Bjergtagende tur til Færøerne

Udsolgt

Tag med på den populære og oplevelsesrige tur til Færøerne, der gennem tiden har bjergtaget og begejstret mange rejsende. Her er en ganske unik chance for at opleve det bedste af den storslåede øgruppe med en dansktalende rejseleder på udflugterne.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

BBC, CNN, The Times, Bild, El Mundo, Barcelona Televisió, Lonely planet, The Independent og mange flere internationale medier er alle betaget af Færøernes egenart. De introducerer øerne med overskrifter som "verdens mest uspolerede øer", "Morgendagens verden" og "Hjerteland for de venlige vikinger".  

Nu får du mulighed for at opleve den verdenskendte øgruppe med denne skræddersyede rejse, der er arrangeret af B&P Travel. Rejsebureauet har sendt mange af sted til Færøerne og fået rigtig positiv feedback og gode anbefalinger. Du kan læse beretningerne længere nede, hvor en bl.a. skriver:

"Vi har rystet på hovedet over oprøret i Klaksvig, sunget færøske salmer i kirken, gyst over frygtlige druknehistorier, grinet så vi var ved at falde ud af træskoene over anekdoter om menneskelig tåbelighed, gået i de smalle gyder mellem lavmandens rødmalede huse og mærket luften af sild og våd uld, faldet i svime igen og igen over naturen og genfundet vores indre poetiske stemme."

Oplev Nordlyset
Færøerne er kendt for sit særligt smukke lys, som mange kunstnere har ladet sig inspirere af gennem tiden. Og geografisk er Færøerne placeret lige akkurat nordligt nok til også at få glæde af det særlige lysfænomen Nordlys med den latinske betegnelse Aurora Borealis. I vinterhalvåret er der størst chancer for at opleve dette magiske og bjergtagende naturfænomen. Måske kan det ligefrem ses fra hotellet?

4* Hotel og guidede ture
Du skal bo på det 4* Hotel Hafnia eller centralt hotel. Og hver dag er der udflugter til nogen af øgruppens største seværdigheder. Du kommer bl.a. til at opleve Gásadalur og Bø med fantastisk udsigt over fugleparadiserne Mykines og Tindholmar. Du kan også glæde dig til en køretur langs Færøernes største indsø Sörvågsvatn, populære Saksun og byrundtur i den lille og charmerende hovedstad Tórshavn. Den måske største oplevelse vil dog være køreturene rundt, da du her kommer til at opleve øgruppens alsidige og storslåede natur.

Få et indtryk af Færøerne med denne video:


Rejsen inkluderer:

  • Fly København eller Billund – Færøerne med Atlantic Airways t/r
  • Alle skatter og afgifter
  • 20 kg check-in bagage og håndbagage
  • Lufthavnstransport t/r
  • 3 overnatninger i delt dobbeltværelse på Hotel Hafnia eller Hotel Færøerne
  • Morgenmad
  • Udflugt Vogø – Gásadalur på ankomstdagen
  • Udflugt Eysturoy, Streymoy med frokost
  • Udflugt – Thórshavn og Kirkjubøur
  • Dansktalende rejseleder på alle udflugter.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Billund
D. 03. okt. - 06. okt.: SPOTpris 4.670 kr. Normalpris 7.645 kr. Spar 38 %
D. 24. okt. - 27. okt.: SPOTpris 4.570 kr. Normalpris 7.645 kr. Spar 40 %

København
D. 24. sep. - 27. sep.: SPOTpris 4.975 kr. Normalpris 7.645 kr. Spar 34 %
D. 01. okt. - 04. okt.: SPOTpris 4.670 kr. Normalpris 7.645 kr. Spar 38 %
D. 22. okt. - 25. okt.: SPOTpris 4.570 kr. Normalpris 7.645 kr. Spar 40 %
D. 06. nov. - 09. nov.: SPOTpris 3.975 kr. Normalpris 7.645 kr. Spar 48 %

Der er et begrænset antal pladser til salg.

