9 anretninger og velkomstdrink på San Giorgio

Sidste chance!

Anmelderroste San Giorgio byder indenfor til både velkomstdrink og 9 uovertrufne italienske anretninger. Du får et glas prosecco, en appetizer, 5 forskellige antipasti, dagens pastaret, dagens kød- eller fiskeret samt dagens dessert.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

I stemningsfulde lokaler, i et gammelt byhus i Rosenborggade, ligger en af Københavns bedste italienske restauranter. Ejerne kalder selv stedet for ’en original himmerigs-mundfuld af Italien i København’. Skal man omskrive det, så betyder det i al sin enkelthed, at man som gæst på Ristorante San Giorgio bliver budt på det bedste fra det klassiske sardinske køkken.

Efter at have besøgt det lille italienske madtempel forstår man godt, hvorfor stedet har opbygget et mere end almindeligt godt ry. Indtrykket, man står tilbage med, peger i retning af et fremragende, velsmagende og autentisk køkken, der på fornemmeste vis suppleres af udsøgte vine, en høflig betjening og en indretning, der oser langt væk af ægte italiensk charme.


Du får:

  • 1 glas prosecco
  • Dagens appetizer
  • 5 forskellige af dagens antipasti
  • Dagens pastaret
  • Hovedret - vælg mellem dagens kød- eller fiskeret
  • Dagens dessert

9 anretninger + velkomstdrink: SPOTpris 310 kr. Normalpris 450 kr. Spar 31 %

Værdibeviset kan indløses alle åbningsdage fra 1. august 2017 - 1. februar 2018.


Gastronomy italiano
Siden åbningen i 1985 har indehaveren Achille Melis kræset for sine gæster, som er blevet taget med på en gastronomisk rejse. Med udgangspunkt i de traditionelle retter og sæsonens friskeste råvarer fra Middelhavets næststørste ø har køkkenchefen kælet for detaljerne og serveret uforlignelig stor gastronimi, der gang på gang har formået at overgå gæsternes forventninger. Ofte tages gæsten med på en tur, hvor man får smagt det bedste, Sardinien har at byde på både til lands, til vands og i luften.

Fornem anmeldelse af Gambero Rosso
I Danmark er Gambero Rosso nok mest kendt for vinguiden Gambero Rosso Vini d’Italia. Gambero Rosso er den førende autoritet inden for ikke alene anmeldelse af italiensk vin, men også af italiensk gastronomi og fødevarer. Kodeordet er kvalitet, og kun de ypperste producenter, restauranter og barer kommer gennem nåleøjet. Midt i januar besøgte Gambero Rosso Danmark og lagde i den forbindelse vejen forbi San Giorgio. Nedenfor kan du læse den rosende anmeldelse:

"Hjemme hos den store filosof Søren Kierkegaard spiser man italiensk
Havde den berømte danske filosof Søren Kierkegaard spist italiensk mad, mon så ikke hans tankegang havde været noget mindre stringent og dyster og til gengæld have givet sig udslag i en lysere og mere sydeuropæisk præget idéverden... Vi var inviteret til middag i hans hjem i København på Rosenborggade 7. I denne smukke ejendom fra 1800-tallet, fra netop den lejlighed, hvor filosoffen boede, strømmer der i dag de lifligste dufte af det italienske køkken. Restauranten er San Giorgio, Københavns bedste italienske restaurant. Kokken og indehaveren er ikke hr. hvem som helst. Hans navn er Achille Melis, en mand midt i halvtredserne, der med sine rødder i byen Mogoro på Sardinien er et sandt vandfald, så snart samtalen drejer i retning af gastronomi. Achille Melis har arbejdet for de store italienske restauranter, er oplært af blandt andre Paracucchi og Marchesi, to store navne i den italienske kokkeverden, er nær ven med den italienske sportsatlet Stefano Mei og kender alle de førende inden for det italienske køkken. Men vigtigst af alt er det, at han ved komfuret viser et udpræget talent for at sammensætte de italienske råvarer og selv her langt fra sit fædreland er i stand til at fremtrylle de mest raffinerede italienske retter baseret på kvalitetsvarer og klassiske, gennemprøvede opskrifter tilsat et moderne og kreativt præg. For Achille er der ingen ben i hverken kød eller fisk.

”Jeg drev en restaurant i Palau i det nordlige Sardinien, men et besøg i København i ’85, der egentlig var ment som et eksperiment, resulterede i at jeg faldt pladask for landet og danskerne, som elsker Italien og middelhavskøkkenet. Jeg slog mig ned og har været her siden sammen med min kone Olimpia, San Giorgio og min anden restaurant, La Vecchia Signora, der primært er et pizzeria med trækulsovn”.

Retter som snegle i tomat, tempuratilberedt basilikum og appelsin, glaseret and med druesirup, en mageløs languster à la Catalonien, havtaskekæber med auberginetern i marinade, en uforglemmelig hørøget vagtel... Dette er bare nogle få smagsprøver på et rigt udvalg af menuer med mange hundrede forskellige anretninger, der også omfatter exceptionelle pasta- og risretter, og som Achille jonglerer med afhængig af årstiden, markedet og udbuddet af friske råvarer. Et besøg i Rosenborggade 7 kan virkelig anbefales!"

Gambero Rosso, januar 2014.

Du reserverer bord på telefon 31 21 21 45 eller på ristorante@san-giorgio.dk
Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet samt den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

 

Dagens tilbud gælder for én person pr. unik kode og inkluderer:

1 glas prosecco
Dagens appetizer
5 forskellige af dagens antipasti
Dagens pastaret
Hovedret - vælg mellem dagens kød- eller fiskeret
Dagens dessert

Værdibeviset kan indløses alle åbningsdage fra 1. august 2017 - 1. februar 2018.

Åbningstider
Tirsdag til Lørdag:
18:00 - 23:00.
Søndag og mandag lukket.
Køkkenet lukker kl.22:00.

Der tages forbehold for, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til San Giorgio. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Ristorante San Giorgio

Rosenborggade 7, 1130 København K
Tlf.: | CVR: 77440712 | ristorante@san-giorgio.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 09. august 2017 kl. 23:59

9 anretninger og velkomstdrink på San Giorgio