Toscana på 4* hotel ved strand

Udsolgt

Bo i den toscanske ferieby Viareggio. Her er I tæt på stor sandstrand, har restauranter lige uden for døren, og så er I ikke langt fra den smukke toscanske natur og kulturrige byer. Inkl. fly, 7 nætter, billeje og morgenmad.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Mercure Hotel Viareggio ligger lige i hjertet af Viareggio, og kun et stenkast fra den nyrenoverede promonade og sandstranden er kun nogle få 100 meter fra hotellet.

Det moderne 4-stjernede hotel har 90 værelser med egen balkon, WiFi og aircondition. Ligeledes har værelserne flotte parketgulve og store brusere. På hotellet har I også pool og en dejlig stor terrasse.

Hotellet har en fantastisk placering, når restauranterne og cafeerne skal udforskes. I har mulighed for at leje cykler på stedet, så I kan begge nyde områdets gode vine til maden, uden at tænke på, hvem der skal køre hjem.

Sidste nat er på det 3-stjernede Hotel Holdiay i Bologne, så I ikke skal for tidligt op inden afrejse. Hotellet ligger i det historiske centrum. Der er tale om et mindre hyggeligt og komfortabelt hotel. Læs mere om hotellet på www.hotelholidaybologna.com.

Strande og bjerge
Byen ligger i området Versilia, der er en del af Toscana i den nord-vestlige provins Lucca. Byen er indlejret mellem Apuan-alperne på den ene side og sandstrand på den anden i den og opkaldt efter den gennemløbende flod af samme navn. Placeringen mellem strand og bjerg giver området en stor mangfoldighed i landskabstyper.

Du finder både lange, rolige sandstrande og spektakulære bakker og bjergtoppe sammen med naturparker, skove og den store sø Massaciuccoli. Rundt på bakker og græsenge brydes det grønne landskab af små, gamle kirker, olivenmarker og små landsbyer. 

Mad og vin
Som andre steder i Toscana kan du i Viareggio få et bredt udvalg af mad af højeste kvalitet. Også hvad gastronomien angår, kommer Versilias beliggenhed mellem hav og bjerg området til gode. Små fiskerestauranter langs kysten byder på alt godt fra havet, og oppe i bjergene finder du gamle specialiteter udviklet over århundreder af de lokale bønder. Her er også godt med gode vine.


Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København til Bologna t/r, eller fly fra Billund til Pisa t/r.
  • 10 kg håndbagage.
  • 6 overnatninger i dobbeltværelse på 4* Mercure Hotel Viareggio
  • 1 overnatning sidste aften på Hotel Holiday i Bologna, hvis du flyver København-Bologna
  • Morgenmad alle dage.
  • Velkomstdrink.
  • 10% rabat på maden i restauranten.
  • Billeje alle dage – Fiat 500 (eller lignende), inklusiv fri km og forsikringer.

Bilen udleveres i lufthavnen ved ankomst. Det tager ca. 30 min at køre fra Pisa lufthavn til hotellet og ca. 2 timer at køre fra Bologna lufthavn til hotellet. 

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. 

Du vælger ønskede afrejsedato under 'Køb nu'.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Bemærk, at der skal betales lokal turistskat, som betales direkte til stedet.

Tillæg og tilkøb (betales direkte til Vindrose Rejser):
• Tilkøb af kaskoforsikring - 250 kr. for hele ugen.
• Tilkøb af kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr.


Kunsterbyen Pietrasanta
Oftest når man hører om den italienske riviera, tales der om rivieraen i Ligurien. Dog kan man påstå at dette udsagn ikke er fair, for i Toscana ligger det smukke Versilia-område, hvor man finder byerne Pietrasanta og Forte dei Marmi.