Tillæg (bestilles og betales direkte hos B&P Travel):

  • Enkelværelsestillæg: 1.140 kr.

Flytider:

Billund 
Afrejse Billund kl. 13.40 - Ankomst Vagar kl. 14:40
Afrejse Vagar kl. 16.45 - Ankomst Billund kl. 19:35

København 
Afrejse København kl. 12. 25 - Ankomst Vagar kl. 13:40
Afrejse Vagar kl. 14.35 - Ankomst København kl. 17:40


Program:

Dag 1. - Ankomst til Færøerne - Vogoy - Streymoy - Tórshavn
Ved ankomsten til Færøerne modtages du af færøske og dansktalende guide, og eventyret begynder med kørsel til bygderne Bø og Gásadalur. Du får straks en dejlig fornemmelse af den betagende færøske natur, og fra Gásadalur er der flot udsigt over til øen og fugleparadiset Mykines.

Videre via bygderne Sørvagur, Midvagur og Sandavagur forlades Vágoy via tunnelen over til Streymoy. Der køres langs Oyggjarvegin (fjeldvejen) til Norðadalsskarð, hvor udsigten over øen Koltur er ubeskrivelig smuk. Videre til hovedstaden Tórshavn for indkvartering på Hotel Hafnia eller Hotel Færøerne, dit hjem de næste 3 nætter.

Dag 2. - Kirkjubøur - Tórshavn
Turen starter med at køre til Tórshavns centrum, hvor der er en kortere gåtur i den gamle bydel á Reyni, Tinganes og fortet Skansin. Herefter køres der videre og gør holdt ved enestående udsigtssteder og fortsættes til de nyere dele af byen. Herfra videre til Færøernes vigtigste historiske sted Kirkjubøur på Streymoy's vestlige side. Gennem middelalderen var Kirkjubøur bispesæde og dermed landets åndelige og kulturelle centrum. Omgivelserne kan nydes, og der bliver en rundvisning i og orientering om stedet af Johannes Patursson, som er af den 17. generation af slægten, der har beboet Kirkjubør. Herefter tilbage til Tórshavn og hotellet. Eftermiddagen er på egen hånd.

Dag 3. - Eysturoy, Streymoy og Saksun – heldagsudflugt
Efter dejlig morgenbuffet i hotellets restaurant er der heldagsudflugt til nordlige Streymoy, Saksun, og sydlige Eysturoy, Eystnes. Broen over Atlanterhavet mellem Streymoy og Eysturoy krydses, og på turen ser du Skálafjorden; Færøernes længste fjord, og oplever Runavík, bygden hvor du skal spise et godt fiskemåltid. Herefter besøges Toftir og den største uldvarebutik på Færøerne. Ude på Eystnes ved vindmølleparken har du en fantastisk udsigt til Tórshavn, Nólsoy og Nordøerne. Udflugten varer 8 timer og inkluderer frokost.

Dag 4. – Hjemrejse til Danmark
Formiddagen er til fri disposition. Der er lufthavnstransport fra hotellet og hjemrejse med Atlantic Airways.


4* Hotel Hafnia
Det 4-stjernede Hotel Hafnia har en rigtig god beliggenhed i hjertet af Tórshavn. Fra hotellets tagerrasse kan du nemlig nyde en unik panoramaudsigt over havnen og byen. Hotellet ligger i gåafstand fra haven og den gamle bydel.

 

Anbefalinger og rejseberetninger fra turen til Færøerne

Vibeke og Søren besøgte Færøerne med B&P Travel i april, og de skriver bl.a.:

"Når man er blevet voksen og har oplevet en del, kan man altid være bekymret for, om virkeligheden kan leve op til ens drømme. Jeg er vokset op med saltvandshistorier fra Nordatlanten, grindedrab, stærke mænd der hænger i tove og samler fugleæg!

