Oplev smukke og sprudlende Krakow

Sidste chance!

Tag til smukke Krakow, der er fuld af liv, stemning og en overdådig historie. Inkl. fly fra København og 2-4 nætter på skønt hotel med morgenmad alle dage. Afrejse fra København fra august til december. Pris fra 1.590 kr.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Krakow er uden sammenligning Polens smukkeste by - fuld af liv, stemning og en overdådig historie... med andre ord "Krakow er som taget ud af et eventyr". I modsætning til andre polske byer undgik Krakow 2. verdenskrigs mange ødelæggelser, og den fremstår i dag som en sprudlende farverig by. Byen emmer af nostalgi og romantik. De små hyggelige gader og de gotiske tårne og slotte i Krakow venter kun på at blive opdaget.

Den charmerende gamle middelalderby er en stor positiv overraskelse. Markedspladsen midt i Krakows gamle bydel byder på masser af billig krystal og andre gode tilbud. Her finder du et konstant leben med travle forretningsfolk og turister, gademusikanter, koncerter og udstillinger, som kan betragtes fra en af de utallige fortovsrestauranter.

Krakow byder samtidig på nogle af Polens måske mest trendy cafeer og restauranter.

Krakow blev efter anden verdenskrig befriet af den røde hær den 18. januar 1945 - dette er grunden til den ikke blev sønderbombet af tyskerne som så mange andre. I dag er Krakow en af Europas mest velbevarede kulturskatte. Hele Krakow er UNESCO-fredet.

Under opholdet i Krakow bor I på et dejligt hotel i centrum af Krakow. Her er opholdet inkl. morgenmad. 


Rejsen inkluderer

  • Fly fra København til Krakow t/r (med Norwegian)
  • 10 kg håndbagage
  • 2-4 overnatninger på 3-4* hotel i centrum af Krakow
  • Morgenmad på hotellet.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse



Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Europas):

  • Eneværelsestillæg: 450 kr. pr. nat. (ikke muligt på alle datoer - forhør hos Europas)
  • Ekstra bagage (20 kg): 220 kr.
  • Transfer fra lufthavnen til hotellet: 200 kr. pr. person (min 2 personer)
  • Børnepriser (2-11 år): 25% rabat ifølge 2 fuldtbetalende voksne. (max 1 barn og forbehold for ledige 3 personers værelser - forhør hos Europas).

3* Hotel Regent
Også på Hotel Regent bor man i hjertet af Kraków og med Kazimierz - den jødiske bydel lige ved døren! Det 3-stjernede Hotel RT Regent ligger i Kazimierz blot 10 minutters gang fra Krakóws smukke Wawel-slot. De 35 værelser på Regent byder på rummelige og lyse værelser med trådløs internetadgang og satellit-tv. Der er skrivebord og eget badeværelse med bruser og hårtørrer. Der serveres dagligt en varieret morgenbuffet i spisesalen. Hotellet har en skøn atmosfære og tilbyder en god service. Af andre faciliteter er der døgnåben reception, cykeludlejning, turistinformation, værdibokse, opbevaring af bagage samt transport. Også Hotel Regent er en af Europas "bestsellere".  Max 3 pers. pr. værelse.
Læs mere om hotellet

3* Hotel Maksymillian

Velkommen til Hotel Maksymilian. Et super hotel med en fantastisk beliggenhed lige ved den gamle bydel i Krakow. Atmosfæren er i  hyggelig og afslappet, mens servicen er i top. Hotellet ligger i en klassisk bygning fra det 19. århundrede, blot 10 minutters gang fra byens hovedtorv. Personalet i receptionen står til rådighed hele døgnet rundt og tilbyder turistinformation og bagageopbevaring. Du kan også bestille massagebehandlinger. Hotellet har en lille hyggelig gårdhave, som benyttes meget i godt vejr. Endvidere er der en lille bar. Der serveres dagligt morgenbuffet i hotellets morgenmadslokale. Der er også restaurant på hotellet. Samtlige 47 værelser på Maksymilian er klassisk indrettede i varme farver. Alle er indrettet med gratis WiFi, aircondition og LCD-tv med satellitkanaler. Dertil kommer te, kaffe og flaskevand på værelserne. De har også sagebox og hårføn. 
Læs mere om hotellet

