Hjemmelavede flødeboller og signaturchokolade

Sidste chance!

Byd på hjemmelavede flødeboller og signaturchokolade fra Frederiksberg Chokolade. Du får 5 hjemmelavede flødeboller og 5 stk. signaturchokolade.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Grillhygge, familiehygge, filmhygge... Det er let at finde en god anledning til at nyde Frederiksberg Chokolades lækkerier.

Med dette tilbud kan du forkæle familien, gæsterne eller værtinden med Frederiksberg Chokolades lækre hjemmelavede flødeboller og signaturchokolade. Den gamle chokoladebutik har ry for at være en af byens bedste, og det ry har de levet op til i snart 100 år.

Signaturchokoladen har et kakaoindhold på 70,7%, og du kan vælge mellem flere slags flødeboller.

Du får

  • 5 stk. flødeboller - vælg mellem: Mocca, hindbær, blåbær, kokos, lakrids og vanilje (Bemærk: det kan variere, og der kan være udsolgt af de forskellige varianter - først til mølle!)

  • 5 stk. signaturchokolade - kuvertstørrelse 13,5 gram pr. plade. Eller du kan vælge 1 pose knapper - 80 gram, som kan bruges i bagværk, smeltes eller spises som snack.

SPOTpris 99 kr. Normalpris 149 kr. Spar 33 %

Herlighederne skal du hente i butikken senest den 12. august 2017.


Om Frederiksberg Chokolade
I snart 100 år har butikken på Frederiksberg Allé haft ry for at være en af byens bedste chokoladeforretninger. Her er et stykke chokolade fremstillet af de bedste råvarer og hænder samt de bedste kakaobønner, der findes på markedet. Ingredienser som usprøjtede appelsiner og kandiserede ægte violer, plukket ude i naturen, er en naturlig del af fremstillingsprocessen.

Tina Jacobsen Wilstrup er uddannet konditor og har siden 1996 været kvinden bag Frederiksberg Chokolade. Tina har desuden modtaget Saint Honoré-ordenen, som er fagets fornemmeste pris. Ordenen gives til fagfolk, der mestrer en meget høj faglig standard, og som har gjort en ekstraordinær indsats for konditorfaget.

Mange af de opskrifter, som Tina Jacobsen Wilstrup i dag bruger, går helt tilbage til 1923. Og chokoladen - ja, den fremstilles i dag, som man gjorde det for snart hundrede år siden. Det gamle håndværk er ført tilbage til dengang, da kvalitet kom før masseproduktion, og de små lækre delikatesser, som hver især ligger og lokker i æsken, er fremstillet ved hjælp af både dyppekar og antikke forme.

Du møder bare op i butikken, når du ønsker at indløses dit værdibevis. Husk at medbringe dit printede værdibevis.

Værdibeviset kan indløses til og med den 12. august 2017. Indløser du ikke værdibeviset senest denne dato, donerer Frederiksberg Chokolade signaturchokoladen til et velgørende formål.

Én unik kode gælder for

  • 5 stk. flødeboller - vælg mellem: Mocca, hindbær, blåbær, kokos, lakrids og vanilje (Bemærk: Det kan variere, og der kan være udsolgt af de forskellige varianter - først til mølle!)

  • 5 stk. signaturchokolade - kuvertstørrelse 13,5 gram pr. plade. Eller du kan vælge 1 pose knapper - 80 gram, som kan bruges i bagværk, smeltes eller spises som snack.


Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Frederiksberg Chokolade.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Frederiksberg Chokolade

Frederiksberg Allé 64, 1820 Frederiksberg C
Tlf.: 33 22 36 35 | CVR: 19347389 | tina@frederiksbergchokolade.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 02. august 2017 kl. 23:59

Hjemmelavede flødeboller og signaturchokolade