, ca. 3½ time. Pris kr. 275 

Bemærk: Såfremt der ikke opnås min. deltager antal, vil du have mulighed for at annullere udflugten ved dealens afslutning.


Rejseplan
Turen byder på mange oplevelser. Hver dag besøges et nyt sted, og det betyder nye oplevelser i nyt land og ny kultur.

2. december
Afgang fra Danmark til Italien. I lufthavnen møder du vores danske turleder. Bemærk – rejser du fra Billund møder du først den danske turleder på skibet til aften.

Kl. 17.00 stævner Costa Diadema ud fra Savona og sætter kursen mod syd.

Der bliver et velkomst møde på skibet efter sikkerhedsøvelserne, hvor den danske turleder byder på et lille glas og gennemgår ugens program.

3. december – Marseille/Frankrig
Kl. 08.00 anløbes Marseille og her er der mulighed for, at du skal i dag besøge Frankrigs næst største by med godt 850.000 indbyggere. En charmerende by i dag og ikke som tidligere en ”berygtet” havneby.

Marseille har en hyggelig bykerne med masser af butikker og julepyntede gader. Nede i havneområdet oser der af hygge med boder og mange hyggelige steder at holde en lille pause. 

Rederiet tilbyder en vifte af udflugter, men en dag i Marseille på egen hånd kan bestemt også anbefales. (På skibet tilkøbes busbillet fra skibet til byen).

Afgang Marseille kl. 17.00

4. december – Barcelona/Spanien
Kl. 09.00 anløbes den Catalanske hovedstad Barcelona, som jo er kendt for mange smukke ting, som bl.a. Gaudis værker, Sagrada Familia, Park Güell, Camp Nou, Columbus søjlen og den smukke La Ramblas.  Barcelona er et besøg værd året rundt.

I Barcelona er der sightseeing m. dansktalende guide og efterfølgende tid på egen hånd i den smuk pyntede by og hvor der er god tid til at besøg det festlige julemarked omkring domkirken, hvor der ventes over 300 boder. Efter udflugten kan du vælge at blive i byen og tage en taxi tilbage til skibet eller du kan køre med bussen til skibet. (Inkl. i prisen) 

Costa Diadema sejler fra Barcelona igen kl. 19.00.

5. december – Palma de Mallorca/Spanien
Kl. 09.00 anløbes endnu en spansk perle, nemlig øen Mallorca, hvor skibet anløber hovedstaden Palma med den smukke katedral.

En dag i Palma er ensbetydende med charme, hygge og spansk stemning.

Rejselederen deltager i udflugten, Palma Discovery & Taste, som kører en lille rundtur i byen og bl.a. passeres kongens ”sommerhus”, slottet Royal Palace of La Almudaina og alle sættes af ved den gotiske Katedral. Efter et lille besøg her fortsættes til fods gennem de små gader og turen afsluttes på en tapas bar med lidt tapas og et glas Sangria. Herefter kan du vælge at blive i byen eller tage med shuttlebussen tilbage til skibet. (Ekskl. i prisen)

Costa Diadema forlader Mallorca igen kl. 17.00.

6. december – på havet.
Der venter en dag, hvor du rigtig kan slappe af og nyde faciliteterne på Costa Diadema. På skibet arrangeres masser af underholdning dagen igennem. Du kan også vælge rigtig at lade dig forkæle i det 7800m2 store Samsara Spa og Wellnes afsnit. Her kan du nyde forskellige saunaer, spa, tyrkisk bad og meget mere eller tilkøbe nogle af de lækre behandlinger der bydes på. (Samsara Spa og Wellnes er mod betaling). Skibet har også stort indendørs poolområde med jacuzzier, ligesom du har fri adgang til det flotte fitnesscenter.

På skibet har du derudover mulighed for at afprøve dine køreegenskaber i en Formel 1 simulator, tage en tur i biografen, nyde en kop kaffe eller drink i en af de 15 barer og lounger.

Dagen ombord vil ”flyve” afsted.

7. december – Palermo/Sicilien/Italien.
Kl. 08.00 anløbes turens sydligste by, Palermo på ”mafiaøen”, Sicilien. Her siger statistikkerne, at gennemsnitstemperaturerne i december måned er mellem 14 og 17 grader – vel ikke så ringe en december dag. (Husk dog det er statistikker vi taler om!).

Palermo er indbegrebet af en italiensk by og er netop udnævnt til at være Italiens kulturby i 2018. Skibet anløber stort set i centrum af Palermo og du kan sagtens nyde dagen på egen hånd i Palermo. F.eks. kan du tage en tur rundt med de berømte røde busser ”hop on off” og opleve en julepyntet by.

Den danske rejseleder går en tur fra skibet og til byen og alle er velkomne til at følge eller gå på egen hånd.

Skibet sejler fra Palermo igen kl. 16.00

8. december – Civitavecchia/Rom/Italien.
Kl. 09.00 anløbet Civitavecchia ca. 70 km fra Rom.  Der køres i bus til den Italienske hovedstad, Rom hvor der køres en sightseeing tur i byen, så du oplever Roms største seværdigheder, som Colosseum, Trevi Fontainen og gør stop ved Piazza Navona hvor en af de største julemarkeder finder sted. På vej tilbage passeres Peterspladsen med den imponerende Peterskirke i baggrunden – en af verdens største kirkebygninger. (inkl.)

