3-retters middag på Five Seasons i Westmarket

Sidste chance!

I Westmarket på Vesterbro gemmer sig mangt en kulinarisk perle. En af disse er Tapas Amor Five seasons, der nu byder på en 3-retters middag med lækker laks, mør okse og himmelsk chokolademousse. Smag maden og oplev stemningen i Kbh's nye madhaller!

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Blandt de lokkende stader i Vesterbros madhaller, Westmarket, finder man bl.a. Tapas Amor 5 seasons, med et spændende udbud af spanske delikatesser og indbydende retter. Så gør dig selv og en eventuel ledsager en tjeneste og læg vejen forbi til dette måltid. Du får serveret en forret bestående af røget laks med radisser, pisket creme fraiche, frisee salat samt rugbrød. Denne ret efterfølges af en sydamerikansk oksefilet med selleripuré, svampe, rødvinssauce og fritter. Så mør, at den næsten smelter på tungen. Det hele rundes af med en uanstændigt delikat chokolademousse med yoghurtperler og bær.

Middagen:

  • Røget laks med radisser, pisket creme fraiche, frisee salat samt rugbrød.
  • Mør sydamerikansk oksefilet med selleripuré, svampe, rødvinssauce og fritter.
  • Chokolademousse med yoghurtperler og bær.

Selvom det gode måltid er nok i sig selv, er omgivelserne også en bemærkning værd. I Westmarket er der en særlig atmosfære, der adskiller sig fra den almindelige restaurantoplevelse ved at have den ”gadefornemmelse”, som hele markedskonceptet lægger op til. Der er ikke langt til den nærmeste cocktail eller kaffe og madglæden blandt det arbejdende folk kan ikke undgå at smitte af på besøgende.  

Værdibeviset kan indløses i Westmarkets åbningstider for dining og takeaway til og med d. 17. januar 2018.

Du reserverer bord på mail info@tapasamor.dk. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for 1 x 3-retters middag ho Tapas Amor Five Seasons.

Værdibeviset kan indløses i Westmarkets åbningstider for dining og takeaway til og med d. 17. januar 2018.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Tapas Amor Five Seasons.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Tapas Amor Five Seasons

Vesterbrogade 97, 1620 København V
Tlf.: 50 30 58 47 | CVR: 38134388 | info@tapasamor.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 31. august 2017 kl. 23:59

3-retters middag på Five Seasons i Westmarket