Lækkert Caribien-krydstogt i julen

Udsolgt

Få en tropisk og anderledes jul på dette skønne krydstogt i Caribien, der byder på sol, flotte strande og azurblåt hav. Inkl. fly fra CPH, hotelovernatning i Fort Lauderdale og en uges krydstogt med helpension. Fra 9.990 kr.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Glem alt om julens stress og jag, kulden og den bidende vind samt mørket og de korte dage. Tag i stedet på en fortryllende rejse med paradisstrande, azurblåt havvand, latino musik, caribisk kultur og en uforglemmelig historie. Besøg drømmedestinationerne Bahamas, Den Dominikanske Republik og Turks- & Caicosøerne. Fantastiske steder, hvor du oplever natur og den lokale atmosfære, som på de kanter er meget afslappende og imødekommende.

Du flyver fra Kastrup til Miami og har en overnatning på hotel i Fort Lauderdale. Næste dag har du til at opleve denne by, inden du går ombord på Costa Deliziosa. Sidst på aftenen står skibet til søs, og kursen er sat mod første stop: Bahamas. Der lægges til i ørigets dynamiske hovedstad, Nassau, og du kan nyde en dag på en hvid sandstrand i skyggen af en palme eller gå på opdagelse i byen. Der er i Caribien rig mulighed for snorkling og dykning, men hvis du ikke er meget for at få hovedet under vand, men alligevel gerne vil tæt på det farverige liv under overfladen, kan du besøge Caribiens største udendørs akvarium i Nassau. Eller hvorfor ikke få en interaktiv pirat-oplevelse på det dertil indrettede museum?

Turks- & Caicosøerne er et sandt paradis med turkist vand og et smukt koralrev. På Grand Turk tager du nærmest et skridt tilbage i tiden og møder vilde æsler og heste i de smalle gader i hovedbyen, hvor der er en meget tilbagelænet stemning.

I Den Dominikanske Republik lægges der til i Amber Cove, hvorfra du kan tage på opdagelse og se tilvirkningen af nogle af de mange lokale produkter, som nydes over hele verden. Du kan besøge både cigar- og chokoladefabrikker, kaffe- og sukkerrørsplantager og romdestillerier. Eller hop op på en ATV og udforsk den smukke natur.

Den smittende, sjove og afslappede livsstil i Key West tiltrækker hvert år rigtig mange turister, og her har du krydstogtets sidste stop, inden du vender tilbage til Fort Lauderdale. Et absolut must her er Ernest Hemingways egentlige hjem samt hans andet hjem: Baren ”Sloppy Joe’s”. Ellers byder øens historie på alt fra spanske conquistadorer til pirater og gamle skibsvrag.

Under hele krydstogtet kan du nyde livet på de mange charmerende fortovscafeer på de idylliske øer, dykke i det krystalklare vand, svømme med delfiner, opleve de caribiske frugt- og sukkerrørsplantager og lytte til de glade caribiske rytmer. Dette er ægte paradis.


Rejsen inkluderer

  • Fly fra Kastrup til Miami t/r
  • 1 x 23 kg bagage plus 8 kg håndbagage
  • Catering på flyet t/r
  • 1 hotelovernatning i Fort Lauderdale
  • 7 nætters krydstogt i valgte kahytstype
  • Helpension under hele krydstogtet med buffet eller a la carte
  • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
  • Håndklædeservice i kahyt, ved pool og til strand fra skibet.
  • Fri adgang til pool og jacuzzi på dækket
  • Underholdning, aktiviteter ombord, adgang til fitness, løbebane m.m.
  • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Afrejse 19. december og hjemkomst 28. december 2017

Pris pr. person v. min 2 personer pr. kahyt:

Indvendig Kahyt Classic: SPOTpris 9.990 kr.
Indvendig Kahyt Premium: SPOTpris 10.990 kr.
Udvendig Kahyt Premium: SPOTpris 11.990 kr.
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 12.990 kr.
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 13.490 kr.