3* Hotel Logos

Med et ophold på populære Hotel Logos bor du centralt i Kraków, kun få skridt fra Jozef Mehoffer House og Groteska Teater. Meget central beliggende i et perfekt område af byen. Afstanden til Main Market Square og Wawel-slottet er også kort. Føl dig hjemme i et af de 49 aircondition værelser, der indeholder minibar og LCD-tv. Med gratis internetforbindelse via kabel og Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler er til rådighed som underholdning. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer telefon, samt skrivebord og gratis mineralvand. På hotellet kan der lånes/lejes cykler. Snup en bid mad i hotellets restaurant, der har en bar, eller du kan vælge at blive på værelset og bestille roomservice (i et begrænset antal timer). Der er en bar/lounge, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Gratis morgenmadsbuffet serveres dagligt. 
Læs mere om hotellet

3* Hotel Batory

Hotel Batory er et populært hotel med en super beliggenhed. Det hyggelige 3-stjernede hotel ligger blot en kort gåtur fra Krakows gamle bydel. Til trods for den centrale beliggenhed, så ligger hotellet også i et dejlig roligt område med Wawel Slottet ca. 1,4 km væk. Kazimierz-kvarteret er inden for 950 meter fra hotellet. De 30 rummelige værelser på Batory har et klassisk design. Samtlige værelser har et pengeskab og privat badeværelse med brusebad og hårtørrer samt satellit-tv og gratis trådløs internetadgang. Restauranten serverer polske og internationale retter. Hver dag serveres der morgenbuffet. Om sommeren kan gæsterne få deres måltider i haven. Personalet er til rådighed døgnet rundt og arrangerer gerne ture i lokalområdet og ekskursioner til seværdigheder. Hotellet får meget fine tilbagemeldinger fra tidligere gæster. Max 3 pers. pr. værelse.
Læs mere om hotellet

3* Hotel Ascot

Populært hotel med en perfekt beliggenhed i centrum af Krakow. Du bor i kort gåafstand til den charmerende gamle bydel med Main Market Square, ligesom butikscenteret Galeria ligger lige i nærheden. Personalet i receptionen står til rådighed døgnet rundt, og de kan give turistinformation og hjælpe med udflugter. Gæsterne kan nyde en drink i loungebaren, hvor der serveres et bredt udvalg af drikkevarer. Der findes en loungerestaurant/kaffebar på stedet, hvor du kan nyde et godt måltid mad. Hotellets byder på nydelige værelser på ca. 16-18m2. Alle er indrettet med safebox, aircondition, sat-tv og fri Wi-Fi. Dertil kommer telefon, radio og hårføn. Inkl. dejlig buffet-morgenmad.
Læs mere om hotellet

4* Home Hotel

Dette hotel er officielt 4* og også af højere standard end de øvrige hoteller. Dada Boutique Home Hotel er et designhotel beliggende tæt på Old Town og kun 300 m fra det jødiske kvarter Kazimierz. Her findes en stemningsfuld og trendy hotel-restaurant. Der er en døgnåben reception, gavebutik og butikker på ejendommen. Samtlige værelser har aircondition og fladskærms-tv. Nogle med udsigt over haven eller byen. Alle værelser har eget badeværelse. Dada Boutique Home Hotel har gratis WiFi i hele ejendommen. Inkl dejlig buffet-morgenmad.
Læs mere om hotellet

4* Hotel Ester
Yderst populært hotel som ofte er udsolgt. Hotel Ester er et traditionelt 4* hotel beliggende i centrum af Kraków. Der er 5 min gåtur til Hovedtorvet i Old Town og High Synagogue. Helt præcist ligger hotellet i det hyggelige kvarter Kazimierz, hvor der er masser af små hyggelige spisesteder. En storstilet, morgenmadsbuffet serveres hver morgen. Retter fra det polske køkken serveres i hotellets a la carte-restaurant. Der er mulighed for at slappe af i kaffebaren, som serverer eksotiske drinks. Funktionelle og ældre værelser med safebox, varme, wifi, tv med mange kanaler, hårføn og minibar.
Læs mere om hotellet