Skibet sejler fra Civitavecchia kl. 19.00

9. december – Savona/Milano/Italien
Kl. 08.00 anløb Savona i Italien. Ca. kl. 9.00 vil der være afgang mod Milano og der er en lille sightseeing til fods, hvorefter du får tid på egen hånd til at nyde byen inden sidste etape mod lufthavnen tages. Milano er en meget smuk by og byens stolthed er uden tvivl domkirken i centrum af Milano. Bagagen opbevares i bussen. Bussen kører til lufthavnen ca. kl. 14.30.

EVENTUELLE TILLÆG betales direkte til Øster Lindet:

Enekahyt
Der er få ledige enekahytter og kan på denne tur KUN tilbydes i balkon kategorier. Tillægsprisen er kr. 1.250.

Børn
Børn u/18 år betaler kr. 3.990 ifølge med 2 fuldt betalende såfremt de bor i ekstra opredning.

Drikkepakke ”PIU GUSTO” – All inklusive på skibet
Kan tilkøbes direkte hos Øster Lindet sammen med bestilling eller på skibet. Prisen er kr. 225 per voksen per dag (kr. 1575 for en uge). Børn u/18 betaler kr. 130 per dag  (kr. 910)

Skibet
Livet ombord på Costa Diadema, er et kapitel for sig. Det kun 3 år år gamle skib er stort og byder på underholdning for alle i de forskellig indrettede områder. Bl.a. skal nævnes underholdning, lækker udendørs- og indendørs pool område, flere jacuzzis udendørs og indendørs, kæmpe teater med shows. For de aktive er joggingbane, utrolig flot fitnesscenter. Derudover er et stort spa- og wellnes afdeling, som man mod betaling kan nyde og her tilbydes mange forskellige behandlinger.

Personalet ombord gør alt for at hygge omkring Jer – og flere aftner vil der være underholdning med forskellige temaer – det kan f.eks. være ”white night”, hvor alle kommer i hvidt eller maskebal. Tag med og nyd en afslappet ferie i dejlige omgivelser og med mulighed for at besøge nogle af de dejlige Middelhavsbyer, som oser af liv året rundt og som netop i december syder af julestemning.


Kahytstyper:
1) Indvendig
2) Udvendig
3) Balkon

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk.

Ved bestilling af rejsen skal oplyses:

• Fulde navne på alle rejsende som i passet
• Fødselsdato
• Pasnummer
• Udstedelsessted og -dato for pas, samt udløbsdato
• Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
• Et mobilnummer pr. kahyt.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.
Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen. Vi anbefaler derfor, at der tegnes en afbestillingsforsikring i tilfælde af sygdom.

Tilbuddet gælder for 1 person v. min 2 personer per kahyt:

  • Fly fra København eller Billund (mod tillæg) t/r
    Inkl. 20 kg bagage og håndbagage
  • Transfer fra lufthavn til hotel og skib til lufthavn
  • 7 nætters krydstogt med Costa Diadema
  • Helpension på skibet
  • Udflugter i Barcelona, Rom og Milano
  • Overnatning i den valgte kahyts type
  • Underholdning herunder animation og teater
  • Daglig rengøring
  • Fri håndklædeservice i kahytter, ved pool og ved strand
  • Dansk turleder under krydstogtet
  • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, hotellets reception, luftfartsselskabet eller kontakter Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Du skal være opmærksom på, at du rejser i fremmede verdensdele med anderledes kultur end du kender fra Danmark og der kan opstå episoder undervejs, der kræver lidt ekstra tålmodighed og forståelse – langt hen ad vejen går det hele dog glat, især ”med et smil”.

Du sejler med et italiensk ejet rederi, som er meget internationalt og det officielle skibssprog er engelsk.

Pas, visum, vaccinationer og forsikringer Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst. Der kræves visum til Indien på denne rejse for danske statsborgere.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden. Vi henviser i øvrigt til Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

Du skal kontakte egen læge med anbefalinger om vaccinationer. Gør opmærksom på, at du ikke opholder dig de enkelte steder i længere tid.

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. I prisen. Den danske sygesikring dækker INTET i forbindelse med sygdom på rejser udenfor Europa. Vi vil derfor kraftig anbefale, at man sørger for en rejseforsikring, der dækker ”hele verden”. Kan købes hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet. Ønskes en afbestillingsforsikring v. sygdom koster den gennem Øster Lindet 6% af rejsens pris og skal tegnes sammen med genbekræftelse til Øster Lindet. Forhør også dit eget forsikringsselskab om mulighed for at tegne afbestillingsforsikring.

Ekskl. i prisen:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

  • 10 euro per person per dag i serviceafgift – afregnes på skibet
  • Drikkevarer udover kaffe, the, juice til morgenmad
  • Personlige forsikringer
  • Udflugter der ikke direkte er nævnt

Obligatorisk tillæg:
Obligatorisk serviceafgift på 10 euro pr. person pr. dag, børn u/13 år betaler halv pris. Afregnes direkte på skibet.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 25. august 2017 kl. 23:59

Krydstogt med julemarkeder