Prisen er ekskl.:
 
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive herunder

  • Alle former for personlige forsikringer
  • Obligatorisk serviceafgift på 13 $ pr. person pr. dag, som skal afregnes på skibet. Børn under 14 år betaler halv takst
  • Udflugter
  • Indrejsetilladelse til USA - såkaldt ESTA - pris ca. 14$ pr. person. Der kan søges online her.

Premium kahytter er inkl. samme ydelser som Classic samt

  • Bedst beliggende kahytter i den valgte kategori
  • Mulighed for morgenmad i kahytten
  • Du vælger selv spisetid på tidlig eller sen seating
  • Du KAN vælge, om du ønsker at sidde med andre eller ved mindre bord (frokost og aften)

Skibet
Du sejler med Costa Deliziosa, som er et smukt skib såvel udefra som indvendig. Costa Deliziosa anses for at være et af rederiets mest elegant udsmykkede skibe og har en fantastisk atmosfære. Der medtages knap 3000 passagerer, og der er god plads til alle på det næsten 300 m lange skib.

Ombord kan du nyde solen og poolen og det uanset vejr, da poolområdet kan overdækkes hvis nødvendigt. Flere aftner bliver der vist film på den gigantiske storskærm på dækket. Der er masser af aktiviteter om dagen og aftenen ligesom der naturligvis er mange forestillinger i det flotte teater.

Der er et kæmpe wellnessområde, ca. 3500 m2 under tag, hvor der er mulighed for forskellige behandlinger og adgang til spabade – mod betaling. Der er desuden et flot fitnesscenter, som du frit kan benytte, ligesom der er fri adgang til fire jacuzzis, multisportsbane og udendørs joggingbane.

Der er ikke mindre end 11 forskellige lounger og barer, hvor der i flere er musik hver aften. Du kan også tage en tur i skibets kasino eller nyde en stille stund i biblioteket.

Du bor i elegante og veludstyrede kahytter og har selv mulighed for at vælge, om du ønsker indvendig, udvendig eller udvendig kahyt med balkon.

Et krydstogt er ren forkælelse for krop og sjæl! 


Sejlplan

19/12: Fly til Miami med ankomst om eftermiddagen. Overnatning på hotel i Fort Lauderdale
20/12: Ombordstigning på Costa Deliziosa senest kl. 21.00. Afgang Port Everglades kl. 23.00
21/12: Kl. 12.00 ankomst Nassau/Bahamas. Afgang kl. 18.00
22/12: På havet
23/12: Kl. 08.00 ankomst Grand Turk/Turks- & Caicosøerne. Afgang kl. 20.00
24/12: Kl. 08.00 ankomst Amber Cove/Den Dominikanske Republik. Afgang kl. 18.00
25/12: På havet
26/12: Kl. 08.00 ankomst Key West/USA. Afgang kl. 16.00
27/12: Kl. 06.00 ankomst Port Everglades/Fort Lauderdale. Hjemrejse sidst på dagen fra Miami
28/12: Hjemkomst til Danmark om formiddagen


Helpension
Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har man fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit indenfor restaurantens åbningstid.

Ombord er desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen. Ønsker du at indtage din morgenmad, frokost eller et mellemmåltid her, kan du frit komme, som det passer dig bedst indenfor åbningstiden.

I juledagene gøres der selvfølgelig noget ekstra ud af maden, ligesom der også vil være særlige julerelaterede aktiviteter ombord.

Drikkepakker
Der tilbydes en ”all inclusive” drikkepakke, kaldet Piu Gusto, på denne tur. Dette omfatter drikke ad libitum i skibets udskænkningssteder. Det gælder for vin, øl, vand og diverse cocktails, drinks, likør m.m. ud fra udskænkningsstedets barkort. Visse premium mærker og minibaren er undtaget.  All inclusive koster 225 kr. pr. dag/1.575 kr. for hele krydstogtet pr. voksen og 130 kr. pr. dag/ 910 kr. for hele krydstogtet pr. barn. Drikkepakken skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan bestilles ombord.

