Flødebollekursus hos Frederiksberg Chokolade

Udsolgt

Slut sommerferien sødt af! Frederiksberg Chokolade inviterer dig indenfor og lærer dig at lave de lækreste flødeboller. Du får flødebollekursus, flødebolle-kit eller bog, forklæde, ekstra rabat i butikken - og selvfølgelig flødebollerne med hjem!

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Har du en sød tand, og du mangler en god sommerferieaktivitet, hvor vejret ikke spiller nogen rolle? Så er et flødebollekursus hos Frederiksberg Chokolade helt sikkert noget for dig.

På Frederikberg Chokolades sommerkursus laver du din egen signatur-flødebolle, og der er mange forskellige muligheder, så du får det skum, den bund og det overtræk, der passer lige til dig.

Du vælger selv, om du vil have vaffelbund, nøddebund eller marcipanbund. Af skum vælger du mellem vanilje og frugt, hvor du kan støbe enten frisk frugt eller trøfler ind i flødebollen. Herefter overtrækker du med hvid eller mørk chokolade, og så er der hele 10 forskellige drys at vælge imellem!

Oplevelsen starter allerede, når du træder ind i lokalet og bliver mødt af duften af de lækre ingredienser. Stemningen er hyggelig og uformel, og det er sjovt og udfordrende fra ende til anden. Fra arbejdet med det lette og lækre skum til det flydende chokolade og de spændende toppings.


Tilbuddet er for én person og inkluderer:

  • Flødebollekursus med lille foredrag om chokolade
  • Forklæde
  • Alle dine skønne flødeboller med hjem
  • Vælg flødebollekit bestående af alle ingredienser til at lave 20-30 flødeboller eller vælg bogen ’Kærlighed & Respekt', som blev lanceret den 2. november 2013 i forbindelse med Frederiksberg Chokolades 90 års jubilæum (1923-2013) og indeholder masser af gode chokoladeopskrifter, anekdoter og historier om både familien bag samt butikken på Frederiksberg Allé
  • 10 % rabat i butikken på selve kursusdagen.

Varighed: ca. 1½ time.

Normalpris 678 kr. Nu kun 340 kr. pr. person. Spar 49%.
Kurset afholdes på udvalgte datoer i august. Se de nøjagtige datoer og tidspunkter nederst på siden.

Adresse: Frederiksberg Allé 64, 1820 Frederiksberg C.
Antal pladser: Man skal mindst være 10 personer og maks. 12 tilmeldt pr. dag, før kurset afholdes. Du bliver kontaktet af Frederiksberg Chokolade, hvis der er ændringer.


Kursusdage og tidspunkter:

Tirsdag den 8. august kl. 10.00 - 11.30
Tirsdag den 8. august kl. 12.00 - 13.30
Tirsdag den 8. august kl. 13.30 - 15.00
Fredag den 11. august kl. 10.00 -11.30
Fredag den 11. august kl. 12.00 - 13.30
Fredag den 11. august kl. 13.30 - 15.00
Lørdag den 19. august kl. 09.30 - 11.00
Lørdag den 19. august kl. 12.30 - 14.00
Lørdag den 19. august kl. 14.00 - 15.30
Torsdag den 24. august kl. 14.30 - 16.00
Fredag den 25. august kl. 14.30 - 16.00
Fredag den 25. august kl. 16.00 - 17.30

Du vælger variant, når du klikker "køb nu".


Om Frederiksberg Chokolade
I snart 100 år har butikken 'Frederiksberg Chokolade' på Frederiksberg Allé haft ry for at være en af byens bedste chokoladeforretninger. Her er et stykke chokolade fremstillet af de bedste råvarer og hænder samt de bedste kakaobønner, der findes på markedet. Ingredienser som usprøjtede appelsiner og kandiserede ægte violer, plukket ude i naturen, er en naturlig del af fremstillingsprocessen. 

Orangegrene skal have trukket i Grand Marnier i op til seks måneder, og skal der bruges cognac, skal det være den fineste af slagsen – eksempelvis Grande Fine Champagne fra cognachuset Logis de la Mothe i hjertet af Cognac Distriktet. Sådan lyder det klare budskab fra Tina Jacobsen Wilstrup, der er uddannet konditor, og som siden 1996 har været kvinden bag den anerkendte, gamle Frederiksberg Chokolade. Tina har desuden modtaget Saint Honoré-ordenen, som er fagets fornemmeste pris. Ordenen gives til fagfolk, der mestrer en meget høj faglig standard, og som har gjort en ekstraordinær indsats for konditorfaget.

Gamle og nye opskrifter
Den legendariske chokoladeforretning på Frederiksberg Allé og mange af de opskrifter, som Tina Jacobsen Wilstrup i dag bruger, går helt tilbage til 1923. Og chokoladen - ja, den fremstilles i dag, som man gjorde det for snart hundrede år siden. Det gamle håndværk er ført tilbage til dengang, da kvalitet kom før masseproduktion, og de små lækre delikatesser, som hver især ligger og lokker i de smukke specielfremstillede maghogniæsker, er fremstillet ved hjælp af både dyppekar og antikke forme.

Med respekt for stedets traditioner har Tina Jacobsen Wilstrup dog udviklet nye sortimenter, hvori der indgår ingredienser som chili og lakrids – eller hvad med en guldkugle - en himmelsk mundfuld af blød nougat, sprød hasselnøddekrokant og orange, som til sidst efter et dyp i chokoladen får et pust af 18 karats bladguld. Alle sammen rene chokoladedelikatesser – made by hand, så de smelter på tungen.

Hos Frederiksberg Chokolade er de mere end 60 forskellige varianter fremstillet uden farvestoffer, tilsætningsstoffer eller brug af essenser.

Du kan se på dit værdibevis, hvilken dag og tidspunkt du har valgt. Husk at medbringe dit værdibevis på dagen. 

Adressen er: Frederiksberg Allé 64, 1820 Frederiksberg C.

 

 



Én unik kode gælder for ét flødebollekursus for én person på den valgte dato.

Tilbuddet inkluderer: 

  • Flødebollekursus med lille foredrag om chokolade
  • Forklæde
  • Alle dine skønne flødeboller med hjem
  • Vælg flødebollekit bestående af alle ingredienser til at lave 20-30 flødeboller eller vælg bogen ’Kærlighed & Respekt', som blev lanceret den 2. november 2013 i forbindelse med Frederiksberg Chokolades 90 års jubilæum (1923-2013) og indeholder masser af gode chokoladeopskrifter, anekdoter og historier om både familien bag samt butikken på Frederiksberg Allé
  • 10 % rabat i butikken på selve kursusdagen.

Varighed: ca. 1½ time.

Der skal være minimum 10 personer tilmeldt pr. dag og maksimum 12, før kurset afholdes. Du bliver kontaktet af Frederiksberg Chokolade, hvis der sker ændringer.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Frederiksberg Chokolade. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Frederiksberg Chokolade

Frederiksberg Allé 64, 1820 Frederiksberg C
Tlf.: 33 22 36 35 | CVR: 19347389 | tina@frederiksbergchokolade.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 14. august 2017 kl. 23:59

Flødebollekursus hos Frederiksberg Chokolade