4* Novotel

Novotel er 4*. Et stilfuldt hotel fra Novotel kæden. Der er 5 min. gang til kongeslottet Wawel og 10 min. gang til centrum. Hotellet har fine faciliteter som indendørs pool og sauna, fitnescenter, hyggelige Novo Square Lounge Bar og roomservice. Flotte standard værelser med kaffe/the faciliteter, aircondition, safebox, tv, mv. 
Læs mere om hotellet


Fantastisk julemarked
Fra 27. november slår Krakow dørene op for byens fantastiske julemarked - kåret som verdens bedste af Politikens læsere. Byen er smukt pyntet op, og hele byens hovedtorv Rynek er omdannet til et juleland med utallige små kunsthåndværks boder og lækre madsteder. Rundt på pladsen er der koncerter, krybespil og anden optræden. Er du på udkig efter julegaver, har Krakow et veludviklet forretningsliv med internationale kædeforretninger og spændende specialbutikker. Overalt er der hygge og vaskeægte julestemning - og det til priser væsentlig under de danske.

Udflugter i Krakow
Uanset hvilket hotel I bor på, kan der lokalt købes udflugter på hotellet. Europas anbefaler særligt to meget spændende ture:

KZ-lejr Auschwitz-Bikenau
Auschwitz-Birkenau var Nazitysklands største KZ- og udryddelseslejr. En rundvisning i koncentrationslejren er en dannelsesrejse til helvede og retur. Det er forståeligt, hvis man ikke har lyst til at besøge Auschwitz, men det er alligevel en stor oplevelse og vigtig lærdom for alle uanset alder. Mere 1,3 mio. mennesker menes at have været i Auschwitz - heraf omkom 1,1 mio (90% jøder). Lejrene er som et museum - flere barakker er åbne for publikum, og tallene taler et indiskutabelt og tydeligt sprog. Her får man historiens realiteter helt ind under huden. At gå gennem den verdenskendte port til lejren får det til at løbe koldt ned af ryggen, men efter besøget er du også med til at noget sådan aldrig glemmes. Turen er er fra ca. kl. 09.00 til kl. 15.00. Engelsk guide - Pris ca. 200 pr. pers.

Wieliczka Saltminerne
Den 700 år gamle Wieliczka saltmine ligger 15 km fra Kraków. Her kommer I med elevator 50 etager under jorden. Den stadig aktive mine har mere end 200 km labyrintagtige gange og er med på UNESCOs liste over verdens kultur- og naturarv. På den guidede rundvisning ser I bl.a. alle kapellerne, statuerne og ikke mindst kirken, der er mere end 50 m lang og 12 m høj. I de hulrum, der er opstået efter, at man har fjernet saltet, er der opstillet kunstværker, som fortæller saltets historie, hugget ud i saltkrystaller eller granitten. I et af de største rum er indrettet et kirkerum og et andet stort rum er indrettet som koncertsal, hvorfra der er tv-transmiterede koncerter. Der ligger også en 8m dyb underjordisk sø, som man har brugt til at smelte saltkrystallerne i. Efter et besøg i cafeteriet, og et kig i "gaden" med souvenierbutikker, går turen med elevator 100 m. op til dagens lys igen. Turen er fra ca. kl. 09.30 til kl. 15.00. Engelsk guide ­- Pris ca 225 pr. pers.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Europas på telefon 70 11 77 77 eller mail info@europas.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne som i passet, samt oplysninger om eventuelle tilkøb. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Europas.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Europas på 70 11 77 77.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer

  • Fly fra København til Krakow t/r (med Norwegian)
  • 10 kg håndbagage
  • 2-4 overnatninger på 3-4* hotel i centrum af Krakow
  • Morgenmad på hotellet.


Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Europas):

  • Eneværelsestillæg: 450 kr. pr. nat. (ikke muligt på alle datoer - forhør hos Europas)
  • Ekstra bagage (20 kg): 220 kr.
  • Transfer fra lufthavnen til hotellet: 200 kr. pr. person (min 2 personer)
  • Børnepriser (2-11 år): 25% rabat ifølge 2 fuldtbetalende voksne. (max 1 barn og forbehold for ledige 3 personers værelser - forhør hos Europas).


Der tages forbehold for udsolgte datoer og for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Europas officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Europas.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet - Europas

Sønderallé 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 11 77 77 | CVR: 31877067 | info@europas.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 15. august 2017 kl. 23:59

Oplev smukke og sprudlende Krakow