Børn
Der kan medtages op til 2 børn u/18 år for kun 7.990 kr. pr. barn ifølge med 2 voksne. Prisen er fast uanset den valgte kahytskategori. Der er et begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, og der tages derfor forbehold for kapacitet. Forhør hos Øster Lindet om kapacitet før bestilling.

Enekahytter
Der tilbydes enekahytter mod tillæg.
Indvendig 2.400 kr.
Udvendig 2.800 kr.
Balkon 3.200 kr.

Der er et begrænset antal enekahytter, og der tages derfor forbehold for kapacitet. Forhør hos Øster Lindet om kapacitet før bestilling.

Udflugter
Ombord på skibet tilbyder rederiet en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Ved alle anløb har du også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave din egen dag. Der tilbydes shuttlebusser til centrum af de forskellige byer, nogle steder er de gratis, mens man betaler andre steder.

Du kan se udflugtsprogrammet her

Forsikringer
Du kan tilkøbe forsikringer direkte hos Øster Lindet eller eget forsikringsselskab. Vi gør opmærksom på, at den danske sygesikring intet dækker udenfor Europa, og derfor anbefales det at tegne en rejseforsikring. 
Afbestillingsforsikring kan ligeledes tegnes ved eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet, hvor prisen er 6 % af rejsens totale pris. Afbestillingsforsikring skal tegnes ved bestilling af rejsen.

Hotel
Overnatning er på Best Western Plus Oceanside Inn, som har en god beliggenhed bare 200 m fra stranden. Hotellet har have med lækker pool, fitness og trådløst internet. Bagagen kan opbevares på hotellet på afrejsedagen, så I kan nyde Fort Lauderdale inden ombordstigning. Ophold på hotellet er inkl. morgenmad. Transport fra hotel til skib skal du selv sørge for, der er ca. 10 km.


Flyrute og -tider
19/12 kl. 06.40-07.40: København – Berlin
19/12 kl. 09.30-14.20: Berlin – Miami 

27/12 kl. 17.15-08.00+1: Miami – Düsseldorf
28/12 kl. 09.20-10.45: Düsseldorf - København

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

Transfer fra lufthavn til hotel, fra hotel til skib og fra skib til hotel er ikke inkluderet i rejsen. Øster Lindet anbefaler enten en taxi eller shuttlebus. På hjemrejsedagen kan du hos rederiet tilkøbe en udflugt, hvor du bliver sat af i lufthavnen.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage.

Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses

  • Fulde navne på alle rejsende som i passet
  • Fødselsdato
  • Pasnummer
  • Udstedelsessted og -dato for pas, samt udløbsdato
  • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
  • Et mobilnummer pr. kahyt.


Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person v. min to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer

  • Fly fra Kastrup til Miami t/r
  • 1 x 23 kg bagage plus 8 kg håndbagage
  • Catering på flyet t/r
  • 1 hotelovernatning i Fort Lauderdale
  • 7 nætters krydstogt i valgte kahytstype
  • Helpension under hele krydstogtet med buffet eller a la carte
  • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
  • Håndklædeservice i kahyt, ved pool og til strand fra skibet.
  • Fri adgang til pool og jacuzzi på dækket
  • Underholdning, aktiviteter ombord, adgang til fitness, løbebane m.m.
  • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr

Afrejse 19. december og hjemkomst 28. december 2017

Prisen er ekskl.: 
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive herunder

  • Alle former for personlige forsikringer
  • Obligatorisk serviceafgift på 13 $ pr. person pr. dag, som skal afregnes på skibet. Børn under 14 år betaler halv takst
  • Udflugter
  • Indrejsetilladelse til USA - såkaldt ESTA - pris ca. 14$ pr. person. Der kan søges online her.


Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk for afhjælpning.

BEMÆRK: Er du gravid er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

På rejsen skal pas, der er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst, medbringes. Det er den rejsendes eget ansvar at have alle nødvendige rejsedokumenter i orden.

Du sejler med et internationalt rederi, og det officielle skibssprog er engelsk.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Øster Lindet og krydstogtsrederiets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.
Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 30. juli 2017 kl. 23:59

Lækkert Caribien-krydstogt i julen