Min far gik med færøehat og talte om øerne, som om han kendte dem, endskønt han aldrig havde været der. Min ungdoms erotiske fantasier blev næret af den lystne præstekone Barbara og ikke mindst den sanselige natur hun levede i!

Kan virkeligheden nu holde til det!

Det kunne den, med B&P Travel kom vi på få dage omkring på øerne og historierne og myterne. Aldrig har vi været på en arrangeret rejse, hvor alt var perfekt fra start til slut.

Vi har rystet på hovedet over oprøret i Klaksvig, sunget færøske salmer i kirken, gyst over frygtlige druknehistorier, grinet så vi var ved at falde ud af træskoene over anekdoter om menneskelig tåbelighed, gået i de smalle gyder mellem lavmandens rødmalede huse og mærket luften af sild og våd uld, faldet i svime igen og igen over naturen og genfundet vores indre poetiske stemme.

Vi takker vor skaber for at vi fik denne oplevelse med og B&P Travel for at det blev muligt!"

Lis, Bjørn og Frederik besøgte Færøerne med B&P Travel i april, og de skriver bl.a.:
"Vi havde en fantastisk dejlig 4 dages tur til Færøerne med Jer. Vi vil gerne sige tak for god personlig, venlig og effektiv service hele vejen igennem.

Det var dejligt med en 3 timers introtur, inden vi ankom til Hotel Føroyar.

Frederik og jeg besøgte på egen hånd Nolsoy, hvor min farfar var fyrmester fra 1903-1909. Fyret lå dog for langt væk til, at vi kunne se det på den korte tid, vi havde på øen. Men vi havde en god tur og blev vel modtaget på Turistkontoret på Nolsoy og fik set os lidt omkring.

Færingerne taler jo vældig godt dansk, er søde og venlige og hjælpsomme, så det var også en dejlig oplevelse at møde det nordiske folk og blive bekendt med deres veltillavede mad og dejlige øl.”

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer hos B&P Travel på telefon 71 99 66 22 eller mail sales@bptravel.dk. Husk, at oplyse de fulde navne på alle rejsende, som det står i deres pas.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der derfor ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt B&P Travel.

 

 

 

Én unik kode gælder for én rejse til Færøerne med B&P Travel for én person.

Rejsen inkluderer:
Fly København eller Billund – Færøerne med Atlantic Airways t/r
Alle skatter og afgifter
20 kg check-in bagage og håndbagage
Lufthavnstransport t/r
3 overnatninger i delt dobbeltværelse på Hotel Hafnia eller Hotel Færøerne
Udflugt Vogø – Gásadalur på ankomstdagen
Udflugt Eysturoy, Streymoy med frokost
Udflugt – Thórshavn og Kirkjubøur
Dansktalende rejseleder på alle udflugter.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Der er et begrænset antal pladser til salg.

Tillæg (bestilles og betales direkte hos B&P Travel):
Enkelværelsestillæg: 1.140 kr.

Flytider:

Billund 
Afrejse Billund kl. 13.40 - Ankomst Vagar kl. 14:40
Afrejse Vagar kl. 16.45 - Ankomst Billund kl. 19:35

København 
Afrejse København kl. 12. 25 - Ankomst Vagar kl. 13:40
Afrejse Vagar kl. 14.35 - Ankomst København kl. 17:40

Der tages forbehold for udsolgte datoer og for ændringer af flytiderne.

Ved køb af værdibevis på en bestemt afgang, er du automatisk sikret plads på denne.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på B&P Travel's officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne rejse. Eventuelle spørgsmål i forbindelse med rejsen rettes til B&P Travel. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

B&P Travel

Vester Farimagsgade 3, 1., 1606 København V
Tlf.: 33 22 66 99 | CVR: 32645402 | sales@bptravel.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 08. august 2017 kl. 23:59

Bjergtagende tur til Færøerne