Dejlig frokost på Cassiopeia

Sidste chance!

Få en god frokost med Kbh's måske bedste udsigt over søerne. Restaurant Cassiopeia er en oase midt i byen, hvor larmen forsvinder og roen sænker sig, mens I nyder jeres måltid. I får krebsehaler på smørstegt brød med jomfruhummermayo, kaviar og rucola.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Hvis du nævner Restaurant Cassiopeia, ved de fleste nok, hvad du taler om. Hvis de ikke kender selve restauranten har de højst sandsynligt været i Tycho Brahe Planetariet, der ligger ved siden af, eller er i hvert fald gået forbi.

Knud Munks bygning fra 1989 er nemlig for længst blevet et vartegn i København på grund af sin markante arkitektur og enestående placering få skridt fra Gammel Kongevejs trafik og larm og med en af de bedste udsigter i byen.

Tag en du holder af med i biografen, teatret, på en shoppetur eller på Planetariet, og nyd derfefter den dejlige frokost. Der er mange parkeringsmuligheder ved Cassiopeia, og ellers er både Vesterport St. og Hovedbanegården i kort gåafstand.

frokosten består af: 
Krebsehaler på smørstegt brød med jomfruhummermayonnaise, kaviar og rucola. 

Ny nordisk med et touch af det franske
Restauranten består af et stort og lyst lokale, hvor der er en dragende udsigt til himmel og vand fra alle borde. Og du sidder komfortabelt og hyggeligt. Bordene er med hvide duge, friske blomster og bløde kurvestole.   

I køkkenet fortolkes og tilberedes der  i ny nordisk stil, kombineret med Sydeuropæiske smagsnuancer og en skarp holdning til alle facetter vedrørende maden, hvilket både kan ses og smages i retterne: 

"Vores mad er altid tilberedt fra bunden med respekt for sæsonens råvarer. Vi prioriterer bæredygtighed højt, kræser for detaljerne og elsker at dele vores madglæde med vores gæster" fortæller Cassiopeias køkkenchef.

Værdibeviset kan indløses fra kl. 11.30 - 16.00 til og med den 23. oktober.

Køb værdibevis og book bord 33150933 eller http://restaurant-cassiopeia.dk/restaurant/.

Husk at skrive, at det er en SPOTdeal.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for 1 x frokost (krebsehaler) på Cassiopeia.

Værdibeviset kan indløses fra kl. 11.30 - 16.00 til og med den 23. oktober.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Restaurant Cassiopeia.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Restaurant Cassiopeia

Gammel Kongevej 10, 1610 København V
Tlf.: 33 15 09 33 | CVR: 21510645 | restaurant.cassiopeia@gmail.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 21. august 2017 kl. 23:59

Dejlig frokost på Cassiopeia