Pietrasanta er kunstens by, og det mærkes med det samme, når man står på Piazza di Duomo. Historisk har Pietrasanta været et mødested for kunstnere fra hele verden, pga. byens placering ved de Apuanske Alper, der er et af de store kilder af marmor i Italien. Michelangelo var en af de første kunstnere der opdagede dette, og meget materiale til hans skulpturer kom herfra.

I mere moderne tid har kunstnere som Fernando Botero, Henry Moore og Hanneke Beaumont bosat sig her. Det danske islæt i byen består af Jørgen Haugen Sørensen og Flemming Sørensen.

Udover kunst kan man nyde den italienske kultur. I Pietrasanta og omegn er der gode madsteder, som Enoteca Marcucci, Gatto Nero og La Dogana.

Badebyen Forte dei Marmi
Ved siden af Pietrasanta ligger Forte dei Marmi, der er en af Italiens mest eksklusive badebyer. Giorgio Armani, Andrea Bocelli og mange andre har deres sommerhuse her. Italienerne strømmer til de fantastiske strande hver sommer. Byen står - med sin luksus og overdådighed - nærmest i kontrast til kunstneriske Pietrasanta.

Området i denne del af Toscana byder på mulighed for flere dages oplevelser. Både Pisa og Lucca er let tilgængelige i bil, og øen Elba kan besøges via færge. Udover marmorbruddet i Pietrasanta, finder man også Carrara, hvor både Michelangelo og Leonardo da Vinci fik deres marmor. 

Firenze
Fra Viareggio kan du på knap halvanden time komme til Firenze, hvis du sætter pris på renæssancens kunst og arkitektur samt gode vine og god mad.

Firenze var engang en af verdens stormagter, med den kendte Medici-familie som front for et handelsimperium, og byen var et økonomisk centrum som hele Europa så op til. I første halvdel af 1300-tallet var Firenze en af verdens største byer; i Europa var kun Paris større.

Men det var ikke kun penge, som Firenze var rig på. Velstanden kom også til udtryk i en så stor og alsidig kunst, som verden sjældent har set før eller siden. Med kunstnere som Boccaccio, Dante, Giotto, Leonardo da Vinci, Michelangelo, Botticelli og Brunelleschi fra Middelalderen til Renæssancen kan man blot konstatere at en meget stor del af den vestlige verdens mest fremtrædende kunstnere, videnskabsfolk og arkitekter stammer fra eller er blevet udlært i Firenze.

Skønt mange kunstværker siden har forladt byen for at pryde museer og private samlinger i hele verden, rummer Firenze stadig så megen kunst og så mange smukke bygninger, at der er nok til adskillige ferier: Ponte Vecchio, Palazzo Vecchio, Piazza della Signoria, Uffizierne, kirkerne Santa Maria Novella og Santa Croce, Palazzo Pitti med dets udstillinger, domkirken med Brunelleschis kuppel og Giottos klokketårn.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk.

Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for én rejse for én person til Toscana med Vindrose Rejser.

Rejsen inkluderer:

Fly fra København til Bologna t/r, eller fly fra Billund til Pisa t/r.
10 kg håndbagage.
6 overnatninger i dobbeltværelse på 4* Mercure Hotel Viareggio
1 overnatning sidste aften på Hotel Holiday i Bologna, hvis du flyver København-Bologna
Morgenmad alle dage.
Velkomstdrink.
10% rabat på maden i restauranten.
Billeje alle dage – Fiat 500 (eller lignende), inklusiv fri km og forsikringer.

Bilen udleveres i lufthavnen ved ankomst. Det tager ca. 30 min at køre fra Pisa lufthavn til hotellet og ca. 2 timer at køre fra Bologna lufthavn til hotellet.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Bemærk, at der skal betales lokal turistskat, som betales direkte til stedet.

Tillæg og tilkøb (betales direkte til Vindrose Rejser): 
• Tilkøb af kaskoforsikring - 250 kr. for hele ugen.
• Tilkøb af kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser*

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V
Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 15. august 2017 kl. 23:59

Toscana på 4* hotel ved strand